کالری کوکو سبزی

کالری کوکو سبزی

کالری کوکو سبزی
کالری کوکو سبزی

با موضوع کالری کوکو سبزی در خدمت شما هستیم.

کوکو سبزی یک غذاهای بسیار خشمزه گیاهی با ارزش غذایی بسیار بالا، می باشد. دو ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای ساده، سبزی کوکو و تخم مرغ می باشد.

کالری کوکو سبزی چقدر است؟

100 گرم کوکو سبزی حاوی 124 کیلوکالری است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

09120174510

سؤالی که برای بسیاری از افرادی که به وزن خود اهمیت می دهند، این است که، کوکو سبزی، تا چه میزان می توان در کاهش وزن و یا کنترل آن، مفید واقع گردد.

مقدمه

کالری کوکو سبزی
کالری کوکو سبزی

از همین رو، در مقاله کالری کوکو سبزی سعی کرده ایم به بررسی بیشتر در ارتباط با این موضوع بپردازیم و اطلاعات کاملی را در این زمینه و نیز تاثیرات مصرف کوکو سبزی بر کاهش وزن در بی ام آی بالا را، بررسی نماییم. چنان چه شما از علاقمندان به داشتن اندامی متناسب می باشید، خواندن این مقاله، می تواند برای شما، بسیار مفید واقع گردد.

در مقاله کالری کوکو سبزی سعی شده است به بررسی دقیق در ارتباط با موضوعات ذیل، پرداخته شود:

کالری کوکو سبزی

میزان کالری موجود در مواد تشکیل دهنده کوکو سبزی

سبزیجات موجود در کوکو سبزی

تاثیر فیبر موجود در کوکو سبزی بر کاهش وزن

تخم مرغ از عناصر اصلی موجود در کوکو سبزی

کوکو سبزی چه کسانی را لاغری می کند؟

بی ام ای چیست ؟

مقادیر مختلف شاخص توده بدنی

خطرات ناشی از بی ام ای بالا

روش های مختلف جراحی چاقی

جراحی چاقی چگونه باعث کاهش وزن می شود؟

جراحی چاقی چه فوایدی دارد؟

سخن پایانی

 

کالری کوکو سبزی

کوکو سبزی، یک غذای ساده و خشمزه می باشد که از چندین ماده مختلف تشکیل شده است. به صورت کلی، در هر 100 گرم کوکو سبزی، 124 کیلوکالری وجود دارد.

پیشنهاد می کنیم از پست کالری یک لیوان شیر دیدن کنید.

در این راستا، در ذیل به بررسی میزان ارزش غذایی نهفته در هر 100 گرم کوکو سبزی، خواهیم پرداخت:

میزان ارزش غذایی موجود در 100 گرم کوکو سبزی
کالری 124 کیلو کاری
کربوهیدرات 9.63 گرم
پروتئین 7.92 گرم
چربی 6.71 گرم
آب 117.51 گرم
فیبر 3.22 گرم
قند 1.88
کلسترول 143.33
علاوه بر این، در کوکو سبزی ویتامین های مختلفی نیز وجود دارند، که در جدول زیر به این ویتامین ها، اشاره کرده ایم:
ویتامین های موجود در 100 گرم کوکو سبزی
ویتامین A 390.81 میکرو گرم
ویتامین D 0.79 میکرو گرم
ویتامین E 2.12 میلی گرم
ویتامین K 530.89 میکرو گرم
ویتامین C 37.47 میلی گرم
تیامین (B1) 0.08 میلی گرم
ریبو فلاوین (B2) 0.34 میلی گرم
نیاسین (B3) 1.30  میلی گرم
کولین (B4) 123.81 میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) 0.98 میلی گرم
ویتامین B6 0.26 میلی گرم
فولات (B9) 97.99  میکرو گرم
ویتامین B12 0.35 میلی گرم
علاوه بر مواد غذایی ذکر شده در جداول بالا، در 100 گرم از کوکو سبزی، مواد معدنی متفاوتی نیز وجود دارد که در جدول زیر، به ذکر این مواد معدنی، پرداخته ایم:
مواد معدنی موجود در 100 کوکو سبزی
کلسیم 152.82 میلی گرم
آهن 5.35 میلی گرم
منیزم 50.36 میلی گرم
فسفر 139.81 میلی گرم
پتاسیم 612.63 میلی گرم
سدیم 1690.98 میلی گرم
روی 1.27 میلی گرم
مس 0.22 میلی گرم
منگنز 0.68 میلی گرم
سلنیم 12.78 میکرو گرم

 

کوکو سبزی به عنوان یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، از مواد غذایی مختلفی تشکیل شده است. برای طبخ کوکو سبزی، از سبزیجات معطر استفاده می شود. البته برای تهیه این غذای خشمزه، در بخش های شمالی کشور، از برخی از سبزیجات محلی نیز، برای طبخ این کوکوی دلچسب، استفاده می شود.

این غذای خشمزه، دارای مواد غذایی، مواد معدنی و ویتامین های مختلفی می باشد که در جداول بالا، به این موارد اشاره کرده ایم.

همان طور که مشاهده می شود، میزان کالری در هر 100 گرم کوکو سبزی، در حدود 124 کالری انرژی می باشد که به عنوان یک غذای کامل و در عین حال، لذیذ، کالری بسیار کمی می باشد و می توان آن را در یک رژیم غذایی لاغری، گنجاند.

رژیم های لاغری، برای افرادی مناسب می باشند که در مرحله اضافه وزن قرار دارند و هنوز به مراحل چاقی نرسیده اند. پیروی از رژیم های لاغری، برای این افراد، نمی تواند راهی مؤثر برای کاهش وزن باشد. دکتر سلیمی، فوق تخصص لاپاراسکوپی و جراحی های چاقی، بهترین گزینه برای درمان بیماری چاقی و چاقی مفرط را، عمل جراحی چاقی بیان می نمایند.

به سبب اهمیت این موضوع، در بخش های آتی مقاله کالری کوکو سبزی بیشتر به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت. در ادامه، به بررسی دقیق تری در ارتباط با کالری موجود در کوکو سبزی، می پردازیم. چنان چه شما از علاقمندان به کسب آگاهی بیشتر در این زمینه می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

میزان کالری موجود در مواد تشکیل دهنده کوکو سبزی

در کوکو سبزی، دو گروه مختلف از چهار گروه غذایی اصلی، وجود دارد. در این غذای خشمزه، سبزیجات و پروتئین حیوانی، گنجانده شده است. از همین رو، کوکو سبزی، را می توان از جمله مواد مغذی و مقوی که در عین حال، کالری کمی نیز دارد، به شمار آورد.

البته، نکته بسیار مهم در ارتباط با کوکو سبزی، این است که زمانی می توان این غذا را در زمره غذاهای رژیمی قرار داد که کمترین میزان روغن برای پخت آن، استفاده شود.

میزان کالری موجود در مواد تشکیل دهنده کوکو سبزی
میزان کالری موجود در مواد تشکیل دهنده کوکو سبزی

برای این که کمترین میزان روغن برای طبخ کوکو سبزی استفاده شود، می توان از ماهی تابه های رژیمی، فر و یا حتی پلوپز برای پختن کوکو سبزی استفاده کرد. در کوکو سبزی، سبزیجات مختلفی وجود دارند که در ادامه مقاله ” کالری کوکو سبزی ” به بررسی هر یک از آن ها، خواهیم پرداخت.

سبزیجات موجود در کوکو سبزی

سبزیجات، از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده کوکو سبزی به شمار می روند. این غذای لذید، می تواند به عنوان یک وعده غذای رژیمی و در عین حال مقوی، مورد استفاده قرار گیرد.

در کوکو سبزی، سبزی های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند که در زیر به این موارد اشاره کرده ایم:

سبزیجات موجود در کوکو سبزی
سبزیجات موجود در کوکو سبزی

تره

تره از خانواده پیاز، پیازچه و سیر می باشد. تره دارای ساقه هایی به رنگ سبز تیره بوده که شباهت بسیار زیادی به پیازچه دارد. طعم ملایم و تا حدی شیرین تره این سبزی را به یکی از سبزیجات بسیار محبوب، مبدل کرده است. تره، یک سبزی مغذی و در عین حال، کم کالری می باشد.

در هر دسته 100 گرمی تره، تقریباً 31 کالری وجود دارد. این سبزی، منبع سرشاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. در تره، ویتامین A وجود دارد که سبب افزایش قدرت بینایی، بالا بردن سیستم ایمنی بدن، افزایش قدرت تولید مثل و ارتباط سلولی، می گردد.

در تره ویتامین k1 نهفته است

در تره، همچنین ویتامین k1 نهفته است که سبب لخته شدن خون و افزایش سلامت قلب می گردد. علاوه بر این، تره حاوی ویتامین C است. ویتامین C سبب بالا بردن سیستم ایمنی بدن، ترمیم بافت ها، جذب آهن و تولید کلاژن می گردد.

در تره ویتامین k1 نهفته است
در تره ویتامین k1 نهفته است

جالب است بدانیم که در مقیاس مساوی، میزان ویتامین C موجود در تره، دو برابر پرتقال می باشد. در تره، میزان قابل توجهی منگنز وجود دارد. منگنز موجود در تره، در کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی یا همان PMS بسیار مفید می باشد و هم چنین، سبب ارتقاء سلامت تیروئید می گردد.

علاوه بر تمامی موارد ذکر شده، در تره، میزان کمی از مس، ویتامین B6، آهن و فولات نیز، وجود دارد که هر یک از این مواد، فواید بی شماری را برای بدن به همراه دارند. تره حاوی میزان قابل توجهی از مواد مغذی می باشد که از آن جمله می توان به انواع مواد معدنی، نظیر کلسیم، فسفر و پتاسیم اشاره کرد.

تره حاوی آهن می باشد

هم چنین تره حاوی آهن می باشد که سبب سنتز هموگلوبین و واکنش های آنزیمی که سبب تولید انرژی می شوند، می باشد. کربوهیدرات ها، یکی از فراوان ترین عناصر موجود در تره هستند. در تره، فیبر وجود دارد که عامل مؤثری در هضم غذا و جلوگیری از انواع سرطان ها و بیماری های قلبی می باشد.

اما در تره، پروتئین و چربی بسیار کمی وجود دارد. چربی های موجود در تره، از انواع چربی های اشباع نشده هستند که برای قلب بسیار مفید می باشند. با توجه به میزان کالری کم موجود در تره و در عین حال، مواد مغذی بیشمار موجود در آن، این سبزی، می تواند از جمله سبزیجات مفید در رژیم های لاغری، به شمار رود.

خاصیت کاهش وزنی که تره دارد، همانند سایر سبزیجات است. مصرف سبزیجات، به صورت کلی، سبب کاهش وزن می گردد. تره تنها دارای 31 کالری در 100 گرم تره می باشد که میزان بسیار کمی می باشد. هم چنین، در تره، میزان قابل توجهی آب و فیبر وجود دارد که از بروز گرسنگی، جلوگیری می کند.

تره حاوی آهن می باشد
تره حاوی آهن می باشد

فیبر موجود در تره، احساس سیری در فرد به وجود می آورد

فیبر موجود در تره، احساس سیری در فرد به وجود می آورد و به صورت طبیعی، سبب می گردد که فرد، غذای کمتری را مصرف کند. فیبر موجود در تره، تشکیل یک توده ژله ای در روده می دهد که این توده ژلی، سبب کاهش اشتها و گرسنگی در فرد می گردد.

به صورت کلی، فیبر و آب موجود در تره، باعث پرشدن معده و جلوگیری از احساس گرسنگی می شود و این امر، سبب می شود که فرد، با مصرف تره، شاهد کاهش وزن باشد. کالری کم موجود در تره نیز، از دیگر عوامل تاثیرگذار بر کاهش وزن می باشد.

با توجه به این امر که، یکی از پایه های سبزی کوکو، تره است، می توان آن را عاملی بر کاهش وزن، به شمار آورد. البته تره فواید بیشمار دیگری را نیز به همراه دارد که ذکر تمامی این موارد، در این مقوله نمی گنجد. در ادامه کالری کوکو سبزی به بررسی سایر سبزیجات موجود در کوکو سبزی، خواهیم پرداخت. با ما هم چنان همراه بمانید.

فیبر موجود در تره، احساس سیری در فرد به وجود می آورد
فیبر موجود در تره، احساس سیری در فرد به وجود می آورد

سیر

سیر علاوه بر فواید بی شماری که برای بدن دارد، می تواند عامل مؤثری در کاهش وزن باشد. هنگامی که سیر به یک رژیم سالم اضافه می گردد، می توان از فواید بی شمار آن، بهره مند شد. یکی از دلایل تاثیر سیر بر کاهش وزن، افزایش میزان چربی سوزی این ماده مغذی می باشد.

بر اساس تحقیقات انجام شده، میان سیر و بالا رفتن میزان چربی سوزی در بدن، ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. عصاره سیر نیز حتی می تواند در کاهش وزن مؤثر باشد. لازم به ذکر است که، بیشتر غذاهایی که برای بدن مفید هستند و باعث کاهش وزن می شوند، همگی حاوی سیر می باشند.

از دیگر دلایل کاهش وزن توسط سیر، می توان به کاهش اشتها اشاره کرد. کالری موجود در سیر، ناچیز می باشد و در عین حال، می تواند به انواع غذاها، طعمی دلچسب را هدیه کند. یکی از دلایل خشمزگی کوکو سبزی، شاید همین وجود سیر در آن باشد.

سیر کمک می کند که فرد برای مدت طولانی، احساس سیری داشته باشد و در عین حال، انرژی لازم برای بدن وی را نیز، تامین می کند. بالا بردن میزان انرژی بدن و در عین حال، کم بودن کالری موجود در سیر، سبب می گردد که کالری های اضافی در بدن، سوزانده شوند.

مصرف سیر در غذاهای مختلف، برای ورزش و حفظ تناسب اندام، بسیار توصیه می شود

از همین رو، مصرف سیر در غذاهای مختلف، برای ورزش و حفظ تناسب اندام، بسیار توصیه می شود. چنان چه سیر به صورت مداوم مصرف شود، می تواند سوخت و ساز بدن را بالا برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید. از دیگر خاصیت های سیر که می تواند در کاهش وزن، بسیار مؤثر باشد، کاهش فشار خون و قند خون می باشد.

مصرف سیر در غذاهای مختلف، برای ورزش و حفظ تناسب اندام، بسیار توصیه می شود
مصرف سیر در غذاهای مختلف، برای ورزش و حفظ تناسب اندام، بسیار توصیه می شود

در سیر، ماده ای با نام آلیسین وجود دارد که سبب کاهش فشار خون شده و از همین رو، به افرادی که مشکل فشار خون دارند، بسیار توصیه می شود. یکی از عوارض وزن بالا، همین مشکل فشار خون می باشد که با مصرف سیر، می توان آن را کنترل نمود و در عین حال، به کاهش وزن نیز، کمک کرد.

سیر عاملی مؤثر بر کاهش قند خون می باشد. تمامی موارد ذکر شده و بسیاری خواص دیگر سیر، همگی سبب می گردد که کوکو سبزی، یک غذای خشمزه و در عین حال، رژیمی به شمار رود. مصرف سیر در غذاها، می تواند سبب کاهش وزن گردد.

البته لازم به ذکر است که قورت دادن سیر خام برای لاغری، کاری غیر عقلانی می باشد و به هیچ عنوان به هدف کاهش وزن، توصیه نمی گردد. البته لازم به ذکر است که، مصرف سیر به هدف لاغری و کاهش وزن، برای هر درجه از چاقی، مناسب نمی باشد.

مصرف سیر در غذاها و رژیم های لاغری، زمانی می تواند در کاهش وزن مؤثر عمل نماید که وزن فرد، هنوز به مراحل چاقی و یا چاقی مفرط نرسیده باشد

مصرف سیر در غذاها و رژیم های لاغری، زمانی می تواند در کاهش وزن مؤثر عمل نماید که وزن فرد، هنوز به مراحل چاقی و یا چاقی مفرط نرسیده باشد. در شرایطی که فرد تنها دارای اضافه وزن باشد، می تواند با رژیم های لاغری به همراه انجام حرکات ورزشی منظم، وزن خود را کاهش داده و به حد وزن نرمال، برسد.

اما در شرایطی که فرد در مراحل بالای چاقی، قرار داشته باشد، دیگر با رژیم لاغری، نمی تواند وزن خود را کاهش داده و به سبب وزن بالا، قادر به انجام حرکات ورزشی نمی باشد. دکتر سلیمی، بهترین پزشک فوق تخصص جراحی چاقی و لاپاراسکوپی، به تمامی عزیزانی که به بیماری چاقی مفرط مبتلا می باشند، جراحی چاقی را به عنوان مؤثرترین شیوه و بهترین راه برای کاهش وزن و رسیدن به وزن نرمال، بیان می نمایند.

در دنباله مقاله ” کالری کوکو سبزی ” بیشتر به بررسی این موضوع، خواهیم پرداخت. در ادامه این مبحث، به بررسی خواص گشنیز و تاثیر آن بر کاهش وزن، اشاره خواهیم کرد. چنان چه تا به این جای مطلب برای شما، مفید بوده است، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

گشنیز

گشنیز، یک سبزی بسیار مفید و حاوی فواید بیشمار برای بدن می باشد. این گیاه مفید را می توان در انواع غذاها و داروهای گیاهی، مورد استفاده قرار داد. در گشنیز، میزان قابل توجهی از انواع ویتامین ها، نظیر ویتامین A، ویتامین C و ویتامین B6 وجود دارد.

گشنیز
گشنیز

هم چنین، گشنیز، منبع غنی از آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم می باشد. هم چنین، در گشنیز، فیبر وجود دارد. سبزی گشنیز، یک ماده مؤثر بر تسکین دردهای معده می باشد و کمک شایانی به هضم غذاها می کند. از دیگر خواص گشنیز، می توان به درمان سوء هاضمه، سلامتی کبد چرب و نیز رفع نفخ شکم، اشاره کرد.

گشنیز، باعث بالا بردن متابولیسم بدن می شود. از همین رو، مصرف آن در غذاها و در رژیم های لاغری، بسیار در کاهش وزن، می تواند مؤثر عمل کند. علاوه بر این مورد، همان طور که به آن اشاره شد، در سبزی گشنیز، فیبر وجود دارد. فیبر خواص مثبت بسیاری برای بدن به همراه دارد.

وجود فیبر موجود در گشنیز، می تواند سبب کاهش اشتها شده و از بروز پرخوری جلوگیری نماید

وجود فیبر موجود در گشنیز، می تواند سبب کاهش اشتها شده و از بروز پرخوری جلوگیری نماید. از دیگر فواید مصرف گشنیز، تامین ویتامین B لازم برای بدن می باشد. ویتامین B یک عامل مهم چربی سوز می باشد و با بالا بردن متابولیسم بدن، سبب چربی سوزی و کاهش وزن، می گردد.

وجود فیبر موجود در گشنیز، می تواند سبب کاهش اشتها شده و از بروز پرخوری جلوگیری نماید
وجود فیبر موجود در گشنیز، می تواند سبب کاهش اشتها شده و از بروز پرخوری جلوگیری نماید

جوشانده تخم گشنیز، یکی از مؤثرترین جوشانده های لاغری به شمار می رود. گشنیز، علاوه بر تاثیر بر لاغری، می تواند سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کرده و در بهبود روند کارکرد سیستم گوارشی نیز، بسیار مؤثر عمل می کند.

البته، لازم به ذکر است که گشنیز، با توجه به خواص بسیار فوق العاده ای که برای کاهش وزن دارد، نمی تواند برای هر فردی با هر میزان درصد از چاقی، مؤثر عمل کند.

در افرادی که دارای اضافه وزن می باشند و هنوز از مرز چاقی عبور نکرده اند و به بیماری چاقی از درجات بالای آن مبتلا نشده اند، مصرف گشنیز، به همراه غذاها و رژیم های لاغری مناسب، می تواند در کاهش وزن بسیار مؤثر عمل نماید.

گشنیز، نمی تواند برای افرادی که چاق هستند و یا به بیماری چاقی مفرط دچار هستند، مفید واقع گردد

این در حالی است که گشنیز، نمی تواند برای افرادی که چاق هستند و یا به بیماری چاقی مفرط دچار هستند، مفید واقع گردد. دکتر سلیمی، فوق تخصص لاپاراسکوپی، با سال ها تجربه در انجام انواع جراحی های چاقی، تنها راه درمان افرادی که بی ام آی بالا دارند را، انجام جراحی چاقی بیان می نمایند.

بدیهی است که برای افرادی که میزان شاخص توده بدنی ایشان بالا می باشد و در محدوده چاقی مفرط قرار دارند، جراحی چاقی می تواند سبب کاهش وزن و رسیدن ایشان به تناسب اندام باشد.

از فواید جراحی چاقی، می توان به بازگشت ناپذیر بودن آن اشاره کرد. در دنباله مبحث ” کالری کوکو سبزی ” به بررسی تاثیرات سبزی جعفری، بر کاهش وزن و لاغری، خواهیم پرداخت. با ما هم چنان تا پایان این مقاله، همراه باشید.

گشنیز، نمی تواند برای افرادی که چاق هستند و یا به بیماری چاقی مفرط دچار هستند، مفید واقع گردد
گشنیز، نمی تواند برای افرادی که چاق هستند و یا به بیماری چاقی مفرط دچار هستند، مفید واقع گردد

جعفری

جعفری از جمله سبزیجات بسیار پر مصرف و در عین حال، لذید به شمار می رود این سبزی معطر، در تهیه بسیاری از انواع غذاها، مورد استفاده قرار می گیرد. جعفری چه به صورت خشک شده و چه به صورت تازه، فواید بی شماری را برای بدن، به همراه دارد.

در جعفری میزان قابل توجهی ویتامین C وجود دارد. علاوه بر این، در آن، انواع ویتامین های لازم برای بدن، نظیر ویتامین A و مواد معدنی نظیر آهن و مس و فولات، موجود می باشد. جعفری فواید بی شماری دارد که از آن جمله، می توان به تاثیر فوق العاده آن در کاهش وزن اشاره کرد.

همچنین از جعفری برای درمان مشکل اسهال نیز استفاده می شود. خاصیت ضد تورم، منظم شدن دوران قاعدگی و خاصیت ضد التهابی در جعفری، از دیگر فواید این گیاه مفید به شمار می رود. همچنین، جعفری، درمانی برای عفونت پوست سر و حفظ سلامت پوست بدن نیز می باشد.

جعفری
جعفری

مصرف جعفری، در سلامت کلیه ها بسیار تاثیرگذار است. مصرف جعفری، می تواند التهابات و در مفاصل را کاهش داده و درمانی بر انواع سرفه های آلرژیک به شمار رود. اما یکی از خواص این گیاه مفید، که بر محبوبیت آن در میان علاقمندان به کاهش وزن، می افزاید، خاصیت چربی سوزی آن می باشد.

گیاه جعفری خاصیت چربی سوزی بالایی دارد

گیاه جعفری خاصیت چربی سوزی بالایی دارد. ای گیاه به شدت ادرار آورد بوده و یک داروی تاثیرگذار برای رسیدن به تناسب اندام به شمار می رود. جعفری سبب می گردد که سلولیت های چاقی، رفته رفته از بین بروند و توده انباشته شده چربی نابود گردد.

بسیاری از افرادی که به هدف لاغری، اقدام به پیروی از رژیم های لاغری می کنند، جعفری را به عنوان یک عضو اصلی در رژیم لاغری خود، می گنجانند.

از دیگر خواص مثبت جعفری، می توان به کمک در حفظ سلامت رگ های خونی، خواص ضد سرطانی، حفظ سلامت گوش ها، شفاف سازی پوست صورت، کنترل و جلوگیری از ریزش موی سر، حفظ سلامت استخوان ها، حفظ سلامت قلب، تنظیم دستگاه گوارش، حفظ سلامت غدد، درمان مشکل شب کوری،

حفظ سلامت کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول بد خون، پیشگیری از آکنه و جوش، کمک به جذب آهن، نرم کننده موهای سر، رفع چین و چروک های پوست، ضد باکتری طبیعی، تسریع درمان زخم ها، حفظ سلامت دهان و دندان، حفظ سلامت پوست، رفع تیرگی دور چشم و هزاران فایده دیگر برای بدن، اشاره کرد.

دیگر مواد مغذی موجود در جعفری

از دیگر مواد مغذی موجود در جعفری می توان به ویتامین های C، K، A، E ، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، پانتوتنیک اسید، کولین، فولات، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس اشاره کرد.

دیگر مواد مغذی موجود در جعفری
دیگر مواد مغذی موجود در جعفری

علاوه بر تمامی موارد ذکر شده، گیاه جعفری، حاوی ترکیباتی فرار نظیر، مریستیکین، لیمونن، اوژنول، آلفا تودین می باشد. همچنین، جعفری، حاوی مقداری انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین نیز می باشد. خواص فوق العاده جعفری، سبب شده است که این گیاه مفید، در بیشتر رژیم های لاغری، مشاهده شود.

یکی از سبزیجات موجود در کوکو سبزی نیز، جعفری می باشد. با توجه به کالری کم این گیاه و چربی سوزی بالای آن، می توان پیش بینی نمود که کوکو سبزی، یک غذای مناسب برای کاهش وزن، باشد. لازم به ذکر است که، نمی توان از کوکو سبزی برای رسیدن به تناسب اندام، با هر درصد چاقی، بهره مند شد.

کوکو سبزی، می تواند یک وعده غذای مناسب برای افرادی باشد که تمایل به کاهش وزن داشته و میزان چاقی ایشان، هنوز به حد چاقی و یا چاقی مفرط، نرسیده باشد. دکتر سلیمی، مصرف کوکو سبزی را به عنوان یک غذای رژیمی و لاغر کننده، تنها برای افرادی که دارای اضافه وزن می باشند و به کمک رژیم های لاغری می توانند وزن خود را کاهش دهند، مناسب می دانند.

دکتر سلیمی، جراح متخصص جراحی های چاقی و لاپاراسکوپی، بهترین گزینه درمانی برای افراد مبتلا به بیماری چاقی را، انجام جراحی چاقی، بیان می کنند.

 

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید