ارتباط چاقی و سرطان

ارتباط چاقی و سرطان

ارتباط چاقی و سرطان
ارتباط چاقی و سرطان

مسئله مهمی که قصد داریم در این مطلب به آن بپردازیم، درباره ارتباط چاقی و سرطان می‌باشد. با ما در ادامه این مبحث همراه باشید تا اطلاعاتی در این باره کسب کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ارتباط چاقی و سرطان می توانید با ما در تماس باشید

09120174510

طبق آمارهای گرفته‌ شده توسط سازمان جهانی بهداشت، می‌توان به این درک رسید که ارتباط مستقیمی بین سرطان و چاقی وجود دارد.

مقدمه

ارتباط چاقی و سرطان
ارتباط چاقی و سرطان

در حالت کلی چاقی یک معضل نگران ‌کننده می‌باشد و به‌ غیر از این‌ که می‌تواند روی ظاهر افراد تاثیر گذار باشد، باعث بروز برخی از بیماری‌های روحی نیز خواهد شد و افراد را دچار عدم اعتماد به‌ نفس می‌کند.

اما مسئله مهم دیگر در رابطه با ارتباط چاقی و سرطان می‌باشد. زیرا هر چقدر که میزان ذخایر چربی بدن افراد افزایش پیدا کند و به خصوص در نواحی شکم میزان زیادی چربی مشاهده گردد، احتمال ابتلا به سرطان برای افراد نیز رو به ‌افزایش خواهد رفت.

ارتباطی که بین چاقی و سرطان وجود دارد، بسیار پیچیده و پر از چالش می‌باشد

در واقع ارتباطی که بین چاقی و سرطان وجود دارد، بسیار پیچیده و پر از چالش می‌باشد. اما شواهد بسیار زیادی نشان می‌دهد که چاقی و اضافه‌ وزن می‌تواند یک عامل خطرناک برای پیدایش انواع سرطان‌های مختلف باشد و افراد را دچار دغدغه‌های دست‌ و پنجه نرم کردن با سرطان کند.

زیرا چربی‌هایی که در اطراف کمر و اندام‌های حیاتی بدن وی جمع می‌گردد، می‌تواند باعث ترشح مواد شیمیایی و هورمونی بیشتری شود و همین‌ طور التهابات بسیاری در بدن به وجود خواهد آورد.

حال چگونگی تقسیم سلول‌های بدن به دلیل بروز این دسته از التهابات، دست‌خوش تغییراتی خواهد شد که این مسئله می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را نیز بسیار بیشتر کند.

پس قطع به ‌یقین با این ‌دست از مسائل می‌توان فهمید که ارتباط کاملاً مستقیمی بین سرطان و چاقی و اضافه ‌وزن افراد وجود دارد.

اینفوگرافیک ارتباط چاقی و سرطان

اینفوگرافیک ارتباط چاقی و سرطان
اینفوگرافیک ارتباط چاقی و سرطان

در واقع شرایط زندگی افراد و نحوه اشتباه روند زندگی تأثیر زیادی روی بروز چاقی‌ها خواهد داشت. کاملاً طبیعی است که بدن ما انسان‌ها برای انجام فعالیت‌های روزمره نیاز به دریافت کالری داشته باشد.

پیشنهاد می کنیم از پست افراد چاقی که لاغر شدند دیدن کنید.

ارتباط چاقی و سرطان چیست؟

ارتباط چاقی و سرطان چیست؟
ارتباط چاقی و سرطان چیست؟

 

افراد باید فورا اقدامات لازم برای برطرف نمودن چاقی های خود را انجام بدهند

به ‌همین دلیل است که افراد باید فورا اقدامات لازم برای برطرف نمودن چاقی های خود را انجام بدهند. در این ‌باره دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک حاذق و بهترین متخصص جراجی چاقی می‌تواند به شما کمک کند تا از طریق جراحی‌های چاقی به کاهش وزن برسید و از خطر مبتلا شدن به سرطان در امان باشید.

در ادامه این مبحث با ما باشید تا اطلاعات مفصلی در این ‌باره برای شما داشته‌ باشیم و سطح آگاهی شما را در زمینه بیماری‌های مختلف مربوط به چاقی و سرطان‌هایی که به دلیل چاقی در بدن پدیدار خواهند شد، افزایش دهیم.

افراد باید فورا اقدامات لازم برای برطرف نمودن چاقی های خود را انجام بدهند
افراد باید فورا اقدامات لازم برای برطرف نمودن چاقی های خود را انجام بدهند

 

چاقی و اضافه ‌وزن چیست؟

یکی از بیماری‌های مهمی که امروزه در تمامی کشورهای جهان به خصوص ایالات ‌متحده و همین‌طور کشور ما ایران باعث بروز بیماری‌های متعدد در بدن افراد می‌شود، اضافه ‌وزن و چاقی‌ها می‌باشد.

پیدایش و بروز چاقی‌های بسیار زیاد می‌تواند فرایند شکل‌گیری سرطان در بدن را نیز سرعت ببخشد. اما برای این ‌که بتوان تشخیص داد که فردی دچار اضافه ‌وزن و چاقی می‌باشد، معیار مشخص ‌شده ای از نظر پزشکان تعیین ‌شده است که با نام شاخص توده بدنی شناخته خواهد شد.

چاقی و اضافه ‌وزن چیست؟
چاقی و اضافه ‌وزن چیست؟

اغلب چاقی‌ها در نواحی شکم و پهلو می‌باشند و چربی‌ها بیشتر در این نقاط بدن پدید می‌آید. مهم‌ترین دلایلی که به‌ مرور زمان می‌تواند باعث بروز چاقی‌ها شود، عدم تحرک و عدم استفاده از تغذیه مناسب می‌باشد.

 

این کالری‌ها از طریق مواد غذایی مختلف در طول روز تامین خواهد شد

وجود این کالری‌ها از طریق مواد غذایی مختلف در طول روز تامین خواهد شد. در واقع بدن، انرژی و سوخت خود را از طریق مواد غذایی دریافت می‌کنند.

حال تصور کنید که شخصی از حد تعیین‌شده کالری خود بسیار بیشتر استفاده داشته باشد، به‌ مرور زمان هنگامی‌ که شخص در طول روزمره از کالری‌های بیشتر استفاده کند، این کالری‌ها باعث بروز چربی‌ها در بدن خواهند شد.

حال اگر فرد هیچ‌گونه تحرک و فعالیت جسمانی نداشته باشد، وجود این چربی‌ها می‌تواند عامل مؤثری برای بروز بیماری‌های مختلف به خصوص سرطان باشد.

به‌ همین دلیل است که طبق گفته اغلب پزشکان همچون دکتر سلیمی، ارتباط چاقی و سرطان بسیار زیاد است. حال اگر هیچ‌گونه اقدامی برای بیماری چاقی صورت نگیرد، به‌ مرور زمان این بیماری پیشرفته ‌تر خواهد شد و نواحی مختلف دیگر بدن را درگیر خواهد کرد و افراد را با چالش‌های بسیار نگران‌کننده‌ای روبرو خواهد کرد.

این کالری‌ها از طریق مواد غذایی مختلف در طول روز تامین خواهد شد
این کالری‌ها از طریق مواد غذایی مختلف در طول روز تامین خواهد شد

تشخیص چاقی‌ها از طریق شاخص توده بدنی

مسئله مهمی که باعث می‌شود بتوانیم چاقی‌ها را در بدن خود تشخیص دهیم، شاخص توده بدنی می‌باشد. برخی از افراد به دلیل عدم توجه به کالری‌های مصرفی در طول روز و همین‌طور عدم استفاده از هیچ‌گونه فعالیت ورزشی، هیچ توجهی به چاقی‌ها و اضافه ‌وزن ندارند. اما به‌ مرور با چاقی‌های مفرط روبرو خواهند شد.

در واقع برای این ‌که بتوان میزان چاقی‌ها و اضافه ‌وزن افراد را تشخیص داد، از نظر سازمان جهانی چاقی، شاخص توده بدنی می‌تواند کارساز و مفید باشد.

فردی را چاق می‌نامند که شاخص توده بدنی او بالاتر از ۳۵ یا نزدیک به ۴۰ باشد. به ‌مرور زمان این فرد دچار اختلالات بسیار زیادی در بدن خود خواهد شد و خطرات بسیاری پیش پای او می‌باشد.

به‌ همین دلیل است که فورا باید اقدامات لازم را برای برطرف نمودن چاقی‌های خود از طریق تخصص‌های دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک حاذق برای جراحی‌های چاقی انجام بدهد تا هیچ‌گاه دچار سرطان و مشکلات بعد از آن نشود.

زیرا ارتباط مستقیمی بین چاقی و سرطان وجود دارد و در صورت عدم کنترل چاقی‌ها، ممکن است خطرات جدی و بسیاری در زندگی افراد به وجود بیاورد.

تشخیص چاقی‌ها از طریق شاخص توده بدنی
تشخیص چاقی‌ها از طریق شاخص توده بدنی

چه ارتباطی بین چاقی و ابتلا به سرطان وجود دارد؟

براساس مستندات علمی و تحقیقات گسترده‌ای که درباره ارتباط چاقی و سرطان شکل ‌گرفته است، می‌توان قطع به‌ یقین این دو را با یکدیگر مرتبط دانست.

در واقع ریشه علمی بر این اساس وجود دارد که تجمع بیش ‌از اندازه چربی‌ها در نواحی م

چه ارتباطی بین چاقی و ابتلا به سرطان وجود دارد؟
چه ارتباطی بین چاقی و ابتلا به سرطان وجود دارد؟

ختلف بدن می‌تواند افراد را درگیر بیماری‌های مختلف به خصوص بیماری‌های سرطانی کند.

از جمله سرطان‌های مهمی که بر اثر چاقی و عدم رسیدگی به کاهش وزن اتفاق خواهد افتاد، مواردی چون سرطان معده، سرطان مری، سرطان کبد و سرطان کلیه می‌باشد.

اما تا به امروز هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای برای این‌ که چگونه چاقی‌ها و اضافه ‌وزن ها می‌توانند باعث بروز و ایجاد سرطان‌ها شوند، پدید نیامده ‌است.

طبق بررسی‌ها و تحقیقاتی که اغلب محققین در این ‌باره انجام داده‌اند، می‌توان گفت که مهم‌ترین چیزی که باعث بروز سرطان بر اثر چاقی خواهد شد، التهاباتی است که در اثر تجمع چربی‌ها در اندام‌های مختلف بدن به خصوص اندام‌های حیاتی شکل‌ گرفته است.

در کل افراد چاق به ‌عنوان افراد مستعد به مبتلا به سرطان شناخته می‌شوند و باید پیگیری‌های لازم را در این خصوص انجام بدهند.

طبق پژوهش‌ها، اختلالات بسیار زیادی در عملکرد بدن افراد به خصوص مدیریت هورمون‌های مختلفی همچون استروژن و انسولین به وجود خواهد آمد که دلیل اصلی آن افزایش یافتن میزان چربی‌ها می‌باشد.

جا به جایی چربی ها در بدن افراد چاق

به طور کلی، چربی‌هایی که از طریق مواد غذایی و عدم تحرک در بدن افراد تجمع پیدا کرده، فقط در یک نقطه نخواهد ماند. زیرا این چربی‌ها به‌ عنوان چربی‌های فعال شناخته می‌شوند و باعث ایجاد سیگنال‌های متعدد خواهند شد.

به ‌مرور زمان این سیگنال‌ها و چربی‌ها به سلول‌های مختلف بدن ارسال می‌شوند. نوع چربی‌ها می‌توانند به ‌مرور زمان تقسیم شوند و بیشتر رشد کنند.

به ‌همین دلیل عامل اصلی ایجاد سرطان در بدن از طریق چاقی‌ها تقسیم و رشد چربی‌ها و ارسال آن به سلول‌های مختلف بدن می‌باشد.

البته این سیگنال‌هایی که به واسطه سلول‌های چربی شکل ‌گرفته است، باعث نگرانی‌های دیگری خواهد شد و می‌تواند روی موارد دیگری در بدن تاثیرگذار باشد.

با این‌ دست از مسائل می‌توان به‌ صورت علمی ثابت کرد که ارتباط کاملاً مستقیمی بین چاقی و اضافه‌ وزن و سرطان وجود دارد.

برای این‌ که بتوانید از بروز سرطان در بدن خود جلوگیری کنید، می‌توانید از دکتر سلیمی و تخصص‌های ایشان برای انجام جراحی‌های چاقی بهره‌ مند شوید تا اضافه وزن‌های موجود در بدن شما عامل مؤثری برای بروز سرطان نباشد.

در هر صورت برای این‌ که درک کنید چگونه امکان دارد چاقی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان در بدن شود، به بررسی برخی از عوامل مؤثر خواهیم پرداخت.

جا به جایی چربی ها در بدن افراد چاق
جا به جایی چربی ها در بدن افراد چاق

اهمیت شناخت ارتباط چاقی و سرطان در چیست؟

با پژوهش‌های انجام‌ گرفته می‌توان قاطعانه در رابطه با این ‌موضوع صحبت کرد که انواع سرطان‌ها و مبتلا شدن به آن‌ها رابطه مستقیمی با اضافه وزن و چاقی دارند و اغلب در کشورهای غربی این‌ موضوع به اثبات رسیده که اغلب افراد چاق دچار سرطان‌های متعدد شده‌اند.

البته کشورهایی که در نواحی شرقی و جنوب شرقی آسیا قرار دارند نیز در جایگاه بعدی تعداد بسیار زیادی از افرادی که دچار چاقی بودند،

اهمیت شناخت ارتباط چاقی و سرطان در چیست؟
اهمیت شناخت ارتباط چاقی و سرطان در چیست؟

سپس به سرطان مبتلا شده‌اند را در آمارهای خود داشته‌اند. محققان متعددی در زمینه سرطان و رابطه آن با چاقی تحقیق کرده‌اند. همان ‌طور که می‌دانید، چاقی می‌تواند باعث بیشتر شدن التهابات بدن گردد. افزایش یافتن میزان التهابات تغییراتی در بدن حاصل می‌کند که باعث تولید انسولین، استروژن و تستوسترون خواهد شد.

حال این تغییرات شکل‌ گرفته در روند اندام‌های مختلف افراد می‌تواند شانس مبتلا شدن به سرطان را در بدن افراد چاق افزایش بدهد.

وجود چربی‌های اضافی در بدن طبق شواهد علمی ذکر شده، باعث بروز حداقل ۱۳ نوع سرطان خواهد شد

به‌ همین دلیل است که می‌توان درباره ارتباط قطعی چاقی و سرطان نظر داد. وجود چربی‌های اضافی در بدن طبق شواهد علمی ذکر شده، باعث بروز حداقل ۱۳ نوع سرطان خواهد شد. به ‌همین دلیل است که از نظر دکتر سلیمی، کنترل وزن برای افراد از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

به گفته‌ اغلب پزشکان، وجود اضافه ‌وزن و چاقی می‌تواند خطرات مربوط به بروز سرطان مری را حداقل ۵۰ برابر بیشتر از حد معمول کند.

این روند برای سرطان‌های آندومتر رحم نیز باعث شدت بیماری به ۷ برابر خواهد رسید و احتمال ابتلا به سرطان سینه و سرطان پانکراس نیز با وجود افزایش وزن و چاقی ها اتفاق خواهد افتاد. افرادی که دچار این معضل نگران‌کننده می‌باشند، بیشتر در معرض خطر این دسته از سرطان‌ها می‌باشند.

تمامی گفته‌های ذکر شده براساس شواهد بیان می‌شود و می‌توان گفت که وزن بالای افراد می‌تواند نگرانی‌هایی همچون بروز سرطان سینه، سرطان کیسه صفرا، سرطان معده، سرطان پانکراس و دیگر موارد را داشته باشد.

آمار تحقیقات برای ارتباط چاقی و سرطان

تحقیقات و مطالعات بسیاری روی بیش‌از ۸۵ هزار نفر افراد در سنین مختلف بین ۲۵ تا ۴۴ سال انجام ‌شده است. نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در اوایل نوجوانی و اوایل دوره بزرگسالی دچار چاقی و اضافه ‌وزن شده‌اند، قبل ‌از رسیدن به سن پنجاه‌ سالگی احتمال مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را بیشتر خواهند داشت.

البته در مقایسه با افراد عادی که دارای وزن مناسبی هستند، ابتلا به این سرطان حدوداً ۲ برابر کمتر می‌باشد و همین مسئله نشاندهنده نگرانی‌های مربوط به چاقی و اضافه ‌وزن می‌باشد. دکتر سلیمی در صدد است تا اطلاعات بسیاری روی افراد چاق به‌ منظور پیشگیری از بروز سرطان‌ها داشته باشد.

به ‌همین دلیل می‌تواند به شما کمک کند تا در انتخاب راهکارهای اصولی برای رسیدن به کاهش وزن موفق باشید و از طریق آن‌ها با وزن ایده‌آل، همیشه در سلامت زندگی کنید.

همچنین می توانید با مطالعه ارتباط چاقی با کیست تخمدان اطلاعات خود را این زمینه کامل تر کنید.

آمار تحقیقات برای ارتباط چاقی و سرطان
آمار تحقیقات برای ارتباط چاقی و سرطان

مطالعات انجام ‌گرفته در رابطه با چاقی و سرطان

طبق مطالعات دیگری که توسط محققان نروژی انجام‌ گرفت و حدوداً بررسی‌های این محققان ۱۸ سال به طول انجامید، می‌توان گفت که مبتلا شدن به سرطان کلیه از طریق چاقی‌ها حدوداً ۹۵ درصد افزایش پیدا می‌کند. همچنین سرطان سینه بر اثر چاقی حدوداً ۲۰ درصد بیشتر در افراد اتفاق می‌افتد.

بانوانی که دچار چاقی بسیار هستند نیز حدوداً ۲ برابر بیشتر به سرطان رحم مبتلا خواهند شد. بررسی‌ها و ارزیابی‌های محققان نروژی این بود که افزایش یافتن میزان استروژن و دیگر هورمون‌های مختلف و به‌ مرور زمان قند خون می‌تواند از نکات مهم در افزایش خطر ابتلا به سرطان در بانوان باشد.

طبق تحقیقات صورت‌ گرفته می‌توان گفت که هر چه مدت ‌زمان درگیری با چاقی و اضافه ‌وزن بیشتر باشد، قطعا نگرانی‌های بسیاری در رابطه با مبتلا شدن به سرطان‌های مختلف نیز باید داشت و احتمال وجود آن‌ها نیز در بدن افراد بیشتر خواهد شد.

در حالت کلی هر ۱۰ سال سوابق چاقی در بدن افراد می‌تواند شانس پیدایش سرطان‌های مختلف را ۷ درصد بیشتر کند.

مسئله مهمی که از نظر دکتر سلیمی مهم تلقی می‌شود، اصلاح شدن سبک زندگی افراد است. این ‌موضوع می‌تواند در پیشگیری و درمان سرطان‌ها نقش داشته باشد و خطر مبتلا شدن به سرطان را در افراد چاق کمتر کند. افراد چاق با برطرف نمودن چاقی‌های خود می‌توانند ارتباط بین چاقی و سرطان را حذف کنند و همیشه در سلامت کافی باشند.

دلایل اصلی بروز چاقی ها

استفاده از رژیم‌های غذایی مناسب و عدم استفاده از غذاهای پرچرب و سرخ ‌شده و همین‌طور فست فودها و در کنار آن داشتن فعالیت‌های منظم بدنی می‌تواند به افراد کمک بسیار زیادی بکند.

اما اگر فردی بیش ‌از ۱۰ سال درگیر چاقی مفرط باشد، قطعا عدم استفاده از سیگار یا نوشیدنی‌های الکلی نمی‌تواند تأثیری روی کاهش وزن او داشته باشد.

حال که با ارتباط چاقی و سرطان دریافتید که وجود این سرطان می‌تواند چه نگرانی‌هایی را در بر داشته باشد، باید حتما از راهکارهای درمانی که توسط دکتر سلیمی ارائه خواهد شد، استفاده داشته باشید.

مسئله مهم این است که امکان بروز چاقی‌ها نه‌ تنها می‌تواند باعث به وجود آمدن سرطان گردد، بلکه احتمال بیماری‌های مختلف دیگری همچون دیابت نوع ۲، مشکلات مفصل، آسم، فشار خون بالا، سکته مغزی، کبد چرب، بیماری‌های قلبی و اختلالات قائدگی در خانم‌ها را نیز بیشتر خواهد کرد.

به‌ همین دلایل است که بهتر است سبک زندگی خود را تغییر دهید و با استفاده از راهکارهایی همچون جراحی چاقی که توسط دکتر سلیمی پیشنهاد می‌شود، در محدوده طبیعی وزن خود باقی بمانید تا با بیماری‌های مختلف مقابله کنید.

دلایل اصلی بروز چاقی ها
دلایل اصلی بروز چاقی ها

تاثیر چاقی بر افزایش خطر ابتلا به سرطان

با توجه به این ‌که میزان اطلاعات و آگاهی مردم روز به ‌روز افزایش پیدا می‌کند، اما همچنان آمار مربوط به بیماری‌های مختلف رو به‌ افزایش می‌باشد.

همین‌طور چاقی ها نیز در جامعه امروز با آمار بسیار عجیب‌ و غریبی دیده خواهد شد. به همین دلیل راهکارهایی که از طریق آن‌ها بتوانیم به این درک برسیم که مانع از بروز مشکلات مختلف سلامتی در بدن خود شوید، از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشند.

به ‌خودی‌ خود وجود چاقی‌ها می‌تواند خطرات بسیار زیادی از جمله بیماری‌هایی همچون بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های کلیوی، فشار خون بالا و دیابت نوع ۲ را افزایش بدهد.

چاقی‌ها به ‌غیر از این ‌که می‌توانند بر ظاهر افراد تاثیرگذار باشند و باعث عدم اعتماد به ‌نفس بشوند، در نهایت سلامت افراد را تخریب خواهند کرد. به ‌همین دلیل است که می‌توان به موضوع ارتباط چاقی و سرطان اهمیت داد.

زیرا تاثیر چاقی رابطه مستقیمی با سرطان خواهند داشت و یکی از مهم‌ترین دلایل مرگ ‌و میر افراد در جامعه امروزی شناخته می‌شوند.

می‌توان تخمین زد که حدوداً ۴۰ درصد از تمامی افرادی که دچار بیماری‌های مختلف سرطانی شده‌اند، دچار اضافه ‌وزن بوده‌اند.

شواهد و اثبات ارتباط چاقی و سرطان

چیزی که کاملاً مشهود است، ارتباط چاقی و سرطان است. این ‌موضوع به همگان ثابت شده‌ است. اما همچنان علت و دلیل مشخص‌ شده ای برای ارتباط بین چاقی و سرطان دیده نمی‌شود.

اما همواره محققین در صددند تا تحقیقات گسترده‌ای در این ‌باره انجام بدهند. مطالعات بسیار زیادی که توسط محققین امر صورت ‌گرفته است، نشان می‌دهد که مکانیسم خاصی باعث مرتبط شدن چاقی و سرطان با یکدیگر می‌گردد.

نتایج اصلی این محققان ثابت می‌کند افرادی که دچار اضافه‌ وزن هستند، درگیر سلول‌های چربی اشباع می‌باشند.

پیشنهاد می کنیم از پست سریعترین راه درمان دیابت دیدن کنید.

شواهد و اثبات ارتباط چاقی و سرطان
شواهد و اثبات ارتباط چاقی و سرطان

حال سلول‌های سفید خون که در سیستم دفاعی بدن فعالیت دارند، قابلیت مقابله کردن با سلول‌های تومور را خواهند داشت. اما در افراد چاق، سلول‌های چربی به سلول‌های سفید متصل می‌شوند و اجازه‌ از بین بردن سلول‌های توموری را نخواهند داد.

در یک عبارت کلی و جمع‌ بندی می‌توان گفت که چاقی می‌تواند باعث کاهش سیستم ایمنی بدن گردد و این شرایط می‌تواند فضا را برای رشد و افزایش تومورهای سرطانی فراهم کند.

به‌ همین دلیل با توجه به این ‌که سلامتی یکی از پرچالش ترین مسائل زندگی روزمره می‌باشد، بهتر است از راهکارهای درمانی که توسط دکتر سلیمی پیشنهاد می‌شود، به کاهش وزن برسید.

 خطر ابتلا به سرطان بر اثر چاقی چگونه افزایش می‌یابد؟

همان‌طور که دریافته‌ایم، ارتباط چاقی و سرطان با یکدیگر بسیار مهم می‌باشد و این دو عامل بر یکدیگر تاثیرگذار هستند.

به ‌همین دلیل چندین مکانیسم مهم که می‌تواند برای شما این درک را ایجاد کند که چگونه چاقی‌ها امکان دارد تا باعث بروز سرطان‌های خطرناک شود

و عامل مؤثری برای افزایش پیدایش آن‌ها باشد را در ادامه این مطلب برای شما خواهیم داشت تا بتوانید هر چه زودتر چاقی‌های به ‌وجود آمده در بدن خود را از طریق عملکردهای مفید برطرف کنید.

پیشنهاد می کنیم از پست آیا قهوه چاق کننده است و عسل در رژیم کتوژنیک دیدن کنید.

ایجاد التهاب در بدن

هنگامی ‌که به بررسی جزئیات بدن افراد چاق بپردازید، در می یابید که اغلب آن‌ها دچار التهابات مزمن در بخش‌های پایین بدن خود هستند.

این مسئله به‌ مرور زمان می‌تواند باعث آسیب‌ رساندن به دی‌ان‌ای بدن آن‌ها گردد و این مسئله موضوع و عامل مؤثری برای بروز سرطان است.

افرادی که دچار چاقی و اضافه‌ وزن بیش ‌از اندازه می‌باشند، به نسبت افرادی که دارای وزن طبیعی هستند، بیشتر دچار اختلالات مرتبط به التهابات موضعی و مزمن خواهند شد.

این التهابات می‌توانند از دسته عوامل خطرزا برای بروز برخی سرطان‌ها شناخته شوند. در کل هنگامی ‌که بدن دچار افزایش سلول‌های چربی شود، سلول‌های ایمنی برای این ‌که سلول‌های چربی مرده را از بین ببرند، به این منطقه رجوع می‌کنند.

تجمع تمامی سلول‌ها می‌تواند باعث التهابات بسیار گردد

تجمع تمامی سلول‌ها می‌تواند باعث التهابات بسیار گردد و در نهایت تقسیم سلول‌ها با سرعت بالاتری اتفاق می‌افتد. تقسیم سلول‌ها به‌ مرور زمان می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش بدهد.

به‌ همین دلیل است که ارتباط چاقی و سرطان همیشه از نظر پزشکان مسئله مهمی است که افراد باید فورا از راهکارهای درمانی استفاده داشته باشند.

به ‌عنوان نمونه تعداد بسیاری از التهابات موضعی می‌تواند بیماری رفلاکس معده و سرطان معده را نیز افزایش بدهد. چاقی به ‌غیر از سرطان، خطرات بسیار زیاد دیگری خواهد داشت و می‌تواند خطر ابتلا به سنگ صفرا را نیز افزایش بدهد.

هنگامی ‌که التهابات مزمن در کیسه صفرا افزایش پیدا می‌کند، سوابق سنگ کیسه صفرا می‌تواند به‌ عنوان یک عامل نگران ‌کننده برای سرطان کیسه صفرا شناخته شود.

التهابات و بیماری‌های مزمن و همین‌طور هپاتیت نیز می‌تواند از عوامل خطرزا برای بروز سرطان کبدی باشد. به‌ همین دلیل است که تاکید بسیار زیادی روی ارتباط چاقی و سرطان شده است.

تجمع تمامی سلول‌ها می‌تواند باعث التهابات بسیار گردد
تجمع تمامی سلول‌ها می‌تواند باعث التهابات بسیار گردد

هورمون‌های رشد

هنگامی ‌که چربی‌های بدن بیش ‌از حد ممکن شود، عامل مؤثری برای افزایش سطح هورمون‌های رشد می‌گردد و این مسئله باعث می‌شود تا سلول‌ها بیشتر از حد ممکن تقسیم شوند.

پس ایجاد هورمون‌های رشد می‌تواند عامل مؤثری برای رشد سلول‌های سرطانی شناخته شود. سلول‌های مهمی که می‌توانند آدیپوکین تولید کنند، سلول‌های چربی می‌باشند و همین‌طور سلول‌های چربی قادر هستند تا در تحریک و یا مهار رشد سلول‌ها تاثیر داشته باشند.

به‌ عنوان نمونه تکثیر سلول‌ها از طریق سطح یک لیگتین اتفاق می‌افتد و می‌تواند چربی‌های بسیار زیادی را در خون پدید بیاورد. آدیپوکین در افراد با وزن معمولی کمتر و در حد نرمال تولید خواهد شد.

اما آدیپوکین که در افراد چاق تولید می‌گردد، اثرات نگران ‌کننده‌ای خواهد داشت و همین تکثیر هورمون‌های رشد می‌تواند یک معضل نگران‌ کننده برای بروز سرطان باشد.

با این مسئله می‌توان دریافت که چاقی و سرطان کاملاً به یکدیگر مرتبط می‌باشند و و افراد باید فورا از راهکارهای درمانی استفاده کنند.

دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک حاذق می‌تواند به شما جراحی‌های چاقی را توصیه کند تا بتوانید از طریق آن‌ها به کاهش وزن مناسب برسید و از خطرات سرطان در امان باشید.

هورمون‌های رشد
هورمون‌های رشد

هورمون‌های جنسی

سلول‌های چربی بعد از دوران یائسگی بانوان، هورمون‌های استروژن بسیار زیادی را تولید خواهند کرد و این مسئله بسیار نگران‌ کننده می‌باشد.

حال اگر سلول‌های چربی باعث تولید استروژن بسیار زیاد گردند، این مساله عامل مؤثری برای شکل‌گیری سلول‌های پستان و رحم خواهد شد.

این سلول ها اغلب در این نواحی تقسیم خواهند شد. پس می‌تواند مسئله‌ای نگران ‌کننده برای بروز سرطان در این اندام‌ها باشد.

در افراد چاق، فاکتور رشد انسولین نیز نسبتاً افزایش پیدا می‌کند و بدن برخی از افراد، دچار مقاومت به انسولین خواهد شد. این شرایط مقدمه‌ای برای مبتلا شدن به بیماری دیابت نوع ۲ می‌باشد.

حال اگر دیابت افراد نگران ‌کننده باشد، به‌ مرور بروز بیماری دیابت می‌تواند سبب پیشرفت سرطان روده بزرگ، کلیه، آندومتر و پروستات گردد که تمامی این مسائل بر اثر چربی‌های افزایش ‌یافته در بدن بیمار می‌باشد.

افزایش خطر سرطان‌های پستان، آندومتر، تخمدان، سرطان سینه و دیگر موارد باعث می‌شود تا به این ‌موضوع پی ‌برد که ارتباط چاقی و سرطان همواره با یکدیگر پایدار است و می‌توانند روی بروز سرطان نقش داشته باشند.

به ‌همین دلیل است که توصیه می‌کنیم هر چه بهتر از راهکارهای درمانی که بتواند شما را با سرعت بهتری و بدون بروز هیچ‌گونه عوارض به کاهش وزن برساند، استفاده داشته باشید.

در این ‌باره دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک حاذق می‌تواند در کنار شما باشد تا انتخاب درستی از راه‌ حل‌های رسیدن به کاهش وزن را داشته باشید.

هورمون‌های جنسی
هورمون‌های جنسی

چه سرطان‌هایی براثر چاقی به وجود خواهند آمد؟

طبق پژوهش‌ها می‌توان به این مبحث رسید که ارتباط بسیار زیادی بین چاقی بیش ‌از اندازه و حدوداً ۱۳ نوع سرطان مختلف دیده می‌شود.

سرطان مری و رحم دو مورد از شناخته‌ شده‌ ترین سرطان‌هایی هستند که بر اثر چاقی در بدن افراد شناخته می‌شوند. البته اغلب پزشکان، سرطان رحم را با نام سرطان آندومتر نیز می‌شناسند.

حال در ادامه به بررسی ارتباط چاقی و سرطان‌های مختلف خواهیم پرداخت تا بدانید که عدم کاهش وزن می‌تواند چه معضلاتی را به ‌دنبال داشته باشد و برای رسیدن به کاهش وزن از طریق راهکارهای مختلف، اقداماتی انجام بدهید.

لطفا پس از مطالعه این مقاله، از پست برای لاغری به چه دکتری مراجعه کنیم دیدن کنید.

ارتباط چاقی و سرطان رحم

می‌توان در رابطه با این مسئله قطع به‌ یقین نظر داد که زنانی که درگیر چاقی و اضافه‌ وزن بیش ‌از اندازه می‌باشند، بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان آندومتر یا همان سرطان پوشش رحم می‌باشند.

در واقع آمار ذکرشده برای مبتلا شدن به سرطان رحم در افراد چاق حدوداً ۲ تا ۴ برابر بیشتر از زنان با وزن طبیعی می‌باشد. اما در زنان بسیار بسیار چاق، خطر مبتلا شدن به سرطان آندومتر حدوداً ۷ برابر نیز بیشتر می‌باشد.

طبق همین آمار می‌توان درک کرد که چه خطراتی در پی بروز چاقی‌ها پدید می‌آید و سرطان رحم چه رابطه مستقیمی با چاقی خواهد داشت.

هنگامی افراد درگیر خطرات افزایش سرطان رحم خواهند شد که در بزرگسالی دچار افزایش وزن شده باشند. به خصوص اگر بانوان در بعد از دوره یائسگی خود دچار چاقی فراوان شوند، بروز سرطان رحم در بدن آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

بنابراین از این مسئله غافل نشوید که هر چه زودتر اقدامات درمانی برای رسیدن به وزن ایده‌آل را انجام بدهید تا بتوانید از بروز سرطان آندومتر بر اثر چاقی جلوگیری کنید. در این راه، دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک حاذق می‌تواند راهکارهای مفیدی را پیش پای شما بگذارد.

ارتباط چاقی و سرطان رحم
ارتباط چاقی و سرطان رحم

ارتباط چاقی و سرطان مری

یکی دیگر از معضلات چاقی، نگرانی‌هایی در رابطه با بروز سرطان مری می‌باشد. طبق آمار انجام‌ شده می‌توان دریافت که احتمال مبتلا شدن به سرطان مری در افراد چاق حدوداً به نسبت افراد با وزن معمولی دو برابر می‌باشد.

حال اگر فردی دچار چاقی مفرط باشد، بروز سرطان مری به بیش ‌از ۴ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و این ‌موضوع می‌تواند باعث خطرات جدی در بدن افراد گردد.

زیرا سرطان مری یکی از سرطان‌های نگران‌ کننده می‌باشد که افراد باید دوره‌های درمانی مختلفی را سپری کنند و ممکن است سلامتی آن‌ها هرگز به حالت عادی خود بازنگردد و همیشه مشکلات متعددی در سیستم ایمنی بدن آن‌ها به وجود آورد.

همان ‌طور که گفتیم، مسأله مهمی که باعث بروز این علائم سرطان خواهد شد، چاقی می‌باشد. به ‌همین دلیل ارتباط چاقی و سرطان مری بسیار تنگاتنگ است و بهتر است برای عدم مبتلا شدن به این مشکل، فورا از راهکارهای کاهش وزن استفاده داشته باشید.

ارتباط چاقی و سرطان مری
ارتباط چاقی و سرطان مری

ارتباط چاقی و سرطان معده

امکان بروز بیماری با نام سرطان کاردیای کاراستریک براثر چاقی بسیار وجود دارد. در واقع افرادی که دچار چاقی مفرط می‌باشند، تقریباً دو برابر به نسبت افراد با وزن معمولی دچار مشکل سرطان معده خواهند شد.

در بخش بالای معده یعنی نواحی که نزدیکی بیشتری به مری دارد، این سرطان شکل می‌گیرد که پزشکان آن را با نام سرطان کاردیای کاراستریک می‌شناسند. این قسمت بخش اتصال ‌دهنده مری و معده می‌باشد.

بروز این سرطان نگرانی‌ها و دردهای بسیاری را در پی دارد و فرد برای رسیدن به بهبودی باید فرایند بسیاری را سپری کند.

پس برای عدم ابتلا به سرطان معده، بهتر است که هرچه زودتر چاقی‌های خود را درمان کنید و از راهکارهای اصولی برای رسیدن به کاهش وزن استفاده داشته باشید.

ارتباط چاقی و سرطان معده
ارتباط چاقی و سرطان معده

ارتباط چاقی و سرطان کبد

سرطان کبد نیز یکی دیگر از مهم‌ترین سرطان‌هایی است که بر اثر چاقی و اضافه ‌وزن در بدن افراد شکل می‌گیرد. افرادی که دچار اضافه‌ وزن و چاقی هستند، به نسبت افراد با وزن طبیعی حدوداً دو برابر بیشتر در معرض خطر سرطان کبدی می‌باشند. به‌ همین دلیل است که ارتباط بین چاقی و سرطان کبد بسیار زیاد است.

البته طی تحقیقات، درصد خطر مبتلا شدن به سرطان کبد بر اثر چاقی در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. پس مردانی که دچار اضافه‌ وزن هستند نیز باید به این‌ موضوع آگاه باشند که عدم رسیدگی آن‌ها برای کاهش وزن ممکن است باعث بروز سرطان کبد گردد.

از نظر محققین، دلایل بسیار زیادی به ‌عنوان جزئیات می‌تواند ارتباط بین اضافه ‌وزن و بروز سرطان کبد را تشخیص و تعیین کند.

در برخی مواقع سیروز یا زخم در کبد که به ‌عنوان عفونت‌های ویروسی شناخته می‌شوند، به دلیل استفاده بیش‌ از اندازه از الکل شکل می‌گیرد و این مسئله می‌تواند در نهایت منجر به سرطان کبد گردد.

التهاباتی که از مصرف این دسته از موارد تولید می‌گردد، دقیقاً مانند التهابات ناشی از چاقی و اضافه ‌وزن می‌باشد و باعث می‌شود که در همه این موارد، التهابات شکل‌ گرفته عامل مؤثری برای رشد سرطانی سلول‌های کبد شناخته شوند.

دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک حاذق می‌تواند به شما کمک کند تا از طریق جراحی‌های چاقی به کاهش وزن برسید و از خطر مبتلا شدن به سرطان در امان باشید.

ارتباط چاقی و سرطان کبد
ارتباط چاقی و سرطان کبد

ارتباط چاقی و سرطان روده بزرگ

چاقی و سرطان‌ها به یکدیگر مرتبط می‌باشند. در واقع بروز چاقی‌ها می‌تواند بیماری‌های مختلف بسیاری را در بر داشته باشد.

یکی از این سرطان‌هایی که بر اثر چاقی و اضافه ‌وزن در بدن افراد پدید می‌آید، سرطان روده بزرگ می‌باشد. تا به امروز نمی‌توان دلیل قانع ‌کننده‌ای برای بروز این نوع سرطان و ارتباط آن با چاقی به میان آورد،

اما طی تحقیقات دریافتیم که حدوداً ۳۰ درصد افرادی که دچار چاقی و اضافه‌ وزن هستند، به نسبت افرادی که دارای وزن طبیعی می‌باشند، بیشتر در معرض خطر سرطان روده بزرگ می‌باشند.

این افراد بهتر است از عملکردهای درمانی برای رسیدن به وزن ایده‌آل استفاده داشته باشند تا از مشکل سرطان روده بزرگ در امان باشند.

ارتباط چاقی و سرطان کلیه

سرطان سلول‌های کلیوی نیز براثر چاقی و اضافه ‌وزن اتفاق خواهد افتاد. طبق آمار دریافتیم اغلب اشخاصی که دچار چاقی و یا اضافه ‌وزن های مفرط می‌باشند، به نسبت افرادی که دارای وزن طبیعی می‌باشند، دو برابر بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان‌های کلیوی هستند. شایع‌ترین شکل سرطان سلول کلیوی، سرطان کلیه شناخته می‌شود.

البته به ‌غیر از این‌ که چاقی و اضافه‌ وزن روی شکل‌گیری سرطان سلول‌های کلیوی تاثیر دارد، ارتباط بسیار زیادی با فشار خون بالا خواهد داشت. قطعا می‌دانید که افزایش وزن نیز عامل مؤثری برای بالا رفتن فشار خون می‌باشد.

پس تمامی این عوامل در کنار یکدیگر به‌ عنوان یک مجموعه کامل می‌تواند فرد را با خطر بروز سرطان کلیه مواجه کنند.

دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک حاذق می‌تواند به شما کمک کند تا از طریق جراحی‌های چاقی به کاهش وزن برسید و از خطر مبتلا شدن به سرطان در امان باشید.

ارتباط چاقی و سرطان کلیه
ارتباط چاقی و سرطان کلیه

ارتباط چاقی و سرطان مننژیوم

دلایل به وجود آمدن سرطان مننژیوم، رشد آهسته در غشای اطراف مغز و نخاع می‌باشد. نوعی تومور مغزی که از منیژه شروع می‌شود، با نام سرطان مننژیوم شناخته می‌شود.

در واقع طبق بررسی‌های پزشکان، رشد آرامی از منیژه غشایی که باعث پوشش نخاع و مغز شده است، باعث این سرطان خواهد بود. اما تا به امروز هیچ دلیل منطقی برای ارتباط بین چاقی و اضافه‌ وزن و بروز این سرطان مشاهده نشده ‌است.

زیرا این سرطان باعث درگیری سیستم عصبی خواهد شد و باید تحقیقات بسیار زیادی برای شناخت بیشتر ارتباط چاقی و سرطان مننژیوم در نظر گرفت.

طبق گفته پزشکان، اغلب، افرادی دچار این سرطان خواهند شد که دچار چاقی بسیار زیاد باشند. مبتلا شدن به این سرطان برای افراد چاق حدوداً ۵۰ درصد بیشتر و برای افرادی که دارای اضافه‌ وزن می‌باشند، به نسبت افراد نرمال با وزن طبیعی حدوداً ۲۰ درصد بیشتر می‌باشد.

ارتباط چاقی و سرطان مننژیوم
ارتباط چاقی و سرطان مننژیوم

پس رابطه مستقیمی که بین چاقی و این نوع سرطان وجود دارد، دلیل پیدایش بروز این سرطان است.

ارتباط چاقی و سرطان پروستات

طبق تحقیقات پژوهشگران، رابطه مستقیمی بین بروز سرطان پروستات و مردانی که دارای چاقی بسیار می‌باشند، دیده‌ شده است. اغلب مردانی که شاخص توده بدنی آن‌ها بالاست، بیشتر درگیر سرطان پروستات خواهند شد.

حال اگر افراد در سنین بالای ۵۰ سال دچار اضافه ‌وزن باشند، قطع به ‌یقین نگرانی‌های بسیار زیادی در راستای بروز سرطان پروستات مشاهده خواهد شد.

این افراد نیاز دارند تا کنترل خوبی روی وزن خود داشته باشند و آن را به حد طبیعی برسانند تا از بروز این سرطان در امان باشند.

ارتباط چاقی و سرطان پستان

مطالعات بسیار زیادی ثابت می‌کند بانوانی که دارای شاخص توده بدنی بالا می‌باشند و همین‌طور در دوران یائسگی خود به سر می‌برند، بیشتر در معرض خطر سرطان پستان می‌باشند.

به ‌عنوان نمونه اگر شخصی شاخص توده بدنی بالایی داشته باشد، حدوداً ۱۲ درصد به نسبت افراد عادی بیشتر در معرض خطر سرطان پستان است. زنان یائسه‌ ای که درگیر چاقی نیز می‌باشند، ۲۰ تا ۴۰ درصد بیشتر باید نگران مبتلا شدن به سرطان پستان باشند.

زیرا در مقایسه با زنان با وزن طبیعی، این افراد از شرایط بهتری برای ابتلا به سرطان پستان برخوردار می‌باشند. البته نمی‌توان این سرطان را فقط برای بانوان در نظر گرفت. زیرا چاقی نیز یک عامل خطرناک برای بروز سرطان سینه در مردان شناخته می‌شود.

هر چقدر میزان بافت‌های چربی در بدن بانوان بیشتر باشد، باعث ترشح بیشتر استروژن می‌گردد

هر چقدر میزان بافت‌های چربی در بدن بانوان بیشتر باشد، باعث ترشح بیشتر استروژن می‌گردد. حال بعد از یائسگی، بافت‌های موجود در کنار چربی‌ها باعث تبدیل به مهم‌ترین منبع هورمون زنانه می‌شوند.

بروز استرس باعث ایجاد هورمون استروژن شدید خواهد شد که کمک بسیار زیادی به شکل‌گیری سرطان سینه می‌کند. در واقع در حالت کلی می‌توان گفت که هر چه میزان چربی در بدن بانوان بیشتر شود، امکان به وجود آمدن سرطان سینه نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

با توجه به این ‌که بافت‌های چربی شناور می‌باشند و فقط ثابت در جای خود نمی‌باشند، التهابات مزمنی که از طریق چاقی و اضافه‌ وزن در بدن افراد صورت می‌گیرد، باعث تحریک شدن رشد سلول‌های سرطانی خواهد شد.

حال از آنجایی ‌که عمدتاً بخش اعظمی از سینه از بافت چربی شکل‌ گرفته است، اختلالات بسیاری در عملکرد بافت‌های چربی آن به وجود می‌آورد و همین مسئله می‌تواند باعث ارتباط بین چاقی و سرطان سینه در بانوان شناخته شود.

هر چقدر میزان بافت‌های چربی در بدن بانوان بیشتر باشد، باعث ترشح بیشتر استروژن می‌گردد
هر چقدر میزان بافت‌های چربی در بدن بانوان بیشتر باشد، باعث ترشح بیشتر استروژن می‌گردد

ارتباط چاقی و سرطان میلوما چند گانه

در دسته‌ بندی سرطان خون می‌توان نام سرطان میلوما چند گانه را شنید که باعث تحت تاثیر قرار گرفتن سلول‌های پلاسما در مغز استخوان خواهند شد.

طی بررسی‌هایی که پژوهشگران در رابطه با جزئیات مربوط به این سرطان داشته ‌اند، دریافته‌ اند که احتمال بروز این مشکل در افرادی که دچار چاقی می‌باشند، حدوداً ۱۰ تا ۲۰ درصد به نسبت افرادی که دارای وزن طبیعی هستند، بیشتر است و تعداد سلول‌های چربی بسیار زیادی در مغز استخوان هر انسان یافت می‌گردد.

حال به ‌مرور زمان، مواد شیمیایی که از آن‌ها ترشح می‌گردد، می‌تواند سبب بروز بیماری میلوما چند گانه گردد و این مشکل را در بدن افراد پدید آورد.

با این ‌دست از مسائل می‌توان دریافت که ارتباط چاقی و سرطان بسیار تنگاتنگ است و افراد چاق، بیشتر در معرض خطر سرطان‌های مختلف می‌باشند.

این افراد نیاز دارند تا از راهکارهای مختلفی که توسط دکتر سلیمی به آن‌ها پیشنهاد خواهد شد، استفاده داشته باشند تا به یک وزن معقول برسند و سلامت جان خود را حفظ کنند و از مشکلات سرطانی در امان باشند.

ارتباط چاقی و سرطان میلوما چند گانه
ارتباط چاقی و سرطان میلوما چند گانه

ارتباط چاقی و سرطان تخمدان

یکی دیگر از سرطان‌های مهمی که در بین تمامی بانوان شایع می‌باشد، سرطان تخمدان شناخته‌ شده است. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که خطر ابتلا به سرطان تخمدان بر اساس افزایش میزان شاخص توده بدنی نیز بیشتر خواهد شد.

استروژن تولید شده بر اثر سرطان سینه، رحم، سرطان تخمدان و یا دیگر موارد باعث می‌شود که بافت‌های چربی اضافی و چاقی‌های به ‌وجود آمده، باعث مشکلات و اختلالات متابولیک گردد و بدن را در معرض مقاومت به انسولین قرار بدهد.

به ‌همین دلیل، اختلالات متابولیک و مقاومت به انسولین در بدن باعث بروز سرطان تخمدان خواهد شد که رابطه تنگاتنگی با چاقی خواهد داشت. در واقع سرطان‌های مختلف بین اضافه‌ وزن و چاقی مرتبط می‌باشند.

ارتباط چاقی و سرطان تخمدان
ارتباط چاقی و سرطان تخمدان

ارتباط چاقی و سرطان تیروئید

غدد تیروئید به‌ صورت پروانه ‌ای شکل در گردن وجود دارند که وظیفه اصلی آن‌ها کنترل و تنظیم سوخت ‌و ساز بدن می‌باشد. اما مهم‌ترین مسئله‌ای که می‌تواند باعث بروز خطر ابتلا به سرطان تیروئید گردد، افزایش بیش ‌از اندازه شاخص توده بدنی می‌باشد.

غده تیروئید از خود هورمون ترشح می‌کند. اما بر خلاف دلیل اصلی بروز سرطان تخمدان یا سینه، دلیل ایجاد سرطان تیروئید، استروژن ترشح ‌شده از بافت‌های چربی نمی‌باشد.

تعداد بسیار زیادی از افراد در طول سال بر اثر بروز سرطان تیروئید دچار مشکلات بسیار می‌شوند و جان خود را از دست می‌دهند.

اما همچنان دلیل قطعی برای رابطه بین چاقی و سرطان تیروئید مشاهده نشده‌ است و باید در این ‌باره تحقیقات گسترده‌تری انجام داد تا بتوان به یک جمع ‌بندی کلی رسید.

پس با این‌ دست از مسائل می‌توان درک کرد که چاقی عامل مؤثری برای بروز تعداد بسیاری از سرطان‌ها می‌باشد و فرد با کنترل وزن خود می‌تواند در عدم شکل‌گیری این بیماری‌ها موفق باشد.

اگر نیاز به شناخت بیشتر راهکارهای درمانی برای رسیدن به کاهش وزن دارید، دکتر سلیمی می‌تواند در این ‌باره به شما کمک کند تا از یک روش اصولی و حرفه ‌ای برای رسیدن به تناسب اندام استفاده داشته باشید.

ارتباط چاقی و سرطان تیروئید
ارتباط چاقی و سرطان تیروئید

ارتباط چاقی و سرطان پانکراس

اغلب افراد چاق حدوداً ۲۰ تا ۵۰ درصد به نسبت افرادی که دارای وزن عادی می‌باشند، بیشتر در خطر ابتلا به سرطان پانکراس می‌باشند.

سلامت سوخت ‌و ساز بدن از طریق سلامت پانکراس تامین می‌گردد. در واقع لوزالمعده یا همان پانکراس نقش بسیار مهمی در بدن دارد و تولید انسولین در این نواحی صورت می‌گیرد.

حال اگر لوزالمعده احاطه شده از بافت‌های چربی مکرر باشد، درصد التهاب و رشد سلول‌های سرطانی در لوزالمعده افزایش پیدا می‌کند.

افراد چاق بیشتر درگیر بافت‌های چربی هستند

با توجه به این‌ که افراد چاق بیشتر درگیر بافت‌های چربی هستند، امکان بروز این سرطان در بدن آن‌ها نیز افزایش پیدا خواهد کرد و ممکن است خطرات جدی را به دنبال داشته باشد.

با شناخت این دسته از سرطان‌ها که دلیل به وجود آمدن آن‌ها چاقی و اضافه ‌وزن می‌باشد، می‌توان به این درک رسید که ارتباط کاملی بین سرطان و چاقی وجود دارد و در صورت عدم کنترل وزن، ممکن است شما نیز در آینده دچار سرطان‌های مختلف شوید.

همین مسئله باعث می‌شود تا اهمیت بسیار زیادی به وزن خود بدهید و آن را در محدوده نرمال نگه دارید. راهکارهای مختلف برای رسیدن به محدوده وزنی نرمال وجود دارد.

اما از نظر دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک حاذق، راهکاری کارساز و مفید است که بتواند بدون بازگشت باشد و عوارضی را برای شما به دنبال نداشته باشد.

در صورتی ‌که نیاز به کنترل وزن خود دارید، می‌توانید از دکتر سلیمی برای استفاده از انواع جراحی‌های چاقی مشورت بگیرید تا از بروز هر کدام از سرطان‌ها در بدن خود در امان باشید.

افراد چاق بیشتر درگیر بافت‌های چربی هستند
افراد چاق بیشتر درگیر بافت‌های چربی هستند

تعداد آمار بروز سرطان بر اثر چاقی و اضافه وزن چقدر می‌باشد؟

در تمامی مطالب بالا به ارتباط چاقی و سرطان پی بردید و دریافتید که بروز چاقی‌ها و چربی‌های بیش ‌از اندازه در نواحی شکم و پهلو می‌تواند عامل مؤثری برای به وجود آمدن سرطان‌های مختلف گردد. در این ‌باره مطالعات و تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است.

یکی از شرایط اصلی این تحقیق، میزان شاخص توده بدنی افراد و داده‌های شکل‌گیری از سرطان بوده ‌است تا بتوان تخمین زد که چه تعداد از افراد با چاقی ها دچار سرطان خواهند شد.

در سال 2012 که این تحقیق انجام گرفت، حدوداً ۲۸ هزار مورد جدید سرطانی اعلام شد. طبق بررسی‌ها دریافتیم که از این ۲۸ هزار نفر مورد سرطانی، در مردان (۳٫۵ درصد) و در زنان حدوداً ۷۲ هزار نفر (۹٫۵ درصد) به دلیل اضافه‌ وزن و چاقی دچار سرطان بوده‌اند.

همین موضوع می‌تواند ثابت کند که اضافه ‌وزن و چاقی عامل مؤثری برای بروز سرطان‌های مختلف می‌باشد و به‌ صورت گسترده نقش عمده‌ای روی انواع سرطان‌های متفاوت خواهد داشت.

اما برای شکل‌گیری سرطان کیسه صفرا در بانوانی که دچار اضافه‌ وزن بودند، حدوداً 4/5  درصد موارد مشابه دیده شد. همین ‌طور به سرطان مری که براثر چاقی و اضافه ‌وزن به ‌وجود آمده بود، حدوداً ۴۴ درصد در طول سال تعیین شد.

رابطه چاقی و سرطان در کودکان

برخی از افراد تصور می‌کنند که امکان دارد ارتباط چاقی و سرطان در کودکان نیز وجود داشته باشد. اما طی تحقیقاتی که در رابطه با این‌ موضوع داشتیم، دریافتیم که هیچ ‌گونه ارتباط درستی بین سرطان‌هایی که در کودکان به وجود می‌آید و اضافه‌ وزن و چاقی مشاهده نمی‌شود.

چاقی‌ها و اضافه ‌وزن فقط باعث تکثیر و رشد سلول‌های سرطانی در بزرگسالان خواهد شد و این مسئله نمی‌تواند باعث بروز سرطان در بدن کودکان گردد.

طی این مبحث می‌توان درک کرد کودکانی که دچار چاقی هستند، در دوره بزرگسالی خود به نسبت دیگر کودکان عادی حدوداً ۵ برابر بیشتر در معرض خطر چاقی‌های مفرط و همین‌ طور مبتلا شدن به سرطان قرار خواهند داشت.

والدین این کودکان باید اقدامات لازم را برای رسیدن به وزن ایده‌آل کودکشان انجام بدهند تا در آینده، کودک دچار بیماری‌های مختلف چاقی به خصوص سرطان نشود و بتواند زندگی سالم و سلامتی را داشته باشد.

رسیدگی به اضافه وزن و چاقی

به‌ صورت خلاصه در جمع‌ بندی می توان تخمین زد که در سرتاسر جهان بخش‌های مختلف سرطان‌ها رابطه مستقیمی با چاقی‌ها و اضافه ‌وزن ها خواهند داشت.

تعداد بسیار زیادی از افراد در ایالات ‌متحده و دیگر کشورها در کنار اضافه ‌وزن و چاقی، دچار سرطان روده بزرگ، سرطان لوزالمعده، سرطان پستان بعد از یائسگی شده‌اند.

در جمع ‌بندی می‌توان گفت که افراد باید نگرانی بسیار زیادی در رابطه با چاقی و اضافه ‌وزن موجود در بدن خود داشته باشند و هر چه زودتر از راهکارهای مختلف نوین امروزی برای رسیدن به یک وزن ایده‌آل استفاده کنند. البته راهکارهای غیراصولی که از طریق پزشکان رد می‌شود، نمی‌تواند کمکی به کاهش وزن شما داشته باشد.

برای انتخاب روش بهتر می‌توانید از تخصص‌های دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک با مهارت در این ‌باره کمک بگیرید تا به اهداف خود در زمینه کاهش وزن برسید.

رسیدگی به اضافه وزن و چاقی
رسیدگی به اضافه وزن و چاقی

کاهش وزن چه نتیجه‌ای در خطر ابتلا به سرطان خواهد داشت؟

طی تحقیقات گسترده و تفسیر اطلاعات بسیار در رابطه با ارتباط چاقی و سرطان می‌توان به این بحث رسید که در صورتی ‌که فرد تلاش‌های مکرر برای رسیدن به کاهش وزن داشته باشد، قطعا بروز سرطان‌ها با دشواری بسیار زیادی اتفاق می‌افتد

و فرد می‌تواند درصد ابتلا به بیماری‌ها و سرطان‌های مختلف را بر اثر کنترل وزن و یا کاهش وزن کمتر کند. مهم‌ترین دلیل این است که افراد لاغر یا اشخاصی که از افزایش وزن جلوگیری می‌کنند، کمتر دچار سرطان می شوند.

اما مسئله مهم این است که رسیدن به کاهش وزن برای این دسته از افراد بسیار دشوارتر از افراد عادی می‌باشند.

زیرا این دسته از افراد، دیگر با راهکارهای اصولی نمی‌توانند به کاهش وزن برسند و بهتر است از راهکارهای متفاوت‌تری استفاده داشته باشند. شواهد حاصل از مطالعات انجام‌ شده نشان می‌دهد که ارتباط واقعی بین کاهش یافتن وزن و عدم مبتلا شدن به سرطان وجود دارد.

کاهش وزن چه نتیجه‌ای در خطر ابتلا به سرطان خواهد داشت؟
کاهش وزن چه نتیجه‌ای در خطر ابتلا به سرطان خواهد داشت؟

در بسیاری از مطالعات می‌توان نشانه‌های موجود برای این امر را مشاهده کرد که افراد بزرگسالی که به کاهش وزن رسیده‌اند، خطر کمتری برای مبتلا شدن به سرطان‌های مختلف به خصوص سرطان تخمدان، سرطان آندومتر، سرطان پستان، سرطان کلیه و سرطان روده بزرگ داشته اند.

اما راهکارهایی که از نظر دکتر سلیمی می‌تواند برای جلوگیری از چاقی به شما کمک کند، موارد زیر شمرده می‌شود.

جلوگیری از چاقی و اضافه وزن

  • داشتن فعالیت‌های فیزیکی یکی از مهم‌ترین موارد می‌باشد. افراد موظفند تا در طول هفته حداقل ۷۵ دقیقه فعالیت شدید و جدی داشته باشند تا کاهش وزن را تجربه کنند.
  • استفاده از غذاهای سالم که شامل سبزیجات، میوه‌جات، غلات و حبوبات می باشد، کمک بسیار زیادی به کاهش وزن خواهد کرد.

عدم استفاده از الکل می‌تواند روند کاهش وزن را نیز به دنبال داشته باشد.

استراحت کافی می‌تواند کمک بسیار زیادی به کنترل اشتها کند. زیرا خستگی‌ها باعث افزایش اشتها می‌گردد و افراد از غذاهای ناسالم استفاده خواهند داشت. به‌ همین دلیل رابطه‌ بسیاری بین کم‌خوابی و چاقی وجود دارد.

با این ‌دست از مسائل می‌توان دریافت که اگر فردی دچار چاقی باشد و شاخص توده بدنی آن بالای ۳۰ باشد و هیچ استفاده‌ای از رژیم غذایی مناسب و ورزش نداشته باشد، بهتر است از عملکردهای درمانی مختلفی همچون جراحی چاقی برای رسیدن به کاهش وزن استفاده کند.

زیرا ارتباط چاقی و سرطان به‌ حدی بسیار است که اگر فرد هیچ‌ گونه توجهی به چاقی‌های خود نداشته باشد، قطعا در آینده‌ای نزدیک دچار انواع سرطان مختلف خواهد شد.

از نظر دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک حاذق، جراحی‌های چاقی با سرعت بسیار بالایی می‌توانند افراد را به کاهش وزن برساند و آن‌ها را از خطر مبتلا شدن به سرطان‌های مختلف در امان نگه دارند.

جلوگیری از چاقی و اضافه وزن
جلوگیری از چاقی و اضافه وزن

چه راه‌هایی باعث کاهش وزن و جلوگیری از سرطان خواهد شد؟

حال که به ارتباط چاقی و سرطان پی بردید و درک کردید که این دو در کنار هم عامل اصلی به وجود آمدن انواع سرطان‌های مختلف می‌باشند، شاید این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که کدام یک از راهکارها می‌توانند برای رسیدن به کاهش وزن و جلوگیری از بروز سرطان‌ها مفید واقع شود.

زیرا چاقی یک معضل جهانی شناخته‌ شده است. اگر آمار مربوط به مرگ‌ و میر را در انسان‌های مختلف بررسی و ارزیابی کنید، درمی‌یابید که مهم‌ترین عامل فوت افراد، اضافه ‌وزن و چاقی بوده ‌است.

حال برای پیشگیری از بروز بیماری‌های چاقی باید به‌ دنبال راهکارهای کاهش وزن بود. البته شرایط متفاوتی باعث می‌شود تا افراد از عملکردهای مختلف برای رسیدن به کاهش وزن استفاده داشته باشند.

در ادامه این مبحث، توصیه‌های دکتر سلیمی برای برخی از راه‌های پیشگیری از اضافه ‌وزن و جلوگیری از سرطان را برای شما خواهیم داشت.

تغییر سبک زندگی

از نظر تعداد بسیاری از پزشکان، مهم‌ترین راهی که می‌تواند برای داشتن یک وزن ایده‌آل به افراد کمک کند، داشتن یک برنامه غذایی مناسب می‌باشد.

در واقع تغییر دادن سبک زندگی افراد و استفاده از غذاهای سالم آن‌ها کمک می‌کند تا روند زندگی آن‌ها رو به بهبودی برود و به‌ مرور زمان در کنار انجام تمرینات ورزشی و هوازی، به یک کاهش وزن اصولی برسند.

البته برای این‌ که در این راه موفق باشید و به نتیجه قابل ‌قبولی دست پیدا کنید، باید صبوری بسیاری به خرج بدهید. زیرا استفاده از ورزش و تغذیه نیازمند زمان بسیار می‌باشد.

البته برای برخی از افرادی که دچار چاقی‌های مفرط می‌باشند، تغذیه و ورزش دیگر کارساز نیست و نیاز به استفاده از راهکارهای مختلف دیگری همچون استفاده از جراحی که توسط دکتر سلیمی انجام می‌گیرد، می‌باشند.

در هر صورت در کنار استفاده از جراحی‌ها، افراد باید سبک زندگی خود را تغییر دهند و از تغذیه اصولی و صحیح استفاده داشته باشند و در کنار آن انجام حرکات ورزشی و تحرک در طول روز را یک مسئله مهم بشمارند و به آن پای‌بند باشند.

تغییر سبک زندگی
تغییر سبک زندگی

در صورت تغییر دادن سبک زندگی خود می‌توانید از روند پیشرفت سرطان جلوگیری کنید و باعث کاهش وزن بسیار شوید.

استفاده از قرص و مکمل‌های لاغری

افراد بسیاری تصور می‌کنند که مصرف این قرص‌ها می‌تواند برای رسیدن به کاهش وزن اصولی به آن‌ها کمک کند.

با توجه به این‌ که امروزه استفاده از این دسته از مکمل‌ها بسیار رواج پیدا کرده ‌است و پرطرف‌دار شناخته ‌شده است، برخی از افراد بدون تجویز پزشک به ‌صورت خودسرانه از این قرص‌ها استفاده دارند.

در صورتی ‌که تبلیغات دروغین در پی مصرف این قرص‌ها مشاهده می‌گردد و در صورتی‌ که افراد بدون تشخیص و نسخه پزشک از آن‌ها استفاده داشته باشند، قطعا دچار عوارض بسیار زیادی خواهند شد.

به‌ همین دلیل، ما مصرف قرص‌ها و مکمل‌های لاغری را راهکاری مناسب برای کاهش وزن نمی‌دانیم. زیرا باعث پیامدهای منفی همچون مشکلات گوارشی و کبدی و ریزش مو خواهند شد.

البته این دسته از عوارض فقط بخشی از پیامدهای منفی مصرف قرص‌های لاغری می‌باشد. اغلب افرادی که از این راهکار نامطمئن استفاده کرده‌اند، دچار مشکلات دیگر شده‌اند.

درست است که رسیدن به لاغری راهکاری مناسب برای عدم بروز سرطان‌های متعدد است، اما استفاده از این راهکار اصولی نیست و بهتر است از یک پزشک حاذق در این‌ باره مشورت بگیرید. دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک متخصص، راهکارهای کارساز دیگری را برای رسیدن به کاهش وزن به شما پیشنهاد می‌کند.

استفاده از قرص و مکمل‌های لاغری
استفاده از قرص و مکمل‌های لاغری

لاغری با انواع جراحی‌های چاقی

یکی دیگر از راهکارهای بسیار مهمی که امروزه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد و می‌تواند بدون بروز عوارض و بازگشت، افراد را به وزن ایده‌آل برساند، استفاده از جراحی‌های چاقی می‌باشد.

جراحی‌های چاقی اغلب برای افرادی توصیه می‌شود که چاقی‌های آن‌ها بسیار زیاد است و در کنار چاقی دچار بیماری‌های زمینه‌ای نیز می‌باشند. این افراد بیشتر مستعد بروز سرطان‌ها می‌باشند.

به‌ همین دلیل باید فورا از عمل‌هایی همچون عمل بای‌ پس معده، عمل بالون معده، عمل اسلیو معده و دیگر موارد این‌ چنینی به ‌عنوان جراحی‌های چاقی استفاده داشته باشند تا بتوانند روند درمان را سپری کنند و به یک وزن ایده‌آل برسند.

البته تشخیص این‌ که کدام یک از راه‌ حل‌های جراحی چاقی می‌تواند برای شما کارساز باشد و نتیجه دلخواه را در بر داشته باشد، به واسطه دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک حاذق اتفاق خواهد افتاد.

اما لازم به ذکر است بدانید که بعد از جراحی‌های چاقی باید مراقبت‌های مختلفی انجام بگیرد و همان‌ طور که گفتیم، باید سبک زندگی افراد تغییر کند.

زیرا در صورتی‌ که فرد همچنان به رویه زندگی گذشته خود پایبند باشد، امکان بروز بیماری‌های مختلف در بدن او پدید خواهد آمد.

جراحی چاقی بدون وجود هیچ‌ گونه عوارض از مزایای بسیار زیادی برخوردار می‌باشد

جراحی چاقی بدون وجود هیچ‌ گونه عوارض از مزایای بسیار زیادی برخوردار می‌باشند و می‌توانند در یک مدت‌ زمان کم، افراد را به نتیجه دلخواه از کاهش وزن برساند.

برای داشتن اطلاعات در این‌ باره می‌توانید از دکتر سلیمی به‌ عنوان یک جراح حاذق کمک بگیرید تا روند درمان سرطان را از طریق جراحی‌های چاقی سپری کنید.

با این ‌دست از مسائل می‌توان به این درک رسید که ارتباط چاقی و سرطان جدی است و شما باید هرچه زودتر به فکر راهکارهای کنترل وزن خود باشید و روش‌های بسیار زیادی برای رسیدن به وزن ایده‌آل پیشنهاد خواهد شد.

اما اگر شما از افرادی هستید که شاخص توده بدنی بالایی دارید، بهتر است با یک پزشک متخصص همچون دکتر سلیمی مشورت داشته باشید تا از بهترین انتخاب برای کاهش وزن، بهترین نتیجه را دریافت کنید و از وجود هر گونه سرطان در امان باشید.

جراحی چاقی بدون وجود هیچ‌ گونه عوارض از مزایای بسیار زیادی برخوردار می‌باشد
جراحی چاقی بدون وجود هیچ‌ گونه عوارض از مزایای بسیار زیادی برخوردار می‌باشد

انواع جراحی‌های چاقی چه تأثیری در پیشگیری از سرطان خواهند داشت؟

طبق نظریه دکتر سلیمی به ‌عنوان یک فلوشیپ جراحی، استفاده از عمل‌های جراحی چاقی و متابولیک می‌تواند کمک بسیار زیادی برای جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان کند.

افرادی که درگیر چاقی‌های مفرط می‌باشند، می‌توانند با استفاده از این جراحی‌ها در عدم ابتلا به سرطان‌ها موفق باشند.

اما اگر بخواهید در رابطه با چگونگی پیشگیری از ابتلا به سرطان با استفاده از جراحی‌های چاقی بدانید، لازم است بگوییم همان ‌طور که مشخص است، ارتباط چاقی و سرطان با یکدیگر مستقیم است و تولید هورمون استروژن از طریق افزایش یافتن سلول‌های چربی در بدن اتفاق می‌افتد.

اگر این هورمون به ‌مرور زمان بسیار گردد، باعث بروز سرطان‌های بسیار می‌شود

حال اگر این هورمون به ‌مرور زمان بسیار گردد، باعث بروز سرطان‌های بسیار می‌شود. به‌ همین دلیل است که می‌توان طبق این آمار به این نتیجه رسید، افرادی که با استفاده از عمل‌های جراحی چاقی به کاهش وزن دست پیدا کنند، در برابر افرادی که همچنان دچار چاقی هستند، به ‌مراتب احتمال وجود سرطان در بدن خود را کاهش می‌دهند.

قبل ‌از انجام جراحی‌های چاقی، دکتر سلیمی به‌ عنوان یک پزشک حاذق مشاوره‌های بسیار زیادی در زمینه شناخت شرایط افراد و استفاده از جراحی‌های چاقی در اختیار بیماران قرار خواهد داد.

در صورتی ‌که فرد دچار بیماری‌های زمینه‌ای همچون بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و دیگر موارد در کنار چاقی باشد، قطعا مستعد استفاده از جراحی چاقی است تا بتواند از بروز سرطان‌ها در بدن خود پیشگیری کند.

هنگامی‌ که به نزد دکتر سلیمی مراجعه می‌کنید، شرایط مربوط برای انجام عمل‌های جراحی سنجیده خواهد شد.

اگر شما شرایط سنی لازم و خصوصیت مربوط برای انجام جراحی چاقی را داشته باشید، قطعا به شما پیشنهاد می‌شود تا برای عدم ابتلا به سرطان‌های متعدد بر اثر چاقی، از جراحی‌های چاقی کمک بگیرید تا با کاهش وزن بتوانید ادامه زندگی خود را در سلامتی کامل سپری کنید.

اگر این هورمون به ‌مرور زمان بسیار گردد، باعث بروز سرطان‌های بسیار می‌شود
اگر این هورمون به ‌مرور زمان بسیار گردد، باعث بروز سرطان‌های بسیار می‌شود

جمع ‌بندی مطالب

در این مطلب تلاش کردیم تا به ارتباط چاقی و سرطان بپردازیم. هنگامی‌ که دقت بیشتری به بیماری‌های مزمن قلبی عروقی، دیابت، فشار خون بالا و سرطان می‌کنید، دلیل اصلی به وجود آمدن آن‌ها را چاقی و اضافه‌ وزن می‌بینید.

در حالت کلی یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی در کل زندگی انسان، چاقی و اضافه‌ وزن می‌باشد. با شناخت سرطان‌های مربوط به چاقی، شاید شما نیز این تصمیم را بگیرید که به کاهش وزن برسید.

ممکن است راهکارهای مختلفی به شما پیشنهاد شود تا از طریق آن‌ها بتوانید به تناسب اندام برسید. اما فقط استفاده از راهکارهای اصولی می‌تواند برای شما کارساز و مفید باشد.

زیرا در صورتی ‌که از عملکردهای نا مطمئن استفاده کنید، به ‌جای این‌ که در کاهش وزن خود مؤثر واقع شوید، باعث به وجود آمدن مشکلات و خطرات دیگر خواهید شد. بدن هر انسان بالغ برای رشد نیاز به دریافت کالری‌های مختلف دارد.

اما افراد باید مراقب آن چه که در طول روز مصرف می‌کنند، باشند. برای این‌ که از راهکار اصولی برای از بین بردن چاقی خود استفاده کنید، دکتر سلیمی به ‌عنوان یک پزشک و جراح حاذق در زمینه جراحی چاقی می‌تواند به شما کمک کند تا از راهکار اصولی استفاده داشته باشید و با بازگشت چاقی‌ها مواجه نشوید.

هر چند که راهکارهای نا معقول بسیار زیادی به شما پیشنهاد خواهد شد، اما اگر از جراحی های چاقی استفاده داشته باشید، به نتیجه بهتری برای کاهش وزن خواهید رسید و دچار عوارض بعد از آن نخواهید شد.

امید آن است که با استفاده از این نوشتار، اطلاعات درستی در رابطه با چاقی و سرطان‌های مرتبط با آن کسب کرده باشید تا از این طریق بتوانید پیگیری‌های لازم را برای درمان، بهبودی و تندرستی داشته باشید.

tinyurl.com/4f62bust

https://t.ly/LZKb

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید