در این مقاله می خواهیم راجع به کالری لوبیا سبز با شما صحبت کنیم پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
کالری لوبیا سبز چقدر است؟
100 گرم لوبیا سبز، حاوی 31 کیلو کالری است.
همچنین موضوعات قابل بحث در این مقاله عبارت اند از:
- کالری و ارزش غذایی لوبیا سبز خام چقدر است؟
- ارزش غذایی لوبیا سبز پخته شده چقدر است؟
- مواد موجود در لوبیا سبز شامل چه چیز هایی می شود؟
- مزایای لوبیا سبز برای بدن چیست؟
- مقایسه خواص لوبیا سبز خام و پخته
- انواع لوبیا سبز کدام اند؟
- روش های نگهداری لوبیا سبز کدام اند؟
- شیوه های استفاده از لوبیا سبز در رژیم غذایی چیست؟
- چگونه کالری لوبیا سبز را بسوزانم؟
- آشنایی با لوبیا سبز
- کالری چیست؟
- ارتباط کالری با کاهش وزن چیست؟
- BMI یا شاخص توده بدنی چیست؟
- کلاس بندی چاقی با کمک BMI چگونه است؟
- جراحی چاقی چیست؟
- حقایقی در رابطه با جراحی چاقی
کالری لوبیا سبز زیاد نیست
کالری لوبیا سبز زیاد نیست و یک منبع ارزان به حساب می آید تا افرادی که در حال رژیم هستند اغلب مواد مورد نیاز بدن خود را از طریق آن تامین نمایند. لطفا از پست کالری چیست دیدن کنید.
مانند: کربوهیدرات های سالم، پروتئین، فیبر، ریز مغذی ها. این لوبیا به نوعی جزو گیاهان یا سبزیجات محسوب می شود و می تواند به عنوان یک افزودنی سالم در انواع برنامه های غذایی استفاده شود؛ زیرا چربی، کلسترول، سدیم و قند بسیار پایینی دارد.
همچنین برای اینکه در رابطه با کالری لوبیا سبز اطلاعات بیشتری کسب کنید می توانید از دکتر سلیمی کمک بگیرید و یک رژیم اصولی و صحیح را شروع نمایید.
پیشنهاد می کنیم از پست بهترین ویتامین برای چاقی صورت دیدن کنید.
کالری و ارزش غذایی لوبیا سبز خام چقدر است؟
در ادامه ارزش غذایی هر یک فنجان لوبیا سبز را برای شما شرح می دهیم که در واقع همان ۱۰۰گرم لوبیا سبز می باشد:
- کالری: ۳۱
- کربوهیدرات: ۷گرم
- فیبر: ۲.۷ گرم
- پروتئین: ۱.۸ گرم
- قند: ۳.۳ گرم
- چربی: ۰.۲ گرم
- سدیم: ۶ میلی گرم
- ویتامین C: ۱۲.۲ میلی گرم
- ویتامین A: ۳۵ میکرو گرم
- ویتامین K: ۴۳ میکرو گرم
ارزش غذایی لوبیا سبز پخته شده چقدر است؟
در ادامه ارزش غذایی هر یک فنجان یا ۱۰۰گرم لوبیا سبز پخته شده را برای شما شرح می دهیم که عبارت اند از:
- کالری: ۳۵
- کربوهیدرات: ۸گرم
- فیبر: ۳.۲ گرم
- پروتئین: ۱.۹ گرم
- قند: ۱.۶گرم
- چربی: ۰.۳گرم
- سدیم: ۱ میلی گرم
- ویتامین C: ۱۶درصد از مقدار نیاز روزانه
مواد موجود در لوبیا سبز شامل چه چیز هایی می شود؟
در لوبیا سبز انواع ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
کربوهیدرات ها
کربوهیدرات های پیچیده بسیاری در این گیاه وجود دارد؛ در هر ۱۰۰گرم از آن می توانید ۴گرم نشاسته مشاهده کنید. وظیفه تامین انرژی سریع بدن بر عهده نشاسته می باشد. در ضمن اگر یک وعده خود را به لوبیا سبز اختصاص بدهید، ۳گرم فیبر نیز تحویل خواهید گرفت.
فیبر فواید بسیار زیادی در بدن شما ایجاد خواهد کرد مانند: تثبیت قند خون، افزایش سیری، بهبود سلامت گوارش. این سبزی شاخص گلیسمی (Gl) پایینی دارد و عدد آن برابر با تقریبا ۳۲.۲ تخمین زده می شود. همچنین بار گلیسمی آن پایین تر از ۱.۳ برآورد می شود.
چربی
در لوبیا سبز تقریبا هیچ گونه چربی موجود نمی باشد. پس یک غذای کامل با پایین ترین سطح چربی به حساب می آید. اما دستور طبخ این گیاه ممکن است چربی آن را کم و یا زیاد کند و تاثیر بسزایی در آن داشته باشد.
اغلب افراد لوبیا سبز را به شیوه های بخار پز طبخ می کند و در انتها روی سطح آن مقداری کره قرار می دهند تا آب شود و به خورد لوبیا ها برود. برخی دیگر نیز این گیاه را به همراه روغن زیتون طبخ می نمایند. کره و روغن زیتون چربی زیادی را به این سبزی می افزایند.
با انجام کاسرول لوبیا سبز نیز میزان چربی موجود در آن به ۶تا ۱۲گرم چربی یا بالاتر از آن در هر وعده غذایی است و یک دستور پخت بسیار پر طرفدار می باشد.
پروتئین
در هر ۱۰۰گرم یا یک فنجان از این گیاه ۲کرم پروتئین موجود می باشد. حال تازه، منجمد و یا کنسرو شده باشد.
ویتامین ها و مواد معدنی
مواد مغذی کلیدی در این گیاه به چشم می خورد مانند ویتامین K که به عنوان ویتامین محلول در چربی به حساب می آید و راندمان لخته شدن خون را بهبود می بخشد. هر وعده از لوبیا سبزی که به صورت خام مصرف شود حاوی ۱۶درصد از برخی ویتامین های مورد نیاز روزانه را تامین خواهد کرد.
مانند: ویتامین های C. البته ۵درصد از نیاز روزانه ویتامین A در لوبیا سبز موجود است؛ همچنین در این ماده غذایی ویتامین های B به مقدار فراوانی به چشم می خورد مانند: فولات، ریبوفلاوین، تیامین. البته مواد معدنی فراوانی نیز در آن وجود دارد مانند: مس، منیزیم.
مزایای لوبیا سبز برای بدن چیست؟
پشتیبانی از عملکرد مغز:
در این گیاه ویتامین های B به وفور وجود دارند و سطح ترکیبی هموسیستئین در خون را پایین می آورند. چون بالا رفتن سطح آن در عملکرد شناختی موجب اختلال خواهد شد.
درمان آسیب سلولی
در لوبیا سبز اسکوربیک اسید نیز وجود دارد که همان ویتامین C می باشد. این ماده یک آنتی اکسیدان بسیار قوی در بدن می باشد که سلول های مختلف بدن را در مقابل صدمات رادیکال های آزاد حافظت می کند.
در ضمن این ماده تولید کلاژن را بیشتر می نماید. در نتیجه سبب بهبود عملکرد ایمنی بدن می شود و از طرفی به بدن شما یاری می رساند تا روند جذب آهن با سرعت بیشتری انجام بگیرد.
قوی کردن استخوان ها
وجود برخی از ویتامین ها مانند K برای آنکه خون بدن لخته شود بسیار حائز اهمیت می باشد. همچنین این ویتامین به سلامت استخوان ها نیز کمک می کند. اگر می خواهید دچار پوکی استخوان نشوید پس کمبود ویتامین K را جدی بگیرید. با یک وعده از لوبیا سبز تقریبا ۲۰درصد از احتیاج روزانه خود به این ویتامین را تامین خواهید کرد.
لوبیا سبز دارای FODMAP کم است
الیگو دی، مونو ساکاریدها و پلیول هایی که قابلیت تخمیر شدن دارند از انواع گوناگون کربوهیدرات ها هستند که در انواع غذاها مشاهده می شوند.
اگر در رژیم غذایی خود FODMAP را به صورت کم استفاده کنید می توانید به بهبود برخی از بیماری های خود کمک کنید مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و بیماری کرون. بنابراین می توانید لوبیا سبز را در رژیم غذایی خود جای دهید.
پیشگیری از سرطان
در لوبیا سبز آنتی اکسیدان های فراوانی یافت می شود مانند: لوتئین، کاروتنوئیدها، ویتامین C. تمامی موارد گفته شده وظیفه مبارزه با رادیکال های آزاد را دارند. همچنین این گیاه به نوعی ماده غذایی ضد سرطانی قدرتمند به حساب آورده می شود؛ زیرا حاوی نشاسته پایدار، فیبر محلول و نامحلول، ترکیبات فنولی، اسید فیتیک و ساپونین ها می باشد.
این سبزی از از انواع سرطان ها جلوگیری می کند مانند: سرطان سینه، روده بزرگ، پروستات. از طرفی اجازه رشد و توسعه به سلول های سرطانی نمی دهد و روند آن ها را کند می نماید مانند:
سرطان خون، سرطان سینه، سلول های لنفوم. از سویی دیگر در این سبزی پر خاصیت ویتامین K موجود می باشد که از بروز امراض سرطانی گوناگون مثل سرطان پروستات، روده بزرگ، سرطان معده و دهان جلوگیری می کند.
مبارزه با ایدز
این گیاه طبق مطالعات از خواص ضد رتروویروسی برخوردار می باشد؛ پس اگر آن را در برنامه غذایی خود قرار بدهید از رشد بیماری ایدز پیشگیری کرده و از توسعه آن جلوگیری می کند.
دیابت
اگر بتوانید در طول هفته حدود سه بار یا بیشتر از لوبیا سبز و حبوبات دیگر در وعده های غذایی خود استفاده کنید خطر مبتلا شدن به دیابت برای شما تا حدود ۳۵درصد پایین می آید.
در گیاه فیبر و کربوهیدرات های فراوانی موجود می باشد و همان طور که گفتیم جزو ماده های غذایی هستند که بسیار کم گلیسمی می باشند. چون آزاد شدن کربوهیدرات ها در بدن به آهستگی انجام می گیرد و اجازه نمی دهد تا قند خون در بدن بیماران دیابتی به صورت ناگهانی تغییر پیدا کند.
مواد غذایی که کم گلیسمی هستند حساسیت بدن دیابتی ها به انسولین را تا میزان شایان توجهی پایین می آورند و در افراد دیابتی اکثر موارد را متعادل نگه می دارند مانند: کاهش تری گلیسیرید و کاهش کلسترول بد خون.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله ب کمپلکس برای دیابت را مطالعه کنید.
حفظ سلامت قلب
در این سبزی نشاسته و فیبر زیادی موجود می باشد، این ماده سبب می شود تا سندرم متابولیک در بدن تنظیم شود و سلامت قلب افزایش پیدا کند. چون خطر بروز امراض مختلف در بدن در پایین می آورد مانند:
بیماری های قلبی، سکته مغزی، دیابت. همچنین اگر جزو افرادی هستید که در طول هفته حدود چهار وعده لوبیا سبز و سایر حبوبات را به مصرف می رسانید در قیاس با افرادی که فقط یک وعده غذایی را به آن ها اختصاص می دهند حدود ۲۲ درصد از کمتر از آن ها دچار بیماری های قلبی خواهید شد.
همان طور که بارها گفتیم در این سبزی ویتامین K وجود دارد که کلسیم را از داخل خون بیرون می آورد و اجازه نمی دهد که عروق خونی آهکی شود و یا در آن ها پلاکت به وجود. به همین خاطر بروز حمله قلبی نیز به میزان قابل توجهی پایین می آید.
درمان ناباروری
این سبزی به همراه حبوبات دیگر از محصولات غذایی بی نظیر برای تغذیه سالم هستند و برای افرادی که درگیر ناباروری می باشند تاثیرات بسیار زیادی می گذارند. چون شاخص گلیسمی حبوبات اندک است و در آن ها فولات و آهن به فراوانی یافت می شود. تمامی موارد گفته شده جزو اساسی ترین عوامل برای بهبود مشکل ناباروری می باشند.
انرژی بخش
بسیاری از افراد اسفناج را به خاطر وجود آهن در آن زیاد مصرف می نمایند و گمان می کنند که بیشترین میزان آهن در این گیاه وجود دارد اما کاملا اشتباه است، چون لوبیا سبز حدود دوبرابر این سبزی حاوی آهن می باشد.
آهن در بدن وظایف گوناگونی را بر عهده دارد، مثلا کمک می کند تا اکسیژن به سلول های مختلف بدن در تمام اندام ها به راحتی منتقل شود. بنابراین افرادی که دچار کم خونی، کمبود انرژی و کاهش سوخت و ساز بدن هستند می توانند استعمال لوبیا سبز را جدی تر بگیرند.
لطفا از پست کالری شیر موز دیدن کنید.
سم زدایی بدن
این ماده خاصیت دیورتیک بسیار قدرتمندی دارد که سبب می شود به یک سم زدای بی نظیر تبدیل شود که قاتل سموم بدن می باشد.
سلامت چشم
این گیاه سرشار از کاروتنوئیدها می باشد که سبب جلوگیری از دژنراسیون ماکولا می شود. البته در سبزی لوتئین و زاکسانتین نیز به چشم می خورد که هر کدام در تقویت بینایی و درمان شب کوری نقش قابل توجهی را ایفا می کنند.
هضم و گوارش
در این گیاه فیبر به گونه ای فراوان وجود دارد که برای درمان برخی از بیماری های گوارشی تاثیر بسزایی دارد مانند: درمان یبوست، بواسیر، زخم معده، ریفلاکس اسید. البته جزو سبزیجاتی است که برای بهبود سلامت معده و دستگاه گوارش بسیار حائز اهمیت می باشد.
خواص لوبیا سبز برای کودکان و نوزادان
این گیاه سرشار از فیبر، انواع ویتامین ها، و پروتئین است که جزو مواد مغذی مورد احتیاج در بدن کودکان می باشند.
همچنین سبب بهبود بینایی چشم در کودکان هستند؛ از طرفی چون حاوی مقادیر فراوانی از روی می باشد، سیستم ایمنی کودکان را بهبود می بخشد، زخم های آن ها را به سرعت درمان می کند و از بروز عفونت کودکان پیشگیری به عمل می آورد.
این گیاه از بیماری آنفولانزا جلوگیری می نماید و از چاقی و افزایش وزن را از کودکان دور می کند. برای همین بهتر است تا از این ماده با ارزش به صورت مکرر برای مصرف کودکان و نوزادان استفاده کنید؛ البته مصرف آن برای کودکان دارای محدودیت هایی است و نکات خاص خود را دارد که در ادامه برای شما توضیح می دهیم:
نکته اول: فیبر جزو موادی است که در بدن دیرتر از حد معمول هضم می شود، پس باید در کودکانی که کمتر از ۹ماه دارند از آن استفاده نکنید و مصرف آن را به بعد از ۹ماهگی موکول نمایید.
نکته دوم: اگر لوبیا سبز خام را به نوزادان و کودکان بدهید امکان دارد معده آن ها دچار خونریزی شود که خوشایند والدین نیست و یک خطر جدی محسوب می شود، پس در استعمال آن به شدت دقت کنید. همچنین برای دانستن کالری لوبیا سبز و انواع سبزیجات دیگر به صورت دقیق بهتر است با پزشکان توانمند و حاذق مشورت کنید که ما در این مقاله دکتر سلیمی را به شما پیشنهاد می دهیم.
لاغری
این گیاه از موادی تشکیل است که چربی بسیار کمی دارند و حاوی کالری اندک هستند. به گونه ای که هر ۱۰۰گرم از این گیاه چیزی حدود ۳۱کالری را در بر می گیرد.
همچنین در آن فیبر به مقدار زیادی یافت می شود؛ پس چربی های ناخواسته در بدن اجازه رشد نخواهند داشت و وزن شما به دلیل وجود فیبر پایین می آید. در ادامه یک نوع سالاد رژیمی لوبیا سبز را به شما آموزش می دهیم تا بنوانید از این ماده پر خاصیت و پرسود در دوران رژیم خود نهایت استفاده را ببرید:
سالاد لاغری لوبیا سبز:
برای اینکه لوبیا سبز را به صورت پخته مصرف کنید باید در وهله اول آن را آب پز کنید و پس از پخت به سرعت آن را درون آب سرد قرار بدهید تا بخاطر حرارت بالا له نشده و بیش از اندازه نپزد.
در این صورت رنگ سبز روشن آن نیز حفظ خواهد شد. ابا انجام مراحل قبلی نوبت به مزه دار کردن لوبیا سبز ها می رسد. می توانید از آب لیمو، نعناع، روغن زیتون و مواد دلخواه خود برای مزه دار شدن این سالاد خوش طعم استفاده کنید.
رحم و بارداری
در این سبزی فولات نیز یافت می شود که از ویتامین های بسیار ضروری در زمان بارداری برای جنین می باشد، زیرا از ایجاد نقص های زایمان تا حد زیادی پیشگیری می کند. این گیاه مانند بسیاری از سبزی های دیگر برای بهبود سلامت رحم بسیار پر فایده است و سلامت نوزاد را نیز بهبود می بخشد.
جوانسازی پوست
موادی که در این گیاه وجود دارند خواص ضد پیری را به وجود می آورند و چین و چروک پوست را نیز کمتر از حد معمول نشان می دهند مانند: آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئید، لوتئین، نئوکسانتین، بتاکاروتن، ویولاگزانتین.
البته علاوه بر موارد بالا مواد مغذی دیگری نیز در لوبیا سبز به چشم می خورد که باعث تقویت پوست می شوند و برای سلامت آن حیاتی هستند مانند: ویتامینC، ویتامین K، ویتامین A، فولات، پتاسیم، فیبر، آهن، پروتئین.
تقویت مو
این ماده پروتئین فراوانی دارد که برای رشد و نمو موها و به اصطلاح جان دار کردن آن ها بسیار ضروری تلقی می شود. همچنین می توانید کالری لوبیا سبز و مواد غذایی دیگر را به کمک دکتر سلیمی حساب کنید و در برنامه های رژیمی خود بگنجانید تا به وزن دلخواه خود برسید.
مقایسه خواص لوبیا سبز خام و پخته
هم پخته و هم به صورت خام می توانید این سبزی یا حبوبات خوش طعم و پر فایده را به مصرف برسانید؛ زیرا حدوداً دارای خواص و مزیت های یکسانی برای بدن شما می باشند.
همان طور که می دانید با پختن هر نوع مواد غذایی مقداری از خاصیت و مواد مغذی آن کاهش پیدا می کند. مثلا بعد از طبخ لوبیا سبز مواد مغذی آن مانند ویتامین C و مواد معدنی با کاهش مواجه خواهند شد.
این گیاه چه به صورت خام یا پخته به مصرف برسد، تقریبا حاوی مقدار یکسانی از انواع ویتامین ها، پروتئین ها و موارد دیگر خواهد بود مانند: ویتامین A، B، E. اما اگر پخته شود چیزی برابر با ۳۰درصد از مواد نعدنی آن کاهش پیدا می کند مانند: پتاسیم، آهن، منیزیم. از سویی دیگر به تنهایی ۲۰درصد از ویتامین C موجود در آن از بین می رود.
اما با این وجود دارای انواع ویتامین ها، پروتئین ها و مواد مغذی دیگر می باشد که برای بدن شما بسیار ضروری هستند. برای محاسبه کالری لوبیا سبز و ارزش غذایی دقیق آن بهتر است تا با پزشکان متخصص مانند دکتر سلیمی مشورت کنید.
انواع لوبیا سبز کدام اند؟
لوبیا سبز به همین نام مشهور شده است اما در واقع دارای ترکیب رنگ های دیگری نیز می باشد که بنفش یا زرد می باشند. البته طعم و مزه، طرز پخت و مصرف آن ها هیچ فرقی با یکدیگر ندارد و کاملا یکسان می باشند.
امکان دارد کنسرو لوبیا سبزی که خریداری می کنید به همان اندازه لوبیای خام به سلامتی شما کمک کند. اما باید برچسب موجود روی کنسرو را مورد بررسی قرار بدهید. چون احتمال دارد تولید کننده آن سدیم را به کنسرو لوبیا سبز افزوده باشد.
تا جایی که تخمین زده می شود هر یک فنجان لوبیا سبز دارای تقریبا ۵۰۰میلی گرم سدیم یا بیشتر از آن باشد. معمولا علاقه مندان به این گیاه پر فایده به انواع کنسروی آن تمایلی نشان نمی دهند.
همام طور که گفتیم این گیاه به رنگ سبز روشن خود مشهور شده است و زمانی که به حالت کنسروی در می آید ممکن این رنگ زیبای خود را از دست داده و به سبز تیره تر تبدیل شود که دارای بافت نرم تری می باشد.
اما اگر از انواع منجمد شده این لوبیا استفاده کنید متوجه می شوید که رنگ و مواد مغذی موجود در لوبیا سبز به طور کامل حفظ شده است. با شمارش کالری لوبیا سبز و انواع مواد گوناگون دیگر و با مراجعه به دکتر سلیمی می توانید روند کاهش وزن خود را سرعت بیشتری ببخشید.
روش های نگهداری لوبیا سبز کدام اند؟
این گیاه مخصوص فصل تابستان می باشد و در گرمای این فصل تولید و کشت می شود. اما به وسیله شیوه های متعددی می توانید این ماده با ارزش را در تمام فصول سال به صورت سالم و تازه به مصرف برسانید مانند: تازه، منجمد، کنسرو شده. اگر علاقه مند به خرید لوبیا سبز می باشید انواعی را انتخاب نمایید دارای رنگ روشن، بافت ترد و لکه های کمتری می باشند.
این حبوبات خوشمزه را می توانید در نایلون های پلاستیکی در درون یخچال حفظ کنید. تا زمانی که قصد مصرف آن ها را ندارید بهتر است از شستن یا خرد کردن آن ها پیشگیری کنید.
چون با قطعه کردن دانه های آن ممکن است زودتر فاسد شوند. برای فریز کردن آن نیز باید لوبیا را طبق روش های مرسوم بپزید سپس آن را آب کش کنید تا به خوبی خشک و خنک شود.
آن گاه می توانید مواد پخته شده را به آرامی به درون کیسه فریز بریزید و درب آن را محکم بسته و در فریزر قرار بدهید. با منجمد کردن لوبیاها حداقل تا ۳ماه و حداکثر تا ۶ماه می توانید لوبیای تازه داشته باشید.
البته به کمک دکتر سلیمی و ارزیابی کالری لوبیا سبز و انواع محصولات غذایی دیگر می توانید رژیم مناسبی را انتخاب کرده و به سرعت کاهش وزن داشته باشید.
شیوه های استفاده از لوبیا سبز در رژیم غذایی چیست؟
یکی از شیوه های مرسومی که برای طبخ لوبیا سبز از آن بهره می برند آب پز کردن یا بخار پز کردن آن می باشد.
اگر می خواهید از این روش استفاده کنید باید انتهای لوبیاها را جدا کرده و باقی مانده آن را به خوبی شستشو بدهید. سپس در داخل یک قابلمه آب را به نقطه جوش برسانید و نمک را به اندازه کافی درون آن بریزید یا به مایع بخار پز بیافزایید.
باید پخت لوبیاها را تا زمانی که متمایل به سیز روشن شوند و یا حدود ۵دقیقه روی شعله باشند ادامه بدهید. پس از گذشت این مدت باید حرارت را خاموش کنید و مواردی مانند لیمو، روغن زیتون و نمک را روی آن بریزید تا به دلخواه خود این گیاه پخته شده را مزه دار کنید.
لوبیا سبز آماده شده را می توانید در غذاهای دلخواه خود و یا سالاد ها، پاستاها و انواع سرخ کردنی ها بیافزایید. بزای آگاهی بیشتر از کالری لوبیا سبز می توانید با دکتر سلیمی در این رابطه مشورت کنید و آن را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.
چگونه کالری لوبیا سبز را بسوزانم؟
این گیاه کالری چندانی ندارد و با انجام چند حرکت ساده می توانید کالری دریافتی آن را در بدن خود از بین ببرید. همچنین می توانید همزمان که برنامه غذایی خود را رعایت می کنید از فعالیت های زیر برای سوزاندن کالری بهره ببرید:
- دوچرخه سواری: ۶دقیقه
- دویدن: ۴دقیقه
- پیااه روی: ۱۲ دقیقه
به کمک دکتر سلیمی قادر خواهید کالری سوزی وعده های غذایی خود را به آسانی انجام بدهید، کالری لوبیا سبز و مواد دیگر را حساب کنید و از به سادگی از شر چربی های اضافه موجود در برن خود خلاص شوید.
آشنایی با لوبیا سبز
همان طور که در پاراگراف های قبلی گفتیم این گیاه کالری اندکی دارد و هیچگونه چربی اشباع شده ای درون خود ندارد. در ضمن گیاهی بومی از کشور پرو است. این گیاه سبز رنگ در خانواده باقلاسانان طبقه بندی می شود و به همراه گیاهان مشهور دیگر در این دسته بندی جای می گیرد مانند:
ماش، شیرین بیان، لوبیا چیتی، شنبلیله، عدس. همان طور که گفتیم جزو خانواده باقلاییان محسوب می شود و بالای ۱۵۰نوع در جهان از آن موجود می باشد. همچنین منفعت های فراوانی برای بدن دارد که در پاگراف های قبلی به برخی از آن ها به خوبی اشاره کرده ایم.
اما خاصیت این گیاه گسترده تر این از موارد بالا می باشد. این گیاه جزو خانواده باقالی ها به حساب می آید، دارای میوه، غلاف و دانه می باشد که بسیار پر فایده هستند و ارزش غذایی و درمانی فراوانی دارند.
این نوع لوبیا در انواع بسیار گسترده ای در جهان یافت می شود که هر کدام از آن ها فواید مخصوص به خود را دارا می باشند. همچنین در بین انواع مختلف لوبیاها، این گیاه سبز رنگ کالری پایین تری دارد و حاوی ویتامین ث بیشتری می باشد.
اگر این لوبیا به صورت سبز و تازه به مصرف برسد در گروه سبزی ها قرار می گیرد اما اگر اقدام به خشک کردن آن نمایید، غلاف و دانه های آن را حسابی خشک کنید در گروه حبوبات جای می گیرد و دیگر از بنشن ها به حساب می آید. برای آشنایی بیشتر با کالری لوبیا سبز و خواص آن کافیست تا به دکتر سلیمی مراجعه کنید و با اون به تبادل نظر بپردازید.
کالری چیست؟
کالری در واقع به عنوان یک واحد انرژی در نظر گرفته می شود تا افراد بتوانند مقدار انرژی که در مواد غذایی گوناگون وجود دارد را به راحتی حساب کنند و بین کالری دریافتی و مصرفی خود تعادل ایجاد نمایند؛ زیرا افزایش کالری مصرفی نسبت به کالری دریافتی سبب بروز چاقی می شود که ممکن است خوشایند افراد نباشد.
اما در مقابل اگر کالری دریافتی افراد با کاهش قابل توجهی روبه رو شود وزن آن ها با سرعت بیشتری پایینمی آید و به تناسب اندام رویایی خود خواهند رسید.
دقیقا به همین علت است که در جهان امروزی کالری لوبیا سبز و انواع مواد غذایی دیگر بسیار مهم شده است و همه به دنبال کاهش کالری دریافتی و رسیدن به وزن ایده آل خود هستند.
اگر از رژیم های مختلف کالری شماری برای کم کردن وزن خود استفاده می کنید
اگر از رژیم های مختلف کالری شماری برای کم کردن وزن خود استفاده می کنید قطعا در طول روز با کالری لوبیا سبز و موارد دیگر زیاد سر و کار خواهید داشت. یا در واقع به نوعی اسیر کالری شماری خواهید شد؛ به گونه ای که آز مصرف غیر مجاز کالری روزانه خود پیشگیری می نمایید تا با شتاب بیشتری روند لاغری خود را پیش ببرید.
اگر عادت داشتید که در طول روز۲۵۰۰ کالری مصرف نمایید و اکنون آن را به ۱۶۰۰کالری مبدل کرده اید؛ بنابراین ۹۰۰کالری در روز کم می آورید که همان باعث لاغر شدن شما خواهد شد!
مهم نیست که ۱۶۰۰کالری را با چه مواد غذایی پر می کنید
مهم نیست که ۱۶۰۰کالری را با چه مواد غذایی پر می کنید، می توانید چیپس فلفلی و یا سبزیجات سالم را انتخاب کنید و مقدار کالری موجود در برنامه غذایی خود را محصولات خوراکی خود پر کنید. اما حق ندارید بیش از کالری مورد نیازی که پزشکان متخصص مانند دکتر سلیمی برای شما تجویز کرده اند کالری مصرف نمایید.
چون در این صورت طبق برنامه وزن کم نخواهید کرد. از طرفی نباید کالری دریافتی خود را بیشتر از حد معمول پایین بیاورید چون امکان دارد در بدن شما اختلالات گوناگونی ایجاد شود و یا بر اثر گرسنگی زیاد به یکباره دچار پر خوری بشوید. بنابراین تعادل و سلامتی در هر رژیمی بسیار حائز اهمیت می باشد.
با کمک دکتر سلیمی دیگر لازم نیست که نگران کالری لوبیا سبز و یا سایر مواد خوراکی باشید. چون برای شما یک رژیم غذایی کم کالری و اصولی تنظیم می نماید تا به کاهش وزن و سلامتی شما صدمه ای وارد نشود.
ارتباط کالری با کاهش وزن چیست؟
محاسبه کالری دریافتی مورد نیاز:
برای اینکه رژیم غذایی سالم خود را آغاز کنید در وهله اول باید میزان کالری دریافتی شما تعیین شود. برای اینکه این مورد را به دست بیاورید می توانید میزان وزن خود را در عدد ۳۰ ضرب نمایید. عددی که طبق این محاسبه به دست می آید مشخص می کند که به صورت روزانه به چه میزان انرژی و کالری احتیاج دارید.
برنامه غذایی
در مراحل بعدی باید از برنامه های غذایی اصولی و درست استفاده کنید که انتخاب آن ها طبق کالری هر کدام می باشد. البته باید از کالری دقیق همه مواد غذایی اطلاع داشته باشید تا بتوانید کالری وعده های غذایی خود را حساب کنید.
همان طور که می دانید درشت مغذی ها برای فراهم کردن انرژی بدن بسیار تاثیر گذار هستند مانند: کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها. اما مقدار کالری هر کدام با دیگری یکسان نیست و دارای تفاوت هایی است.
مثلا حدود ۹کالری انرژی در هر گرم از چربی ها یافت می شود. اما پروتئین ها پایین از چربی است و چیزی برابر با ۴کالری انرژی می باشد.
اضافه وزن:
زمانی که درشت مغذی ها به مصرف رسیدند و در سیستم گوارشی تجزیه و تحلیل شدند در سایز های بسیار کوچک تر و به صورت واحد از دیواره های روده عبور می کنند و به جریان خون جذب می شوند. در بدن برای انجام سوخت و سازها و به وجود آوردن سلول های تازه این موارد احتیاج می باشد.
اگر در این میان واحدی اضافه بماند در بافت های چربی یا گلیکوژن ها فه صورت ذخیره شده در می آید. بنابراین بهتر است که فقط کالری مورد نیاز روزانه خود را وارد بدن کنید و از مصرف کالری بیش از اندازه پرهیز نمایید.
اگر همچنان کالری دریافتی شما در بدن اضافه بماند به بافت های چربی می پیوندد و در بازه های زمانی کوتاه شما را به یک فرد چاق تبدیل می کند. در ضمن تخمین زده شده است که هر ۷۷۰۰کالری که دریافتی که در بدن شما اضافه بماند می تواند چیزی حدود ۱کیلوگرم چربی در بدن شما تولید کند.
محدود کردن کالری دریافتی:
اگر کالری روزانه خود را محدود کنید و کمتر از نیاز خود مصرف کنید در واقع بدن خود را مجبور می کنید تا به سراغ بافت های چربی بروند و یا گلیکوژن های ذخیره شده را بشکنند و هر طور که شده انرژی بدن را تامین کرده و شما را سر پا و سلامت نگه دارند! همان طور که مشاهده می کنید روند لاغری در بدن بسیار جالب و هیجان انگیز می باشد و حرفای زیادی در این رابطه برای گفتن وجود دارد. البته نباید به صورت ناگهانی کالری مصرفی خود را تا حد زیادی پایین بیاورید و به بدن خود شوک وارد نمایید.
درست است که با این روند با سرعت بیشتری وزن خود را پایین می آورید اما احتمالا قادر نخواهید بود تا در مدت زمان طولانی به این برنامه غذایی وفادار بمانید. بنابراین در رژیم خود به صورت پلهپله کالری دریافتی و مصرفی را تغییر بدهید تا به تدریج از شر بافت های چربی خود رهایی یابید.
اگر این کار را به درستی انجام ندهید ویتامین های گروه B و ویتامین C و انواع دیگر مواد مغذی در بدن شما با افت شدید مواجه می شود و سلامتی خود را به خطر می اندازید.
شاید شنیده باشید که برخی از مواد غذایی حاوی کالری منفی هستند، یعنی زمانی که آن ها را مصرف می کنید باید چند برابر کالری آن ها انرژی از دست بدهید تا بتوانید این مواد را تجزیه و هضم کنید! برای همین بهتر است از آن ها در برنامه غذایی خود نیز بهره ببرید.
کیفیت مواد غذایی:
درست است که شمردن کالری لوبیا سبز و سایر محصولات غذایی باعث می شود تا با شتاب بیشتری وزن خود را کم کنید، اما هدف شما فقط کاهش وزن نیست. بلکه رسیدن به تناسب اندام در کنار سلامتی کامل است. پس در این میان به کیفیت مواد غذایی نیز دقت کنید. البته بهتر است برای شمارش صحیح کالری لوبیا سبز و مواردی از این قبیل از دکتر سلیمی مشورت بگیرید.
BMI یا شاخص توده بدنی چیست؟
BMI یک نوع معیار تشخیص می باشد که چربی های بدن افراد را ارزیابی می نماید و این کار را طبق قد و وزن آن ها به انجام می رساند. این شیوه روش چندان دقیقی نیست و محاسبات خود را به صورت غیر مستقیم عملی می کند؛ با این وجود یک مقیاس قابل قبول برای تعیین میزان اضافه وزن در اغلب افراد می باشد.
همچنین استفاده از آن آسان است و بر اساس یک فرمول دقیق اضافه وزن اشخاص ارزیابی می شود. بنابراین اگر قد و وزن خود را در فرمول شاخص توده بدنی قرار بدهید می توانید به سادگی BMI خود را محاسبه نمایید. در ادامه به توضیح فرمول آن می پردازیم:
فرمول شاخص توده بدنی:
فرمول شاخص توده بدنی یا BMI به این صورت است که وزن (کیکلوگرم) را بر قد (متر) تقسیم می کنند و حاصل آن را به توان دو به دست می آورند. این معیار اندازه گیری برای تعیین سطح چربی های بدن به کار می رود و میزان سلامتی یا چاقی اشخاص را نمی تواند مشخص نماید. همچنین در این روش دقت زیادی به چشم نمی خورد و برای همه افراد نمی توان از آن به صورت یکسان استفاده کرد.
چون معایب گوناگونی دارد. نثلا امکان دارد فردی دارای عضلات بیشتر و استخوان بندی درشت و سنگین تر باشد، همچنین در سلامتی کامل بدون اضافه وزن به سر ببرد اما این شاخص او را فردی چاق و بیمار تشخیص بدهد که اشتباه است و ایراد آن بی توجهی به عضلات و استخوان بندی افراد می باشد؛
در ضمن برای شمردن دقیق کالری لوبیا سبز به همراه سایر موارد و محاسبه شاخص توده بدنی خود می توانید به دکترسلیمی مراجعه کنید تا میزان اضافه وزن و سلامتی شما به طور کامل تشخیص داده شود.
کلاس بندی چاقی با کمک BMI چگونه است؟
اگر شاخص توده بدنی شما پایین تر و یا بالاتر از حد طبیعی باشد مشخص می شود که بدن شما در حالت خطر و یا ضعف قرار دارد؛ حتی می توانید این موضوع را مانند یک زنگ خطر در نظر بگیرید که نشان می دهد بدن شما دیگر در محدوده سالم قرار ندارد و در حال خارج شدن از آن می باشد که به معنی ایجاد اختلال در سلامتی شما است.
پس به کمک شاخص توده بدنی می توانید وزن خود را محاسبه کنید و دسته بندی خود در کلاس بندی چاقی را به راحتی مشاهده کنید که عبارت اند از:
BMI ۳۰تا ۳۴.۹: چاقی درجه یک (کم خطر)
BMI ۳۵تا ۳۹.۹: چاقی کلاس دو (با خطر متوسط)
BMI بالای ۴۰: چاقی کلاس سه (پر خطر)
بیمارانی که BMI آن ها از عدد ۴۰ فراتر برود خطر زیادی را در رابطه با بیماری های در ارتباط با چاقی تجربه خواهند کرد که ممکن سبب مرگ و میر در آن ها شود. این افراد تحت عنوان چاقی شدید بالینی یا چاقی درجه چهار گروه بندی می شوند.
اگر شما نیز دچار مرض چاقی هستید بهتر است به دکتر سلیمی مراجعه کنید و با انجام انواع جراحی چاقی به همراه محاسبه کالری لوبیا سبز و کالری دریافتی روزانه خود از شر بافت های چربی بدن خود به سادگی خلاص شوید.
جراحی چاقی چیست؟
جراحی معده برای لاغری معمولا برای افرادی انجام می شود که چاقی بیش از حد دارند و شاخص توده بدنی آن ها بیشتر از عدد ۴۰ می باشد. این میزان از BMI بسیار بالا است و برای سلامتی افراد بسیار مخاطره انگیزه می باشد.
برای همین پزشکان متخصص مانند دکتر سلیمی برای چنین افرادی توصیه به انجام جراحی چاقی می کنند؛ زیرا در این جراحی در سیستم گوارشی بیماران تغییرات محسوسی ایجاد می نمایند و از این طریق مقدار کالری دریافتی روزانه را بسیار کمتر از حد طبیعی تنظیم می کنند و یا به عبارتی دیگر میزان کالری در بدن را محدود نی کنند تا افراد به صورت خودکار وزن کم کنند و قادر نباشند کالری بالایی مصرف نمایند.
پیشنهاد می کنیم از پست تغذیه بعد از عمل اسلیو دیدن کنید.
البته در این جراحی می توان از شیوه کاهش جذب مواد غذایی نیز بهره برد و یا هر دوش شیوه گفته شده را در غالب یک جراحی به کار گرفت. اما استفاده از این روش ها به شرایط فرد، جنسیت، وزن، قد و سایر عوامل دیگر وابسته می باشد.
اگر شما نیز با رژیم های لاغری طاقت فرسا و فعالیت های ورزشی سنگین موفق به کاهش وزن نشده اید بهتر است برای حفظ سلامتی و تناسب اندام خود از انواع جراحی چاقی استفاده کنید و در این زمینه از پزشکان حاذق مانند دکتر سلیمی بهره بگیرید. همچنین شما در حال مطالعه مقاله کالری لوبیا سبز می باشید.
حقایقی در رابطه با جراحی چاقی
اگر شما نیز قصد انجام این جراحی فوق العاده تأثیر گذار را دارید بهتر است مطالب زیر را با دقت بیشتری مطالعه کنید تا بتوانید تصمیم درستی در مورد بیماری چاقی بگیرید که عبارت اند از:
چاقی نوعی بیماری به حساب می آید و در واقع از امراض متابولیکی می باشد؛ یعنی متابولیسم این افراد پایین می آید و دیگر رژیم غذایی و ورزش روی آن ها اثر چندانی نخواهد گذاشت. پس کم کردن کالری نیز باعث نمی شود تا وزن چندانی از دست بدهند.
با جراحی چاقی امکان خنثی شدن تغییرات متابولیکی افزایش پیدا می کند؛ یعنی مس از اینکه جراحی را انجام دادید حتی اگر وعده های غذایی کم حجم را انتخاب کنید به سرعت احساس سیری را تجربه می کنید و دیگر نیازی به کالری اضافه ندارید.
خطر جراحی چاقی مانند جراحی کیسه صفرا است
خطر جراحی چاقی مانند جراحی کیسه صفرا است. یعنی عوارض خاصی ندارد و بیشتر رعایت دستورالعمل های مراقبتی پس از جراحی در اولویت است و اهمیت فراوانی دارد. به گونه ای که چاق ماندن عوارض متعدد تری برای شما ایجاد نی کند.
این جراحی بیشتر مشابه تجارب احساسی می باشد؛ بنابراین فقط حمایت های پزشکی کافی نیست. بیماران باید حمایت های روانی از اطرافیان خود بگیرند تا بتوانند از دوران نقاهت پس از عمل و کاهش وزن با موفقیت بیرون بیایند.
قبل از اینکه به طور کامل با کاهش وزن چشمگیری مواجه شدید سلامتی کلی بدن شما بهبود می یابد. زیرا از مزایای این جراحی درمان فشار خون بالا، آپنه خواب، درد مفاصل، دیابت نوع دو می باشد.
اگر ابتلای شما به دیابت نوع دو به تازگی مشخص شده است با انجام جراحی چاقی می توانید این مرض را به صورت تمام و کمال درمان نمایید
اگر ابتلای شما به دیابت نوع دو به تازگی مشخص شده است با انجام جراحی چاقی می توانید این مرض را به صورت تمام و کمال درمان نمایید. پس اگر تشخیص دیابت نوع دو و نوبت جراحی شما همزمان شده است لازم نیست تزریق انسولین را شروع کنید. چرا که مس از انجام جراحی چاقی آثاری از مرض دیابت باقی نخواهد ماند.
در اکثر مواقع بیمه هزینه های این جراحی را متقبل می شود؛ اشتباه نکنید! جراحی چاقی یک عمل زیبایی نیست، بلکه برای درمان بیماران و کاهش خطر مرگ و میر در آن ها از این روش لاغری استفاده می شود. بنابراین بهتر است قبل از انجام جراحی از شرایط و قوانین سازمان های گوناگون بیمه اطلاع حاصل کنید.
به احتمال بسیار بالا ردی از بخیه ها مس از جراحی بر جای نمی ماند؛ در جهان امروزی کمتر کسی جراحی به روش سنتی را انتخاب می کند. چون پزشکانی مانند دکتر سلینی از شیوه لاپراسکوپی در حین جراحی بهره می برند که نیازی به انجام برش های بزرگ نیست. این جراحی معمولا با ایجاد ۳تا ۵برش کوچک روی شکم جمع بندی شده و به اتمام می رسد. به همین خاطر رد بخیه به تدریج از روی پوست شما از بین می رود.
دوره نقاهت جراحی چاقی طولانی نیست
دوره نقاهت جراحی چاقی طولانی نیست؛ بلکه بسیار اندک است. البته نقاهت خاصی وجود ندارد و بیشتر پیروی از رژیم های غذایی و استراحت کافی مطرح است. اگر شغل شما پشت میز نشینی است دو هفته بعد از جراحی می توانید به نحل کار خود باز گردید، در غیر این صورت به ۴هفته استراحت مداوم احتیاج دارید تا پس از آن شغل خود را آغاز کنید.
زمانی که یک تا دوماه از جراحی چاقی شما گذشت دیگر به کم خوری و وعده های غذایی کم حجم عادت می کنید؛ بنابراین از خورن وعده های غذایی با حجم پایین و به آهستگی لذت می برید و نیازی به پرخوری احساس نمی کنید.
زمانی که جراحی چاقی را انجام دادید احتمالا مایعات را کمتر از حد معمول مصرف خواهید کرد؛ بنابراین بیشترین حجم معده شما صرف مواد جامد و پر فایده با ارزش غذایی بالا می شود.
جراحی چاقی باید مانند یک مسیر کوتاه طی شود
جراحی چاقی باید مانند یک مسیر کوتاه طی شود نه اینکه فکر کنید مانند یک مقصد است و دیگر بعد از عمل نیازی به رعایت رژیم غذایی و مراقبت ندارید. اینگونه نیست! بیشتر بیماران حدود نیمی از وزن اضافی خود را در ۶ماه قبل از عمل از دست می دهند و نیمی دیگر را بعد از جراحی به مرور زمان کم می کنند.
که برای این منظور ۶ تا ۱۲ماه پس از جراحی زمان لازم است که زمان بسیار مطلوبی می باشد. اگر قصد انجام جراحی چاقی و شمارش کالری لوبیا سبز و سایر مواد غذایی را دارید بهتر است یک دکتر باتجربه و کاربلد را انتخاب کنید که ما در این مقاله دکتر سلیمی را به شما پیشنهاد می دهیم.