در این مقاله، سعی داریم تا به بررسی موضوع بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر بپردازیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع روش های جراحی چاقی مانند اسلیو معده و بای پس معده، با ما در تماس باشید.
چنانچه شما نیز از علاقه مندان به این موضوع می باشید، با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.
اما قبل از هر چیز توصیه می کنیم مقالات بیماریهایی که باعث چاقی می شوند و سندروم دامپینگ چیست را مطالعه کنید.
مقدمه
اینفوگرافیک بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر
بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر چیست؟
- کپسول لیناکلوتید
- کپسول لوبیپروستون
- کپسول الوکسادولین
که در ادامه درباره هرکدام توضیح مفصلتری را ارائه کرده ایم.
مباحثی که در این مقاله به آن پرداخته ایم:
مقدمه ای بر بیماری سندروم روده تحریک پذیر
بیماری سندروم روده تحریک پذیر چیست؟
علائم بیماری سندروم روده تحریک پذیر را بیان نمایید.
انواع مختلف بیماری سندروم روده تحریک پذیر کدامند؟
کاندیدای ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر
دلایل ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر چیست؟
چگونگی تشخیص سندروم روده تحریک پذیر
نحوه درمان سندروم روده تحریک پذیر
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک تغییر در سبک زندگی
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک دارو
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک پروبیوتیک ها
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک داروهای OTC
داروهای ضد اسهال
ملین ها
مکمل های پروبیوتیک
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک داروهای تجویز شده از طرف پزشک
بهترین داروها برای درمان سندروم روده تحریک پذیر
سخن آخر
بسیاری از انواع بیماری ها، بسیار شایع می باشند. اما به دلیل مزمن بودن آن ها، مبتلایان به این نوع از بیماری ها، اهمیت چندانی به آن ها نمی دهند
بسیاری از انواع بیماری ها، بسیار شایع می باشند. اما به دلیل مزمن بودن آن ها، مبتلایان به این نوع از بیماری ها، اهمیت چندانی به آن ها نمی دهند. یکی از انواع این بیماری ها، بیماری سندروم روده تحریک پذیر می باشد.
این بیماری، یک نوع اختلال در سیستم گوارشی بدن می باشد. این اختلال گوارشی، برای مدت طولانی می تواند فرد مبتلا را درگیر خود بنماید. البته سندروم روده تحریک پذیر، در بسیاری از موارد در حد بسیار خفیف وجود دارد.
از همین رو، عموماً افراد آن را به عنوان یک بیماری در نظر نمی گیرند. حال آن که این یک بیماری مزمن می باشد که در میان بسیاری از مردم نیز بسیار شایع می باشد.
از همین رو، در مقاله ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” سعی کرده ایم تا به بررسی این بیماری و موارد مرتبط به آن، بپردازیم. لذا، اگر شما نیز به این بیماری دچار می باشید، با خواندن این مقاله می توانید اطلاعات مفیدی را در زمینه سندروم روده تحریک پذیر کسب نمایید.
پیشنهاد می کنیم از مقاله سندروم روده تحریک پذیر دیدن کنید.
مقدمه ای بر بیماری سندروم روده تحریک پذیر
سندروم روده تحریک پذیر، یک نوع اختلال گوارشی مزمن و طولانی مدت می باشد. نام علمی این بیماری، Irritable Bowel Syndrome می باشد که به اختصار به آن IBS گفته می شود. این سندروم، می تواند برای مدت طولانی برای فرد مبتلا به آن ایجاد ناراحتی و دردهای مزمن بنماید.
در اکثر موارد، بیماران مبتلا به این سندروم، تنها علائم خفیفی از این بیماری را دارند و به همین دلیل، اهمیتی به آن و درمان سندروم روده تحریک پذی، نمی دهند. اما به صورت کلی می توان چنین بیان کرد که سندروم روده تحریک پذیر، یک نوع بیماری عمومی می باشد که بیشتر افراد، آن را تجربه کرده اند و یا به آن دچار می باشند.
در بیشتر موارد، مبتلایان به این بیماری، از وجود آن مطلع نمی باشند. مبتلایان به سندروم روده تحریک پذیر، از دردهای بسیار شدید شکمی رنج می برند. اما بسیاری از آنان حتی دلیل این درد را نمی دانند و آن را به عنوان یک بیماری به حساب نمی آورند.
بدون شک، با داشتن اطلاعات بیشتری در مورد این نوع سندروم و نیز نحوه جلوگیری و یا کنترل آن، می توان آن را بهبود بخشید.
در مقاله ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” در تلاشیم که اطلاعات مفیدی را در مورد این بیماری، در اختیار عزیزان علاقه مند به این مبحث، قرار دهیم.
بیماری سندروم روده تحریک پذیر چیست؟
بیماری سندروم روده تحریک پذی، که با نام اختصاری IBS بسیار شناخته شده تر می باشد، از انواع بیماری های مزمن می باشد. به این معنا که مبتلایان به این بیماری برای مدت طولانی، به آن دچار می باشند.
این در حالی است که شدت این بیماری، با توجه به زمان های مختلف، متفاوت می باشد. به این معنا که با گذشت سالیان دراز، شدت آن تغییر می کند. ممکن است در برخی از مواقع، هیچ گونه دردی ناشی از آن را بیمار نداشته باشد و در موقعی دیگر، دردی غیر قابل تحمل به سراغ فرد بیمار بیاید.
البته نکته مثبت در زمینه سندروم روده تحریک پذیر، توانایی در کنترل آن و کاهش شدت دردهای ناشی از این سندروم می باشد. نکته جالب توجه در مورد این بیماری، این است که امکان ابتلا به این بیماری در هر سن و سالی وجود دارد.
البته در زمینه موارد جنسیتی، می توان این گونه بیان کرد که آمار مبتلایان به سندروم روده تحریک پذیر، در میان بانوان بیشتر از آقایان می باشد.
این بیماری در نوع خود،بیماری بسیار خطرناکی به شمار نمی رود. اما مبتلایان به این بیماری در صورت عدم درمان و عدم توجه به آن، مجبور به تحمل دردهای شکمی مزمن می باشند که این امر، باعث دردسرهای بسیاری برای مبتلایان به این سندروم خواهد شد.
به همین سبب، در مقاله ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” به بررسی جوانب بیشتر سندروم روده تحریک پذیر، خواهیم پرداخت. از علاقه مندان به این مبحث، دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه شوند.
علائم بیماری سندروم روده تحریک پذیر
این بیماری عموماً با علائم مختلفی همراه می باشد که معمولاً این علائم، همگی با هم همراه می باشند. اما به صورت کلی، این بیماری با علائمی نظیر دردهای مکرر شکمی همراه می باشد. همچنین این سندروم، با تغییر در حرکات روده همراه است.
تغییر حرکات روده، می تواند همراه با علائمی نظیر اسهال و یا یبوست و یا هر دوی این علائم یعنی هم اسهال و هم یبوست همراه باشد. جالب اینجاست که افرادی که دچار این مشکل می باشند، هیچ نشانه خاص و قابل مشاهده ای از بیماری در قسمت دستگاه گوارشی ندارند.
به صورت کلی سندروم روده تحریک پذیر یا IBS، اختلال در دستگاه گوارشی بیمار به شمار می رود. بر اساس بررسی های انجام شده، دلیل اصلی این اختلالات گوارشی، عدم هماهنگی مغز و روده بیمار می باشد.
به سبب این ناهماهنگی، روده بیمار حساس شده و در عملکرد انقباض و نحوه انجام آن، دچار مشکل می گردد. با حساس شدن روده، بیمار احساس درد بسیاری در ناحیه شکم کرده و به مشکل نفخ دچار می گردد.
همچنین با تغییر در روند انقباض ماهیچه های روده، بیمار دچار مشکلاتی نظیر اسهال و یا یبوست و یا هر دوی این موارد می گردد. مورد حائز اهمیت در این زمینه، متناوب بودن مشکل اسهال و استفراغ در مبتلایان به سندروم روده تحریک پذیر می باشد.
چنانچه تمایل به لیست کردن علائم ابتلا به بیماری سندروم روده تحریک پذیر را داشته باشیم، می توانیم موارد ذیل را نام ببریم:
- داشتن درد در ناحیه شکم در مورد حرکات بخش روده
- اسهال و استفراغ و یا هر دو به صورت همزمان
- تورم و نفخ شکم
- احساس دفع به صورت دائم و مداوم و نیاز ناگهانی و سریع به رفتن به سرویس بهداشتی و توالت
- مشاهده مخاطی به رنگ سفید مخلوط و همزمان با مدفوع یا به بیانی دیگر، عبور مخاط از راست روده
- احساس خالی نبودن روده، حتی پس از دفع مدفوع
- تغییر در رفتار روده
- داشتن درد شدید و گرفتگی در ناحیه شکم که البته این درد، پس از روند دفع مدفوع، بسیار کمتر می شود.
شما در حال خواندن مقاله ای در مورد ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” می باشید. با ما همچنان تا انتهای این مقاله همراه باشید.
این علائم گاهاً بسیار شدید بوده و این شدت، حتی چندین روز باقی می ماند. اما پس از گذشت مدت زمانی، درد حاصل از سندروم روده تحریک پذیر، بسیار کاهش یافته و یا به صورت کامل از بین می رود.
علائم این سندروم در افراد مختلف متفاوت می باشد
البته علائم این سندروم در افراد مختلف متفاوت می باشد. اما بیشتر مبتلایان به این بیماری، دارای علائم مشکلات گوارشی مشابه می باشند. این علائم، می توانند بر قسمت های دیگر بدن نیز تاثیرات نامطلوب و منفی بگذارند.
این علائم نسبت به علائم اصلی که در بالا به آن اشاره شد، کمتر مشاهده می شود. اما به هر حال، جزوی از علائم سندروم روده تحریک پذیر به شمار می روند. لذا در این قسمت، به این علائم نامطلوب اشاره کرده ایم:
داشتن مشکل تکرر ادرار
داشتن بوی بد دهان
داشتن سردردهای شدید
درد در ناحیه مفاصل و یا عضلات
داشتن احساس خستگی دائمی
داشتن رابطه جنسی دردناک در بانوان
داشتن زمان نامنظم قائدگی
ابتلا به مشکلات روحی
ابتلا به مشکلات روحی نظیر داشتن اضطراب و افسردگی که بیشتر ناشی از عوارض مرتبط با سندروم روده تحریک پذیر می باشند.
در مورد بانوانی که به این سندروم دچار می باشند، لازم به ذکر است که علائم این بیماری، در دوران قائدگی، بسیار شدیدتر می شود. این بیماری، می تواند همراه با دردهای شدید شکمی باشد.
اما همان طور که به آن اشاره شد، ابتلا به این بیماری هیچ گونه آسیبی به قسمت دستگاه گوارش وارد نخواهد کرد. به طور کلی این بیماری مزمن می باشد. گاهاً علائم ابتلا به آن بسیار شدید بوده و گاهاً علائم آن به صورت بسیار خفیف، احساس می شود. اما نمی توان به صورت کامل، از این بیماری غافل شد.
از جمله مشکلاتی که افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر به آن گرفتار می باشند، اختلالات همراه با درد مزمن می باشد. از آن جمله می توان به فیرومیالژیا و نیز خستگی های مزمن و دائمی و همچنین دردهای مزمن لگنی اشاره کرد.
همچنین برخی از بیماری های مرتبط با سیستم گوارشی نیز حاصل این سندروم می باشند. از آن جمله می توان به مشکل سوء هاضمه و نیز رفلاکس معده اشاره کرد. از عوارض روحی این سندروم، می توان مشکلات روانی نظیر اضطراب و افسردگی را نام برد.
در این مقاله، سعی داریم تا بیشتر به بررسی موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” بپردازیم. پس با ما تا انتهای این مقاله، همراه باشید.
انواع مختلف بیماری سندروم روده تحریک پذیر
بیماری سندروم روده تحریک پذیر، در برخی از موارد، درد شدیدی را به فرد مبتلا تحمیل می کند. بر مبنای عوارض و علائمی که بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر دارند، این بیماری را می توان به چهار دسته متفاوت تقسیم نمود. این چهار دسته عبارتند از:
بیماری سندروم روده تحریک پذیر از نوع D
افرادی که به سندروم نوع دی مبتلا می باشند، بیشتر دچار عارضه اسهال می شوند. همچنین این افراد پس از مصرف مواد غذایی و انواع خوراکی ها، به خصوص خوراکی هایی که بدن این افراد به آن حساسیت دارند، دچار نفخ و ورم شکم می شوند.
اما این عارضه در تمامی افرادی که به سندروم نوع دی دچار می باشند، مشاهده نمی شود. اما اسهال علامت اصلی این مشکل می باشد. در برخی از موارد، شدت اسهال به حدی می رسد که فرد به هیچ عنوان نمی تواند خود را کنترل نماید.
بیماری سندروم روده تحریک پذیر از نوع C
در این نوع از سندروم روده تحریک پذیر، بر عکس سندروم نوع دی، فرد به مشکل یبوست دچار می شود. این مشکل، همواره با مشکلاتی نظیر هموروئید و شقاق همراه می باشد. در این نوع از سندروم، فرد در هنگام دفع مدفوع با مشکل مواجه می گردد تا جایی که در موارد حاد آن، در هنگام دفع، دچار خونریزی از مقعد می گردد.
بیماری سندروم روده تحریک پذیر از نوع A
سندروم نوع A با مشکل اسهال و یبوست، به صورت همزمان همراه می باشد. به طوری که فرد، یا به اسهال دچار می شود و یا به یبوست مبتلا می گردد. به افرادی که دارای سندروم نوع A می باشند، معمولاً پزشک یک برنامه غذایی خاص را تجویز می نماید.
زیرا احتمال به وجود آمدن اختلالات روده در این افراد، بسیار زیاد می باشد. به همین دلیل، نباید هیچ گونه تغییری در برنامه غذایی ایشان که از طرف پزشک تجویز شده است، به وجود آید. هرگونه تغییری هر چند کوچک، سبب افزایش شدت بیماری سندروم نوع A می گردد.
در این مقاله، سعی داریم در زمینه ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” اطلاعاتی را در اختیار علاقه مندان به این موضوع قرار دهیم. چنانچه شما نیز از علاقه مندان به این موضوع می باشید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
بیماری سندروم روده تحریک پذیر از نوع PI
این نوع از سندروم روده تحریک پذیر، معمولاً هنگامی به وجود می آید که فرد به یک بیماری عفونی و یا عفونت خاصی مبتلا شده باشد. بدین صورت که پس از بروز عفونت در بدن، این عفونت سبب ابتلای بیمار به سندروم روده تحریک پذیر می گردد. به این نوع از سندروم، گاهاً سندروم نوع M که برگرفته از کلمه Mixed می باشد نیز گفته می شود.
هر یک از انواع بیماری سندروم روده تحریک پذیر، نیاز به مداوای خاص دارند و می بایست برای معالجه و تشخیص نوع آن، به پزشک مراجعه شود. بر مبنای تجویز پزشک، فرد می تواند از داروهای مناسب برای بهبود سندرومی که به آن مبتلا می باشد، استفاده نماید.
بدون تردید، پیروی از دستورات پزشک، تاثیرات مثبتی در بهبود روند این بیماری برای فرد مبتلا به همراه خواهد داشت و عدم رعایت آن ها و یا خودسرانه عمل کردن، می تواند عواقب ناگواری را برای بیمار به همراه داشته باشد.
کاندیدای ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر
بیماری IBS یا همان سندروم روده تحریک پذیر، یک بیماری شایع در میان تمامی افراد در سرتاسر جهان می باشد. به طوری که می توان به صورت تقریبی، تخمین زد که در جهان، در حدود 15 درصد از افراد، به این بیماری مبتلا می باشند.
اما همان طور که به آن اشاره شد، بانوان نسبت به آقایان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری سندروم روده تحریک پذیر قرار دارند. در این میان، افرادی که سن ایشان زیر 50 سال می باشد، به نسبت افراد مسن، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
اما احتمال ابتلا به این بیماری در برخی از افراد، بیشتر از سایر افراد می باشد. در زیر به برخی از این موارد اشاره کرده ایم:
- احتمال ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر در افرادی که در میان اعضای خانواده، اشخاصی به این بیماری مبتلا باشند، بیشتر است.
- برای افرادی که در شرایط استرس زا قرار دارند، احتمال ابتلا به بیماری IBS بیشتر می باشد.
- افرادی که دارای عفونت های شدید در دستگاه گوارشی می باشند نیز بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.
این مقاله، به هدف ارائه اطلاعات در زمینه موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” نگاشته شده است. اگر شما نیز به این مشکل دچار می باشید، ما را تا پایان این مقاله دنبال کنید.
دلایل ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر
دلیل معین و مشخصی دال بر ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر وجود ندارد. بر اساس تحقیقات انجام شده، دلیل ابتلا به این سندروم می تواند مجموعه ای از عوامل مختلف در کنار یکدیگر باشند.
اختلالاتی که در نحوه کارکرد دستگاه گوارش رخ می دهد، معمولاً به دلیل وجود مشکل در ایجاد ارتباط و عملکرد مغز و روده می باشد. این اختلالات می توانند سبب ایجاد مشکلاتی برای فرد گردند که یکی از این مشکلات، همان سندروم روده تحریک پذیر می باشد.
این اختلالات گوارشی ممکن است که سبب کندی حرکت غذا و یا برعکس، سبب سرعت بخشیدن به حرکت غذا، در دستگاه گوارشی فرد گردد. این مشکل، سبب ایجاد تغییراتی در حرکات روده می شود.
در برخی از افرادی که مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر می باشند، مقداری گاز و یا مدفوع در روده قرار می گیرد که این امر، باعث بروز دردهای شدیدی در ناحیه شکم می شود.
برخی از مشکلات و اختلالات در میان افرادی که مشکل سندروم روده تحریک پذیر دارند، مشترک می باشد.
بر مبنای بررسی های انجام شده توسط پزشکان، مشخص گردیده است که برخی از مشکلات و اختلالات در میان افرادی که مشکل سندروم روده تحریک پذیر دارند، مشترک می باشد.
به همین دلیل، در این بخش به ذکر برخی از این عوامل اشاره کرده ایم:
وجود مشکلات و اتفاقات استرس زا در زندگی فرد. یکی از مواردی که در این زمینه، بسیار شایع می باشند، تجربه سوء استفاده فیزیکی و یا جنسی، به خصوص در دوران کودکی و نوجوانی می باشد.
داشتن و وجود برخی از اختلالات روانی. از جمله این موارد، می توان به داشتن افسردگی و یا اضطراب اشاره کرد.
داشتن عفونت باکتریایی در قسمت دستگاه گوارش
رشد باکتری های روده کوچک. در روده کوچک باکتری هایی وجود دارد. در صورتی که میزان و تعداد این باکتری ها و یا حتی ایجاد تغییر در نوع این باکتری ها در روده فرد، احتمال ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر، افزایش می یابد.
داشتن حساسیت به نوع خاصی از مواد خوراکی و یا عدم تحمل یک غذای خاص. به سبب این حساسیت ها، فرد پس از مصرف آن ها دچار مشکلات گوارشی می گردد که این مشکلات چنانچه دائمی و مزمن شوند، به سندروم روده تحریک پذیر مبدل می گردند.
مصرف غذا، کاری بسیار ساده به نظر می رسد
مصرف غذا، کاری بسیار ساده به نظر می رسد. اما در عین حال مصرف برخی از انواع غذاها و حتی نحوه مصرف غذا، می تواند خود عاملی بر بروز مشکلات گوارشی گردد. به عنوان نمونه، غذاهای ناسالم که پر حجم و دارای میزان قابل توجهی روغن و نمک می باشند، می توانند سبب بروز انقباضات شدید در قسمت روده گردند.
با توجه به تحقیقات انجام شده در زمینه تاثیر مواد غذایی بر سندروم روده تحریک پذیر، مشخص شده است که این سندروم، می تواند با کنترل در میزان خوردن مواد غذایی و نیز ایجاد تغییراتی مثبت در عادات خوردن، بهبود شایانی پیدا کند.
البته در این میان، بررسی ها نشان داده است که در برخی از افراد که در وجودشان ژن های خاصی وجود دارد، احتمال بیشتری وجود دارد که به سندروم روده تحریک پذیر مبتلا گردند. در این میان، عوامل باکتریایی یا عفونی را می توان علت اصلی ابتلا به این سندروم عنوان کرد.
به صورتی که تقریباً یک چهارم افرادی که به این بیماری مبتلا می باشند، عموماً مبتلا به بیماری های عفونی بوده اند. از همین رو، می توان یکی از علت های اصلی ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر را مشکلات عفونی ذکر کرد.
در این مقاله، سعی داریم به بررسی موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” بپردازیم. چنانچه شما نیز به این مشکل دچار می باشید و به دنبال یافتن راهی برای بهبود این مشکل می باشید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
چگونگی تشخیص سندروم روده تحریک پذیر
پزشک از راه های مختلفی می تواند از ابتلای فرد به سندروم روده تحریک پذیر اطلاع یابد. در ابتدا، پزشک اقدام به بررسی علائم بیماری در فرد می نماید. علاوه بر این، سابقه پزشکی و نیز خانوادگی فرد می بایست مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
این سندروم از یک الگوی خاص پیروی می نماید. لذا، پزشک به دنبال آن الگوی خاص در میان علائمی که فرد به آن دچار می باشد، می گردد. در این زمینه، پزشک از بیمار درخواست می کند که برخی از آزمایشات را برای اطمینان و کمک به تشخصی پزشک، انجام دهد.
از جمله آزمایشاتی که پزشک برای اطمینان از ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر تجویز می نماید، موارد زیر می باشند:
انجام آزمایش خون
از آزمایش خون معمولاً برای چک و بررسی بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمانی، نظیر کم خونی، عفونت و انواع بیماری های گوارشی، استفاده می شود. در نتیجه آزمایش خون، چنانچه فرد به اختلالات سیستم گوارشی که یکی از آن ها می تواند سندروم روده تحریک پذیر باشد، مبتلا باشد، مشخص می گردد.
انجام آزمایش مدفوع
عموماً آزمایش مدفوع، برای مواردی که احتمال عفونت در بدن وجود دارد، تجویز می گردد. همان طور که به آن اشاره شد، یکی از دلایل مشخص ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر، ابتلا به بیماری های عفونی می باشد. لذا چنانچه در نتیجه آزمایش مدفوع مشکلات عفونی مشخص گردند، احتمال ابتلای بیمار به مشکل IBS نیز وجود دارد.
در این میان، پزشک برای اطمینان از ابتلای فرد به بیماری IBS، ممکن است آزمایشات و بررسی های زیر را انجام دهد:
بررسی نتایج آزمایش خون و یا آزمایش مدفوع
بررسی داشتن سوابق خانوادگی از نظر احتمال داشتن مشکلات گوارشی، همچون سابقه ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع بیماری های مرتبط با التهاب روده
وجود علائمی در بیمار که خود می توانند نشانگر وجود بیماری های دیگری در فرد به شمار آیند.
انجام تست تنفسی هیدروژن
انجام تست تنفسی هیدروژن. این آزمایش زمانی انجام می گیرد که پزشک تصمیم به بررسی میزان رشد باکتری ها در روده کوچک می گیرد. در این آزمایش، میزان رشد بیش از اندازه باکتری های موجود در روده بزرگ، مورد بررسی قرار می گیرد.
همچنین در نتیجه این آزمایش، چنانچه فرد دارای مشکلات هضم برخی از انواع خاص کربوهیدرات ها باشد، مشخص می گردد. از جمله این کربوهیدرات ها، می توان به مشکل در هضم لاکتوز اشاره کرد.
انجام آندوسکوپی قسمت فوقانی دستگاه گوارشی و بیوپسی
انجام آندوسکوپی قسمت فوقانی دستگاه گوارشی و بیوپسی، به منظور بررسی و تشخیص وجود بیماری سلیاک. بیماری سلیاک، یک نوع اختلال سیستم گوارشی و ایمنی بدن می باشد که به صورت مزمن، باعث ایجاد ناراحتی در بیمار می گردد.
افرادی که به بیماری سلیاک دچار می باشند، با مصرف مواد غذایی که شامل گلوتن می باشند، سبب آسیب زدن به روده کوچک خود می گردند. این بیماری، نظیر بیماری سندروم روده تحریک پذیر، باعث مشکلات در سیستم گوارشی بدن به صورت طولانی مدت می گردد. علاوه بر این، این بیماری مانع جذب مواد مغذی و مورد نیاز بدن می گردد.
انجام آزمایش کولونوسکوپی به منظور بررسی مشکلات و مواردی نظیر سرطان روده بزرگ و یا انواع بیماری های مرتبط با التهاب روده
مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” پرداخته است. از علاقه مندان به این موضوع دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه شوند.
نحوه درمان سندروم روده تحریک پذیر
برای درمان این بیماری، می بایست تغییراتی اساسی در رژیم غذایی و سبک زندگی اعمال گردد. همچنین داروهای بسیار مفیدی در ارتباط با بهبود این بیماری وجود دارند. علاوه بر این موارد، مصرف پروبیوتیک ها و همچنین روان درمانی می توانند برای درمان بیماری سندروم روده تحریک پذیر، مفید واقع شوند.
از آنجا که نمی توان یک راه حل وِیژه و به خصوص را برای درمان این سندروم ذکر کرد، بهترین راه، امتحان کردن روش های درمانی مختلف می باشد. در بیشتر موارد، ترکیبی از تمامی این روش ها می تواند بسیار کارآمد باشد.
با تجربه کردن راه های درمانی این مشکل، به تدریج می توان روشی که بهترین نتیجه را در بر داشته است، انتخاب نمود و از آن روش، برای درمان IBS استفاده نمود.
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک تغییر در سبک زندگی
این بیماری، ناشی از بروز اختلالات در سیستم گوارشی می باشد. لذا با تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی، می توان به بهبود این بیماری کمک نمود. در این راستا، پزشکان عموماً پیشنهادات زیر را در زمینه رژیم غذایی به افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر ارائه می دهند:
استفاده بیشتر از مواد غذایی حاوی فیبر
مصرف فیبر، عاملی مؤثر در درمان مشکل یبوست می باشد. فیبر، سبب نرم شدن مدفوع شده و دفع آن را آسان تر می کند. در این زمینه، پزشکان تغذیه مصرف حدودی 30 گرم فیبر را در طول روز به بزرگسالان توصیه می کنند.
به صورت کلی، دو نوع فیبر وجود دارد. فیبر می تواند از نوع محلول و یا نامحلول باشد. فیبرهای محلول، معمولاً در حبوبات، میوه ها و جو دو سر یافت می شوند. فیبرهای نامحلول، عموماً در غلات کامل و در سبزیجات وجود دارند.
بر اساس تحقیقات انجام شده، فیبر محلول، در بهبود و تسکین مشکل سندروم روده تحریک پذیر بسیار مؤثر می باشد. بدن برای هضم بهتر مواد غذایی که شامل فیبر می باشند، به یک دوره مصرف منظم نیاز دارد.
لذا بهتر است هر چند وقت یک بار، حتماً فیبر مصرف گردد. ذکر این نکته بسیار اساسی می باشد که مصرف زیاد فیبر، سبب ایجاد گاز معده شده و علائم این سندروم را تشدید نموده و افزایش می دهد.
مصرف فیبر می بایست به صورت تدریجی به رژیم غذایی اضافه شود. به صورتی که روزی تنها 3 گرم فیبر به میزان فیبر مصرفی روزانه اضافه گردد. با افزایش تدریجی فیبر، می توان علائم مشکل IBS را تا حد قابل توجهی کاهش داد.
عدم استفاده از گلوتن
عموماً پس از مراجعه به پزشک و تشخیص وی به داشتن سندروم روده تحریک پذیر، پزشک توصیه می کند که از مواد غذایی حاوی فیبر بیشتر و مصرف گلوتن، کمتر شود. این دو مورد تاثیر شایانی در بهبود مشکل IBS دارند.
در برخی از موارد، به فرد توصیه می شود که حتی برای چندین هفته، این روند را دنبال کند. پزشک در طی این مدت، روند بهبودی را بررسی می نماید. همچنین چک می کند که آیا این تغییر در سبک خوراک، تاثیری در بهبود مشکل سندروم روده تحریک پذیر داشته است یا نداشته است.
در این زمینه، مشاوره با یک پزشک تغذیه می تواند بسیار مؤثر باشد.
از جمله غذاهایی که شامل گلوتن می باشند، می توان به گندم و جو اشاره کرد. همچنین در غلات، ماکارونی و اکثر غذاهای فراوری شده نیز میزان قابل توجهی گلوتن وجود دارد. پزشک، حذف این مواد را از زنجیره خوراکی ها توصیه می کند و تاثیرات ناشی از آن را بر بدن بیمار، بررسی می نماید.
در برخی از موارد، حذف این ماده غذایی سبب بهبود شرایط بیمار می شود و در برخی موارد، علائم بیماری را تشدید می نماید. لذا پزشک با بررسی این علائم، بررسی می نماید که آیا گلوتن می بایست از غذای فرد حذف شود یا خیر.
همچنین، توصیه پزشکان، در تغییر در سبک زندگی، شامل موارد زیر می باشند:
- بالا بردن فعالیت های منظم جسمانی
- تلاش در قرار نگرفتن در محیط های استرس زا
- خواب منظم و کافی
شما در حال خواندن مقاله ای در ارتباط با ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” می باشید. اگر شما نیز از مشکل گوارشی سندروم روده تحریک پذیر رنج می برید و به دنبال راهی برای درمان آن می باشید، با ما تا انتهای این مبحث همراه شوید تا به معرفی بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر بپردازیم.
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک دارو
برای درمان این سندروم، عموماً پزشکان داروهای خاصی را تجویز می نمایند که در زیر به برخی از این داروها اشاره کرده ایم:
- داروهای مرتبط با کنترل اسهال
- داروهای مرتبط با بهبود یبوست
- داروهای مرتبط با دردهای شکمی
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک پروبیوتیک ها
پروبیوتیک ها، میکرو ارگانیسم هایی زنده که بیشتر از نوع باکتریایی می باشند، هستند. این میکروارگانیسم ها، در دستگاه گوارشی انسان زندگی می کنند. بررسی های انجام شده نشان داده است که مصرف پروبیوتیک ها در درمان سندروم روده تحریک پذیر بسیار مؤثر می باشد.
تمامی روش های گفته شده از روش های درمان سندروم روده تحریک پذیر می باشند. اما ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که انجام تمامی این روش ها، می بایست زیر نظر پزشک متخصص باشد و هیچ یک نباید به صورت خودسرانه و با توصیه اطرافیان انجام شود.
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک داروهای OTC
داروهای OTC از انواع داروهایی به شمار می روند که مصرف آن ها بدون نسخه و تجویز پزشک، بلامانع می باشد. برخی از داروهای OTC، مناسب برای بهبود مشکلات گوارشی می باشند. این داروها می توانند برای درمان مشکل سندروم روده تحریک پذیر و نیز تسکین علائم ناشی از آن، بسیار مفید واقع گردند.
البته ذکر این نکته اساسی می باشد که پیش از مصرف هر دارویی، بهتر است که با پزشک متخصص مشورت شود.
در این قسمت از مقاله ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” به ذکر برخی از انواع داروهای OTC که می توانند تاثیرات مثبتی بر مشکل سندروم روده تحریک پذیر داشته باشند، اشاره می کنیم.
شما در حال خواندن مقاله ای در ارتباط با موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” می باشید. چنانچه شما نیز به این سندروم دچار می باشید و به دنبال راهی برای رهایی از این بیماری می باشید، با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.
داروهای ضد اسهال
قرص ضد اسهال، با نام اصلی Anti-Diarrheal شناخته می شود و در انواع مختلف و متفاوتی در بازار موجود می باشد. برخی از این داروها به صورت OTC قابل تهیه می باشند و برخی حتما به تجویز پزشک نیاز دارند.
برخی از داروهای ضد اسهال، سبب پایین آوردن سرعت حرکت روده می شوند و برخی از آن ها، سبب از بین بردن انگل ها و باکتری های موجود در روده می شوند.
از جمله محبوب ترین داروهای ضد اسهال که به صورت OTC و یا با تجویز پزشک و یا هر دو صورت قابل مصرف می باشند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قرص لوپرامید
این دارو، به سه صورت کپسول، قرص و یا شربت تولید می شود. لوپرامید، تاثیر بسیار زیادی در بهبود مشکل اسهال دارد.
اما از طرفی نمی توان این دارو را به مقدار زیاد و مدت طولانی مصرف نمود. زیرا سبب ایجاد مشکلات قلبی برای فرد می گردد. این دارو را می توان برای کودکان نیز استفاده نمود. البته میزان مصرف آن با توجه به سن کودک، متفاوت می باشد. در این زمینه حتما از نظرات پزشک متخصص بهره مند شوید.
قرص بیسموت ساب سالیسیلات
این دارو به دو صورت قرص و سوسپانسیون خوراکی برای درمان مشکل اسهال به بیماران ارائه می گردد. همچنین این دارو، علاوه بر درمان اسهال، می تواند سبب بهبود حالت تهوع، سوزش سر دل، سوء هاضمه و نیز انواع ناراحتی های معده گردد.
همچنی، این دارو برای افرادی که دارای علائم سندروم روده تحریک پذیر می باشند نیز بسیار مؤثر است. این دارو برای کودکان زیر 12 سال و نیز کودکانی که علائمی مشابه بیماری آنفلوآنزا را دارند، توصیه نمی شود.
مصرف بیسموت ساب سالیسیلات، بهتر است که با تجویز پزشک باشد. همچنین مصرف آن نباید بیشتر از 3 بار در روز باشد. چنانچه دو روز پس از مصرف این دارو همچنان فرد دچار مشکل اسهال باشد، می بایست حتماً به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
البته دقت شود که مصرف داروهای ضد اسهال به صورت خودسرانه، تنها تا دو روز مجاز می باشد. چنانچه پس از گذشت دو روز، همچنان مشکل اسهال وجود داشته باشد و یا حتی بدتر شده باشد، مراجعه به پزشک، الزامی می باشد.
قرص های اسهال، می توانند به صورت های مختلف و انواع گوناگونی وجود داشته باشند.
لذا در این بخش، به برخی از انواع داروهای ضد اسهال اشاره کرده ایم:
هیوسین
این دارو علاوه بر درمان مشکل اسهال، کمک بسیار زیادی در تسکین درد گرفتگی معده، روده و نیز مثانه می کند. این دارو بیشتر با تجویز پزشک تحویل داده می شود و یکی از داروهایی می باشد که در تسکین درد ناشی از سندروم روده تحریک پذیر، بسیار مؤثر عمل می کند.
معمولاً مصرف این قرص، هنگامی که توسط پزشک تجویز گردد، به تعداد دو الی 3 قرص در روز می باشد.
این مقاله در ارتباط با معرفی و بررسی ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” نگاشته شده است. از تمامی علاقه مندان به این موضوع، دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه شوند.
دی سیکلومین
این دارو، معمولاً توسط پزشک و برای درمان سندروم روده تحریک پذیر به بیمار تجویز می شود. این دارو به سه شکل مختلف در بازار موجود می باشد. دی سیکلومین ممکن است به صورت کپسول، قرص و یا شربت برای بیمار تجویز شود.
معمولاً پزشک، مصرف این دارو را برای بیمار هر 6 ساعت یک بار تعیین می نماید. البته مصرف این دارو به بانوان باردار و یا شیرده بدون اجازه پزشک، توصیه نمی شود. همچنین عوارض ناشی از دی سیکلومین برای افراد بالای 65 سال، شدیدتر می باشد. لذا توصیه می شود که پیش از مصرف این دارو، حتماً با پزشک مشورت گردد.
بلادونا پی بی
این دارو نیز عموماً برای تسکین سندروم روده تحریک پذیر و نیز کولون اسپاستیک بسیار مفید می باشد. این دارو برای رمان زخم معده نیز مؤثر می باشد. بلادونا پی بی به سه صورت قرص و کپسول و یا شربت، موجود می باشد.
مصرف این دارو، هر هشت ساعت یک بار و یا هر شش ساعت یک بار می باشد که بهتر است پیش از مصرف این دارو، حتماً با پزشک مشورت شود. بهترین زمان برای مصرف این دارو، نیم ساعت قبل از غذا و نیم ساعت قبل از خواب می باشد تا بهترین تاثیر ممکن را بر بدن داشته باشد.
دیفنوکسیلات
این دارو به دو شکل شربت و قرص در بازار موجود می باشد. دیفنوکسیلات برای افراد زیر 13 سال مناسب نمی باشد. این دارو، برای افرادی که اسهال ایشان به سبب وجود باکتری ها و یا مصرف آنتی بیوتیک ها می باشد، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
همچنین بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر نیز این دارو را تنها زیر نظر پزشک مصرف نمایند. پس از مصرف این دارو، علائم بهبودی پس از 48 ساعت ظاهر می شوند. اما چنانچه علائمی از بهبودی حاصل نشد و مشکل اسهال تا 10 روز به طول انجامید، مراجعه به پزشک الزامی می باشد.
در این مقاله، موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” مورد بررسی قرار گرفته است. اگر شما نیز به این موضوع علاقه مند می باشید، با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.
پوسته اسفرزه
چنانچه فرد به اسهال خفیف دچار باشد، می تواند از این دارو مصرف نماید. این دارو در حقیقت نوعی از فیبر است که سبب جذب آب موجود در روده شده و به کاهش اسهال، کمک می نماید. با مصرف این دارو، سرعت دفع مدفوع از روده کاهش می یابد.
پوسته اسفرزه به صورت پودر می باشد و می توان آن را بدون تجویز پزشک نیز مصرف نمود. روش مصرف آسان آن بدین صورت است که مقداری از پودر را در آب حل کرده و سپس می بایست آن را مصرف نمود.
در این میان، برخی از این داروها را می توان بدون تجویز پزشک نیز مصرف نمود. از انواع این داروهای OTC می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- لوپرامید
- بیسموت ساب سالیسیلات
- پوسته اسفرزه
- هیوسین
مواردی که در بالا ذکر شد، همگی داروهای مناسبی برای درمان مشکل اسهال هستند که می تواند ناشی از ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر باشد. ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که نمی توان هیچ یک از این داروها را درمانی قطعی برای حل مشکل این سندروم به شمار آورد.
لذا،برای بررسی های دقیق تر، مراجعه به پزشک متخصص به منظور یافتن دارویی مناسب برای درمان قطعی سندروم روده تحریک پذیر، الزامی به نظر می رسد.
ملین ها
یکی از عوارض ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر، بروز مشکل یبوست در فرد مبتلا می باشد. از همین رو، می توان در داروهای روان کننده برای رفع این مشکل استفاده نمود. اما این دارو نیز نمی تواند به طور قطع، درمانی کلی برای مشکل سندروم روده تحریک پذیر باشد.
در برخی از موارد، می توان با مصرف فیبر و مایعات، مشکل یبوست را حل کرد. اما در برخی از موارد، رفع این مشکل نیاز به مصرف داروهای مرتبط با آن دارد. از همین رو، در اینجا به برخی از داروهای مناسب برای درمان یبوست اشاره کرده ایم.
مقاله ای که پیش روی شماست، به هدف بررسی موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” نگاشته شده است. از تمامی علاقمه ندان به این موضوع، دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه شوند.
قرص سی لاکس دینه
این قرص نوعی ملین و مسهل می باشد و سبب بالا بردن میزان تحریکات روده می شود. یکی از عوارض سندروم روده تحریک پذیر، کم شدن تحرکات روده می باشد که در نتیجه آن، فرد دچار یبوست می شود.
این قرص با بالا بردن تحرکات روده، مشکل یبوست را از بین می برد و ضعف روده بزرگ را از بین می برد. این دارو، به تخلیه روده کمک کرده و از تنبلی روده، جلوگیری می نماید.
از فواید بزرگ این قرص، گیاهی بودن آن می باشد. این دارو ترکیبی از دو گیاه برگ سنا و رازیانه می باشد. لذا این دارو، هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان، قابل استفاده می باشد.
کپسول رولاکس
کپسول رولاکس با اثرات ملین کننده خود، تاثیر بسیار زیادی در برطرف کردن مشکلی تنبلی روده دارد که از عوارض بیماری سندروم روده تحریک پذیر به شمار می رود. همچنین این دارو، ضد اسپاسم و ضد نفخ می باشد.
در این دارو، کاسیا آنگستیفولیا وجود دارد که با بالا بردن تحرکات روده و انقباضات ماهیچه های روده، سبب آسان تر شدن عمل دفع مواد غذایی می شود.
کپسول ژلاکس 1000
این کپسول را بیشتر افراد به عنوان کپسول روغن کرچک می شناسند. این کپسول، عامل مؤثری در از بین بردن مشکل یبوست می باشد. روغن کرچک خود به تنهایی خاصیت ملین دارد. اما به سبب نداشتن طعم مطلوب، بیشتر افراد از مصرف آن امتناع می کنند.
مصرف این روغن، به شکل کپسولی بسیار آسان تر می باشد. یکی از راه های خلاصی از مشکل یبوست حاصل از سندروم روده تحریک پذیر، استفاده از کپسول ژلاکس 1000 می باشد.
کپسول نرم کاستورکس باریج
این کپسول، تشکیل شده از دو ماده طبیعی روغن کرچک و رازیانه می باشد. این دو ماده، هر دو تاثیر بسیار زیادی در درمان مشکل یبوست دارند. با مصرف این کپسول، تحریکات روده افزایش می یابد و عمل تخلیه مدفوع، آسان تر می گردد.
توصیه می شود که برای درمان مشکل یبوست، روزی یک الی دو بار از این کپسول استفاده شود. البته به سبب تاثیر شدید ملین این دارو، هنگامی که اثراتی از اسهال مشاهده شود، مصرف دارو باید قطع گردد.
شما در حال خواندن مقاله ای در ارتباط با ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” می باشید. با ما همچنان تا انتهای این مبحث، همراه باشید.
از دیگر انواع داروهای ملین، می توان به موارد ذیل اشاره کرد. تمامی این داروها، خاصیت ضد یبوست داشته و برای افرادی که به سبب ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر به مشکل یبوست دچار می باشند، بسیار مفید می باشد:
شربت فیژان
ترکیبی از عصاره انجیر و برگ سنا
شربت لاکساپلاس باریج
ترکیبی از عناب، بنفشه، سپستان، گل گاوزبان، گل سرخ، به دانه، اسفرزه
شربت انجیر مرکب فیژین پلاس نیاک
این دارو بدون عارضه جانبی می باشد و حتی برای افراد باردار و یا کسانی که در حال شیردهی می باشند نیز مناسب می باشد.
قرص آلتوهلث تریفالا
این دار، به منظور بهبود علائم ناشی از سندروم روده تحریک پذیر و از بین رفتن مشکل یبوست، برای بیماران تجویز می گردد. از دیگر خواص این دارو، می توان به کنترل دیابت، کاهش میزان کلسترول خون، تاثیرات مثبت در کاهش وزن اشاره کرد.
همچنین به سبب وجود آنتی اکسیدان های موجود در این دارو، باعث سلامت دستگاه گوارش می گردد. همچنین این دارو، تاثیرات بسیار مثبتی بر سیستم ایمنی بدن دارد.
قرص یا شیاف بیراکودیل
مصرف این دارو بهتر است که با تجویز پزشک همراه شود. این دارو با بالا بردن تحریکات روده، سبب آسان تر شدن عمل دفع می گردد. چنانچه این دارو به صورت قرص مصرف شود، در حدود 12 ساعت طول می کشد تا قرص اثر کند. اما در حالت شیاف، این زمان به 10 الی 60 دقیقه،کاهش می یابد.
- میرالاکس
- متاموسیل
- سیتروسل
همان طور که به آن اشاره شد، یکی از علائم و مشخصه های ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر، یبوست می باشد. از همین رو، در این بخش تلاش کردیم به برخی از بهترین داروهای درمان یبوست بپردازیم.
این مقاله در ارتباط با معرفی ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” می باشد. اگر شما نیز به مشکل سندروم روده تحریک پذیر دچار می باشید، ما را تا انتهای این مبحث، همراهی کنید.
مکمل های پروبیوتیک
از دیگر داروهای از نوع OTC که می توان برای رفع مشکل سندروم روده تحریک پذیر از آن استفاده کرد، مکمل های پروبیوتیک می باشند. در داروهای پروبیوتیک، باکتری های مفیدی وجود دارند که این باکتری ها در تسکین درد ناشی از سندروم روده تحریک پذیر، بسیار مؤثر عمل می کنند.
از جمله داروهای مکمل پروبیوتیک، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کپسول دیلیست
این کپسول، یک محصول ایرانی می باشد که در آن مخمر مفید ساکارومایسس بولادی است. مخمر ساکارومایسس، در سرتاسر جهان به عنوان یک مکمل خوب پروبیوتیک، مورد استفاده قرار می گیرد. کپسول دیلیست، دارای خاصیت های درمانی بسیار مفیدی می باشد.
این کپسول دارای خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشد. همچنین این کپسول سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. این کار به سبب ایجاد تعادل فلور میکروبی به وجود می آید. همچنین کپسول دیلیست، تاثیر زیادی بر سرعت بخشیدن به روند بهبودی بیمار دارد.
در ادامه، به برخی از ویژگی های کپسول دیلیست اشاره کرده ایم:
- بالا بردن میزان مقاومت بدن در مقابل اسیدهای معده و صفرا
- بیشتر کردن پایداری و مقاومت در مقابل آنتی بیوتیک ها
- داشتن یک عملکرد سریع در برابر باکتری ها
قرص ویتالاکت
این قرص، برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان مورد استفاده قرار می گیرد. قرص ویتالاکت، سبب بالا بردن متابولیسم بدن می گردد. همچنین مصرف این قرص، تاثیرات بسیار مثبتی بر افزایش سلامت عمومی بدن در پی خواهد داشت.
همچنین ویتالاکت، در حفظ سلامت قلب نیز بسیار مؤثر می باشد. از این رو به بسیاری از افرادی که دارای بیماری های قلبی و عروقی می باشند، مصرف این قرص توسط پزشک، توصیه می گردد. این قرص سبب پایین آوردن میزان جذب کلسترول خون شده و میزان فشار خون را کاهش می دهد.
در مقاله ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر”، موارد مفیدی در زمینه درمان مشکل سندروم روده تحریک پذیر بیان شده است. اگر تا این بخش از مقاله برای شما جذاب بوده است، با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.
از دیگر فواید این قرص، بهبود زخم های گوارشی می باشد. از ویژگی های قرص ویتالاکت، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بالا بردن و بهتر کردن متابولیسم بدن
- پایین آوردن فشار خون
- کم کردن احتمال ایجاد عفونت در بدن
- پایین آوردن میزان جذب کلسترول
- تامین انواع ویتامین ها و مواد معدنی و بالا بردن سطح سلامت عمومی بدن
- کم کردن و بهبود زخم های موجود در سیستم گوارشی
- کم کردن استرس و تشویش
- ایجاد سلامتی برای بیماران مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی
- کم کردن مقاومت بدن در برابر انسولین و کاهش احتمال ابتلا به بیماری دیابت نوع دو
- بهبود سریع و کاهش دوره بیماری
کپسول بایو فلورا تک ژن فارما
این دارو، از بهترین انواع مکمل های پروبیوتیک به شمار می رود. این کپسول، تاثیر بسیار زیادی در حفظ سلامتی فرد به همراه خواهد داشت. چنانچه کپسول بایو فلورا به صورت ادامه دار و دائمی و نیز با میزان مشخص مصرف گردد، می تواند در حفظ سلامت کل بدن، تاثیر بسیاری داشته باشد.
همچنین مصرف این دارو در کاهش میزان PH دستگاه گوارش نیز بسیار مؤثر می باشد. هنگامی که فرد از این دارو استفاده می کند، فلور طبیعی دستگاه گوارش وی، حفظ و تقویت می گردد. همچنین تعادلی منطقی میان تعداد میکروب های مفید و غیر مفید ایجاد شده و نتیجه آن، حفظ سلامتی برای فرد می باشد.
خواص این دارو، به شرح زیر می باشد:
- بهتر شدن رفتار فرد در محیط و بهبود خلقیات
- بالا بردن کارایی سیستم ایمنی بدن
- بهتر شدن مشکل حساسیت به لاکتوز
- تقویت فلور طبیعی و حفظ آن در دستگاه گوارش
- بالا بردن سلامت کلی بدن
- بهتر شدن مشکلات گوارشی، نظیر اسهال و یبوست و نفخ شکمی که می تواند ناشی از ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر باشد.
این مقاله به هدف ارائه اطلاعات در رابطه با بررسی ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” نگاشته شده است. اگر شما از علاقه مندان به این موضوع می باشید، ما را تا انتهای این مبحث، همراهی کنید.
کپسول بایو فم تک ژن فارما
از دیگر داروهای بسیار مفید که از مکمل های پروبیوتیک به شمار می روند و می توانند کمک شایانی به بهبود مشکل سندروم روده تحریک پذیر بنمایند، کپسول بایو فم می باشد. این کپسول، دارای باکتری هایی از نوع پروبیوتیک می باشد.
این باکتری ها، پس از عبور از ناحیه روده بیمار، می توانند به رکتوم برسند. سپس این باکتری ها می توانند از واژن بالا بروند. سپس باکتری های موجود که به دستگاه تناسلی رسیده اند، شروع به تاثیر گذاری روی اندام های داخلی بدن می نمایند.
از جمله تاثیراتی که کپسول بایو فم روی بدن می گذارد، عبارت است از:
- جلوگیری از رشد میکروب ها در اندام های داخلی
- ایجاد ترکیبات ضد میکروبی
- بالا بردن حفظ سلامتی کلی بدن در بانوان
- درمانی کاملاً مؤثر به نسبت مدل واژینال دارو
- تولید اسیدهای آلی در آلت تناسلی و کم کردن میزان PH در آن
- بالا بردن سیستم ایمنی در بانوان
تمامی موارد ذکر شده در بالا، از جمله مکمل های پروبیوتیک می باشند که می توان از آن ها بدون تجویز پزشک نیز استفاده کرد. اما توصیه می شود که پیش از مصرف هر دارویی، با پزشک متخصص در این زمینه مشورت انجام گیرد.
درمان سندروم روده تحریک پذیر به کمک داروهای تجویز شده از طرف پزشک
داروهایی وجود دارند که به صورت اختصاصی برای درمان یک بیماری خاص و از طرف پزشک برای بیمار، تجویز می گردند. تعداد داروهایی که در گذشته ای نه چندان دور برای این بیماری از سوی پزشکان تجویز می شد، بسیار محدود بود.
اما امروزه و با بهره گیری از بررسی های جدید در این زمینه، داروهای جدیدتر و در عین حال مؤثرتری برای درمان این بیماری به بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر ارائه شده است. این داروها، تاثیرات شگفت آوری در درمان این بیماری عذاب آور از خود نشان داده اند.
مقاله ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” در زمینه درمان مشکل سندروم روده تحریک پذیر نگاشته شده است. از تمامی علاقه مندان به این موضوع، دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله، با ما همراه شوند.
یکی از محبوب ترین انواع این داروها، داروهای آنتی اسپاسمودیک می باشند. این دارو را معمولاً پزشکان برای درمان مشکل سندروم روده تحریک پذیر تجویز می نمایند. البته این دارو، یک درمان کننده بیماری نمی باشد.
اما مسکنی قوی برای کم کردن میزان درد در ناحیه شکم می باشد. همچنین درد اسپاسم روده تحریک پذیر را به حد قابل توجهی تسکین می دهد. البته این دارو، بیشتر در مواقعی که فرد به اسهال دچار می باشد، تجویز می گردد.
زمان مصرف داروهای آنتی اسپاسمودیک، معمولاً نیم ساعت پیش از مصرف غذا می باشد تا بتواند بهترین نتیجه را برای فرد داشته باشد.
از جمله داروهای آنتی اسپاسمودیک، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دی سیکلومین
هیوسین بوتیل بروماید
هیوسیامین
داروهای آنتی اسپاسمودیک، صرفاً برای درمان سندروم روده تحریک پذیر استفاده نمی شوند و ممکن است برای بیماری های دیگری نیز از طرف پزشک تجویز گردد. اما می توانند در تسکین این سندروم، بسیار مؤثر باشند.
در این میان، داروهایی نیز وجود دارند که به صورت اختصاصی برای درمان سندروم روده تحریک پذیر،مورد استفاده قرار می گیرند. در بخش بعد، به این داروها اشاره می کنیم.
بهترین داروها برای درمان سندروم روده تحریک پذیر
تا این قسمت از نوشتار “بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر ” به برخی از انواع داروهایی که می توانند در درمان سندروم روده تحریک پذیر مؤثر باشند، اشاره کردیم. در این قسمت، به ذکر داروهایی می پردازیم که به صورت اختصاصی تنها برای درمان این بیماری از طریق متخصصین، تجویز می گردند. این داروها به صورت زیر می باشند:
کپسول لیناکلوتید
نام علمی این کپسول Linaclotide می باشد. این دارو، از داروهای درمان یبوست به شمار می رود که دقیقاً یکی از علائم اصلی سندروم روده تحریک پذیر نیز می باشد. این دارو، سبب افزایش ترشحات روده می شود.
از سوی دیگر، مصرف لیناکلوتید باعث بالا بردن تحرکات عضلات روده می شود و به حرکت آن ها کمک می کند. از همین رو، روند تشکیل مدفوع آسان تر طی می شود. این امر سبب می گردد که درد ناشی از مشکل یبوست به حد قابل توجهی کاهش یابد.
همان طور که به آن اشاره شد، این دارو می بایست تنها با تجویز پزشک، مصرف شود. لذا میزان مصرف و زمان استفاده از آن، می بایست دقیقاً بر طبق نظر پزشک انجام گیرد. پزشک بر اساس نیاز بیمار، میزان مشخصی را برای هر فرد تجویز می نماید.
از همین رو نمی توان این دارو را به صورت خودسرانه و بر اساس تجویزی که برای دیگری شده است، مصرف نمود. برای اطلاع از میزان دوز دقیق مصرف لیناکلوتید، می بایست حتماً به پزشک متخصص در امر گوارش مراجعه شود.
مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” پرداخته است. اگر شما نیز به این بیماری گرفتار می باشید و به دنبال راهی برای رهایی از آن هستید، با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.
داروی لیناکلوتید، می بایست در زمان مشخص و به میزان مشخص، دقیقاً طبق تجویز پزشک، مصرف گردد
داروی لیناکلوتید، می بایست در زمان مشخص و به میزان مشخص، دقیقاً طبق تجویز پزشک، مصرف گردد. از دیگر مواردی که در مصرف این دارو باید به آن اهمیت داد، مصرف این دارو پیش از صرف غذا می باشد.
به هیچ عنوان خوردن این دارو با شکم پر توصیه نمی شود. همچنین مصرف آن می بایست همراه با میزان کافی آب باشد. البته این دارو دارای موارد منع مصرف نیز می باشد. یکی از این موارد، استفاده از داروی تاریخ مصرف گذشته می باشد.
همچنین مصرف خودسرانه این دارو به هیچ عنوان توصیه نمی شود. این دارو حتماً می بایست تحت نظر پزشک بوده و برای بیمار تجویز گردد.
از دیگر موارد مصرف کپسول لیناکلوتید، تداخلات دارویی می باشد که احتمال دارد این دارو با داروهای دیگری که فرد مصرف می نماید، وجود داشته باشد. لذا پیش از مصرف این دارو، بیمار می بایست پزشک را حتماً از داروهایی که مصرف می نماید، مطلع سازد.
در این زمینه دقت شود که لیست تمامی داروهایی که فرد مصرف می کند، چه داروهای گیاهی و چه شیمیایی، می بایست در اختیار پزشک مربوطه قرار گیرد و در زمینه امکان مصرف همزمان این دارو با دیگر داروهای مصرفی فرد، حتماً با پزشک، مشورت کند.
از جمله داروهایی که مصرف آن ها با لیناکلوتید توصیه نمی شود، پراملیتنید می باشد
از جمله داروهایی که مصرف آن ها با لیناکلوتید توصیه نمی شود، پراملیتنید می باشد. همان طور که داروی لیناکلوتید نباید به صورت خودسرانه مصرف شود، پایان مصرف این دارو نیز می بایست با نظر پزشک باشد و فرد نباید به هیچ عنوان، با مشاهده علائم بهبودی، مصرف دارو را خود به خود قطع نماید.
مصرف این دارو به بانوانی که در دوران بارداری و یا شیردهی می باشند، به هیچ عنوان توصیه نمی شود. لذا اگر فرد، در این شرایط باشد، می بایست حتماً پزشک را از این موضوع مطلع سازد.
همچنین در شرایطی که فرد، دچار انواع بیماری های گوارشی نظیر انسداد گوارشی و یبوست می باشد، می بایست حتماً این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارد. بدن بسیاری از افراد به برخی ازانواع داروها، حساسیت نشان می دهند.
بیمار پیش از مصرف داروی لیناکلوتید، می بایست جراح را در زمینه حساسیت های دارویی خود مطلع سازد
از همین رو بیمار پیش از مصرف داروی لیناکلوتید، می بایست جراح را در زمینه حساسیت های دارویی خود مطلع سازد. این دارو دارای برخی از عوارض جانبی می باشد که این عوارض همگی کوتاه مدت بوده و پس از مدت کوتاهی، به صورت کامل رفع می گردند.
به عنوان مثال، فرد نباید پس از مصرف این دارو، اقدام به انجام کارهایی کند که نیاز به حضور ذهن و یا تمرکز بالایی دارند. همچنین در برخی از موارد، افراد پس از مصرف این دارو، دچار سرگیجه و اسهال و یا نفخ شکمی شده اند که این علائم پس از مدت کوتاهی رفع می شوند.
اما با این حال، چنان چه فرد پس از مصرف این دارو دچار عوارض شدیدی شود، می بایست حتماً پزشک خود را در این زمینه مطلع سازد. این دارو می بایست دور از دسترس کودکان و در مکان خشک و خنک و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شده و تاریخ مصرف معتبر داشته باشد.
در این مقاله، سعی داریم تا به بررسی موضوع ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” بپردازیم. چنانچه شما نیز به این موضوع علاقه مند می باشید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
کپسول لوبیپروستون
این کپسول با نام Amitiza شناخته می شود. هدف اصلی از تجویز این دارو، درمان یبوست ناشی از سندروم روده تحریک پذیر می باشد. این کپسول مختص درمان یبوست در بزرگسالان می باشد.
این دارو، سبب سرعت بخشیدن به دفع مایعات درون روده می شود و سبب دفع آسان می گردد. این دارو برای درمان بانوانی که به یبوست دچار می باشند، عموماً تجویز می شود. اولین کار پیش از مصرف داروی لوبیپروستون، خواندن بروشور داخل جعبه می باشد.
در بروشور داخل جعبه، اطلاعات مفیدی در زمینه عوارض جانبی این دارو و نیز موارد مجاز مصرف دارو ذکر شده اند که این موارد حتماً می بایست پیش از مصرف لوبیپروستون، مورد توجه قرار گیرند.
تجویز این دارو از سوی یک فرد عادی به فردی دیگر، قابل قبول نمی باشد
همچنین تجویز این دارو از سوی یک فرد عادی به فردی دیگر، قابل قبول نمی باشد و این دارو تنها با تجویز پزشک قابل مصرف می باشد. علاوه بر این، مصرف خودسرانه این دارو به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
این دارو دارای عوارض جانبی نظیر حالت تهوع می باشد. البته این عارضه بسیار زودگذر بوده و پس از اندک زمانی، از بین می رود. همچنی، همانند هر داروی دیگری، توجه به تاریخ مصرف دارو، بسیار مهم می باشد.
مصرف داروی تاریخ مصرف گذشته می تواند عوارض ناگواری را برای بیمار به همراه داشته باشد
مصرف داروی تاریخ مصرف گذشته می تواند عوارض ناگواری را برای بیمار به همراه داشته باشد. چنانچه فرد دارای حساسیت دارویی خاصی می باشد، می بایست پزشک خود را از آن مطلع نماید و به منظور عدم تداخل دارویی، لیستی از داروهایی را که مصرف می کند، چه گیاهی و چه شیمیایی را در اختیار پزشک قرار دهد.
همچنین چنانچه فرد باردار می باشد و یا در دوران شیردهی قرار دارد، می بایست این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارد.
در این مقاله، موضوع معرفی ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” مورد بررسی قرار گرفته است. اگر تا این قسمت از مقاله برای شما جذاب بوده است، ما را تا انتهای مطلب نیز دنبال کنید.
همچنین در حین مصرف این دارو پس از اتمام هر دوره درمانی، فرد می بایست روند پیشرفت خود را به پزشک خود اطلاع دهد. همچنین در هنگام مصرف این دارو، معمولاً پزشک توصیه هایی برای تغذیه به فرد ارائه می کند که فرد می بایست به این توصیه ها به دقت عمل نماید تا شاهد بهبودی بیماری سندروم روده تحریک پذیر باشد.
این دارو، دارای عارضه خاصی در بیشتر موارد نمی باشد
این دارو، دارای عارضه خاصی در بیشتر موارد نمی باشد. اما در برخی از موارد، به ندرت دیده می شود که فرد پس از مصرف این دارو، دچار مشکلات خفیف تنفسی می شود که این امر، پدیده ای زودگذر می باشد.
البته چنانچه فرد پس از مصرف این دارو علائم شدید خاصی را داشته باشد، می بایست آن را حتماً به پزشک خود اطلاع دهد. از دیگر عوارض جانبی این دارو، می توان به سردرد، مشکل در هنگام خواب، درد مفاصل، درد کمر، تب و سرفه و آب ریزش بینی، خشکی دهان، درد معده، گاز معده، نفخ معده و اسهال و استفراغ اشاره کرد.
البته این عوارض در بیشتر موارد مصرف این دارو مشاهده نمی شود. اما در صورت بروز هر یک از این موارد، جای نگرانی نمی باشد. زیرا این علائم، پس از مدت کوتاهی حداکثر تا 3 ساعت، از بین خواهد رفت.
از موارد مهم در مورد کپسول لوبیپروستون، شروع و قطع خودسرانه این دارو می باشد که امکان بروز عوارض ناگواری را برای مصرف کننده آن به همراه خواهد داشت. این دارو می بایست دور از دسترس کودکان بوده و در مکانی خشک و خنک و به دور از نور مستقیم خورشید قرار گیرد.
قرص الوکسادولین
این دارو مرتبط با مشکلات معده و شکم می باشد که ارتباط مستقیمی با بیماری سندروم روده تحریک پذیر دارد. این قرص، سرعت حرکت عضلات روده را کاهش می دهد و با این کار، سبب از بین بردن دردهای شکمی و نیز بر طرف کردن مشکل اسهال می شود.
موضوع مورد بحث در این مقاله، ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” می باشد. اگر شما نیز به این موضوع علاقه مند می باشید، ما را تا انتهای این مقاله، دنبال کنید.
میزان مصرف این دارو و زمان مصرف آن، می بایست دقیقاً بر مبنای تجویز پزشک باشد. شروع و پایان مصرف خودسرانه این دارو، به هیچ عنوان توصیه نمی شود و عواقب ناشی از مصرف آن، بدون شک بر عهده خود بیمار می باشد.
یکی از موارد مهم در مورد این دارو، این است که این دارو، به شدت اعتیاد آور می باشد
یکی از موارد مهم در مورد این دارو، این است که این دارو، به شدت اعتیاد آور می باشد. لذا میزان مصرف آن، حتماً می بایست با نظارت پزشک باشد تا احتمال بروز اعتیاد به این دارو از بین برود.
این دارو می تواند عوارضی را برای مصرف کننده آن به همراه داشته باشد. از جمله عوارض ناشی از مصرف این دارو، داشتن حالت یبوست و حالت تهوع و استفراغ می باشد. همچنین در برخی از موارد، بروز دردهای شکمی و همچنین عدم هوشیاری و خواب آلودگی نیز مشاهده می شود.
این عوارض همگی کوتاه مدت می باشند. اما چنانچه این عوارض به صورت طولانی مدت و یا عوارضی ناشی از مصرف این دارو نظیر حساسیت های شدید پوستی در فرد مشاهده شود، می بایست سریعاً به پزشک مراجعه نماید و او را از این علائم مطلع سازد.
همچنین می توانید با مطالعه لاپاراسکوپی روده بزرگ چیست اطلاعات خود را این زمینه کامل تر کنید.
از دیگر موارد مهم مصرف این دارو، امکان تداخل دارویی می باشد
از دیگر موارد مهم مصرف این دارو، امکان تداخل دارویی می باشد. لذا بیمار می بایست لیستی از داروهایی را که مصرف می کند را در اختیار پزشک قرار داده و وی را از این داروها مطلع سازد. همچنین اگر شخص حساسیتی به داروی خاصی دارد، پزشک می بایست از آن اطلاع پیدا کند.
این دارو، به شدت خواب آور می باشد. به همین سبب نباید پس از مصرف این دارو، دست به فعالیت هایی زد که نیاز به هوشیاری کامل دارند. البته مصرف این دارو برای بانوان در زمان بارداری و شیردهی تحت نظر پزشک، هیچ محدودیتی نخواهد داشت.
نکته حائز اهمیت در زمینه سندروم روده تحریک پذیر، امکان شدت این بیماری به دلیل مصرف انواع آنتی بیوتیک ها می باشد. همچنین در برخی از موارد، از داروهای ضد افسردگی برای درمان این بیماری استفاده می شود.
مصرف این داروها تاثیر مثبتی بر سیستم گوارشی دارد. اما به طور کلی، نمی توان قرص و یا دارویی را به عنوان بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر عنوان نمود.
هر یک از این داروها، با توجه به شرایط بیمار و تشخیص پزشک، می توانند بهترین نتیجه را برای بیمار مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر به همراه داشته باشد.
سخن آخر
سندروم روده تحریک پذیر، یک بیماری مزمن می باشد که در بسیاری از افراد با شدت های مختلف مشاهده می شود. دلیل بسیاری از دردهای ناحیه شکم، ناشی از این بیماری می باشد. بسیاری از افراد، حتی از ابتلا به این بیماری مطلع نمی باشند.
این بیماری که معمولاً با اسهال و یا یبوست و یا هر دوی این علامت ها همراه می باشد، در بسیاری از موارد شرایط بسیار دردناکی را به بیمار تحمیل می کند. این بیماری در میان بانوان بیشتر شایع می باشد.
به همین منظور، همواره افراد به دنبال راهی برای درمان این مشکل می باشند. اما بیان قرص و یا دارویی به عنوان ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” کاری بسیار دشوار می باشد. این امر، بستگی مستقیم با شرایط فرد و نیز تشخیص پزشک دارد که کدام دارو، بهترین نتیجه را برای بیمار به ارمغان خواهد آورد.
در این مقاله، سعی کردیم اطلاعات مفیدی را در زمینه ” بهترین قرص برای سندروم روده تحریک پذیر” در اختیار عزیزان علاقه مند به این موضوع قرار دهیم. امید است که اطلاعات بیان شده در این مقاله، مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.
لطفا پس از مطالعه این مقاله، از پست پرسش و پاسخ بای پس معده دیدن کنید.
8 پاسخ
تشکر محترم از معلومات مفید تان در باره IBS، متأسفانه تعداد بشتر مردم افغانستان دجار این مریضی مزمن شده و کاروبار و تجارت داکتران بشتر از پیش رونق گرفته.
در آخر آیا این داروها را که در مقاله نام برده اید در افغانستان پیدا میشود؟
سلام خسته نباشید من سندر وم روده از نوع بی اختیاری نفخ دارم همراه با بوی بد لطفا راهنمایی کنید چگونه از شر بوی ان خلاص شوم
بسیار ممنونم از مقاله خوبتون.
نفخ بدون بو
بعد غذا مخصوصا صبحانه اسهال هستم اغلب
دفع نابهنگام و سریع و اسهال
گاهی اوقات پایع سبز دفع میکنم
ضمنن بنده کیسه صفرا ندارم و صفرا در معده تلمبار میشود
مرسی خدا قوت بسیار بسیار کامل توضیح دادید
واقعا متشکرم به پاس زحماتتان????????⚘????
سلام.این مقاله واقعا مفید وخواندنی است من سندروم روده تحریک پذیر از نوع .ای بی اس هستم سه سال درد بالای شکم نفخ اسهال گاز شکم هستم دارو مصرف میکنم چند روز خوبم ی دفع برمیگردم به حالت اول واقعا خسته شدم اذیتم ممنون راهنمایی کنید.
واقعا عالی بود.نکته به نکته و دقیق در مورد این بیماری نوشته شده.
ممنون بابت لطف و نظرتون 🙏🏻