کالری سینه مرغ

کالری سینه مرغ

کالری سینه مرغ
کالری سینه مرغ

در این مقاله، مطالبی در مورد خواص و کالری سینه مرغ برای سلامتی ارائه می دهیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما در تماس باشید

09120174510

سینه مرغ، یک غذای خیلی پرطرفدار و محبوب بین بسیاری از ورزشکاران به خصوص بدنسازان و افرادی که در تلاشند تا کاهش وزن داشته باشند، می باشد. سینه مرغ  را می توان بدون استرس در مورد بالا رفتن کالری مصرف کرد، زیرا سینه مرغ کالری کم و درصد بالایی پروتئین دارد.

به روش های مختلفی می توان سینه مرغ را تهیه نمود و از مصرف کالری سینه مرغ بهره برد، مانند: افزودن به سالاد ساندویچ ، سوپ و مواد مصرفی دیگر که باعث مقوی تر شدن خوشمزگی غذا می شود.

کالری سینه مرغ
کالری سینه مرغ

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کالری سینه مرغ  در راستای سلامت و کاهش وزن، می توانید به آقای دکتر مهدی سلیمی مراجعه نمایید. دکتر سلیمی، معتبرترین متخصص انواع جراحی های لاغری شناخته می شود.

پیشنهاد می کنیم از پست کالری تخم مرغ و رژیم تخم مرغ دیدن کنید.

کالری سینه مرغ چقدر است؟

 100 گرم سینه مرغ بدون پوست پخته‌شده، دارای 165 کالری است.

تعداد کالری سینه مرغ بسته به روش پخت و اندازه سرو می تواند متفاوت باشد، اما به طور متوسط ​​یک وعده 3 اونس (معادل 85 گرم) سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست حدود 140 کالری دارد.

این اندازه وعده حدود 25 گرم پروتئین را فراهم می کند که حدود نیمی از مصرف روزانه توصیه شده برای بزرگسالان است.

سینه مرغ سوخاری نان شده (1 سینه کوچک (بازده بعد از پخت، برداشتن استخوان)) حاوی 17.8 گرم کربوهیدرات کل، 17.2 گرم کربوهیدرات خالص، 20.6 گرم چربی، 42.4 گرم پروتئین و 436 کالری است.
عناوین مقاله:

آیا خوردن روزانه سینه مرغ به کاهش وزن کمک می‌کند؟

میزان کالری سینه مرغ و ارزش غذایی سینه مرغ

کالری سینه مرغ چقدر است؟

کالری انواع غذاها و تاثیر کالری سینه مرغ در رژیم لاغری چقدر است؟

برای هر محدوده شاخص BMI کدام جراحی پیشنهاد می‌شود؟

عمل اسلیو معده برای چه کسانی مناسب است؟

عمل اسلیو معده توسط بهترین جراح اسلیو معده، چگونه انجام می شود؟

نتیجه گیری

 

خوردن روزانه سینه مرغ و کاهش وزن

کالری سینه مرغ = یک رژیم متعادل

کالری سینه مرغ کم است ولی پروتئین بالایی دارد و به روش‌های مختلف تهیه می‌شود و تقریباً در هر برنامه کاهش وزنريال جزء موارد اصلی می باشد. خوردن هر روزه سینه مرغ، راه درست کاهش وزن نیست. با این حال سینه مرغ  پروتئین بالایی دارد و در صورت ترکیب با یک رژیم غذایی متعادل و کم بودن  کالری سینه مرغ، می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

توصیه می کنیم در کنار مطالعه این مقاله، مقاله غذاهای رژیمی برای کاهش وزن را مطالعه کنید.

خوردن روزانه سینه مرغ و کاهش وزن
خوردن روزانه سینه مرغ و کاهش وزن

نقش پروتئین سینه مرغ در تمرینات بدنسازی

سینه مرغ یکی از بخش های اصلی و جدانشدنی در هر رژیم غذایی لاغری می باشد؛ البته اگر جزو افراد گیاهخوار نیستید و گیاهخواری نمی کنید. می توانید با قدرت، این جمله را تأیید کنید. بسیاری از ورزشکاران به میزان کالری سینه مرغ توجه بسیار زیادی دارند.

همچنین مقدار پروتئین بالای سینه مرغ از جمله فاکتورهایی است که در رژیم  بدنسازی بسیاری از ورزشکاران مورد توجه قرار می گیرد.

به طور کلی گوشت مرغ گزینه بسیار در دسترس اسن که به راحتی پخته می شود که با توجه به بالابودن قیمت گوشت قرمز، از لحاظ اقتصادی به صرفه‌تر می باشد. میزان چربی بسیار ناچیزی دارد و به همین دلیل پایبندان به رژیم های غذایی، توجه زیادی  به ارزش غذایی این پروتئین حیوانی دارند.

نقش پروتئین سینه مرغ در تمرینات بدنسازی
نقش پروتئین سینه مرغ در تمرینات بدنسازی

کالری سینه مرغ چقدر است؟

کالری سینه مرغ و بقیه درشت مغذی های آن از جمله پروتئین سینه مرغ، به ازای هر یک عدد برابر است با:

1* انرژی (کیلوکالری): 276

2* کربوهیدرات: 0 گرم

3*پروتئین: 52 گرم

4* چربی: 6 گرم

سینه مرغ به  معنای واقعی  سالم ترین عضو بدن مرغ است که عضو ثابت رژیم ورزشکاران و یا افرادی که سعی دارند رژیم بگیرند، به شمار می رود. شاید بهتر باشد خواص خوراکی آن را بیشتر بشناسید.

پروتئین سینه مرغ را جدی بگیرید!

یکی از دلایل محبوبیت سینه مرغ در میان ورزشکاران به ویژه بدنسازان، تاثیربسیار آن در تقویت و بیشتر شدن حجم عضله است. ورزشکاران به این دلیل به مرغ اهمیت ویژه ای  می د هند  و این را در نظر می گیرند که پروتئین سینه مرغ  تأثیر به مراتب بیشتری بر عضله سازی و تمرینات حجم دارد.

نکته جالب ؛

کالری سینه مرغ در چاقی پهلو و شکم تاثیر منفی می گذارد اما گزینه بسیار مناسبی برای  افزایش حجم ماهیچه ها در نظر گرفته می شود. برای این که ارزش غذایی سینه مرغ در رژیم غذایی حفظ شود، توصیه می شود که به صورت کبابی یا آب پز مصرف شود تا کمترین میزان چربی به بدن برسد. در این خصوص می توانید با دکتر سلیمی مشورت نمایید.

پروتئین سینه مرغ را جدی بگیرید!
پروتئین سینه مرغ را جدی بگیرید!

نیروگاه آهن سینه مرغ

سینه مرغ، غنی از آهن می باشد. یک عدد سینه مرغ مقادیر قابل توجهی (حدود 10 درصد) از آهن و منیزیم مورد نیاز بدن را در خود جای داده است. نکته قابل توجه این است که گوشت قرمز در مقایسه با سینه مرغ، آهن بیشتری دارد ولی چون سطح کلسترول خون را بالا می برد، رقیب خوبی  در برابر گوشت مرغ نیست!

پروتئین سینه مرغ و کاهش وزن

همه انواع گوشت های سفید آبزیان و پرندگان، منبع خوبی برای استفاده در رژیم های کاهش وزن هستند. بنابراین با جایگزین کردن مقدار مشخصی سینه مرغ، نه تنها غذای با ارزشی مصرف می کنید، بلکه مدت زمان سیر ماندن شما بیشتر خواهد بود. از سوی دیگر، مصرف انواع گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز، خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با چاقی را کاهش می دهد.

1*افزایش چربی

2* کلسترول خون

3* همچنین نقرس

همچنان تأکید می شود که پروتئین مصرفی خود را به صورت آب پز یا کبابی میل کنید.

تاثیر روش پخت مرغ بر مقدار کالری سینه مرغ چقدر است؟

سالم‌ترین روش برای پخت این ماده غذایی، پختن آن بدون اضافه کردن روغن است. اگر می‌خواهید به غذا روغن اضافه کنی،د بهتر است از اسپری روغن استفاده کنید.

کالری مرغ، کالری سینه مرغ بدون پوست

کالری مرغ، سینه، بدون پوست در حالت پخته شده، سرخ شده 187 کیلو کالری و در حالت پخته شده، خورشتی 151 کیلو کالری و در حالت خام 114 کیلو کالری و در حالت کباب شده یا بریان شده 165 کیلو کالری در 100 گرم می باشد.

آیا کالری سینه مرغ یک کالری مفید است؟

بالا بودن میزان پروتئین سینه مرغ باعث شده است تا کالری سینه مرغ از نوع کالری های مفید برای بدن باشد. به همین منظور با جایگزین کردن این پروتئین حیوانی در برنامه غذایی خود، می توانید در کنار داشتن یک بشقاب رژیمی کاملا سالم و مقوی، انرژی مورد نظر بدن را به روشی اصولی و درست تأمین کنید.

البته یادآوری شود که میزان پروتئین مصرفی برای بدن، عدد مشخصی است و توصیه می شود برای اندازه و مقدار کالری سینه مرغ  مورد نیاز خود در یک روز، به گزینه هایی مثل حجم و مواد غذایی از هر چهار گروه غذایی توجه داشته باشید.

 گوشت مرغ از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

  • دیابت
  • بیماری زخم معده
  • نقرس

مصرف منظم مرغ آب پز از بروز فشار خون بالا، سکته مغزی، آترواسكلروز و بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

چه کسانی باید کالری سینه مرغ را در رژیم غذایی خود داشته باشند؟

تمام افراد به ویژه افراد مسن باید در رژیم غذایی خود روی گوشت سفید تمرکز کنند. گوشت برای افراد جوان بسیار مفید است زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین با کیفیت بالا و گلوتامین است. خوردن مرغ خانگی بهتر است.

مرغ آب پز یک غذای سالم است و به بدن انرژی می دهد و در درمان سرماخوردگی یا ترمیم دفاعی بعد از عمل کمک می کند. یک مایع غنی از اثرات مسمومیت غذایی را تسکین داده و بدن ضعیف را انرژی می بخشد.

  • ارزش غذایی سینه مرغ بدون پوست و استخوان (172 گرم):
  • کربوهیدرات سینه مرغ: 0 گرم
  • کالری سینه مرغ : 284
  • پروتئین سینه مرغ: 53.4 گرم
  • چربی چربی : 6.2 گرم
  • همین خواص در ۱۰۰ گرم از گوشت قرمز برابر است با:
  • کالری: ۱۶۵
  • پروتئین: ۳۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۰ گرم
  • چربی: ۳.۶ گرم

تقریباً 80 درصد از کالری سینه مرغ از پروتئین و 20 درصد آن از چربی است.

چه کسانی باید کالری سینه مرغ را در رژیم غذایی خود داشته باشند؟
چه کسانی باید کالری سینه مرغ را در رژیم غذایی خود داشته باشند؟

سینه مرغ همچنین منبع خوبی از بسیاری از مواد مغذی ضروری از جمله

*فسفر

* سلنیوم

* نیاسین

* ریبوفلاوین

* اسید پانتوتنیک می باشد.

همچنین می ‌تواند به افزایش مصرف آهن، ویتامین B12 و منیزیم کمک کند.

به گفته کارشناسان، کالری سینه مرغ برای لاغری و عضله سازی، یک غذای ایده آل است.

چگونه سینه مرغ را در رژیم غذایی خود بگنجانیم

سینه مرغ یک غذای همه کاره است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد و برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند، گزینه‌ای عالی است.

برخی از محبوب ترین روش های تهیه سینه مرغ عبارتند از: کباب کردن، پختن، تفت دادن و کباب کردن.

هنگامی که سینه مرغ را در رژیم غذایی خود قرار می دهید، مهم است که روش پختی که استفاده می کنید و همچنین موادی که اضافه می کنید در نظر بگیرید.

به عنوان مثال، استفاده از روش های پخت و پز سالم مانند کباب کردن یا پختن می تواند به کاهش کالری و محتوای چربی غذای سینه مرغ شما کمک کند. افزودن مواد مغذی غنی مانند گیاهان تازه، ادویه جات و سبزیجات نیز می تواند ارزش غذایی کلی غذای شما را افزایش دهد.

در نتیجه، سینه مرغ یک ماده مغذی است

شاخص توده بدنی یا شاخص BMI چیست؟

bmi مخفف Body Mass Index به معنی شاخص توده بدنی می باشد.

یک معیار اندازه گیری و سنجش چربی بدن براساس وزن و قد هر فرد می باشد. این شاخص در مورد بدن آقایان و خانم های بالغ صدق می کند. این شاخص بی ام آی از طریق وزن بر مجذور قد فرد محاسبه می شود.

نکته؛ باید بدانید بی ‌ام ‌آی به تنهایی نشاندهنده متناسب بودن یا نبودن شما از نظر اندام و چربی نیست.

علاوه بر این، شاخص توده بدنی را نباید یک ابزار تشخیص قطعی دانست، بلکه بیشتر نوعی ابزار تکمیلی است که پزشکان یا متخصصان تغذیه و سلامت می‌توانند با در کنار هم قرار دادن عدد شاخص توده بدنی و سایر فاکتورها، به دید بهتری در مورد سنجش سلامت وضعیت شما برسند. در این راستا می توانید از تجربیات دکتر سلیمی بهره ببرید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله محاسبه شاخص توده بدنی و محاسبه bmi دقیق را مطالعه کنید.

شاخص توده بدنی یا شاخص BMI چیست؟
شاخص توده بدنی یا شاخص BMI چیست؟

شاخص توده بدنی چطور محاسبه می‌شود؟

  روش محاسبه BMI بسیار ساده است. کافی‌ است قد و وزن خود را در فرمول زیر قرار دهید:

شاخص BMI = kg/m2

شاخص توده بدنی از طریق تقسیم وزن فرد به کیلوگرم بر توان دوم (x²) قدش به متر به دست می‌آید. در خصوص بسیاری از افراد، عددی که به عنوان شاخص BMI به دست می‌آید، با مقدار واقعی چربی بدن آن ها ارتباط دارد به این معنا که هر چه این عدد بیشتر باشد، احتمالا چربی بدن هم بیشتر است. البته این یک فرمول ثابت نیست.

شاخص توده بدنی چطور محاسبه می‌شود؟
شاخص توده بدنی چطور محاسبه می‌شود؟

بی ام آی بالا ممکن است منجر به بیماری های زیر شود.

1* بیماری قلبی

2* سکته مغزی

3*دیابت نوع ۲

از طرفی، بی ام آی پایین ممکن است با سوء ‌تغذیه یا سایر اختلالات تغذیه‌ای افراد جامعه، پوکی استخوان و کم‌خونی شدید مرتبط باشد.

طبقه‌بندی شاخص توده بدنی

در این بخش، محاسبه شاخص توده بدنی در بزرگسالان، کودکان و نوجوانان و تفسیر نتایج این شاخص را بررسی می‌کنیم. اگر شاخص توده بدنی فردی کمتر از ۱۸٫۵ باشد، این فرد دچار کمبود وزن و مشکوک به سوء‌ تغذیه است.از سوی دیگر، اگر این شاخص بالای ۲۵ باشد فرد اضافه وزن دارد و چاق در نظر گرفته می‌شود.

عدد شاخص تفسیر نتیجه

1*کمتر از ۱۸،۵ کمبود وزن

2*بین ۱۸،۵ تا ۲۴،۹ وزن نرمال

3*بین ۲۵ تا ۲۹،۹  اضافه وزن

4*بین ۳۰ تا 34.9 چاقی درجه ۱

5*بین ۳۵ تا ۳۹٫۹  چاقی درجه ۲

6*بیشتر از ۴۰: چاقی مفرط و خطرناک

افرادی که بی ام آی بیش از 35 دارند، برای کاهش وزن باید حتما تحت نظز دکتر سلیمی قرار بگیرند تا در صورت صلاحدید، مناسب ترین روش جراحی لاغری برای ایشان در نظر گرفته شود. دکتر سلیمی از معتبرترین متخصصین بین المللی انواع جراحی های لاغری شناخته می شوند.

کمبود وزن

اگر فردی BMI زیر ۱۸داشته باشد، باید به پزشک تغذیه مراجعه کند و با انجام مراحل پزشکی و اقدامات لازم با برنامه غذایی یا مکمل های دارویی که برای شما تجویز می شود، می توانید به وزن ایده آل خود برسید.

وزن نرمال

افرادی که دارای بی ام آی 18 تا 24 باشند، در وضعیت بسیار خوبی هستند و از سلامت جسمانی بسیار خوبی برخوردارند. این دسته از افراد با انجام ورزش و سالم خوری می توانند تناسب اندام خود را حفظ کنند.

اضافه وزن

افرادی که داری BMI بین 25 تا ۲۹هستند، باید تحت نظر پزشک باشند و رژیم سالم خوری را دریافت کنند.

چاقی درجه 1

افرادی که دارای BMI بین 30 تا ۳۴ هستند، این افراد چاق هستند و باید هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کنند و پزشک متخصص مناسبی را انتخاب کنند تا به مشکل جدی و بیماری های زمینه ای دچار نشوند. این محدوده بی ام آی باید هرچه زودتر مورد معاینه دکتر سلیمی قرارگیرد.

چاقی مفرط

افراد دارای BMI بالای ۳۵ و 40 از دسته پرخطرها هستند که با ورزش یا رژیم غذایی نمی توانند به  کاهش وزن چشمگیری برسند. بهترین و سریع ترین راه برای دستیابی به وزن بهتر و سلامت جسم این دسته افراد، انواع عمل جراحی لاغری تحت نظر دکتر سلیمی می باشد.

چاقی مفرط
چاقی مفرط

شاخص توده بدنی برای بزرگسالان

از آنجایی که محاسبه شاخص BMI فقط به قد و وزن نیاز دارد، برای سنجش وزن و تعیین سلامتی افراد، ابزار درستی  به نظر می‌رسد.

تعیین شاخص توده بدنی مناسب بزرگسالان  بالای ۲۰ سال تا قبل از ۶۵ سال است و سال های زیادی است که پزشکان و مراقبان بهداشتی آن را به عنوان یکی از فاکتورهای اولیه سنجش سلامت افراد ثبت می‌کنند. همچنین، روش محاسبه شاخص توده بدنی بین بزرگسالان و کودکان و نوجوانان متفاوت است.

زیرا در حالی که بزرگسالان به حد ثابتی از رشد رسیده‌اند، کودکان همچنان تا سن ۲۰ سالگی قد می‌کشند و وزن می‌گیرند. با این وجود، این شاخص برای بزرگسالان اندازه گرفته می‌شود و هدف عمده از این کار، اطلاع از میزان خطری است که در رابطه با بیماری‌های مختلف که  چاقی تهدیدشان می کند مانند: قلبی-عروقی، سکته و دیابت می باشد.

شاخص توده بدنی برای کودکان و نوجوانان

همان‌طور که گفتیم، محاسبه  BMI برای کودکان به شکل دیگری انجام می‌شود، هر چند روش آن تقریبا مشابه بزرگسالان است. بی‌ ام ای کودکان عددی را در اختیار قرار می‌دهد تا کودک را با کودکان هم‌سن و هم‌جنس او مقایسه کنیم.

سرعت رشد دختران و پسران  با هم فرق دارد و در سنین مختلف، مقدار چربی بدنشان هم متفاوت است. به همین دلیل، اندازه‌گیری شاخص BMI در دوران کودکی و نوجوانی باید با در نظر گرفتن سن و جنس باشد. حتی پزشکان و سایر متخصصان نیز سلامت کودکان را بر اساس محدوده وزن سالم دسته ‌بندی نمی‌کنند زیرا:

*وقتی کودکان قد می‌کشند، وضعیت بدنشان تغییر می‌کند*

* هر ماه که از عمر کودک می‌گذرد، بدن او تغییر می‌کند*

*تیپ بدنی مونث و مذکر با سرعت‌ متفاوتی تغییر می‌کند*

شاخص توده بدنی برای سالمندان

چربی بدن زنان معمولاً بیشتر از مردان است.

زنان باید بین ۲۰ تا  ۲۱درصد چربی بدن داشته باشند در حالی که این رقم برای مردان  بین ۱۳ تا ۱۷ درصد است.

1*افراد سیاه‌پوست معمولاً نسبت به سفیدپوستان چربی کمتری دارند و آسیایی‌ها معمولاً نسبت به سفیدپوستان چربی بیشتری دارند.

2*چربی بدن افراد مسن نسبت به افراد جوان بیشتر است.

3*چربی ورزشکاران نسبت به غیر ورزشکاران معمولا کمتر است.

ممکن است عدد بی‌ام‌آی سالمندان، چاقی را در میان این قشر در نظر نگیرد. زیرا با افزایش سن در برخی از افراد، توده چربی جایگزین عضله می‌شود.

بنابراین، در حالی که عدد بی‌ام‌آی فرد طبیعی است، اما درصد چربی بدنش بالاست. پزشکان به این حالت، چاقی با وزن طبیعی می‌گویند که افراد را در معرض افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک و انواع مشکلات قلبی- عروقی قرار می‌دهد.

شاخص توده بدنی برای سالمندان
شاخص توده بدنی برای سالمندان

شاخص بی‌ ام آی سالم

شاخص BMI برای افراد سالم، بین ۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ در نظر گرفته می‌شود. البته چاقی بدن تنها عامل تعیین‌کننده سلامت کلی نیست، بلکه چندین عامل دیگر مانند

1* ژنتیک

2* سطح فعالیت

3*کشیدن سیگار

4*استفاده از تنباکو

5*نوشیدن الکل

6*شرایط سلامت روان

همگی بر سلامت فرد و احتمال ابتلای او به برخی بیماری‌های پزشکی تأثیر می‌گذارند.

تاثیرات اضافه وزن و چاقی بر سلامت

برای گروه های مختلف BMI بر اساس رابطه بین وزن بدن و بیماری‌ها، خطر مرگ تعیین شده است.

افراد دارای اضافه وزن یا چاق مفرط، بیشتر به بیماری‌های مختلف و مشکلات سلامتی مبتلا می‌شوند که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– 1*فشار خون بالا

–2* چربی خون بالا

–3* دیابت نوع دوم

–4* بیماری‌های قلبی عروقی

– 5*سکته

–6* بیماری کیسه صفرا

– 7*آرتروز استخوانی

– 8*اختلالات خواب

–9* برخی از انواع سرطان

تاثیرات اضافه وزن و چاقی بر سلامت
تاثیرات اضافه وزن و چاقی بر سلامت

فاکتورهای خطرزا در BMI بالا

بیماری‌هایی که نام برده شد، از جمله بیماری‌هایی است که رابطه مستقیمی با چاقی دارند. در صورتی که اضافه وزن یا چاقی شما همراه با دست کم دو مورد از فاکتورهای خطرزا همراه باشد، احتمال ابتلای شما به این بیماری‌ها بیشتر می‌شود و باید حتما تحت نظر متخصصین مجربی همچون دکتر سلیمی قرار بگیرید.

عوامل خطرزا عبارتند از:

– 1*فشار خون بالا

– 2*سطح بالای کلسترول بد در خون

–3* سطح پایین کلسترول خوب در خون

–4* چربی خون بالا (تری گلیسیرید بالا)

–5* قند خون بالا

– 6*سابقه خانوادگی بیماری قلبی

–7* عدم فعالیت بدنی و ورزش

–8* مصرف سیگار و الکل

برای افرادی که شاخص توده بدنی آن‌ها ۳۰ و بالاتر از آن است و یا کسانی که دچار اضافه وزن هستند و یک یا دو مورد از فاکتورهای خطر را دارند، پیشنهاد می‌ شود که وزن خود را پایین بیاورند. حتی یک کاهش وزن جزئی (۵ تا ۱۰ درصد وزن فعلی شما) ریسک ابتلا به این قبیل از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

افرادی که اضافه وزن دارند و کمتر از دو مورد از فاکتورهای خطر را دارند نیز با این که خطر کمتری تهدیدشان می‌کند، اما باید مراقب افزایش وزنشان باشند و وزنشان را کاهش دهند.

روش‌های کاهش شاخص توده بدنی یا BMI

حال اگر متوجه شدید که شاخص توده بدنی شما عددی نرمال نیست و ممکن است در آینده با خطر بیماری‌های مختلف مواجه شوید، چه باید کرد؟مسلما کاهش وزن و ایجاد تغییراتی در سبک زندگی، مهمترین کارهایی است که باید انجام داد.

روش‌های کاهش شاخص توده بدنی یا BMI
روش‌های کاهش شاخص توده بدنی یا BMI

رژیم غذایی سالم داشته باشید

اگر می‌خواهید شاخص توده بدنی یا شاخص BMI خود را کاهش دهید، باید قبل از هر کاری، روی تغییر رژیم غذایی خود کار کنید. رژیم غذایی نامناسب، می‌تواند دلیل شاخص BMI بالا باشد.

برای کاهش شاخص توده بدنی

1*هر روز مقدار زیادی میوه و سبزیجات سالم مصرف کنید. حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز برای سلامتی و تندرستی لازم است.

2*کربوهیدرات‌ها هم باید بخشی از رژیم غذایی باشند. با این حال، کربوهیدرات‌های نشاسته‌ای و فرآوری‌شده می‌توانند منجر به افزایش وزن شوند.

3* سعی کنید نان سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای و سایر غلات کامل بخورید.

4*شیر و لبنیات کم چرب، علاوه بر پروتئین‌های گوشتی از جمله گوشت‌های بدون چربی مانند مرغ  و ماهی، باید در حد اعتدال مصرف شوند. با توجه به کم بودن کالری سینه مرغ، شما می توانید از سینه مرغ در رژیم غذایی خود هر روز استفاده کنید.اما دقت داشته باشید که بخش عمده کالری شما باید از کربوهیدرات‌ های  سالم تامین شود.

چه کسانی کاندید جراحی چاقی هستند و از چه محدوده شاخص توده بدنی برخوردارند؟

معیار انتخاب بیمارانی که کاندید عمل جراحی چاقی هستند، شاخص توده بدنی یا بی ام آی(BMI) است. اگر شاخص توده بدنی شما بالای ۴۰ باشد، شما کاندید عمل جراحی هستید. بالای ۳۵ در صورت داشتن یکی از بیماری های زیر، کاندید عمل جراحی چاقی هستید. مانند

1* بیماری های دیابت

2* فشار خون

3*آپنه خواب

4*بیماری‌ها مفصلی

5*بیماری قلبی

افرادی که عدد به دست آمده  از محاسبه بی ام ای آن ها 40 باشد، دارای اضافه وزن مفرط  هستند. این افراد در خطر انواع بیماری های زمینه ای قرار دارند. بی ام آی 40 یک علامت هشدار برای سلامتی شما محسوب می‌شود.

بی ام آی 40 می‌تواند جنبه های زیادی از زندگیتان را بر هم بزند

بی ام آی 40 می‌تواند جنبه های زیادی از زندگیتان را بر هم بزند و خطرساز باشد.افرادی که بی ام آی 40 دارند، باید بیشتر از افراد چاق یا دارای اضافه وزن به فکر سلامتی و کاهش وزن خود باشند.

همان طور که گفته شد، افرادی که بی ام آی 40 دارند و یا حتی آن هایی که دارای اضافه وزن و یا چاقی می‌باشند، برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام باید از روش صحیح آن اقدام کنند. مراجعه به دکتر سلیمی می‌تواند در این زمینه به شما کمک زیادی بکند.

بی ام آی 40 می‌تواند جنبه های زیادی از زندگیتان را بر هم بزند
بی ام آی 40 می‌تواند جنبه های زیادی از زندگیتان را بر هم بزند

چرا که هر فرد با توجه به ویژگی های بدنی و سن و سالی که دارد، باید طبق یک برنامه مخصوص به خود برای کاهش وزن خود اقدام کند. بیشتر افراد دارای بی ام آی 40 با راهکارهایی نظیر ورزش، تغذیه مناسب و انواع رژیم های غذایی به تنهایی نمی‌توانند وزن خود را به حد ایده آل برسانند.

در این موارد، پزشک متخصص می‌تواند با راهکارهای دیگری به حل این مشکل بپردازد.

افراد دارای بی ام آی 40 باید برای حل مشکل چاقی افراطی خود به دکتر سلیمی مراجعه کنند. پزشکان متخصص در زمینه بی ام ای و چاقی می‌توانند با در اختیار قرار دادن تجربه هایشان، تا حد زیادی از نگرانی و استرس شما را کاهش دهند و برای کاهش وزن شما راهکارهای مناسبی را ارائه دهند.

عمل جراحی چاقی نوعی تغییر در زندگی است، شما باید آمادگی لازم برای این تغییر را داشته باشید.

جراحی چاقی و لاپاراسکوپی توسط دکتر مهدی سلیمی

دکتر سلیمی یکی از برترین متخصصان در زمینه چاقی افراطی می‌باشد. ایشان یکی از پزشکان متخصص بین المللی در کشور می‌باشد. دکتر سلیمی با به کار گرفتن تخصص و دانش خود در این حوزه، می‌تواند راهکارهای گوناگونی را برای رسیدن وزن شما به حد مناسبی ارائه بدهند. چاقی یک اختلال بسیار پیچیده است که فقط یک مشکل ظاهری نیست. چاق شدن، شما را در معرض انواعی از بیماری ها همچون

  • دیابت نوع ۲
  • فشار خون
  • بیماری قلبی

و .

قرار داده و سبب مشکلاتی در سلامتی شما می شود.

وظایف بهترین جراح چاقی

بهترین جراح چاقی باید دارای تجربه کافی در زمینه انواع جراحی دستگاه گوارش باشد. بهترین جراح چاقی باید مهارت و توانایی لازم در انجام انواع جراحی‌ های چاقی از جمله بای پس معده، اسلیو معده، جراحی چاقی مجدد، لیپوماتیک و … را داشته باشد.

سابقه انجام حداقل ۴۰ جراحی موفق در سال را داشته باشد. پیگیر سلامت و شرایط بیمار بعد از انجام جراحی باشد. بهترین جراح چاقی دارای مدارک معتبر، مهارت و سابقه درخشان است.

دکتر مهدی سلیمی متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص لاپاراسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی و متابولیک، با سالها تجربه و تبحر بسیار، در کنار شماست. دکتر سلیمی یکی از بهترین پزشکان متخصص در زمینه تشخیص اضافه وزن، چاقی و چاقی مفرط می‌باشد. دکتر سلیمی می‌تواند با ارائه مشاوره هایی در زمینه چاقی و اضافه وزن بالا، شما را در مسیر کاهش وزنتان کمک و راهنمایی کند.

افرادی هستند که درصد چاقی آن ها، با راه هایی همچون رژیم و ورزش حل می‌شود. اما افرادی هستند که دارای BMI  بالا هستند که تنها راه حل درمان آن ها عمل اسلیو معده می باشد. حال سوال این است که آیا همه می توانند این عمل را انجام دهند؟ اگر نه، حداقل وزن برای عمل اسلیو معده چقدر می باشد؟

چاقی شدید می تواند موجب سکته و مرگ در فرد شود

لازم به ذکر است  که چاقی شدید می تواند موجب سکته و مرگ در فرد شود. این گونه افراد می توانند با جراحی چاقی همچون اسلیو معده، وزن خود را با سرعت بالاتری کاهش دهند و از خطرات چاقی جلوگیری کنند.

اگر قصد انجام اسلیو معده را دارید، در اولین قدم شما باید با متخصص جراح معده و متخصص تغذیه صحبت کنید تا او به شما بگوید که شما کاندید جراحی هستید یا خیر. چاقی حتی می تواند منجر به افسردگی و عدم توانایی در ارتباطات اجتماعی ‌شود. در برخی نیز چاقی موجب عدم باروری شده که این مسئله حتی زندگی خانوادگی آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

چاقی شدید می تواند موجب سکته و مرگ در فرد شود
چاقی شدید می تواند موجب سکته و مرگ در فرد شود

لازم به ذکر است که همه افراد دارای اضافه وزن، واجد شرایط عمل اسلیو معده نیستند. به طور کلی عمل اسلیو معده برای بزرگسالان در بازه سنی بین ۱۸ تا ۶۵ سال با شاخص توده بدنی (BMI) 40 یا بالاتر مناسب می باشد.

برای هر محدوده شاخص BMI کدام جراحی پیشنهاد می‌شود؟

درست است که می‌گویند BMI بین ۱۸٫۵ تا ۲۵ بسیار مناسب و ایده­‌آل برای تمامی افراد بالای ۲۰ سال است ولی باید در نظر داشت که وزن دلخواه و ایده آل برای هر فرد مفهومی متفاوت دارد. وزن ایده­‌آل وزنی است که برای عملکرد درست بدن ضروری است.

برای مثال، ورزشکاران با بدنی عضلانی از BMI بالاتر از ۲۵ برخوردار هستند. آیا چنین اشخاصی دچار اضافه وزن هستند؟ این افراد نه تنها اضافه وزن ندارند، بلکه از تناسب اندام و وزنی کاملا ایده‌­آل بهره‌مند هستند.

بهترین و مناسب ترین شیوه درمانی کاهش وزن

به همین منظور متخصصین تغذیه بهترین و مناسب ترین شیوه درمانی کاهش وزن در بیماران را جراحی معده می دانند. در بین تمامی جراحی های کاهش وزن، «عمل اسلیو معده» یکی از مناسب ترین و سریع ترین شیوه درمانی در جراحی لاغری به حساب می آید.

به طور کلی به افرادی با BMI بالای ۳۰ که نتوانسته ­اند با رژیم­ های غذایی و برنامه­ های ورزشی بر اضافه وزن خود غلبه کنند، پس از آزمایشات و معاینات لازمه و هم­چنین صلاح‌دید پزشک، جراحی چاقی پیشنهاد می­ شود. نوع عمل چاقی را نمی­توان صرفا با تکیه بر شاخص توده بدنی (BMI) مشخص کرد.

بهترین و مناسب ترین شیوه درمانی کاهش وزن
بهترین و مناسب ترین شیوه درمانی کاهش وزن

برای مثال کسانی که سرطان فامیلیال و یا سابقه­ اش را دارند، هر چند که از BMI بالای ۳۰ برخوردار باشند، به دلیل لزوم آندوسکوپی پشت سرهم در طول درمانشان نمی­توانند از جراحی بای پس معده استفاده نمایند؛ چرا که با این عمل، دو قسمت معده از هم جدا خواهد شد و دستگاه ­های آندوسکوپی به آن­ها دسترسی نخواهند داشت.

در همین شرایط، برای چنین اشخاصی عمل اسلیو معده مناسب­ تر می‌­باشد و با این عمل احتمال سرطان معده نیز ۷۵ تا ۸۰ درصد کاهش می‌یابد. با این حال تا حد قابل قبولی به جز موارد خاص می­توان بر اساس BMI جراحی چاقی مناسب خود را پیدا کرد.

جراحی بای پس معده در بیماران با BMI بالای ۴۵ که مبتلا به چاقی درجه ۳ یا شدیدا مفرط هستند

جراحی بای پس معده در بیماران با BMI بالای ۴۵ که مبتلا به چاقی درجه ۳ یا شدیدا مفرط هستند، به عنوان قطعی­ ترین روش درمانی محسوب می‌­شود. جراحی پلیسه معده به بیمارانی که حدود ۳۰-۳۵ کیلوگرم اضافه وزن دارند و دارای BMI 35 تا ۴۰ می ­باشند، توصیه می­‌شود.

در روش دیگری که با عنوان بالون گذاری معده نامیده می شود، در بیمارانی که BMI آنان بالای ۳۰ و کمتر از ۳۵ است و مبتلا به عارضه چاقی هستند و همچنین افرادی که دارای BMI بالا ۴۵ هستند و به دلیل خطرات بالای بیهوشی و جراحی چاقی در آنان، نیاز به کاهش وزن اولیه به منظور کاهش خطرات و عوارض جراحی وجود دارد، به کار گرفته می­شود.

جراحی اسلیو معده نیز از این قاعده مستثنی نیست و با توجه به BMI بیمار به دو دسته تقسیم می‌شود. اسلیو گشاد که مناسب افراد دارای BMI بین ۳۰ تا ۳۵ است، اسلیو تنگ که مناسب بیماران با BMI بین ۳۵ تا ۴۵ می باشد، در هر کدام به میزان خاصی، حجم معده کاهش می‌یابد.

از نکات مثبت دانستن BMI می­توان به این اشاره کرد که علم به این موضوع منجر به احساس خطر کردن بیمار نسبت به وضعیت جسمانی شخص می­شود و او را نسبت به رساندن خود به وزن ایده­ آل مصمم می­کند.

جراحی چاقی تنها زمانی توصیه می­شود که شخص به مدت زیادی درگیر چاقی مفرط باشد

جراحی چاقی تنها زمانی توصیه می­شود که شخص به مدت زیادی درگیر چاقی مفرط باشد، نتوانسته باشد با رژیم­ های غذایی و برنامه­‌های ورزشی اضافه وزن خود را درمان کند، آزمایشات و معاینات لازمه را به دکتر ارائه داده باشد و از BMI بالای ۳۰ برخوردار باشد.

پیشگیری از چاقی به مراتب راحت تر از درمان عوارض حاصل از آن است. پس بهتر است با مشاهده­ی کوچکترین نشانه­ های چاقی که از BMI به راحتی می توان به آن­ها رسید، نسبت به پیشگیری از این اتفاق اقدام کرد و با انتخاب رژیم غذایی، برنامه ورزشی و در صورت صلاح‌دید دکتر، با جراحی چاقی از عوارض احتمالی آن جلوگیری کرد تا در آینده با مشکل روبرو نشویم.

باید به افراد این هشدار را داد که مصرف بعضی داروها بدون تجویز پزشک می‌تواند عوارضی چون چاقی را در پی داشته باشد؛ داروهایی نظیر کورتون­ ها منجر به چاقی می­شود.

عمل اسلیو معده برای چه کسانی مناسب است؟

عمل اسلیو معده از پر طرفدارترین روش جراحی چاقی برای درمان چاقی است اما باید بدانید که این روش درمانی مناسب همه نیست و به عواملی از قبیل شرایط جسمی و روحی بستگی دارد.

همچنین طبق عادات غذایی شخص، سابقه بیماری و داروهایی که مصرف می کند، پزشک تشخیص می دهد که این روش جراحی، مناسب چه افرادی است. در ادامه، این که چه کسانی کاندید عمل اسلیو معده هستند، اشاره می کنیم:

1*کسانی که از چاقی مفرط رنج می برند و شاخص توده بدنی (BMI) بیشتر از 40 کیلوگرم دارند.

2*افرادی که با داشتن حداقل 6 ماه تمرینات مداوم ورزشی، رژیم غذایی سالم و داروهای مصرفی برای کاهش وزن توسط پزشک، موفق نشده اند که وزن خود را کاهش دهند.

3*افرادی که به پرخوری عادت دارند و کنار گذاشتن این عادت بد غذایی برایشان سخت است.

4* افراد بین 18 تا 65 سال

5*اشخاصی که اعتیاد به مواد مخدر یا نوشیدنی الکلی نداشته باشند.

6*بیمارانی که بیشتر از 5 سال است که موفق به کاهش وزن نشده اند.

7*کسانی که از نظر روحی، تمایل به تغییر در کنترل رژیم غذایی و سبک زندگی خود دارند.

8*افرادی که شاخص توده بدنی بین 35 تا 40 دارند و از بیماری های زمینه ای مثل دیابت، فشار خون بالا، چربی خون و آپنه انسدادی خواب رنج می برند.

بهترین جراح عمل اسلیو معده چه کسی است؟

عمل اسلیو معده از مهمترین و حساس ترین عمل های جراحی محسوب می شود و حتما باید تحت نظارت متخصص جراح انجام گیرد. آقای دکتر سلیمی یکی از بهترین متخصصین برای عمل جراحی چاقی هستند.

بهترین جراح عمل اسلیو معده چه کسی است؟
بهترین جراح عمل اسلیو معده چه کسی است؟

دکتر سلیمی متخصص جراحی عمومی، فوق تخصص لاپاراسکوپی و جراحی چاقی و متابولیک، همچنین عضو انجمن بین المللی جراحان چاقی است. دانش و تجربه وی در این زمینه این امکان را برای شما فراهم می آورد که درمان چاقی خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

مزایای عمل اسلیو معده

طبق تحقیقات انجام گرفته توسط پزشکان، به چند مورد از مزایای عمل اسلیو معده می توان اشاره کرد:

1*کم شدن اشتها

2*نسبت به عمل بای پس معده زمان جراحی کمتری دارد.

3*بستری به مدت 2 شب

4*حفظ روده در مسیر گوارشی

5*حفظ پیلور معده

6*فرد به دلیل بی اشتهایی، لاغر شدنش مشکل نیست.

7*عدم وجود مشکلات گوارشی ناشی از نبودن بخشی از روده

8*نیازی به جایگزین کردن جسم خارجی در بدن نیست.

9*بعد از جراحی اسلیو معده، وزن فرد در طی یک سال کم می شود.

انواع جراحی های چاقی چیست؟

جراحی چاقی یا لاغری شامل انواع مختلفی می باشد که از مهمترین روش های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1*جراحی باندینگ معده

2*جراحی بای پس معده

3*جراحی اسلیو معده

جراحی اسلیو و جراحی بای پس از متداول ترین و به روز ترین روش های جراحی می باشند. هر یک از روش های گفته شده مزایای خاصی را دارا می باشند که با توجه به شرایط شما در مشاوره پیش از جراحی و بررسی دقیق ویژگی های منحصر به فرد شما توسط جراح، بهترین شیوه به شما پیشنهاد خواهد شد.

در جراحی چاقی، مدل های جراحی متفاوت می باشد. یکی از بهترین مدل ها، جراحی اسلیو معده می باشد که در این جراحی، بخشی بزرگی از معده و در حدود دو سوم از حجم انبار معده بریده شده و از بدن فرد خارج می گردد و فرد پس از حدود یک سال از گذشت جراحی به روش اسلیو معده، کاهش وزن خیلی خوبی را شاهد خواهد بود.

انواع جراحی های چاقی چیست؟
انواع جراحی های چاقی چیست؟

عمل اسلیو معده توسط بهترین جراح اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

کاهش اشتها و کاهش جذب مواد غذایی می تواند برای افراد چاق و دارای اضافه وزن شدید بسیار موثر و کمک کننده باشد. در این جراحی؛ با برداشتن  معده، شکل معده به لوله باریکی مانند موز تبدیل می شود

و به دلیل این که قسمت اشتهازا در معده برداشته می شود، باعث کاهش اشتهای فرد می شود و بیمار بعد از انجام جراحی، با خوردن مقدار کمتری از مواد غذایی، احساس سیری پیدا می کند. بنابراین کمتر خوردن مواد غذایی باعث کمتر شدن کالری مصرفی فرد شده و کاهش وزن در فرد مشاهده می شود.

لاپاراسکوپی، جراحی اسلیو معده

در جراحی اسلیو معده از طریق لاپاراسکوپی، دستگاهی وارد شکم می شود و قسمتی از حجم معده را برداشته و از شکم خارج می کنند. طی این مراحل، صرفا قسمتی از معده برداشته می شود که هورمون گرسنگی را ترشح می کند.

با برداشتن قسمتی از معده که که این هورمون را ترشح می کند، این هورمون کمتر ترشح می شود و در نتیجه حس گرسنگی در فرد به صورت نرمال می شود.

عمل اسلیو معده و بای پس معده؛ شباهت ها، تفاوت ها

۱- شیوه ی انجام هر دو به صورت لاپاراسکوپی می باشد و از این نظر میزان عفونت و تعداد بخیه و بسیاری مسائل دیگر، در این عمل ها اندک است.

۲- در هر دو، مصرف مکمل ها لازم است اما در بای پس معده به دلیل قطع بخشی از روده کوچک، این اصل لازم الاجراتر است.

۳- هر دو جراحی توانایی این موضوع را دارند که بسیاری از مشکلات ناشی از چاقی را رفع و درمان کنند. از جمله دیابت نوع دو و فشار خون

عمل اسلیو معده و بای پس معده؛ شباهت ها، تفاوت ها
عمل اسلیو معده و بای پس معده؛ شباهت ها، تفاوت ها

تفاوت ها

۱- عمل اسلیو در مقایسه با بای پس، کم خطرتر است و این موضوع به دلیل عدم تغییرات متعدد در دستگاه گوارش از جمله روده است.

۲- به دلیل نوع جراحی در اسلیو معده، این جراحی غیر قابل بازگشت است اما تغییرات در بای پس معده را می توان به حالت اول بازگرداند.

۳- عمل اسلیو معده برای بی ام آی پایین راه حل مناسبی است، در حالی که بای پس معده برای خیلی از افراد چاق، بهتر می باشد.

۴- جراحی بای پس نسبت به اسلیو معده، بهای تمام شده بیشتری دارد و گران تر خواهد بود.

بیماری هایی که با اسلیو معده درمان می شوند؟

چاقی و افزایش وزن می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری ها باشد. طبیعتا با کاهش وزن می توان این دسته از بیماری ها را درمان یا جلوگیری کرد که این موارد به شرح زیر است:

1*فشار خون بالا

2*بیماری های قلبی

3*مشکلات مفصلی

4*بیماری کبد چرب

5*ناباروری

6*آپنه خواب

7*افسردگی و سایر مشکلات روانی

8*کلسترول بالا

9*درد مزمن

10*سندرم تخمدان پلی کیستیک

11*آسم

12*دیابت

اقدامات قبل از عمل اسلیو

به طور کلی مواردی که می بایست قبل از عمل انجام شود، به شرح زیر است:

1*آزمایشات برای بررسی شرایط بیمار

2*رژیم غذایی مناسب در روزها و هفته‌های منتهی به عمل

3*خودداری از مصرف دخانیات و سیگار

4*خودداری از مصرف الکل

5*قطع مصرف برخی از داروها از جمله آسپرین و هر نوع رقیق کننده خون

6*مشاوره با بهترین جراح اسلیو معده

7*آمادگی برای دوران نقاهت پس از جراحی

در صورتی که نکات اضافه تری بسته به شرایط شما وجود داشته باشد، در جلسات مشاوره از سوی دکتر سلیمی به شما گفته خواهد شد.

مراقبت های پس از جراحی اسلیو

مراقبت های پس از جراحی اسلیو معده شامل سه مرحله است که برای کاهش وزن و مراقبت از معده پس از جراحی باید تمامی این مراحل رعایت شده و به دقت انجام شود.

1*مرحله اول مراقبت های پس از جراحی اسلیو معده، به مصرف مایعات اختصاص دارد؛

بیمار باید روزانه 2 لیتر مایعات مصرف کند.

مانند مایعات صاف شده مثل آب سوپ، آب گوشت، آب میوه رقیق شده، آب، دوغ بدون گاز و …

2*در مرحله دوم از مراقبت های پس از جراحی اسلیو معده، بیمار باید از غذاهای پوره ای مانند یا له شده استفاده کند و مصرف این نوع از غذا به بیمار توصیه می شود.

3*در مرحله سوم از مراقبت های پس از جراحی اسلیو معده که در طول ماه دوم می باشد، مصرف غذاهای نرم مانند سبزیجات، کمپوت ها، برنج به بیمار پیشنهاد می شود و در این مرحله، بیمار باید وعده های غذایی خود را به روزی 3 یا 4 وعده کاهش دهد.

در مرحله آخر، بیمار می تواند رژیم غذایی طبیعی داشته باشد و روزی 3 وعده غذایی داشته باشد.

انجام بعضی از تمرینات نیز به بهبود روند جراحی کمک بسیاری می کند.

هزینه های درمان چاقی

اگر بیمه داشته باشید، قبل از عمل جراحی، باید تاییدیه های لازم از بیمه پایه (تامین اجتماعی، خدمات درمانی و سلامت) و بیمه تکمیلی را به صورت جداگانه بگیرید. برای این کار نیاز به نامه معرفی نامه جراح به بیمه شما با ذکر قد، وزن و شاخص توده بدنی یا بی ام آی م یباشد.

توجه داشته باشید که بیمه ها شاخص توده بدنی بالای ۴۰ را به عنوان عمل درمانی تلقی کرده و تحت پوشش قرار می دهند.

هزینه های درمان چاقی
هزینه های درمان چاقی

سوالات متداول

بهترین شاخص توده بدنی کدام است؟

بهترین شاخص با توجه به سن، جنسیت و نژاد افراد قابل محاسبه است. با این حال، گفته می‌شود که  شاخص توده بدنی ۲۲ برای مردان و ۲۱ برای زنان خوب محسوب می‌شود.

محاسبه وزن ایده‌آل چگونه انجام می شود؟

برای محاسبه وزن ایده‌آل می‌توان از فرمول‌هایی مانند بی‌ام‌آی و Hamwi  (صرفا برای بزرگسالان) استفاده کرد. با این وجود، همان طور که گفته شد، وزن ایده‌آل هر شخص به فاکتورهای متعددی بستگی دارد و باید توسط متخصص تعیین شود.

کالری سینه مرغ کبابی چقدر است؟

هر ۱۰۰ گرم سینه مرغ کبابی، دارای ۱۶۵ کالری انرژی است.

بی ام آی بر اساس سن چیست؟

از سال ۲۰۱۰،  برای پسران و دختران بین ۲ تا ۷ سال، میانگین شاخص BMI بسته به سن و جنسیت، بین ۱۶ تا ۱۷ است. متوسط ​​شاخص BMI برای یک پسر ۸ ساله ۱۷٫۹ است و دختران همسن دارای میانگین شاخص BMI 18.3 هستند.

در سن ۱۲ سالگی، میانگین شاخص BMI برای دختران و پسران ۲۱٫۳ است که محدوده سالم آن برای پسران بین ۱۵ تا ۲۱٫۸ و برای دختران ۱۴٫۸ تا ۲۲٫۵ است.

فرمول محاسبه توده چربی بدن کدام است؟

شاخص توده چربی نسبی، آر اف ام (RFM) نام دارد که فرمول آن به این صورت است: نسبت اندازه قد و دور کمر در واحد متر، ضربدر ۲۰، منهای عدد در نظر گرفته شده برای تفاوت جنسیت (برای آقایان ۶۴ و برای خانم‌ها ۷۶).

آیا هزینه جراحی در کلینیک و بیمارستان با هم متفاوت است؟

این که آیا جراحی لاغری خود را در بیمارستان یا کلینیک چاقی انجام دهید، صددرصد می‌تواند روی هزینه جراحی شما تاثیر گذار باشد. معمولاً کلینیک‌های خصوصی به دلیل داشتن تجهیزات مدرن‌تر، هزینه‌های بیشتری نسبت به بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند.

 عمل اسلیو معده چقدر طول می کشد؟

نمی توان زمان دقیق یکسانی برای همه افراد در نظر گرفت؛ اما به طور کلی در پاسخ به این سوال باید گفت که بخش بیشتری از معده برای کاهش وزن برداشته می شود.

این روش معمولا تحت بیهوشی عمومی انجام می گیرد و بین 40 دقیقه تا 70 دقیقه بسته به شرایط هر فرد طول می کشد.

عمل اسلیو معده چقدر طول می کشد؟
عمل اسلیو معده چقدر طول می کشد؟

نتیجه گیری

با توجه به کم بودن  کالری سینه مرغ و پروتئین بالای سینه مرغ، می‌توان گفت که این ماده غذایی قادر است در رژیم‌های غذایی کاهش وزن نقش موثری ایفا کند.

پروتئین کم چربی موجود در سینه مرغ می‌تواند بسیاری از مزایای مهم را فراهم کند و این ویژگی، سینه مرغ را به یک غذای کمکی مفید در بسیاری از رژیم‌های غذایی تبدیل کرده است.

مصرف پروتئین به شما کمک می‌کند تا احساس سیری کنید و این امر می‌تواند ولع به خوردن را کاهش داده و از پرخوری جلوگیری کند.

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید