چاق ترین کودک جهان

چاق ترین کودک جهان

چاق ترین کودک جهان
چاق ترین کودک جهان

در این مقاله می خواهیم در خصوص چاق ترین کودک جهان با شما صحبت کنیم. همراه شما هستیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چاقی کودکان می توانید با ما در تماس باشید

09120174510

نوجوان اندونزیایی با نام آریا پرمانا زمانی لقب چاق ترین کودک جهان را به خود اختصاص داده بود. آریا پرمانا در سن یازده سالگی بیش از صد و نود کیلو وزن داشت که این امر در طول تاریخ بی سابقه بوده است.

وزن بسیار بالای این کودک موجب مختل شدن زندگی روزانه او شده بود به گونه ای که حتی لباسی برای خود نداشت و از پارچه برای پوشاندن بدن خود استفاده می کرد.

چنین شرایط سختی موجب شد تا پزشکان اندونزیایی به فکر درمان آریا باشند و یکی از این پزشکان پیشنهاد جراحی چاقی را به خانواده آریا داد و انجام این عمل را بر عهده گرفت.

اینفوگرافیک چاق ترین کودک جهان

اینفوگرافیک چاق ترین کودک جهان
اینفوگرافیک چاق ترین کودک جهان

آریا پرمانا پس از انجام عمل جراحی چاقی در سن یازده سالگی بیش از صد کیلو کاهش وزن داشت و در سن چهارده سالگی حدودا هشتاد کیلو بود.

پس از انجام عمل جراحی چاقی، آریا پرمانا با رعایت برخی رژیم های توصیه شده توسط پزشک و انجام ورزش های منظم و مداوم توانست این مشکل بزرگ را حل کند و اکنون در آرامش و نشاط به ادامه زندگی می پردازد.

چاقی در سنین پایین برای کودکان نامناسب است و احتمال چاقی در بزرگسالی را نیز افزایش می دهد. در مقاله چاق ترین کودک جهان ، دکتر سلیمی بهترین متخصص جراحی چاقی،  در مورد چاقی کودکان و مطالب مربوط به آن، اطلاعات مفیدی را ارائه می دهند.

چاق ترین کودک جهان کیست و چگونه درمان شد؟

پیمانا پسر 13 ساله ای اندونزیایی که با 192 کیلوگرم وزن،  چاقترین کودک در جهان بود که در حال حاضر  این عنوان را ندارد زیرا با جراحی چاقی  106 کیلوگرم وزن کم کرده است.  وزن او اکنون به 86 کیلوگرم  با کمک جراحی معده است.

چاق ترین کودک جهان کیست و چگونه درمان شد؟
چاق ترین کودک جهان کیست و چگونه درمان شد؟
چاق ترین کودک جهان کیست و چگونه درمان شد؟
چاق ترین کودک جهان کیست و چگونه درمان شد؟

فهرست:

منظور از چاقی چیست؟

نشانه های چاقی در کودکان چه می باشد؟

علل مختلف چاقی در سنین پایین چیست؟

چاق بودن کودکان چه عوارض و مضراتی دارد؟

روش های جلوگیری از چاقی و درمان آن در سنین کودکی چه می باشد؟

عمل اسلیو معده چیست؟

عمل اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

عمل بای پس معده چیست؟

عمل بای پس معده چگونه انجام می شود؟

نتیجه گیری

 

منظور از چاقی چیست؟

منظور از چاقی چیست؟
منظور از چاقی چیست؟

قبل از این که به موضوع چاق ترین کودک جهان بپردازیم، باید اطلاعاتی در خصوص چاقی کسب نماییم. چاق در اصطلاح عامیانه به افرادی با وزن بالا و چربی زیاد گفته می شود.

از دیدگاه اکثر مردم هر کسی که وزن بالا و هیکل درشتی دارد، به نوعی چاق محسوب می شود. این دیدگاه تا حدودی می تواند صحیح باشد

اما این طرز نگرش را نمی توان تعریفی جامع و کامل برای چاقی دانست چرا که گاهی اوقات مواردی پیش می آید که فردی با وجود داشتن وزن بالا و هیکل درشت اندام از نظر علم پزشکی چاق محسوب نمی شود.

از نظر علم پزشکی و به تعبیر دکتر سلیمی، فردی چاق محسوب می شود که شاخص توده بدنی بالایی نسبت به قد، وزن و سن خود داشته باشد.

پیشنهاد می کنیم از پست محاسبه bmi در کودکان و جدول bmi در سنین مختلف دیدن کنید.

شاخص توده بدنی یک شاخص ارزیابی است

شاخص توده بدنی یک شاخص ارزیابی است که با سنجش نسبت وزن به قد، چاق بودن یا نبودن فرد را مشخص می کند. در صورتی که فردی نسبت به وزن و قد خود از شاخص توده بدنی بالایی برخوردار باشد، چاق محسوب می شود.

البته معیارهای دیگری مثل جنسیت و سن نیز در محاسبه شاخص توده بدنی در نظر گرفته می شود اما اصلی ترین معیارها برای انجام این سنجش همان قد و وزن فرد می باشد.

گاهی اوقات ممکن است چاقی فرد از دید عوام صرفا به خاطر استخوان بندی درشت فرد باشد و شاخص توده بدنی چنین فردی ممکن است پایین باشد و از نظر علم پزشکی چاق محسوب نشود.

همچنین چاق بودن برخی از افراد را می توان از طریق بررسی آزمایش خون این افراد فهمید. گاهی اوقات ممکن است فردی از لحاظ ظاهر خیلی چاق به نظر نرسد

اما در صورت انجام آزمایش خون این فرد و بررسی چربی خون در چنین افرادی ممکن است به این نتیجه برسیم که ایشان نیز از نظر علمی چاق محسوب می شوند.

برای کسب اطلاعات در خصوص چاق ترین کودک جهان ، با دکتر سلیمی در ارتباط باشید.

نشانه های چاقی در کودکان چه می باشد؟

نشانه های چاقی در کودکان چه می باشد؟
نشانه های چاقی در کودکان چه می باشد؟

در مورد چاقی کودکان می توان گفت هر کودکی که از لحاظ جسمی دارای وزن بالایی باشد، چاق محسوب نمی شود. شما نمی توانید صرفا با نگاه کردن به یک کودک تعیین کنید که او چاق یا لاغر است، بلکه نیاز به بررسی برخی از شاخص ها می باشد که اصلی ترین آن ها همان شاخص توده بدنی کودک می باشد.

از آنجایی که میزان چربی موجود در بدن کودکان در طی رشد سنی کودکان کم و زیاد می شود، نمی توان به راحتی در مورد چاقی کودکان اظهار نظر کرد.

برخی از کودکان در مقایسه با کودکان هم سن و هم جنس خود ممکن است چاق به نظر بیایند اما در چنین مواردی برخی معیارهای دیگر مثل استخوان بندی و جثه کودک هم باید بررسی شود.

چرا که ممکن است کودکی به دلایل ژنتیکی و نحوه استخوان بندی خود چاق تر از کودکان هم سن خود به نظر بیاید. در چنین مواردی بهترین میزان و ملاک سنجش چاقی کودکان، محاسبه شاخص توده بدنی و انجام آزمایش خون می باشد.

در صورتی که بر اساس این آزمایشات مشخص شود که کودک دچار چاقی می باشد، بهتر است هرچه سریع تر در پی راهکارهایی برای کاهش وزن کودک بود.

بیش از نود درصد افرادی که در کودکی چاق هستند، در بزرگسالی نیز با چاقی دست و پنجه نرم می کنند

شاید بتوان گفت که بیش از نود درصد افرادی که در کودکی چاق هستند، در بزرگسالی نیز با چاقی دست و پنجه نرم می کنند. چاق بودن چه در کودکی و چه در بزرگسالی مشکلات زیادی را در پی دارد.

در صورتی که کودک شما چاق است، از پزشک اطفال بخواهید تا آزمایش های مرتبط با مشکلات چاقی در کودکی را انجام دهد تا در صورت وجود هرگونه مشکلی سریعتر به فکر راه چاره برای آن باشید.

آریا پرمانا که با عنوان چاق ترین کودک جهان شناخته می شد، توانست با پیشگیری مناسب و انجام عمل جراحی چاقی، از دام چاقی مفرط رهایی یابد.

علل مختلف چاقی در سنین پایین چیست؟

علل مختلف چاقی در سنین پایین چیست؟
علل مختلف چاقی در سنین پایین چیست؟

چاقی افراد دو حالت دارد. حالت اول این است که فرد از بدو تولد چاق بوده است و تاکنون به فکر رفع آن نبوده است و به همین سبب چاقی او ادامه دار بوده است. حالت دوم این است که فرد در ابتدای زندگی وزنی متعادل و مناسب داشته است

اما به سبب برخی عوامل به مرور زمان درگیر چاقی شده است. افرادی که از ابتدا چاق بوده اند، مزیت هایی نسبت به حالت دوم دارند و آن مزیت این است که آناتومی بدن چنین افرادی از ابتدا روی متد چاقی تشکیل یافته است.

به دلیل برخی مشکلاتی که ممکن است چاقی با خود به همراه داشته  باشد، بهتر است افرادی که چاق هستند، به فکر رفع چاقی خود باشند.

در سنین پایین تر این والدین هستند که باید کودکان چاق را ترغیب کنند تا با رعایت برخی مسائل و انجام برخی کارها، جلوی چاقی خود را بگیرند.

کودکان ممکن است در برابر توصیه های پدر و مادر برای رفع چاقی، واکنش نشان داده و این توصیه ها را نپذیرند

کودکان ممکن است در برابر توصیه های پدر و مادر برای رفع چاقی، واکنش نشان داده و این توصیه ها را نپذیرند که در این حالت باید والدین کودک به فکر راه چاره ای برای تفهیم کودک به منظور آشنایی با مضرات چاقی باشند.

در چنین حالتی توصیه می شود با مشاوران خانواده و پزشک اطفال در این زمینه مشورت شود تا روش هایی برای تفهیم این امر به کودک آموزش داده شود.

چاقی افراد در تمامی سنین ممکن است علل مختلفی داشته باشد که در ادامه نوشتار چاق ترین کودک جهان ، به بررسی برخی از مهمترین علل چاقی می پردازیم.

عامل اول: ژنتیک و ارث بری

عامل اول: ژنتیک و ارث بری
عامل اول: ژنتیک و ارث بری

ژنتیک را می توان یکی از اصلی ترین عوامل شکل گیری فرم بدن کودک دانست. ممکن است کودکی پدر یا مادری کوتاه قد داشته باشد و پس از به دنیا آمدن او، قد کودک کوتاه باشد. در این صورت ملاحظه می کنیم که این کودک، رشد قد خود را از پدر یا مادر کوتاه قد خود به ارث برده است.

در مورد سایر موارد ژنتیکی هم می توان چنین مثالی زد. مثلا ممکن است پدر کودک دارای یک بیماری ژنتیکی باشد که در این صورت اگر این بیماری به کودک انتقال پیدا کند، در واقع منبع این بیماری پدر این کودک محسوب می شود.

چاقی هم چنین مثالی دارد. ممکن است مادر کودک چاق باشد و به همین دلیل شاهد چاق بودن کودک به دنیا آمده باشیم و حالت برعکس این امر هم ممکن است رخ دهد.

یعنی شاهد به دنیا آمدن کودکی لاغر اندام از یک مادری با وزن بالا باشیم. پس می توان نتیجه گرفت که ژنتیک تاثیر صد در صدی در چاقی کودکان ندارد اما گاهی اوقات ممکن است شاهد تاثیراتی ژنتیکی از سوی پدر یا مادر و یا هر دو روی کودک باشیم.

بیش از یک چهارم کودکان چاق، پدر و مادری چاق دارند

طبق آخرین آمار منتشر شده سازمان بهداشت جهانی، بیش از یک چهارم کودکان چاق، پدر و مادری چاق دارند که طبق این آمار می توان گفت که یک چهارم از موارد چاقی کودکان وابسته به ژنتیک و ارث بری کودکان از پدر و مادر می باشد. چاقی آریا پرمانا را می توان نوعی از انواع چاقی ژنتیکی دانست.

آریا پرمانا زمانی لقب چاق ترین کودک جهان را به خود اختصاص داده بود که در حال حاضر با پیشگیری های مناسب توانست از مشکل چاقی و عوارض آن رهایی یابد.

برای کسب اطلاعات در خصوص چاق ترین کودک جهان ، به دکتر سلیمی مراجعه نمایید.

عامل دوم: سبک زندگی برخی از خانواده ها

عامل دوم: سبک زندگی برخی از خانواده ها
عامل دوم: سبک زندگی برخی از خانواده ها

متاسفانه سبک زندگی اکثر افراد جامعه به سمتی کشیده شده است که این نوع زندگی سبب چاقی می شود. مصرف غذاهای پرکالری و کمبود تحرک و فعالیت های ورزشی موجب شده است تا اکثریت افراد جامعه روز به روز دچار اضافه وزن شوند.

کودکان هم از این قاعده مستثنی نیستند و کمبود فعالیت های کودکان موجب می شود تا روز به روز بر وزن آن ها افزوده شود. کودکان جوامع کنونی با ابزارها و وسایل الکترونیکی سر و کار دارند و این امر موجب شده است تا این کودکان از انجام بازی های کودکانه پر تحرک به دور باشند.

ورزش و تحرک روزانه برای سنین پایین امری ضروری است ولی در جامعه کنونی بیش از هفتاد درصد کودکان از انجام چنین فعالیت هایی به دورند. دور بودن از چنین فعالیت هایی به سبب تربیت خانوادگی کودکان و وفق با مردم جامعه می باشد.

پیشنهاد می کنیم از پست علت چاقی شکم در کودکان دیدن کنید.

کودکانی که روزانه حداقل یک ساعت فعالیت های ورزشی و بدنی دارند

طبق تحقیقات انجام شده، کودکانی که روزانه حداقل یک ساعت فعالیت های ورزشی و بدنی دارند، نسبت به سایر کودکان منزوی و یکجا نشین باهوش تر و خلاق ترند. گاهی اوقات کودکان قصد انجام فعالیت و جست و خیز را دارند اما پدر و مادر کودک از این امر جلوگیری می کنند.

باید در نظر داشت که این امر کاملا اشتباه است و والدین کودک نه تنها نباید جلوی چنین فعالیت هایی را بگیرند، بلکه باید کودکان را به انجام چنین فعالیت هایی تشویق و ترغیب کنند.

متاسفانه سبک زندگی آپارتمان نشینی موجب اعمال برخی از محدودیت ها در محیط خانه شده است که در این گونه موارد توصیه می شود کودکان روزانه حداقل یک ساعت فعالیت بدنی خارج از خانه داشته باشند تا از چاقی کودکان در آینده جلوگیری شود.

عامل سوم: وجود عوارض خاص در برخی از داروها

عامل سوم: وجود عوارض خاص در برخی از داروها
عامل سوم: وجود عوارض خاص در برخی از داروها

گاهی اوقات مصرف بعضی از داروهای تجویزی توسط پزشک موجب چاقی برخی از کودکان می شود. وجود چنین داروهایی برای درمان بیماری کودک امری مهم محسوب می شود پس قطع مصرف دارو به بهانه افزایش وزن کودک امری درست نیست.

در مقابل باید به فکر افزایش فعالیت های بدنی کودک و انجام ورزش باشیم. برخی از داروها ممکن است فرایند تغذیه کودک را تغییر دهند و موجب افزایش اشتهای کودک شوند. در چنین مواردی باید در قدم اول از غذاهای سالم و کم کالری استفاده کرد.

همچنین باید توجه داشت که بحث تغذیه کودک باید به اطلاع پزشک اطفال برسد تا غذاهای مناسب توسط پزشک معرفی شود. در قدم دوم باید مساله را با کودک به زبان خودش مطرح کرد و به او گفت که پرخوری و مصرف غذاهای پرچرب عاملی مضر برای سلامتی محسوب می شود.

در مرحله سوم باید ورزش و تحرک بدنی را به عنوان عاملی نجات بخش برای کودک معرفی کرد

در مرحله سوم باید ورزش و تحرک بدنی را به عنوان عاملی نجات بخش برای کودک معرفی کرد به گونه ای که کودک به این درک برسد که انجام تحرکات بدنی در این سن به نوعی وظیفه برایش به حساب می آید.

مصرف طولانی مدت چنین داروهایی ممکن است موجب ذخیره سازی چربی با درصد بالا در بدن کودک شود که در این صورت باید با دکتر سلیمی مشورت کرد. چرا که انباشته شدن چربی در سنین کودکی، کاهش وزن در سنین بالا را سخت خواهد کرد.

اگر کودک توجیه شود که افزایش وزن او در این سن ممکن است بعدها مشکلات بسیاری را برایش در پی داشته باشدريال به صورت خودجوش و داوطلبانه به دنبال روش هایی برای رهایی از چاقی خواهد بود که در اینجا حمایت پدر و مادر نقش بسیار اساسی در حفظ انگیزه کودک برای لاغر شدن خواهد داشت.

برای کسب اطلاعات در خصوص چاق ترین کودک جهان ، با دکتر سلیمی در ارتباط باشید.

عامل چهارم: کم کاری تیروئید

عامل چهارم: کم کاری تیروئید
عامل چهارم: کم کاری تیروئید

تیروئید یکی از غدد مهم و اصلی بدن می باشد. این غده هورمون هایی را ترشح می کند که این هورمون ها وظیفه تنظیم پروتئین، تاثیر بر متابولیسم و کنترل درجه حرارت بدن را بر عهده دارند.

در صورتی که غده تیروئید که در پایین گردن قرار گرفته است، نتواند به اندازه کافی هورمون ترشح کند، کم کاری تیروئید پدید می آید. تا کنون علت خاصی برای کم کاری تیروئید مشخص نشده است اما این کم کاری به سبب نامتعادل شدن واکنش های شیمیایی بدن رخ می دهد.

کم کاری تیروئید علاوه بر این که موجب چاقی می شود، مشکلات بسیاری مانند بیماری های قلبی را نیز در پی دارد

کم کاری تیروئید علاوه بر این که موجب چاقی می شود، مشکلات بسیاری مانند بیماری های قلبی را نیز در پی دارد. تشخیص تیروئید از روی علائم بسیار سخت و مشکل می باشد و یکی از علائم تیروئید کم کار، چاق بودن فرد می باشد.

برخی علائم دیگر مانند خستگی، ضعف عضلانی، خشونت صدا و … هم در کنار چاقی نشان دهنده کم کار بودن تیروئید می باشد. نکته ای که در مورد چاقی کودکان در اینجا مطرح است، کم کاری تیروئید از سنین نوزادی می باشد.

نوزادان ممکن است  در بدو تولد بدون غده تیروئید و یا با کم کاری تیروئید به دنیا بیایند. البته با نبود این غده ممکن است نوزاد دچار عقب ماندگی های جسمی و روانی شود و در صورت کم کار بودن تیروئید در نوزادان، شاهد افزایش وزن از سنین پایین خواهیم بود. کم کاری تیروئید در سنین کودکی و نوجوانی هم ممکن است عوارضی مانند کوتاهی قد و رشد ذهنی ضعیف را در پی داشته باشد.

بهتر است کم کاری تیروئید را در سنین پایین جدی بگیرید چرا که نه تنها بحث اضافه وزن و چاقی پیش می آید، بلکه کم کاری این غده به نوعی موجب عقب افتادگی رشد کودک و نوجوان نسبت به افراد همسن خود خواهد شد.

عامل پنجم: رژیم غذایی نامناسب

عامل پنجم: رژیم غذایی نامناسب
عامل پنجم: رژیم غذایی نامناسب

می دانیم که یکی از اساسی ترین ارکان چاق شدن افراد، تغذیه می باشد. تغذیه و رژیم غذایی اصلی ترین نقش را در تامین انرژی بدن دارد و به همین دلیل نمی توان آن را کنار گذاشت.

متاسفانه در حال حاضر ترویج رژیم های غذایی نامناسب موجب شده است تا میانگین وزن اکثریت افراد جامعه به سمت چاقی پیش برود. مصرف غذاهای پرچرب و پرکالری در کنار کمبود تحرکات بدنی و ورزش موجب شده است تا بسیاری از افراد با چاقی و عوارض آن دست و پنجه نرم کنند.

شاید بتوان گفت در صورتی که رژیم غذایی رایج در جامعه اصلاح شود و برخی از غذاهای پرچرب و پرکالری حذف شوند و یا کاهش یابند، در آینده ای نه چندان دور شاهد برطرف شدن مشکل بسیاری از افراد باشیم.

این مشکل یعنی تغذیه نامناسب در کودکان هم به چشم می خورد. بیشتر کودکان و نوجوانان علاقه زیادی به مصرف فست فود و غذاهای آماده دارند و والدین کودک هم خیلی این مساله را جدی نمی گیرند.

در اینجا باید توجه کرد که والدین نقشی اساسی در تغذیه کودک دارند و در صورتی که مصرف فست فود و غذاهای پرچرب به عنوان عادتی نه چندان بد برای کودکان تعریف شود، ممکن است روز به روز شاهد افزایش وزن کودکان در خانواده ها باشیم.

پدر و مادر کودک باید این قضیه را برای فرزندان خود تبیین کنند

پدر و مادر کودک باید این قضیه را برای فرزندان خود تبیین کنند که مصرف چنین غذاهایی می تواند بدن را به چالش بکشد و در آینده، مشکلات عدیده ای را برای جسم انسان پیش بیاورد.

تفهیم منطقی کودک مبنی بر عدم مصرف چنین غذاهایی موجب می شود تا کودکان و نوجوانان با قصد و میل خود از مصرف این غذاها پرهیز کنند

اما اگر سختگیری هایی در این موارد دیده شود، ممکن است این سختگیری ها به مرور زمان ارزش سخن را از بین ببرند که این امر موجب عادی انگاری مصرف غذاهای ناسالم خواهد شد.

پس می توان نتیجه گرفت که تغییر رژیم غذایی از دوران کودکی بهترین گزینه برای مقابله با چاقی در سنین بالاتر می باشد و در صورتی که رژیم غذایی کودک در سنین پایین اصلاح نشود، شاهد مشکلات دوچندان در رابطه با افزایش وزن کودک در آینده خواهیم بود.

چاق بودن کودکان چه عوارض و مضراتی دارد؟

چاق بودن کودکان چه عوارض و مضراتی دارد؟
چاق بودن کودکان چه عوارض و مضراتی دارد؟

چاق بودن کودکان از دو جنبه می تواند آسیب های شدیدی را بر کودک وارد کند. اولین آسیب، آسیب جسمی است. در صورتی که فردی از سنین کودکی دچار چاقی باشد، احتمال دارد که در آینده به بیماری هایی مثل دیابت یا فشار خون بالا دچار شود.

هر چند که به طور حتمی نمی توان گفت تمامی کودکان چاق دچار چنین بیماری هایی خواهند شد اما درصد ابتلا به چنین بیماری هایی در کودکان چاق بیشتر است.

بهترین گزینه در چنین مواردی شروع رژیم غذایی مناسب و ورزش مداوم از سنین پایین است. وظیفه ترغیب کودک به انجام تحرکات بدنی در این مرحله بر عهده والدین کودک می باشد و در صورتی که این وظیفه به خوبی به جای آورده نشود، ممکن است در آینده شاهد ابتلای کودک به بیماری های مختلف مرتبط با چاقی باشیم.

اما آسیب دیگری که چاقی بر کودکان وارد می کند، آسیب های روانی است. به راحتی می توان گفت که آسیب های روانی بسیار مخرب تر و بدتر از آسیب های جسمی می باشد و مسیر پیشرفت و تعالی کودک را مسدود می کند.

کودکی که در بین دوستان خود با عنوان چاق مورد خطاب قرار گیرد

کودکی که در بین دوستان خود با عنوان چاق مورد خطاب قرار گیرد، از عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی برخوردار خواهد بود و درصد ابتلا به افسردگی هم در چنین کودکی بالاست.

در اینجا باز هم باید به نقش پدر و مادر در حفظ اعتماد به نفس کودک اشاره کرد. والدین کودک علاوه بر ترغیب کودک به انجام ورزش و حفظ رژیم غذایی مناسب، باید سعی کنند به گونه ای با کودک رفتار کنند تا میزان اعتماد به نفس کودک در حد متعادل حفظ شود.

آریا پرمانا زمانی به عنوان چاق ترین کودک جهان شناخته شده بود. اما پس از انجام جراحی چاقی و رهایی از دام چاقی، در مصاحبه ای گفته بود که دوست ندارد به روزهای قبلی خود بازگردد و عوارض فراوان چاقی را تحمل کند. در ادامه نوشتار چاق ترین کودک جهان ، قصد داریم تا با اصلی ترین مضرات جسمی و روحی چاقی در کودکان آشنا شویم.

درگیری با برخی از مشکلات تنفسی

درگیری با برخی از مشکلات تنفسی
درگیری با برخی از مشکلات تنفسی

یکی از مشکلاتی که چاقی ممکن است برای کودکان پیش بیاورد، تاثیراتی نامناسب در سیستم تنفسی می باشد. سیستم تنفسی به گونه ای است که افزایش وزن و چربی در بدن ممکن است این سیستم نظام مند را با برخی مشکلات مواجه سازد.

مشاهدات تجربی نشان می دهد که اکثریت کسانی که دچار آسم هستند و این بیماری را به ارث نبرده اند، دچار چاقی هستند. در واقع می توان گفت که ابتلا به آسم دو عامل دارد.

یکی عامل ارثی که وزن در آن تاثیری ندارد و دومی عامل جسمی که این عامل در افراد چاق بیشتر دیده می شود. در صورتی که کودک شما دچار چاقی است و نشانه هایی از وجود بیماری آسم را در او مشاهده می کنید، بهتر است هرچه سریعتر با پزشک اطفال در این زمینه مشورت کنید.

بیماری آپنه انسدادی

بیماری دیگری که ممکن است به سبب چاقی کودکان عارض شود، بیماری آپنه انسدادی می باشد. این بیماری جزو بیماری های سیستم تنفسی بدن محسوب می شود که می تواند به مرور زمان رشد کرده و کودک را درگیر کند.

در این بیماری، تنفس کودک به طور پی در پی در حال خواب متوقف می شود. در این حالت کودک از خواب بیدار شده و دوباره به خواب می رود.

این بیماری در صورتی که جدی گرفته نشود و با دکتر سلیمی در این مورد مشورتی صورت نگیرد، ممکن است بسیار خطرناک باشد و تا سنین بزرگسالی هم ادامه یابد و از آنجایی که این بیماری ممکن است به دلیل شرایط نامناسب و عدم اعمال درمان رشد کند، بهتر است هر چه سریعتر با پزشک اطفال در این زمینه مشورت شود.

چاق ترین کودک جهان یعنی آریا پرمانا هم به این بیماری مبتلا بود که در حال حاضر با رفع چاقی خود کمتر درگیر این بیماری می باشد.

ابتلا به دیابت نوع دو

ابتلا به دیابت نوع دو
ابتلا به دیابت نوع دو

مصرف فرآورده های قندی در سنین پایین بسیار بالاست. در واقع می توان گفت که شیرینی و شکلات جزو مواد غذایی مورد علاقه کودکان می باشد. در صورتی که مصرف این فرآورده ها در حد معمول باشد، مشکل خاصی پیش نمی آید

اما اگر کودکی در مصرف چنین مواد غذایی دچار افراط شود، ممکن است با برخی از مشکلات مواجه شود. این مشکل زمانی دوچندان می شود که کودک در کنار مصرف مواد و فرآورده های قندی، دچار چاقی باشد. کودکان چاق به دلیل مصرف زیاد شیرینی و شکلات دارای گلوکز بالای خون هستند.

در صورتی که میزان گلوکز خون بالا باشد، امکان ابتلای کودک به دیابت نوع دو بسیار بالاست. همچنین در صورتی که کودک در سنین پایین به این بیماری مبتلا نشود و از مصرف مواد قندی پرهیز نکند، امکان ابتلا به این بیماری در سنین بالاتر وجود دارد.

شاید بتوان گفت که در اینجا هم نقش اصلی را پدر ومادر ایفا می کنند و در چنین مواردی باید از مصرف چنین مواد غذایی توسط کودک پیشگیری کنند.

دیابت نوع دو جزو بیماری هایی است که مشکلات بسیاری را در پی دارد پس بهتر است مساله چاقی را نه تنها در کودکان، بلکه در تمامی سنین جدی بگیرید تا به چنین بیماری هایی مبتلا نشوید و در صورت درگیری با چاقی از روش های نوین درمانی مثل جراحی چاقی استفاده کنید.

کلسترول و فشار بالای خون

کلسترول و فشار بالای خون
کلسترول و فشار بالای خون

یکی از اصلی ترین عوارض چاقی که در تمامی سنین رویت می شود، کلسترول و فشار بالا می باشد. در صورتی که کودکی از لحاظ جسمی چاق باشد و رژیمی نامناسب داشته باشد، امکان ابتلای او به فشار خون بالا و یا کلسترول بالای خون بسیار زیاد است.

افزایش مصرف کالری موجب ایجاد پلاک در رگ های شریانی خون خواهد شد که این امر ممکن است کودک را با این دو بیماری و یا یکی از آن ها درگیر کند.

همچنین ابتلا به این دو بیماری ممکن است عواقب بدی را در بزرگسالی داشته باشد. فشار بالای خون موجب می شود تا مصرف مداوم دارو تا آخر عمر ادامه یابد. افرادی که مبتلا به فشار بالای خون هستند، ممکن است با مشکلات بسیاری مانند بیماری های مختلف قلبی درگیر شوند.

در کودکی احتمال ابتلا به بیماری های قلبی به سبب چاقی بسیار پایین است

هر چند در کودکی احتمال ابتلا به بیماری های قلبی به سبب چاقی بسیار پایین است اما امکان دارد به خاطر تداوم چاقی، در سنین بالاتر ابتلا به بیماری های قلبی رخ دهد.

تنگی شریان های خون در بدن مساله ای است که باید جدی گرفته شود چرا که ممکن است حملات قلبی مداوم و حتی سکته قلبی را در پی داشته باشد.

کودکانی که دچار چاقی هستند، باید از مصرف زیاد مواد غذایی شیرین پرهیز کنند. همچنین استفاده زیاد از نمک ممکن است تهدیدی برای این کودکان باشد و باز هم می توان گفت که اصلی ترین نقش در چنین مواردی بر عهده پدر و مادر کودک می باشد.

شکستگی استخوان و درد مفاصل

شکستگی استخوان و درد مفاصل
شکستگی استخوان و درد مفاصل

چاقی کودکان در برخی موارد ممکن است بر استخوان بندی کودکان نیز تاثیرگذار باشد. کودکان چاق بیشتر از سایر کودکان با درد مفاصل استخوانی درگیر هستند.

فشار وارده بر زانوی کودکان که ناشی از چاقی می باشد، ممکن است موجب احساس درد در این ناحیه از بدن شود و گاهی موارد نادری دیده شده که به سبب این درد مفصل، کار به انجام جراحی زانو کشیده شده است.

همچنین فشار وارده به باسن کودک نیز ممکن است با برخی ناراحتی ها و احساس درد همراه باشد. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، میزان شکستگی استخوان در کودکان مبتلا به چاقی بیشتر از سایر کودکان است.

علت این امر از دو جنبه قابل بررسی می باشد. در این حالت یا میزان فشار وارده بر استخوان های کودک به دلیل وزن بالا زیاد است و یا کمبود ویتامین های ضروری بدن موجب ایجاد شکستگی های استخوانی در کودکان مبتلا به چاقی می باشد.

در صورتی که چاقی کودک از اوایل کار جدی گرفته نشود

در صورتی که چاقی کودک از اوایل کار جدی گرفته نشود، ممکن است مشکلات مذکور در سنین بزرگسالی برای فرد پیش بیاید. مشکلاتی که دردسر رفع آن ها در بزرگسالان بیشتر از کودکان است.

جراحی مفاصل حساس بدن مثل زانو در حال حاضر یکی از مشکلات رایج در بین افراد بزرگسال می باشد. چنین جراحی هایی به دلیل حساسیت زیاد از اهمیت بالایی برخوردارند و بهترین گزینه برای پیشگیری از ابتلا به چنین مواردی، اقدام مناسب از زمان کودکی می باشد.

در صورتی که چاقی و اضافه وزن از سنین پایین جدی گرفته شود، کمتر شاهد سختی ها و بیماری های خطرناک در بزرگسالی خواهیم بود.

چاق ترین کودک جهان پیش از انجام جراحی چاقی به طور مداوم شاهد شکستگی های مختلف استخوانی بود و تا حدی در این امر پیش رفته بود که مدتی، توانایی راه رفتن نیز نداشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چاق ترین کودک جهان ، به دکتر سلیمی مراجعه نمایید.

ابتلا به بیماری کبد چرب

ابتلا به بیماری کبد چرب
ابتلا به بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب از جمله بیماری هایی است که در چند دهه اخیر بسیار رواج یافته است. این بیماری به دلیل مصرف غذاهای نامناسب با رژیم متعادل رخ می دهد.

متاسفانه کودکان هم از ابتلا به این بیماری مصون نیستند و ممکن است به دلایلی مانند چاقی و رژیم نامناسب غذایی به سویه هایی از این بیماری مبتلا شوند. بیماری کبد چرب غیر الکلی از جمله بیماری هایی است که ممکن است کودکان چاق را درگیر کند.

در این حالت حتما باید با پزشک اطفال در این زمینه مشورت شود چرا که نادیده گرفتن بیماری کبد چرب ممکن است موجب آسیب های جدی و جبران ناپذیر به کبد شود.

پیشنهاد می کنیم از پستهای زیر دیدن کنید:

  1. درمان دیابت شیرین در کودکان
  2. پرسش و پاسخ درباره دیابت کودکان

بهترین راه برای مصون ماندن از بیماری کبد چرب در سنین پایین، اصلاح رژیم غذایی می باشد

بهترین راه برای مصون ماندن از بیماری کبد چرب در سنین پایین، اصلاح رژیم غذایی می باشد. رژیم غذایی کودک باید به گونه ای باشد که تمامی املاح مورد نیاز بدن را تامین کند.

برخی از خانواده ها با تصور این که با حذف ماده ای خاص مانند پروتئین می توانند جلوی چاقی کودک را بگیرند، اقدام به این کار می کنند در حالی که انجام چنین کاری اشتباه محض است و بدن کودک به چنین موادی نیاز دارد. خانواده ها باید سعی کنند در این زمینه با متخصصان این عرصه مشورت کنند تا برنامه ای مناسب را از سوی ایشان دریافت کنند.

همچنین در مواردی که وضعیت ممکن است رو به سختی باشد، بهتر است از روش های نوین مانند جراحی چاقی برای کنترل وزن و کاهش اشتها استفاده شود. مشاوره با دکتر سلیمی بسیار کمک کننده است.

آسیب های جدی روانی به سبب چاقی

آسیب های جدی روانی به سبب چاقی
آسیب های جدی روانی به سبب چاقی

یکی از اساسی ترین تاثیرات منفی چاقی بر کودکان، آثار روانی چاق بودن کودک است. آسیب های جسمی به گونه ای است که ممکن است برای برخی از کودکان پیش بیاید اما شاید بتوان گفت آسیب های روانی چاقی، اکثر کودکان را در بر می گیرد.

آسیب های روحی و روانی چاقی بر کودکان به گونه ای است که ممکن است اقسام مختلفی را داشته باشد. برخی از کودکان به دلیل احساس خجالت از چاق بودن خود، همیشه دچار اضطراب و اعتماد به نفس پایین می باشند.

برخورد همسالان کودک در این سنین اهمیت بسیار بالایی دارد و در صورتی که کودکی به خاطر چاقی خود از سوی همسالان خود طرد شود و یا مورد تمسخر قرار گیرد، با مشکلاتی مثل عزت نفس پایین و اضطراب در بین جمع مواجه خواهد شد.

همچنین گاهی اوقات تلقین این امر که افراد چاق ناتوان هستند، ممکن است آسیب های روانی بسیار زیادی را داشته باشد که موجب جلوگیری از پیشرفت کودک خواهد شد.

اصلی ترین ناجی کودک در این مرحله والدین او می باشد

اصلی ترین ناجی کودک در این مرحله والدین او می باشد. والدین کودک باید با انتخاب متدهای صحیح تربیتی، کودک را به گونه ای بار بیاورند که در برابر طعنه و تمسخر دیگران مقاوم باشد و توانایی های خود را به خوبی درک کنند به گونه ای که سخن دیگران مبنی بر ناتوانی او بی اثر باشد.

همچنین کودک باید به این امر واقف شود که چاق بودن موجب سرافکندگی و عیب نمی باشد و معیار ارزش گذاری انسان ها بر اساس چاق بودن یا نبودن آن ها نیست. اگر کودک بتواند به چنین باورهایی برسد، در این حالت امکان بازیابی اعتماد به نفس و از بین بردن اضطراب بسیار بالاست.

در کنار راهنمایی های پدر و مادر مبنی بر این که چاق بودن عیب نیست، باید روش های مناسبی پیش پای کودک قرار داده شود تا با میل خود به سوی کاهش وزن از طرق مختلف مثل ورزش و فعالیت های بدنی قدم بردارد. در این مرحله کودک به این باور رسیده است که چاق بودن عیبی برای او محسوب نمی شود

کاهش وزن

اما برای داشتن یک زندگی سالم و به دور از حاشیه بهتر است که وزن خود را کاهش دهد. البته باید توجه کرد که در این مرحله مضرات و بیماری های ناشی از چاقی برای کودکان تبیین نشود چرا که ممکن است موجب تخریب روحیه کودک و بی انگیزگی او در زندگی شود. برای کسب اطلاعات در خصوص چاق ترین کودک جهان ، با دکتر سلیمی در ارتباط باشید.

موارد ذکر شده جزو اصلی ترین آسیب های چاقی در سنین کودکی می باشد. آسیب های چاقی در سنین پایین بسیار زیاد است که در اینجا تنها چندی از این آسیب ها بیان شد.

آسیب های چاقی به خصوص در سنین پایین ممکن است روحی، جسمی و یا ترکیبی از این دو باشد و در صورتی که پیشگیری و درمان مناسبی برای چاقی بیش از حد در نظر گرفته نشود، ممکن است در آینده مسیر پیشرفت فرد را متزلزل سازد.

برنامه ریزی مناسب برای گرفتن رژیم لاغری و انجام فعالیت های روزانه ورزشی

بهترین کاری که می توان در این مورد انجام داد، برنامه ریزی مناسب برای گرفتن رژیم لاغری و انجام فعالیت های روزانه ورزشی برای کودکان می باشد.

باید توجه داشت که والدین کودک در این برهه نقش حساسی در کاهش وزن کودک خواهند داشت و باید جو تربیتی حاکم بر خانه به گونه ای باشد که کودک در این مسیر احساس تنهایی و دلسردی نداشته باشد.

در صورتی که مشکل چاقی در کودکان با چنین روش هایی حل نشود و یا رفع چاقی با رژیم و ورزش امری بسیار سخت و دشوار به نظر بیاید، بهتر است خانواده ها در این زمینه با پزشکان متخصص مشورت کنند تا متدهایی برای لاغری کودکان ارائه شود و حتی در صورت کارساز نبودن متدها از روش هایی مانند جراحی چاقی برای لاغر شدن استفاده شود.

یادتان نرود که پیش از انجام هر نوع عمل خودسرانه برای اصلاح رژیم غذایی کودک و لاغری او، با پزشکان و متخصصان در این زمینه همچون دکتر سلیمی مشورت های لازم را به جای آورید تا بعدا از کرده خود پشیمان نشوید.

روش های جلوگیری از چاقی و درمان آن در سنین کودکی چه می باشد؟

روش های جلوگیری از چاقی و درمان آن در سنین کودکی چه می باشد؟
روش های جلوگیری از چاقی و درمان آن در سنین کودکی چه می باشد؟

همان طور که گفتیم، بحث چاقی مفرط در سنین کودکی باید جدی گرفته شود. باید این واقعیت را بپذیریم که چاقی کودکان سبب بسیاری از مشکلات در سنین نوجوانی و بزرگسالی خواهد شد.

بهتر است قبل از این که با مشکلات سنین جوانی و بزرگسالی مواجه بشویم، در پی راهکارهایی برای رفع چاقی و یا کاهش سرعت رشد آن در سنین کودکی باشیم.

والدین کودک نقشی اساسی در جلوگیری از چاقی کودک در سنین نوجوانی و جوانی دارند و این نقش، زمانی خوب ایفا می شود که والدین از همان سنین کودکی در فکر افزایش وزن فرزند خود باشند و سعی کنند تا با روش های استاندارد جلوی این افزایش وزن را بگیرند.

در کنار تلاش برای کاهش وزن باید سعی شود تا روحیه کودک نیز به صورت سرزنده و بانشاط حفظ شود.

قبلا هم گفته شد که در کنار تلاش برای کاهش وزن باید سعی شود تا روحیه کودک نیز به صورت سرزنده و بانشاط حفظ شود. روش های جلوگیری از چاقی و درمان چاقی را می توان به دو روش خانگی و نوین تقسیم کرد.

روش خانگی مجموعه ای از متدهای تغذیه ای و فعالیتی می باشد که باید در خانه اجرا شود تا افزایش وزن بی رویه کودک متوقف شود. روش نوین نیز مجموعه روش هایی است که پدر و مادر می توانند با کمک گرفتن از پزشکان و متخصصان در این زمینه از آن ها استفاده کنند تا وزن کودک به مرور کاهش یابد.

در ادامه با مهمترین و به روزترین روش های خانگی و نوین پیشگیری و درمان چاقی کودکان آشنا خواهیم شد. امید است با انجام این روش ها و متدهای توصیه شده، از مضرات و عوارض چاقی به دور باشید.

همان طور که آریا پرمانا که زمانی با عنوان چاق ترین کودک جهان شناخته می شد، با انجام جراحی چاقی و رعایت برخی اصول و قوانین توانست از دام چاقی رهایی یابد.

برنامه ریزی برای ایجاد یک رژیم غذایی سالم در خانه

برنامه ریزی برای ایجاد یک رژیم غذایی سالم در خانه
برنامه ریزی برای ایجاد یک رژیم غذایی سالم در خانه

شاید بتوان گفت که اصلی ترین راه برای پیشگیری از چاقی کودکان، اصلاح تغذیه می باشد. داشتن یک رژیم غذایی متناسب با خواسته های جسم کودک می تواند در عین حال که ضامن رشد کودک می باشد، از چاق شدن بیش از حد او نیز جلوگیری کند.

این اصلاح متد باید جزو قوانین خانه و خانواده قرار گیرد تا کودک خانواده هم از این قوانین تبعیت کند. گاهی اوقات ممکن است پدر و مادر کودک، رژیم خاصی را برای کودک تجویز کنند اما خودشان چنین مسائلی را رعایت نکنند.

در این گونه موارد باید توجه داشت که والدین کودک حتما خود را با شرایط تعیین شده برای کودک وفق دهند و از مصرف غذاهای پر چرب و پرکالری در حضور کودک خودداری کنند.

رژیم غذایی تعیین شده برای کودک باید تامین کننده نیازهای رشدی کودک در این سنین باشد. در این موارد حذف یک ماده حیاتی برای رشد کودک امری اشتباه است.

مثلا ممکن است مادری برای کاهش وزن کودک خود، پروتئین را از سبد غذایی کودک حذف کند. باید توجه داشت که این امر کاملا اشتباه است و برای سلامتی و رشد کودک مضر خواهد بود. در مقابل به جای حذف پروتئین می توان آن را با پروتئین های سبک مثل مرغ و یا ماهی جایگزین کرد.

نکته دیگر در برقرار سازی رژیم مناسب غذایی، نوشیدنی ها و میان وعده ها می باشد

نکته دیگر در برقرار سازی رژیم مناسب غذایی، نوشیدنی ها و میان وعده ها می باشد. کودکانی که چاق هستند، به هیچ وجه نباید از نوشیدنی های قندی و مضر استفاده کنند.

استفاده از نوشابه در سنین کودکی نه تنها موجب افزایش وزن و چاقی می باشد، بلکه حتی سلامتی کودک را نیز تهدید می کند. بهتر است به جای مصرف نوشیدنی های قندی و نوشابه ها از شیر کم چرب به عنوان نوشیدنی سالم استفاده شود.

شیر کم چرب برخلاف سایر نوشیدنی ها می تواند عاملی برای رشد کودک و سلامتی او باشد

شیر کم چرب برخلاف سایر نوشیدنی ها می تواند عاملی برای رشد کودک و سلامتی او باشد. همچنین جایگاه میوه و سبزیجات در این رژیم غذایی نباید کوچک شمرده شود. می توان از میوه های مختلف به عنوان میان وعده ای سالم برای کودکان استفاده کرد.

باید پدر و مادر کودک به این امر توجه داشته باشند که برای برقراری رژیمی متناسب با وزن کودک باید برخی از قوانین را در داخل خانه رعایت کنند.

به عنوان مثال وقتی که مصرف نوشابه های قندی به عنوان یک نوشیدنی مضر برای کودک تعریف می شود، در این صورت پدر و مادر هم حق نوشیدن نوشابه در کنار کودک را ندارند و اگر این قاعده رعایت نشود، ممکن است کودک خانواده از پذیرش سایر قوانین رژیمی سر باز زند. بهترین گزینه در این حالت مشورت با پزشکان تغذیه و پزشک اطفال برای تعیین یک رژیم غذایی کم کالری برای کودکان است.

برای کسب اطلاعات در خصوص چاق ترین کودک جهان ، با دکتر سلیمی در ارتباط باشید.

انجام تحرکات بدنی و فعالیت های روزانه ورزشی

انجام تحرکات بدنی و فعالیت های روزانه ورزشی
انجام تحرکات بدنی و فعالیت های روزانه ورزشی

یکی دیگر از اساسی ترین ارکان کاهش وزن، ورزش می باشد. در اینجا منظور از ورزش، ورزش های رایج و متداول در جامعه نیست، بلکه هر نوع فعالیت فیزیکی که موجب لرزش عضلات و حرکت بدن شود را می توان برای افراد چاق ورزش دانست. در مورد فعالیت های بدنی کودکان می توان به بازی ها و سرگرمی های با تحرک اشاره کرد.

شاید اگر به طور مستقیم کودک خود را مورد خطاب قرار دهید و از او بخواهید که ورزش کند، خیلی از این مساله استقبال نشود اما اگر فعالیت های بدنی را در قالب بازی های مختلف برای کودک خود تعیین کنید، مطمئنا برای انجام این فعالیت ها ترغیب خواهد شد.

در مورد کودکان نمی توان گفت که روزانه به مدت یک ساعت باید ورزش کند اما در مقابل می توان این یک ساعت را به شش قسمت ده دقیقه ای تقسیم کرد و در طول روز به انجام فعالیت ها پرداخت.

در اینجا باز هم نقش اصلی بر عهده پدر و مادر است و در صورتی که کودک از انجام این فعالیت ها خودداری کند، پدر و مادر باید دست به کار شوند و با انجام دسته جمعی فعالیت های ورزشی و تحرکات بدنی، کودک را به سوی انجام این فعالیت ها بکشانند.

بهره گیری از دوستان

نکته دیگری که در این مورد می توان از آن استفاده کرد، بهره گیری از دوستان می باشد. پدر و مادر باید با انتخاب خواهر، برادر و یا دوستی مناسب برای فعالیت های کودک و ایجاد محیطی شاد و جذاب برای انجام این فعالیت ها، کودک خود را با میل خود و درخواست خود کودک به سوی انجام فعالیت های مختلف بکشانند.

در صورتی که کودک متوجه شود که دوستان و خواهر یا برادر او نیز این فعالیت ها را انجام می دهند، بیشتر تمایل خواهد داشت تا در کنار چنین دوستانی به انجام بازی ها و فعالیت های بدنی بپردازد.

کاهش مدت زمان استفاده از وسایل الکترونیکی و فضای مجازی

کاهش مدت زمان استفاده از وسایل الکترونیکی و فضای مجازی
کاهش مدت زمان استفاده از وسایل الکترونیکی و فضای مجازی

خاصیت ابزارهای مختلف الکترونیکی به گونه ای است که ممکن است برای یک کودک اعتیادآور باشد. تماشای تلویزیون، بازی های رایانه ای، استفاده از فضای مجازی و امثال چنین کارهایی ممکن است یک کودک را تا چند ساعت درگیر خود کند و کودک بدون تحرک در یک محل قرار بگیرد.

در صورتی که قصد دارید کودک شما از بند چاقی رهایی یابد، باید در وهله اول سعی کنید کودک را از دام ابزار و وسایل الکترونیکی رها کنید تا وقت مناسبی برای انجام فعالیت های فیزیکی مثل ورزش و بازی های پرتحرک کودکانه داشته باشد. هر چند آشنایی با فضای مجازی و ابزار الکترونیکی در جامعه کنونی امری ضروری محسوب می شود،

اما شما نباید این اجازه را به کودک بدهید تا روز خود را در چنین فضاهایی شب کند، بلکه باید در حد تعادل اجازه استفاده از چنین ابزار و شبکه هایی را داشته باشد و در کنار آن به انجام فعالیت های فیزیکی نیز بپردازد.

آریا پرمانا که زمانی عنوان چاق ترین کودک جهان را با خود یدک می کشید، به سبب انجام جراحی چاقی و روی آوردن به فعالیت های ورزشی و پر تحرک در حال حاضر وزن خود را بسیار کاهش داده است و روز به روز نیز در حال نزدیک شدن به وزنی متعادل و مناسب با توجه به سن خود می باشد.

انجام جراحی های مختلف چاقی

انجام جراحی های مختلف چاقی
انجام جراحی های مختلف چاقی

مرحله آخر در صورت ناامیدی از رفع چاقی به صورت نرمال، انجام جراحی چاقی می باشد. عمل های جراحی مرتبط با چاقی از جمله روش های نوینی است که برای رفع چاقی از آن ها استفاده می شود. در مورد کودکان و نوجوانان معمولا توصیه می شود تا برای رفع چاقی آن ها از عمل های اسلیو و یا بای پس معده استفاده شود.

این جراحی ها به طور مستقیم تاثیری در کاهش وزن ندارند اما با کوچک تر شدن معده کودک یا نوجوان، اشتهای غذایی او نیز کاهش می یابد.

کاهش یافتن اشتهای فرد موجب می شود تا از مصرف زیاد غذا پرهیز کند

کاهش یافتن اشتهای فرد موجب می شود تا از مصرف زیاد غذا پرهیز کند و این یعنی اولین قدم در مسیر کاهش وزن برداشته شده است. پس از کاهش اشتها به مرور زمان، شاهد این امر خواهیم بود که وزن کودک روز به روز در حال کاهش باشد.

در صورتی که مسائل دیگری مانند ورزش و تحرکات بدنی هم ضمیمه این عمل شود، می توانیم شاهد سریع تر بودن روند کاهش وزن کودک یا نوجوان باشیم. نکته ای که در اینجا حائز اهمیت است، انتخاب پزشک و جراحی ماهر برای انجام جراحی چاقی می باشد.

توصیه می کنیم برای انجام این عمل از پزشکان با تجربه و کاربلد در این زمینه مانند دکتر سلیمی بهره بگیرید. در ادامه قصد داریم با دو عمل بای پس و اسلیو معده آشنا شویم.

برای کسب اطلاعات در خصوص چاق ترین کودک جهان ، از تجربیات دکتر سلیمی استفاده نمایید.

عمل اسلیو معده چیست؟

عمل اسلیو معده چیست؟
عمل اسلیو معده چیست؟

عمل اسلیو معده جزو جراحی هایی است که برای کاهش حجم معده طراحی شده است. در این جراحی، بخشی از معده بیمار برداشته می شود تا حجم معده او کاهش یابد.

این عمل می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش اشتهای کودک شما داشته باشد که در نهایت منجر به کاهش وزن او خواهد شد. جراحی اسلیو معده دو حالت دارد.

تشخیص این امر که کدام روش روی بیمار اجرا شود، بر عهده پزشک متخصص در این امر می باشد. حالت اول، جراحی اسلیو گشاد معده می باشد.

در جراحی اسلیو گشاد حدود شصت درصد معده بیمار برداشته می شود و در واقع می توان گفت که مصرف غذای بیمار در این حالت ممکن است تا شصت درصد کاهش یابد.

حالت دوم هم جراحی اسلیو تنگ معده می باشد. جراحی اسلیو تنگ مخصوص افرادی است که دارای چاقی مفرط هستند. آریا پرمانا که زمانی چاق ترین کودک جهان بود، با انجام جراحی اسلیو تنگ معده توانست از دام چاقی مفرط رها شود.

استفاده از عمل جراحی اسلیو تنگ معده

در صورتی که کودک یا نوجوان شما دچار چاقی مفرط باشد، توصیه می کنیم از عمل جراحی اسلیو تنگ معده برای رهایی او از چاقی استفاده شود و در صورتی که چاقی کودک شما کاملا مفرط نیست ولی نسبتا چاق محسوب می شود، بهتر است از عمل جراحی اسلیو گشاد معده برای کاهش وزن او استفاده شود.

البته در این زمینه پیش از هر اقدامی باید با متخصصان این امر مشورت شود. یکی از متخصصان بحث جراحی های چاقی دکتر سلیمی می باشند.

توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی انجام جراحی چاقی و انتخاب جراحی مناسب برای کودک یا نوجوان خود با دکتر سلیمی در این زمینه مشورت نمایید.

عمل اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

عمل اسلیو معده چگونه انجام می شود؟
عمل اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

پس از تشخیص عمل متناسب با آناتومی بدن کودک یا نوجوان متقاضی عمل، پزشک جراح شرایط بیمار را برای انجام این جراحی آماده می کند.

انجام جراحی اسلیو معده روش های متنوع و پیچیده ای دارد اما روش متداولی که توسط پزشکان متخصص از جمله دکتر سلیمی توصیه می شود، جراحی در حالت بیهوشی مطلق و با استفاده از دستگاه لاپاراسکوپی می باشد. در این نوع جراحی با برداشته شدن شصت و یا هفتاد درصد معده کودک، ظرفیت معده کاهش می یابد.

کاهش یافتن ظرفیت معده باعث می شود تا ترشح هورمون گرلین نیز کاهش یابد. هورمون گرلین هورمونی است که با ترشح آن انسان احساس گرسنگی می کند.

هر چقدر که ترشح این هورمون در معده انسان کمتر شود، فرد کمتر احساس گرسنگی می کند و به دنبال آن از مصرف بیش از حد غذا خودداری می کند.

ممکن است شما متوجه شوید که کودک شما پس از جراحی اسلیو معده مصرف غذایش بیش از شصت درصد و یا حتی بیشتر کاهش یافته است و این هرگز چیز عجیبی نیست چرا که معده  کودک یا نوجوان شما کوچک تر شده و به دنبال آن ترشح هورمون گرسنگی نیز کاهش یافته است.

با کم شدن مصرف غذا میزان کالری دریافتی نیز کاهش می یابد

با کم شدن مصرف غذا میزان کالری دریافتی نیز کاهش می یابد و گاهی به حدی می رسد که بدن کودک نمی تواند کالری روزانه مصرفی خود را از کالری های غذایی دریافت کند.

یعنی در واقع چون حجم معده و مصرف غذا پایین آمده است، بدن نمی تواند از این حجم کم میزان کالری مورد نیاز خود را تامین کند و در اینجاست که از کالری های ذخیره شدن در بدن کمک می گیرد و استفاده از کالری های ذخیره شده موجب می شود تا کودک روز به روز تاثیر عمل اسلیو معده را احساس کند و به مرور لاغرتر شود.

البته باید در نظر داشت که فعالیت های ورزشی و فیزیکی هر چند به مقدار کم، باید ضمیمه این عمل باشند تا سرعت کاهش وزن کودک شما بالا باشد.

توصیه می کنیم برای داشتن یک جراحی به دور از استرس و بی حاشیه به پزشکان متخصص جراحی اسلیو مثل دکتر سلیمی مراجعه فرمایید و جراحی معده کودک خود را به دست ایشان بسپارید. همچنین اطلاعات تکمیلی در خصوص چاق ترین کودک جهان ، را از دکتر سلیمی دریافت نمایید.

عمل بای پس معده چیست؟

عمل بای پس معده چیست؟
عمل بای پس معده چیست؟

جراحی بای پس معده هم روش دیگری است که می توان از آن برای کاهش وزن کودکان و نوجوانان استفاده کرد. عمل بای پس معده نیز مانند عمل اسلیو معده تاثیر مستقیمی بر کاهش وزن ندارد اما با کاهش اشتهای نوجوان و کودک شما، شرایط را برای مصرف غذای کم و در نتیجه کاهش وزن کودک مهیا می کند.

در عمل بای پس معده، قسمتی از معده که در زیر مکان اتصال مری به معده قرار گرفته است، برداشته می شود تا روده کوچک به آن وصل شود و از این طریق میزان حجم غذای ذخیره شده در معده کاهش می یابد.

این عمل موجب خواهد شد تا کودک یا نوجوان شما کمتر احساس گرسنگی کند و از مصرف زیاد ماده های مختلف غذایی پرهیز کند. در واقع می توان گفت که در این عمل هم کاهش ترشح هورمون گرلین راهکاری است برای این امر که اشتهای کودک نسبت به مواد غذایی کاهش یابد.

در صورتی که اشتهای کودک در حد متعادل باقی بماند، شاهد کاهش غذای مصرفی کودک و لاغر شدن او به مرور زمان خواهیم بود.

کاهش وزن کودک در این حالت زمانی سریعتر خواهد بود که تحرکات روزانه ورزشی و فعالیت های بدنی هم برقرار باقی بماند

کاهش وزن کودک در این حالت زمانی سریعتر خواهد بود که تحرکات روزانه ورزشی و فعالیت های بدنی هم برقرار باقی بماند و در این صورت شاهد آینده ای شاد و به دور از امراض مختلف برای کودک خواهیم بود.

عمل جراحی بای پس معده اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می کنیم برای داشتن چنین عمل مهمی از پزشکان باتجربه و متخصص در این زمینه استفاده کنید.

دکتر سلیمی جزو پزشکانی است که سابقه ای چندین ساله در امر جراحی های معده دارد و برای انجام عمل بای پس معده روی کودک یا نوجوان خودتان می توانید به دکتر سلیمی مراجعه کرده و مشورت های لازم را برای انجام این عمل دریافت کنید.

عمل بای پس معده چگونه انجام می شود؟

عمل بای پس معده چگونه انجام می شود؟
عمل بای پس معده چگونه انجام می شود؟

عمل بای پس معده هم مانند عمل اسلیو معده به دو طریق می تواند صورت پذیرد. روش جراحی باز و استفاده از دستگاه لاپاراسکوپی.

جراحی با استفاده از دستگاه لاپاراسکوپی نوعی از جراحی است که در آن با استفاده از دستگاه لاپاراسکوپ قسمتی از معده که در زیر محل اتصال مری به معده قرار دارد، برداشته شده و روده کوچک به آن وصل می شود.

این عمل به بیانی ساده موجب کوچک تر شدن معده کودک می شود و کوچک تر شدن معده نیز موجب می شود تا همانند عمل اسلیو معده، ترشح گرلین کاهش یاید و نیاز به جذب مواد غذایی و به اصطلاح ساده تر گرسنگی کودک کمتر توسط او احساس شود.

با کاهش یافتن ترشح هورمون گرسنگی، کودک یا نوجوان احساس سیری می کند و از مصرف بیش از حد مواد غذایی خودداری می کند.

خودداری عاملی مهم و بسیار با اهمیت است

همین خودداری عاملی مهم و بسیار با اهمیت است که موجب می شود به مرور زمان کودک شما به سوی لاغری و کاهش وزن قدم بردارد.

چرا که با کم شدن جذب مواد غذایی در بدن، کالری جذب شده نیز کاهش می یابد و در این هنگام، بدن کودک برای تامین نیروی خود از ذخیره های خود استفاده می کند و میزان کالری مصرفی در بدن بیشتر از میزان کالری جذب شده می گردد

که موجب کاهش وزن می شود و در این حالت اگر ورزش و فعالیت های فیزیکی هم به طور مستمر ادامه یابد، چربی های موجود در شریان های اصلی خون به مرور از بین می روند و نه تنها کودک شما از دام چاقی نجات می یابد،

بلکه استایلی چشم نواز و هیکلی مناسب و ورزشکار مانند خواهد داشت. نکته مهمی که باید در اینجا والدین کودک آن را در نظر داشته باشند، انتخاب پزشک جراح می باشد.

جراحی بای پس معده روی کودک و نوجوان امری مهم محسوب می شود و به همین دلیل باید والدین کودک به دنبال انتخاب جراحی ماهر در این زمینه باشند.

با بررسی کارنامه دکتر سلیمی در امر انجام جراحی های مختلف چاقی متوجه خواهید شد که کارنامه درخشان و به دور از اشتباه ایشان تضمینی برای انجام جراحی مناسب چاقی روی کودک شما می باشد. برای انجام معاینات مرتبط و انتخاب نوع جراحی چاقی بهتر است با شخص دکتر سلیمی در این زمینه مشورت داشته باشید.

جمع بندی

چاقی مشکلی است که افراد زیادی را در جامعه درگیر خود کرده است. یکی از علل رواج چاقی در جامعه ،عدم توجه به چاقی مفرط در سنین کودکی می باشد.

در صورتی که بحث چاقی کودکان جدی گرفته شود برای رفع آن اقداماتی صورت پذیرد، شاید در آینده کمتر شاهد افزایش وزن در جامعه باشیم.

روش های مختلفی برای پیشگیری از چاقی در سنین کودکی وجود دارد

روش های مختلفی برای پیشگیری از چاقی در سنین کودکی وجود دارد. روش های معمول مانند رژیم مناسب و ورزش جزو متدهای شناخته شده برای لاغری هستند اما روش های نوینی هم برای کاهش وزن کودک وجود دارد.

آریا پرمانا تا چند سال پیش با عنوان چاق ترین کودک جهان شناخته می شد اما پس از انجام جراحی اسلیو معده و ورزش مداوم توانست از دام چاقی مفرط و عوارض آن رهایی یابد.

در صورتی که کودک یا نوجوان شما نیز درگیر چاقی می باشد، می توانید از روش های نوین درمان چاقی مثل جراحی اسلیو و بای پس معده برای رفع مشکل استفاده کنید.

دکتر سلیمی جزو پزشکان باتجربه و کاربلد در امر جراحی معده می باشند که می توانید انجام جراحی چاقی را به ایشان بسپارید تا شاهد نتایجی مناسب و مطلوب برای کودک و نوجوان خود باشید.

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید