در این نوشتار علمی پزشکی به دنبال بررسی این موضوع مهم هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست و قصد داریم در بخش های مختلف این مقاله، مهم ترین مواردی که به عمل هیستروسکوپی مربوط می شوند، را برای شما عزیزان توضیح دهیم. از شما سروران عزیز درخواست داریم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که عمل هیستروسکوپی چیست .
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عمل هیستروسکوپی می توانید با ما در تماس باشید
09120174510
مقدمه
خیلی از خانم ها برای موارد مختلفی می توانند بر روی دستگاه تناسلی و یا ناحیه ی رحم خود عمل های جراحی را انجام دهند. برخی از این عمل های جراحی می توانند دارای جنبه های درمانی و یا تشخیصی باشند. حال آن که در تعدادی از عمل های جراحی در ناحیه ی رحم، هدف خانم ها موضوعات زیبایی نیز می باشد.
به هر حال قبل از این که به مبحث های اصلی و تخصصی این نوشتار وارد شویم، از شما عزیزان خواننده یک خواهش را داریم. در حقیقت به شما پیشنهاد می دهیم برای انجام هر نوع عمل جراحی در بخش تناسلی و یا رحم خود به پزشک متخصصی که در بین بیماران خود از حسن شهرت خوبی برخوردار باشد، مراجعه داشته باشید و در مورد عارضه و یا بیماری آن ناحیه با ایشان مشورت نمایید.
اینفوگرافیک عمل هیستروسکوپی چیست
از شما مخاطب گرامی دعوت می شود تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که عمل هیستروسکوپی چیست .
نحوه انجام عمل هیستروسکوپی چیست
- در ابتدا وسیله ای به نام اسپکولوم وارد رحم یا واژن شده و دهانه واژن را باز می کند
- ابزار هیستروسکوپی از طریق واژن وارد می شودد و به سمت دهانه رحم فرستاده می شود
- ممکن است برای باز کردن رحم نوعی گاز یا مایع غلیظ نمکی و یا قندی را وارد رحم کنند.
- نور هیستروسکوپی به دکتر این امکان را می دهد تا داخل رحم را ببیند.
مهم ترین تیترهای این نوشتار در خصوص این که عمل هیستروسکوپی چیست به شرح ذیل می باشند:
آیا در زمینه ی هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
آیا می دانید هیستروسکوپی چیست؟
آیا در زمینه ی مهم ترین انواع عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
هیستروسکوپی تشخیصی
شیوه ی هیستروسکوپی درمانی
آیا با دیگر کاربردهای شیوه ی هیستروسکوپی درمانی آشنایی دارید؟
آیا در زمینه ی چگونگی اجرای عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
دیگر تجهیزاتی که در عمل هیستروسکوپی مورد نیاز می باشند:
آیا در زمینه ی انواع مربوط به تجهیزات هیستروسکوپ اطلاعاتی دارید؟
۱–هیستروسکوپ تشخیصی
۲–هیستروسکوپ آفیس
هیستروسکوپ رزکتوسکوپی
آیا در زمینه مهم ترین مشکلات و عارضه هایی که با شیوه های مختلف هیستروسکوپی قابل درمان می باشند، اطلاعاتی دارید؟
۱–خونریزی نامنظم رحمی
۲–قبل از ای وی اف
۳-پولیپ رحم
۴–میوم های ساب موکوزال
۵–سپتوم رحم
۶–چسبندگی های داخل رحم
۷–خروج بقایای بارداری
آیا در زمینه ی مهم ترین مزیت های مربوط به عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
آیا می دانید بعد از اقدام به عمل های موسوم به هیستروسکوپی چه اقدام هایی را باید صورت دهیم؟
آیا در زمینه ی موارد مربوط به منع عمل های هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
آیا در مورد آمادگی ها و اقدام های پیش از اجرای عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
آیا در زمینه ی موضوعات مربوط به هزینه های عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
آیا در زمینه ی شرایط مربوط به بارداری بعد از عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
در خصوص پزشک متخصص، تحقیق های مناسبی را صورت دهید
کافی است، در خصوص این پزشک متخصص، تحقیق های مناسبی را صورت دهید تا نسبت به میزان تجربه وسابقه ی درخشان ایشان اعتماد کافی پیدا نمایید. در نهایت و بعد از این که خیالتان از هر بابت راحت شد، می توانید با آسودگی خاطر، عمل جراحی هیستروسکوپی و یا دیگر جراحی های ناحیه ی رحم خود را به دست ایشان بدهید.
در ادامه ی این مقاله و برای رسیدن به پاسخ مناسب به این سوال مهم که عمل هیستروسکوپی چیست قصد داریم موضوعات اصلی و مهمی که در رابطه با هیستروسکوپی می باشند، را در قالب چند سوال مطرح نموده و در هر کدام از قسمت های نوشتار خود آن ها را مورد توضیح قرار دهیم.
آیا در زمینه ی هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
در بخش آغازین از نوشتار علمی پزشکی خود که درحوزه زنان می باشد، قصد داریم در مورد هیستروسکوپی توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه نماییم. از شما درخواست داریم در ادامه ی این بخش با ما همراه باشید تا به شما توضیح دهیم که عمل هیستروسکوپی چیست .
در خصوص هیستروسکوپی باید حضور شما عرض نماییم که این عضو یکی از عضله ها و یا ماهیچه هایی می باشد که در بخش لگن خاصره واقع شده است. این ماهیچه به شکل گلابی می باشد.
همان گونه که در جریان هستید، جنین انسان ها برای مدت زمانی دست کم 40 هفته ای باید در رحم مادر حضور داشته و در آن جا زندگی نماید. قبل از این که یک خانم به دوره ی حاملگی خود وارد شود، دارای رحم نسبتا کوچکی می باشد. این رحم در دوره ی پیش از بارداری دارای 5/7 سانتی متر طول بوده و مقدار عرض آن در حدود 5 سانتی متر می باشد.
البته بین سایز رحم در خانم های مختلف هم مقداری تفاوت وجود دارد و در شرایط کلی بزرگی سایز رحم در ان دسته از بانوانی که اصلا بارداری و زایمانی را تجربه نکرده اند کوچک تر از آن افرادی می باشد که این دوره را مورد تجربه قرار داده اند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله آیا چاقی مانع بارداری میشود را مطالعه کنید.
هیستروسکوپی رحم یک از قسمت های داخلی رحم را دارد
هیستروسکوپی رحم یک از قسمت های داخلی رحم را دارد که در دوره ی بارداری ایشان می تواند دارای اصلی ترین نقش ها باشد. همان گونه که اطلاع دارید، اصلی ترین محل برای تغذیه ی جنین و هم چنین محافظت از آن رحم خانم می باشد.
این عضو نیز می تواند شبیه دیگر ارگان های بدن دارای برخی از عارضه ها باشد و به بعضی از ناراحتی ها و بیماری ها دچار شود. امروزه یکی از نوین ترین شیوه ها که می تواند درمان و بررسی این ناراحتی های زنانه را به خوبی مورد اجرا قرار دهدف همان هیستروسکوپی یا عمل جراحی هیستروسکوپی می باشد.
خواهشمند است، اطلاعات تکمیلی در مورد این ارگان ارزشمند از بدن خانم ها را از یک فرد متخصص و دارای تجربه ی مناسب دریافت نمایید.
ما در این مقاله ی کاربردی در پی بررسی این موضوع هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست . لطفا در بخش های بعدی با ما همراه باشید.
آیا می دانید هیستروسکوپی چیست؟
همان گونه که ملاحظه فرمودید در قسمت پیشین از این مقاله ی علمی پزشکی شما عزیزان را با عضو هیستروسکوپی که در درون رحم خانم ها واقع شده است، آشنا کردیم. ما در این نوشتار به دنبال مناسب ترین جواب به این سوال هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست . برای تشریح بهتر این موضوع، در ادامه ی متن خود تصمیم داریم توضیحات مقدماتی را در مورد این عمل جراحی خدمت شما عزیزان ارائه نماییم.
از شما همراهان گرامی درخواست داریم در توضیح این موارد با ما همراه باشید.
زمانی که پزشک جراح قرار است، عمل هیستروسکوپی را مورد اجرا قرار دهد، تجهیزاتی که بیشتر شبیه یک تلسکوپ می باشد، را از طریق دهانه ی رحم، به این عضو وارد می نماید. در ادامه پزشک معالج و فرد جراح مواردی از قسمت های درونی رحم فرد را مورد آنالیز و بررسی قرار می دهد.
مهم ترین موارد بررسی شده این گزینه ها می باشند:
وجود انواع چسبندگی های داخلی رحم
پولیپ
یا هرگونه فیبروم
این موارد با مشاهده ی مستقیم بر روی رحم و دیواره های آن صورت می گیرند.
مهم ترین موارد درمانی که ممکن است، با اجرای این عمل جراحی صورت گیرد، نمونه های ذیل می باشند:
هر گونه ناهنجاری
پاتولوژی داخل حفره رحم
و کانال سرویکس
که این موارد در همان جلسه مربوط به انجام هیستروسکوپی مورد تشخیص و قابل درمان می باشند.
در نهایت به این موضوع دست پیدا می نماییم که شیوه ی عمل جراحی هیستروسکوپی یکی از روش هایی می باشد که به صورت هم زمان دارای خاصیت تشخیصی و هم چنین درمانی می باشد.
در خصوص جزئیات مربوط به توضیحات ارائه شده در این بخش بهتر است، به یک پزشک و جراح متخصص مراجعه نمایید و آخرین راهنمایی ها را از ایشان دریافت کنید.
خواهشمند است بخش های بعدی از نوشتار علمی پزشکی ما را از دست ندهید و در قسمت های بعدی با ما همراه باشید. در ادامه قصد داریم موضوعات مهم دیگری را با شما به اشتراک بگذاریم.
آیا در زمینه ی مهم ترین انواع عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
همان طور که مشاهده فرمودید در بخش پیشین توضیحات مقدماتی در مورد عمل هیستروسکوپی را خدمت شما ارائه دادیم. در ادامه ی مقاله ی علمی پزشکی خود بنا داریم برخی از انواع این عمل جراحی را برای شما توضیح دهیم. لطفا در این بخش نیز با ما همراهی نمایید تا برای شما بگوییم که عمل هیستروسکوپی چیست .
در حال حاضر عمل جراحی هیستروسکوپی در زمره ی عمل های جراحی مربوط به تشخیص بیماری ها و ناراحتی های رحم خانم ها بوده و قادر است، بسیاری از اختلال های ایشان را مورد تشخیص و درمان قرار دهد. با روی کار آمدن این شیوه ی نوین، دیگر احتیاجی به انجام و اجرای عمل های جراحی با برش های بزرگ و ایجاد زخم و برش در بافت های مختلف وجود ندارد.
این نمونه از عمل های جراحی، به روزهای خاصی برای بستری شدن افراد نیاز ندارند.
مهم ترین انواع انجام عمل جراحی هیستروسکوپی به شرح ذیل می باشند:
عمل جراحی هیستروسکوپی در نوع تشخیصی
و عمل جراحی هیستروسکوپی در نوع درمانی
که ما در ادامه هر کدام از آن ها را مورد تشریح قرار می دهیم. خواهشمند است، ما را همراهی نمایید.
هیستروسکوپی تشخیصی
مهم ترین ترین مواردی که از این مدل هیستروسکوپی استفاده می شود، به شرح ذیل می باشند:
بررسی ناباروری
سقط های مکرر
خونریزی غیر طبیعی رحمی
تشخیص سرطان آندومتر (سرطان رحم)
و دیگر موارد
از این شیوه برای بررسی و چک کردن قسمت های داخلی رحم خانم های استفاده می شود.
این شیوه می تواند در تشخیص این موارد کمک کننده باشد:
تشخیص وضعیت غیر عادی رحم مثل میوم داخلی
اسکار (بافت ناشی از التیام زخم)
چسبندگی
پولیپ و بررسی دیواره داخل رحمی (سپتوم)
اختلالات مادرزادی و غیره
شرایط اجرای این نمونه از هیستروسکوپی به این صورت می باشد که ناحیه ی تحت عمل را به صورت موضعی مورد بی حسی قرار می دهند، البته در برخی از شرایط امکان بیهوش عمومی نیز وجود دارد. برای این که در موارد مشکوک به بارداری، میزان خطر احتمالی کاهش پیدا کند، هیستروسکوپی مربوط به تشخیص را پس از تمام شدن دوره ی قاعدگی مورد انجام قرار می دهند.
خانمی که تحت درمان و عمل جراحی می باشد، در وضعیت بدنی مناسبی قرار گیرد
برای این که لازم است، خانمی که تحت درمان و عمل جراحی می باشد، در وضعیت بدنی مناسبی قرار گیرد. در ادامه ایشان مورد بیهوشی و یا بی حسی موضعی قرار گرفته و بعد از آن دهانه رحم او با کمک گرفتن از تجهیزات مخصوص باز می شود تا دیگر ابزار مربوط به این عمل که هیستروسکوپ و موارد دیگر می باشند، به داخل رحم ایشان هدایت شوند.
دقیق ترین سوال های مرتبط با عمل هیستروسکوپی تشخیصی را می توانید از پزشک های متخصصی که در انجام این شیوه از هیستروسکوپی دارای تجربه های مناسبی می باشند، بپرسید. آن ها می توانند دقیق ترین اطلاعات مربوط به هیستروسکوپی تشخیصی را در اختیار شما و دیگر افراد مراجعه کننده قرار دهند.
شیوه ی هیستروسکوپی درمانی
دومین روشی که در مورد عمل جراحی هیستروسکوپی مورد بررسی قرار می دهیم، هیستروسکوپی درمانی می باشد. لطفا در تشریح این شیوه نیز با ما همراه باشید تا برای شما عزیزان توضیح دهیم که عمل هیستروسکوپی چیست .
زمانی که پروسه هیستروسکوپی تشخیصی مورد اجرا قرار می گیرد، تعدادی از عارضه ها و بیماری هایی که ممکن است، در ناحیه ی رحم وجود داشته باشند، مورد تشخیص قرار می گرند، حال وقت آن است که این عارضه ها را مورد درمان نیز قرار دهیم. براین این منظور، هیستروسکوپی درمانی را مورد استفاده قرار می دهیم.
البته باید به این موضوع جالب نیز توجه داشته باشید که شیوه ی هیستروسکوپی درمانی را می توانیم توأم با روش هیستروسکوپی تشخیصی به کار ببریم و در همان زمان اقدام های تخصصی درمانی را نیز بر روی رحم صورت دهیم.
این دو روش هیستروسکوپی با هم شبیه هستند و یکی از تفاوت های موجود در این شیوه ها به سایز هیستروسکوپ مورد کاربرد در روش درمانی مربوط می شود. در این شیوه از هیستروسکوپ پهن تری استفاده می نمایند.
مهم ترین علت این پهن تر بودن نیز این است که تجهیزات مربوط به جراحی هیستروسکوپی درمانی را به سادگی وارد رحم شخص نمایند.
مهم ترین تجهیزاتی که امکان دارد، در این شیوه ی جراحی وارد رحم شخص نمایند به این شرح می باشند:
لیزر
قیچی
فورسپس نمونه برداری
الکترود و غیره
با اجرای شیوه ی هیستروسکوپی درمانی می توانیم مواردی مانند میوم ها، بافت های اسکار و یا پولیب ها را از ناحیه ی رحم برداریم. هم چنین بعضی از اختلال های مادر زادی نیز با این شیوه ی هیستروسکوپی قابل اصلاح می باشند. از این اختلال ها می توانیم به سپتوم رحمی یا هما تغیه درونی رحم اشاره داشته باشیم.
زمانی که کارهای ترمیمی در این ناحیه مورد انجام قرار می گیرند و اقدام های اصلاحی به اتمام می رسند، از سوند فولی یا آی او دی در درون رحم استفاده می نمایند. این کار باعث می شود، جلوی به وجود آمدن هر گونه اسکار و یا حالت چسبندگی در دیواره های رحم شخص گرفته شود.
زمانی که جراحی هیستروسکوپی به پایان می رسد، به منظور ممانعت از ایجاد هر نوع عفونتی در این ناحیه، ممکن است، پزشک متخصص برخی از انواع آنتی بیوتیک ها و یا موارد دارویی هورمونی را مورد تجویز قرار دهد. این داروهای تجویز شده هم چنین می توانند بر روی تحریک شدن ترمیم های آندومتر نیز اثر گذار باشند.
در برخی از موارد، خون ریزی های شدید در این ناحیه به رشد بیش از اندازه ی آندومتر مربوط می شوند
در برخی از موارد، خون ریزی های شدید در این ناحیه به رشد بیش از اندازه ی آندومتر مربوط می شوند. در این وضعیت فرد بیمار مایل نیست که شیوه ی هیسترکتومی را مورد انجام قرار دهد. در این موارد و برای این که به بهترین شکل ممکن جلوی خون ریزی های ناحیه ی رحم گرفته شود، پزشک های متخصص شیوه ی هیستروسکوپی درمانی را مورد کاربرد قرار می دهند.
با این کار آن ها می توانند آندومتر را بردارند. به صورت هم زمان می توان از شیوه های تشخیصی نیز استفاده کرد تا امکان رؤیت هم زمان بخش های داخلی و بیرونی رحم فرد وجود داشته باشد.
لطفا به این نکته ی مهم توجه نمایید که موضوعات بیان شده در این قسمت، سوژه هایی کاملا تخصصی می باشند و بهتر است، افرادی که تمایل به انجام این شیوه های درمانی را دارند، به افراد متخصص و با سابقه در این حوزه مراجعه نمایند تا موفق شوند، بهترین نتیجه ها را به دست آورند.
آیا با دیگر کاربردهای شیوه ی هیستروسکوپی درمانی آشنایی دارید؟
همان طور که دقت داشتید در قسمت قبلی از نوشتار علمی پزشکی خود در مورد شیوه های هیستروسکوپی تشخیصی و درمانی صحبت داشتیم. ما در این متن در پی کشف مناسب ترین پاسخ به این پرسش هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست . برای بسط بهتر موضوع و در ادامه ی مقاله ی خود قصد داریم دیگر کاربردهای شیوه ی هیستروسکوپی درمانی را برای شما عزیزان توضیح دهیم.
از شما تقاضا داریم در تشریح این موارد کاربردی و ادامه ی مقاله با ما همراه باشید.
از دیگر کاربردهای مهم شیوه ی هیستروسکوپی درمانی می توانیم به این گزینه ها اشاره داشته باشیم:
کاشت آییودی
جابجایی آییودی هایی که در موقعیت صحیح نصب نشده اند.
کاشت ایمپلنت های پیش گیری از بارداری در دهانه ی فالوپ
روشی برای عقیم سازی دائمی؛
برطرف سازی پریودهای نامنظم
بر طرف کردن دردهای شدید رحمی
درمانناباروریو سقط مکرر جنین؛
حذف چسبندگی رحم که به خاطر عفونت یا عمل های جراحی ایجاد شده باشد.
در موارد ناباروری، هیستروسکوپی به منظورپیدا نمودندلیل ناباروری و رفعنمودن چسبندگیهای رحمی مورد استفاده قرار می گیرد. سپتوم یا دیواره داخل رحمی، علتاساسی در به وجود آمدن سقط مکرر در خیلی از بیماران می باشد که به واسطه ی انجام هیستروسکوپی قابل تشخیص و درمان می باشد.
بهتر است، اطلاعات تکمیلی در مورد کاربردهای مهم هیستروسکوپی درمانی را از یک متخصص با تجربه دریافت نمایید. کافی است، با تحقیقاتی که در مورد شهرت و سابقه ی ایشان انجام می دهید، فرد متخصص مورد نظر را پیدا کرده و در زمان مناسب به ایشان مراجعه کنید تا بهترین راهنمایی ها را به شما ارائه نماید.
آیا در زمینه ی چگونگی اجرای عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که ملاحظه فرمودید در بخش پیشین از این مقاله در مورد کاربردهای فراوان شیوه ی هیستروسکوپی درمانی با شما عزیزان صحبت کردیم. در ادامه ی مقاله ی علمی پزشکی خود قصد داریم شیوه ی اجرای عمل هیستروسکوپی را برای شما همراهان گرامی توضیح دهیم.
از شما خواهشمند است، در تشریح روش اجرای این عمل با ما همراه باشید تا برای شما توضیح دهیم که عمل هیستروسکوپی چیست .
در مرحله ی اول از عمل هیستروسکوپی، هم چون دیگر عمل های جراحی، یک سری آزمایش و تست ابتدایی برای تشخیص سلامت عمومی بدن فرد انجام می شود. در ادامه باید فرد بیماری که قرار است، تحت عمل هیستروسکوپی قرار بگیرد، روی تخت دراز شده و وضعیت مناسب بدنی این عمل را به خود بگیرد.
قبل از این که عمل هیستروسکوپی انجام شود، باید مرحله های مربوط به پاک سازی بدن شخص بیمار به خوبی انجام شوند. در ادامه فرد بیمار را با کمک ماسک، تحت بیهوشی عمومی قرار می دهند. در ادامه باید دهانه رحم یا همان سرویکس باز شود که برای این منظور از تجهیزات مخصوص استفاده می نمایند. این کار برای این است که دستگاه های مربوط به هیستروسکوپ و دیگر لوازم مورد نیاز در عمل هیستروسکوپی به راحتی به درون رحم فر وارد شوند.
هیستروسکوپ
در خصوص هیستروسکوپ باید خدمت شما بگوییم که این یکی از تجهیزات مهم مورد کاربرد در عمل هیستروسکوپی می باشد که در نوک آن نیز یک دوربین با حساسیت بالا نصب می شود. این ابزار بیشتر شبیه یک میله ی باریک می باشد. مهم ترین موضوع در زمینه ی این ابزار این است که دارای دو مسیر مجزا می باشد.
یکی از این مسیرها مربوط به وارد شدن و یا خارج شدن مواد مایع می باشد و مسیر دیگر به منظور وارد شدن ابزار و تجهیزات مربوط به عمل هیستروسکوپی مورد استفاده قرار می گیرد.
این تجهیزات را از طریق دهانه رحم به قسمت انتهایی آن وارد می نمایند
این تجهیزات را از طریق دهانه رحم به قسمت انتهایی آن وارد می نمایند. در ادامه گاز کربنیک و یا دیگر محلول هایی که مخصوص این عمل هستند، را به درون رحم وارد می نمایند.
در حقیقت این مواد محلولی به قسمت حفره ی داخلی رحم فرستاده می شوند. کار اصلی این گازها و محول ها باز نمودن قسمت حفره ی رحمی می باشد. مفیدترین مزیت این کار این است که پزشک متخصص و جراح می تواند به سادگی بخش های درونی حفره رحم را ببیند و آن ها را مورد بررسی قرار دهد.
قابل انجام در مطب پزشک
عمل هیستروسکوپی که از نوع تشخیصی می باشد، قابل انجام در مطب پزشک متخصص و حتی به صورت سرپایی نیز می باشد و برای این شیوه از عمل، عنوان هیستروسکوپی آن آفیس مورد استفاده قرار می گیرد. در مواردی که عمل هیستروسکوپی برای کارهای تشخیصی مورد کاربرد قرار می گیرد، از گاز کربنیک به منظور باز نمودن حفره ی رحمی استفاده می شود و در حقیقت این اقدام ها تنها برای موارد تشخیص عارضه ها و یا ناراحتی های ناحیه ی رحم می باشند.
در زمانی که این عمل از نوع تشخیصی در حال اجرا می باشد، فرد بیمار بیهوش نبوده و به صورت هوشیار می تواند قسمت های درونی رحم خویش را نیز مورد رؤیت قرار دهد. هم چنین زمانی که جراحی ایشان به اتمام برسد، فرد بیمار می تواند محل مطب و یا درمانگاه مورد نظر را ترک کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن مرخص شود.
پزشک های متخصصی که دارای شهرت کاری و یا تجربه ی بسیار بالایی در حوزه ی انجام انواع عمل های هیستروسکوپی می باشند، می توانند دقیق ترین راهنمایی های مربوط به این شیوه های جراحی هیستروسکوپی را در اختیار افراد مختلف قرار دهند.
دیگر تجهیزاتی که در عمل هیستروسکوپی مورد نیاز می باشند:
به جز مواردی که در بخش های بالا و در مورد انواع عمل هیستروسکوپی به آن ها اشاره نمودیم، چند مورد دیگر لوازم هستند که در انواع عمل های هیستروسکوپی مورد استفاده قرار می گیرند.
مهم ترین این وسیله ها به این شرح می باشند:
مانیتور برای رؤیت تصاویر در زمان انجام عمل جراحی
نور سرد به منظور روشن کردن و قابل رؤیت شدن حفره رحم
سیستمی برای وارد شدن و خارج شدن مایعات و گاز به داخل حفره رحم
کنسول نور
پمپ کنترل مایعات و غیره
این ها مهم ترین وسایل دیگری هستند که در برخی از عمل های موسوم به هیستروسکوپی از آن ها استفاده می شود.
آیا در زمینه ی انواع مربوط به تجهیزات هیستروسکوپ اطلاعاتی دارید؟
همان طور که مشاهده فرمودید در بخش قبلی به توضیح چگونگی اجرای عمل هیستروسکوپی پرداختیم. هم چنین در قسمت های قبل تر برخی از انواع این عمل را که شامل شیوه های تشخیصی و درمانی بودند را خدمت شما توضیح دادیم.
ما در این نوشتار علمی پزشکی در پی دریافت بهترین توضیح در مورد این سوال هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست . در ادامه و برای بسط بهتر این موضوع توجه شما عزیزان را به یک نکته ی جالب جلب می نماییم.
همان گونه که انواعی از عمل هیستروسکوپی را نام بردیم، باید حضور شما سروران گرامی عرض نماییم که خود تجهیزات هیستروسکوپ نیز دارای مدل ها و انواعی می باشند.
ما در این قسمت از مقاله ی خود قرار است، مدل ها و انواع مختلف این تجهیزات را برای شما معرفی نماییم. دقت نمایید که این مبحث با انواع عمل های هیستروسکوپی متفاوت بوده و قصد ما معرفی مدل های مختلف از تجهیزاتی با عنوان هیستروسکوپ می باشد.
خواهشمند است، در ادامه ی این نوشتار کاربردی و ذکر انواع هیستروسکوپ با ما همراه باشید.
مهم ترین انواع هیستروسکوپ به این شرح می باشند:
۱-هیستروسکوپ تشخیصی
۲-هیستروسکوپ افیس
هیستروسکوپ رزکتوسکوپی
که در ادامه هر کدام از آن ها را به صورت مجزا مورد توضیح قرار خواهیم داد. لطفا با ما همراه باشید.
هیستروسکوپ تشخیصی
در خصوص این نوع از هیستروسکوپ باید حضور شما عرض نماییم که این نوع از هیستروسکوپ در اغلب موارد با نام فرد ابداع کننده ی آن یعنی بتوکی شناخته می شود و عنوان هیستروسکوپ بتوکی را برای آن استفاده می نمایند. در حقیقت این همان وسیله هیستروسکوپی می باشد که در عمل های هیستروسکوپی نوع تشخیصی مورد کاربرد قرار می گیرد.
در واقع برای انجام دادن جراحی های کوچک هیستروسکوپی مانند زمانی که قرار است، یک پولیب یا زرکشن سپتوم را برداریم از این نوع هیستروسکوپ استفاده می نماییم.
مورد دیگر کاربرد این مدل در رفع نمودن برخی از چسبندگی های کوچک و مختصر در قسمت آندومتر می باشد. باید دقت نمایید که قطر و پهنای این نوع از هیستروسکوپی کم بوده و در زمان کار با آن نیازی به باز نمودن دهانه ی رحم نمی باشد. مدت زمانی که برای کار با این هیستروسکوپ و اجرای عمل هیستروسکوپی تشخیصی مورد نیاز می باشد، معمولا تایم کمی می باشد و این نوع عمل در زمانی کوتاه پایان می پذیرد.
در واقع فرد بیمار به سادگی می تواند شرایط مربوط به این شیوه را مورد تحمل قرار دهد. بعد از اتمام این شیوه از عمل هیستروسکوپی بیمار درد بسیار کمی را تجربه می نماید و این روش از عمل هیستروسکوپی دارای دوره ی ریکاوری و نقاهت کوتاه مدتی می باشد.
هیستروسکوپ آفیس
در ادامه به بررسی و بیان مشخصه های نوع دیگری از هیستروسکوپ ها می پردازیم. این مدل با عنوان هیستروسکوپ آفیس یا همان مطب مورد شناخت قرار می گیرد.
این نوع از تجهیزات هیستروسکوپ در واقع بسیار ریزتر و باریک تر نوع اول می باشد. در حقیقت برای استفاده از این نوع از هیستروسکوپ، اصلا نیازی به بیهوش شدن فرد بیمار نمی باشد و اقدام های مربوط به این سبک از هیستروسکوپی در مطب پزشک متخصص نیز قابل انجام می باشد.
در این سبک برای این که بتوانند حفره ی رحم را پر نمایند تا مشاهده ی شرایط مربوط به عمل هیستروسکوپی برای پزشک متخصص ساده تر باشد، از گاز دی اکسید کربن استفاده می نمایند، البته در برخی از موارد می توان برای این منظور، مقدار ناچیزی از برخی از مایعات را نیز به کار برد.
از این نوع هیستروسکوپی تنها برای کارهای تشخیصی استفاده می شود و امکان به کار گیری این هیستروسکوپ در شیوه های درمانی و دیگر موارد وجود ندارد. در مواردی که هر گونه پاتولوژی در بخش آندومتر وجود داشته باشد، باید اقدام های مربوط به هیستروسکوپی را با کمک دیگر انواع تجهیزات هیستروسکوپ انجام داد.
هیستروسکوپ رزکتوسکوپی
در ادامه وارد بحث نوع سوم از تجهیزات هیستروسکوپ می شویم. عنوان دقیق این مدل رزکتوسکوپی می باشد. مهم ترین موارد کاربرد این تنوع از هیستروسکوپ تنها برای اقدام های درمانی می باشد.
به عنوان مثال این نوع از هیستروسکوپ را می توانیم در موارد ذیل مورد استفاده قرار دهیم:
برداشتن فیبروم
ترمیم سپتوم های بلند رحم
از نظر پهنا، این نوع از هیستروسکوپ دارای پهنا و ضخامت بیشتری نسبت به دیگر مدل های آن دارد، لذا قبل از اجرای عمل های هیستروسکوپی با این تجهیزات، بهتر است، دهانه رحم و سرویکس با کمک برخی از شیاف های نرم کننده آماده شوند. برخی از تجهیزات به منظور باز کردن و گشاد کردن سرویکس می باشند که از این قبیل می توانیم دیلاتور را مورد اشاره قرار دهیم.
اجرای عمل های هیستروسکوپی با این هیستروسکوپ به زمان بیشتری نیاز دارد
قطعا بر اساس شرایطی که در بالا ذکر شد اجرای عمل های هیستروسکوپی با این هیستروسکوپ به زمان بیشتری نیاز دارد. هم چنین هنگامی که فرد بیمار در حال سپری نمودن دوره های ریکاوری و نقاهت خود می باشد، باید شرایط الکترولیت بدن خون در خصوص میزان آب و الکترولیت را مورد دقت قرار دهد تا ایشان وضعیت دچار اختلال نشود.
در این شیوه از عمل هیستروسکوپی، زمانی که قرار است، یکی از بفت ها را مورد برش و یا برداشتن قرار دهندف از انرژی های کوتری 1 یا 2 قطبی استفاده می نمایند. هم چنین برای این که درون رحم را پر نمایند از مایعات مخصوصی استفاده می کنند.
زمانی که این مایعات به منظور پر نمودن حفره رحم مورد کاربرد قرار می گیرند، برای این که حفره ی رحم را باز نمایند همان شیوه های انرژی کوتری 1 یا 2 قطبی را به کار می گیرند که در نهایت دارای عوارض کم تری نیز می باشند.
بهتر است، شیوه های مختلف ذکر شده ی فوق را زیر نظر یک فرد متخصص و با سابق مورد اجرا قرار دهید و قبل از انجام آن ها نیز با پزشک متخصص و با تجربه ای که در زمینه ی میزان سابقه ی ایشان تحقیق نموده اید، مشورت نمایید.
آیا در زمینه مهم ترین مشکلات و عارضه هایی که با شیوه های مختلف هیستروسکوپی قابل درمان می باشند، اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که مشاهده فرمودید در قسمت پیشین از متن خود در مورد برخی از انواع هیستروسکوپ ها و کاربردهای آن ها در عمل های هیستروسکوپی با شما عزیزان صحبت داشتیم. ما در مقاله ی کاربردی خود قصد داریم این مسئله ی مهم را مورد بررسی قرار دهیم که عمل هیستروسکوپی چیست .
به منظور تشریح بهتر این مورد، در این قسمت قصد داریم اصلی ترین ناراحتی ها و مشکل های زنانه که با عمل های هیستروسکوپی قابل تشخیص و درمان می باشند، را خدمت شما همراهان گرامی معرفی ماییم.
خواهشمند است، در بیان این عارضه ها و مشکلات زنانه با ما همراه باشید.
مهم ترین مشکلات و ناراحتی های قابل درمان به کمک شیوه های مختلف هیستروسکوپی به شرح ذیل می باشند:
۱-خونریزی نامنظم رحمی
۲-قبل از ای وی اف
۳-پولیپ رحم
۴-میوم های ساب موکوزال
۵-سپتوم رحم
۶-چسبندگی های داخل رحم
۷-خروج بقایای بارداری
که در ادامه ی نوشتار خود هر کدام از آن ها را شرح خواهیم داد. لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
خونریزی نامنظم رحمی
یکی از ناراحتی های که معمولا موجب بیان های شکایت هایی از سوی های خانم ها می شود، داشتن قاعدگی های نامنظم در بین ایشان می باشد. این امکان وجود دارد که این عارضه در بین خانم هایی با سن های مختلف رخ دهد و نمی توانیم یک محدوده ی سنی را به صورت قطعی برای آن در نظر داشته باشیم.
در ابتدا و برای موارد تشخشیص و اقدام های اولیه درمانی لازم است، این افراد تحت سونوگرافی واژینال قرار بگیرند و یک سری تست های هورمونی تخمدانی بر روی ایشان صورت گیرد. در مواردی که با انجام های شیوه های عادی و معمولی درمانی، این خون ریزی ها به طور کامل مورد درمان قرار نگیرند، نیزا است که از عمل های مختلف هیستروسکوپی استفاده شود.
هم چنین در مواردی مانند: خونریزی های نزدیک دوره ی یائسگی و همچنین زیاد شدن مقدار ضخامت دیواره رحم می توانیم از عمل های گوناگون هیستروسکوپی که در قسمت های مختلف همین مقاله به آن ها اشاره داشتیم استفاده نماییم.
اگر در اجرای سونوگرافی های واژینال، پزشک های متخصص به وجود برخی از انواع پاتولوژی ها مانند پولیب یا انواع فیبروم های درون حفره ی رحم پی ببرند، یکی از مواردی که باید به صورت حتمی و برای تشخیص و درمان این عارضه ها به کار گرفته شود، همین شیوه های مختلفی از عمل های هیستروسکوپی می باشد.
قبل از ای وی اف
در برخی از موارد شاهد این موضوع هستیم که ای وی اف های مختلف با شکست های پی دی پی مواجه می شود و مشئله ی لانه گزینی جنین دچار اختلال هایی می شود. در این زمان ها و برای این علت این موضوعات به خوبی مورد برسی قرار گیرد، پزشک های متخصص مجاز هستند که از شیوه های هیستروسکوپی استفاده نمایند.
البته در بعضی از منابع و مقاله های علمی پزشکی به صورت کاملا روتین به این مسئله پرداخته شده است که عمل های موسوم به هیستروسکوپی پیش از اجرای ای وی اف ها مورد توصیه قرار گرفته است. در این شرایط پزشک های متخصص می توانند در زمینه ی میزان بالا رفتن موفقیت ای وی اف ها در صورت به کار گیری هیستروسکوپی با بیمار خود مشورت و گفتگو داشته باشند و شرایط موجود را به خوبی برای ایشان باز نمایند.
در صورتی که ایشان به طور کامل برای اجرای هیستروسکوپی موافق باشد و تمایل کامل داشته باشد، پیش از این که سیکل انتقال جنین صورت گیرد، می توانیم از شیوه های هیستروسکوپی برای ایشان استفاده نماییم.
در زمانی که قرار است، پیش از منتقل نمودن جنین، یکی از شیوه های هیستروسکوپی انجام شود، از خراش هایی در قسمت آندومتر استفاده می نمایند. با این کار شرایط برای بالا رفتن قابلیت آندومتر و به منظور لانه گزینی بهتر جنین بهتر می شود.
پولیپ رحم
در مواردی دیده شده است که سونوگرافی های واژینال به وجود برخی از پولیب ها در این منطقه ختم می شوند و پزشک ها از وجود آن ها با خبر می شوند. اولین اقدام های برای خارج نمودن این پولیب ها همان شیوه های ذکر شده ی هیستروسکوپی می باشند.
هم چنین در برخی از مرحله ها و سیکل هایی که مربوط به ای وی اف می باشند، بسیار دیده شده است که خود آندومترها خاصیت پولیب سازی پیدا نموده اند و به این صورت پولیب هایی در این ناحیه ایجاد شده اند.
در این زمان ها نیز پیش از این که جنین مورد انتقال قرار بگیرد، برای برداشتن هر کدام از پولیب ها از روش های هیستروسکوپی استفاده می نمایند.
میوم های ساب موکوزال
گونه های مختلفی از فیبروم های در درون رحم افراد مختلف رؤیت می شوند که این فیبروم های می توانند در شاخه های ذیل مورد تقسیم بندی قرار گیرند:
اینترامورال ساب موکوزال
ساب سروزال
البته در این جا باید توجه داشته باشید که فیبروم های نوع دوم یعنی ساب سروزال به کمک شیوه های هیستروسکوپی قابل برداشته شدن و جراحی می باشند. در مواردی نیز مشاهده شده است که اندازه ی این فیبروم ها بزرگ است که در این صورت این موضوع مورد توصیه می باشد که بعد از اجرا و اتمام هیستروسکوپی، لازم است، درمان های هورمونی نیز برای فرد مورد نظر گرفته شوند.
سپتوم رحم
این ناراحتی، یکی از عارضه های مربوط به ناهنجاری اناتومیک در قسمت رحم می باشد. این اختلال های به شکل مادرزادی می باشند که در این شرایط حفره ی رحم به دو بخش تقسیم شده است. در حقیقت در قسمت میانی آن یک دیواره به وجود امده است.
با کمک گرفتن از شیوه های هیستروسکوپی نیز می توانیم این عارضه را مورد رفع شدن قرار دهیم، البته در کنار شیوه هایهیستروسکوپی بهتر است، از تکنیک رزکتوسکوپی نیز استفاده شود. به این صورت، دیواره ی ذکر شده قابل حذف شدن می باشد. درنهایت حفره ی رحم به شکل عادی و نرمال خود تبدیل می شود.
زمانی که در ناحیه رحم، سپتوم رحم وجود داشته باشد، این موضوع می تواند سبب اتفاق های ناگواری مانند این موارد شود:
افزایش سقط جنین
زایمان های زودرس
جدا شدن زودرس جفت
شکست ای وی اف و غیره
در بیمارهایی که به عنوان کاندید های مناسب ای وی اف شناخته می شوند، زمانی که سپتوم در عکس های رنگی برداشت شده از رحم دیده شود، قطعا باید یکی از شیوه های هیستروسکوپی را روی ایشان انجام داد و در نهایت سپتوم مورد نظر را ترمیم نمود.
چسبندگی های داخل رحم
این چسبندگی ها به طور معمول در پی این موارد رخ می دهند:
سقط و کورتاژ ناشی از سقط ها
خونریزی های شدید بعد از هر یک از زایمان ها
عفونت های مزمن لگن مانند:
سل لگنی و ای وی اف های پشت سر هم
در زمانی که یکی از شیوه های هیستروسکوپی در حال اجرا می باشند، این امکان وجود دارد که این چسبندگی مورد رفع شدن قرار بگیرند و در نهایت فرد مورد نظر به یک حفره ی رحمی با شرایط نرمال دست یابد.
خروج بقایای بارداری
در برخی از موارد بعضی از خانم ها دچار سقز جنین شده و در پی آن، محصولات و بقایای مربوط به حامکلی به طور کامل از رحم ایشان خارج نمی شوند. در پی این موارد، جفت به حفره آندومتر می چسبد. در این شرایط، امکان خارج شدن باقی مانده های دوره ی حاملگی با کمک شیوه ی کورتاژ وجود ندارد.
در این شرایط بهتر است، پزشک های متخصص از شیوه های مختلف مربوط به هیستروسکوپی استفاده نمایند. یکی از پزشک های متخصص این حوزه در مورد به کار گیری شیوه ی هیستروسکوپی به منظور خارج نمودن محصولات باقی مانده از دوره ی بارداری یکی از بیمارن خود، شرح ماجرا را این چنین بیان کرده اند:
شخص مورد درمان، 60 روز پیش سقط جنین داشتند که پس از این موضوع، مرتبادارای خونریزی های بوده اند. برای ایشان سونوگرافی واژینال را تجویز کرده و مورد اجرا قرار گرفت. در سونوگرافی این موارد دیده شد کهبخش ناچیزی از جفت درون رحم فرد باقی مانده است.
سقط جنین
زمانی که خانمی دچار سقط می شود و جفت درون رحمایشان باقی می ماند، در صورتی که زود این مورد را مورد تشخیص و مشاهده قرار دهیم، این امکان وجود دارد که با روش کورتاژ تخلیه ی آن را انجام دهیم،
همچنین مشکل بیمار را به شکل مناسب مورد برطرف شدن قرار دهیم، ولی در زمان هایی که جفت به صورت طولانی مدت درون رحم شخص باقی مانده باشد، به حالت شدیدی به دیواره های رحم می چسبد.
و این شرایط منجر می شود که ما امکان این موضوع را نداشته باشیم که به خوبی و با کمک گرفتن از روش کورتاژ جفت را از رحم ایشان خارج کنیم. به همین علتواجب است که روش هیستروسکوپی را مورد کاربرد خود قرار دهیم تا این کار را با موفقیت قطعی به انجام برسانیم.
بهتر است، در خصوص این موارد و عارضه هایی که با اجرای عمل های موسوم به هیستروسکوپی قابل رفع شدن و درمان می باشند، با یک پزشک متخصص این حوزه که دارای سابقه و پیش زمینه ی مناسبی نیز می باشد، مشورت نمایید و بر اساس موارد تجویز شده از سوی ایشان عمل کنید.
آیا در زمینه ی مهم ترین مزیت های مربوط به عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که دقت داشتید در قسمت قبلی از نوشتار علمی پزشکی خود در مورد درمان برخی از عارضه های زنانه با کمک شیوه های مختلف هیستروسکوپی مواردی را خدمت شما همراهان گرامی ارائه دادیم. ما در این مقاله در پی تشریح مناسب این مسئله هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست . به همین منظور در بخش دیگری از متن خود تصمیم داریم اصلی ترین مزیت های این شیوه را برای شما توضیح دهیم.
خواهشمند است، در تشریح این مزیت ها و ادامه ی مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که عمل هیستروسکوپی چیست .
بر اساس مواردی که در بخش های مختلف این مقاله حضور شما عزیزان عرض کرده ایم، به این نتیجه ی مهم رسیده ایم که هیستروسکوپی دارای فواید زیادی می باشد. حداقل نتیجه ی مثبت این عمل این است، خیلی از بیماری های ناحیه ی رحم با انجام هیستروسکوپی قابل تشخیص می باشند.
هم چنین خیلی از این موارد تشخیص داده شده به کمک شیوه های مختلف عمل هیستروسکوپی امکان درمان نیز دارند، به صورتی که حتی تعدادی از آن ها در همان زمانی که تشخیص داده می شود، توأما قابل درمان می باشند. این عمل می تواند تعداد زیادی از این ضایعه ها را مورد ترمیم و رفع شدن قرار دهد.
در بخش دیگری از متن خود می توانیم مقایسه ای را بین شیوه ی هیستروسکوپی و عمل های جراحی باز داشته باشیم. در نهایت به این نتیجه خواهیم رسید که شیوه ی هیستروسکوپی در قیاس یا متدهای جراحی باز نیز دارای مزیت های زیادی می باشد.
از مهم ترین مزیت های این شیوه به نسبت روش های جراحی باز می توانیم این موارد را نام ببریم:
کم شدن زمان بهبودی
کم شدن میزان درد
صرفهجویی در هزینه های عمل های جراحی
کم شدن چسبندگی
کم شدن میزاناحتمالعفونت در نواحی مربوط به عمل های جراحی و غیره
در زمان های گذشته، تشخیص دادن و اقدام های درمانی برای عارضه های متنوع زنان به موضوعات مهمی از قبیل: جراحی های اساسی و یا بستری شدن فرد در مرکزهای درمانی نیازمند بود.
در دنیای امروز پزشکی و با کمک شیوه های نوینی مانند هیستروسکوپی و هم چنین لاپاراسکوپی اختلال های مربوط به ناحیه ی رحم و ناراحتی های دیگر زنانه، به خوبی قابل تشخیص، درمان می باشند و شرایط به گونه ای می باشد که این ضایعات به شکل سرپایی نیز قابل رفع شدن می باشند.
بهتر است، در مورد جزئیات مرتبط با مزیت های مربوط به عمل های هیستروسکوپی با پزشک معتمد و متخصصی با تجربه مشورت نمایید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله لاپاراسکوپی فیبروم را مطالعه کنید.
آیا می دانید بعد از اقدام به عمل های موسوم به هیستروسکوپی چه اقدام هایی را باید صورت دهیم؟
در بخش قبلی از نوشتار خود به بیان مهم ترین مزیت های مربوط به عمل های هیستروسکوپی پرداختیم. در ادامه ی مقاله ی خود و برای درک بهتر این موضوع که عمل هیستروسکوپی چیست بنا داریم اصلی ترین اقدام های مربوط به بعد از این عمل را برای شما عزیزان توضیح دهیم.
از شما درخواست داریم در بیان این اقدام ها و ادامه ی مقاله با ما همراه باشید.
مهم ترین نکته ها و اقدام هایی که فرد مورد نظر قبل از انجام هر کدام از روش های هیستروسکوپی باید آن ها را رعایت و مورد اجرا قرار دهد، به شرح ذیل می باشند:
فرد می تواند پس از اجرای شیوه های مختلف هیستروسکوپی یک دوش بگیرد، اما ایشان مجاز نیست تا دست کم 7 روز به استخر برود و یا این که در وان قرار بگیرد.
مناسب تر این است که تا مدت 14 روز از انجام ارتباط جنسی خودداری نماید
مناسب تر این است که تا مدت 14 روز از انجام ارتباط جنسی خودداری نماید. علت این مسئله نیز در این است که ممکن است، صدمه هایی به بخش جراحی شده وارد شود و این احتمال وجود دارد که آن ناحیه دچاز عفونت هایی بشود.
آن دسته از افرادی که پس از اجرای عمل های موسوم به هیستروسکوپی قصد دارند که باردار شده و صاحب بچه شوند، بهتر است، در این زمینه با پزشک متخصص مشورت داشته باشند و بر طبق موردها و دستوراتی که ایشان تجویز می نماید، عمل کنند.
اگر بعد از اتمام عمل های موسوم به هیستروسکوپی، پزشک متخصص برخی از داروهای آنتی بیوتیک را برای ایشان تجویز کرد، باید در مصرف آن ها دقت نمایند و این موضوع را با جدیت انجام دهند.
در صورتی که ایشان دارای تب هستند و یا در قسمت واژینال خود ترشح هایی را ملاحظه می کنند، حتما در این خصوص به پزشک متخصص مراجعه و با او مشورت نمایند.
دست کم 2 روز بعد از عمل هیستروسکوپی نباید کار و ورزش های سنگین توسط فرد مورد نظر انجام شوند.
داروهای تجویز شده توسط پزشک متخصص به صورت منظم مورد مصرف قرار گیرند.
• عدم رانندگی.
• عدم نوشیدن نوشیدنی الکلی
در نهایت بهتر است، دقیق ترین کارها و اقدام های مربوط به روزهای بعد از اجرای عمل هیستروسکوپی را از افراد متخصص و با تجربه سوال نمایید. ایشان مناسب ترین راهنمایی ها را به شما ارائه می نمایند.
آیا در زمینه ی موارد مربوط به منع عمل های هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که مشاهده فرمودید در بخش قبلی در زمینه ی اقدام ها و مواردی که باید بعد از اجرای عمل های هیستروسکوپی مورد مراعات قرار گیرند، با شما همراهان عزیز صحبت نمودیم. اکنون و در قسمت دیگری از نوشتار خود و به این منظور که بهتر متوجه شویم که عمل هیستروسکوپی چیست بنا داریم موارد مربوط به منع این عمل را برای شما توضیح دهیم.
خواهشمند است، در بیان این موارد با ما همراهی نمایید.
در شرایطی که شخص مورد نظر دارای شرایطی مانند موارد ذیل باشد، نسبت به انجام عمل هیستروسکوپی منع می شود و این گونه عمل ها برای ایشان مورد اجرا قرار نمی گیرد:
سرطان های دهانه رحم
- حاملگی و دوران بارداری
• داشتن هر گونه عفونت در قسمت واژن
• عفونت های ادراری
• عفونت و التهاب در قسمت لگن
و غیره
آیا در مورد آمادگی ها و اقدام های پیش از اجرای عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
موضوعی که ما در این نوشتار علمی پزشکی در پی پاسخ مناسب آن هستیم این است که عمل هیستروسکوپی چیست به منظور رسیدن به مناسب ترین توضیح در این مورد، لازم است، اقدام هایی که افراد باید پیش از این عمل مورد رعایت قرار دهند، را نیز برای شما تشریح نماییم.
خواهشمند است، در توضیح این اقدام ها و پیش زمینه های عمل هیستروسکوپی با ما همراه باشید.
پیشنهاد می کنیم از سایر مطالب سایت دکتر سلیمی دیدن کنید.
مهم ترین اقدام ها در این زمینه ی موارد ذیل می باشند:
انجام آزمایشات مورد نیاز مانند: آزمایش های مختلف خون.
• رفع انواع عفونت ها در صورت وجود هرگونه عفونت.
• متوقف نمودن مصرف داروها و اطلاع رسانی به پزشک متخصص در مورد مصرف داروهای مورد نظر.
• عدم به کار گیری کرم یا پمادهای واژینال دست کم 24 ساعت پیش از اجرای عمل های هیستروسکوپی
• میل نمودن قرص پیشگیری HD از روز 5 دوره ی قاعدگی.
• مناسب ترین تایم برای انجام عمل هیستروسکوپی، پس از پاکسازی از قاعدگی یا 7 روز بعد از آن می باشد.
• عدم مصرف غذا و مواد مایع از شب پیش از عمل هیستروسکوپی.
• خالی بودن مثانه قبل از عمل هیستروسکوپی.
• قسمت زیر شکم و منطقه ی تناسلی می بایست تمیز و موهای زائد آن پاک سازی شده باشند.
• عدم همراه داشتن جواهرات و زیورآلات در حین اجرای عمل هیستروسکوپی.
این ها مهم ترین اقدام هایی هستند که افراد متقاضی برای اجرای عمل هیستروسکوپی باید قبل از عمل آن ها را مورد رعایت قرار دهند، البته افراد متخصص و پزشک های جراح می توانند موارد دیگری را همراه با جزئیات در اختیار افراد مورد نظر قرار دهند. شما می توانید به پزشک متخصص و با سابقه ای که مورد اعتماد می باشد، مراجعه و دستور العمل های مربوط به پیش از عمل هیستروسکوپی را از ایشان دریافت کنید.
آیا در زمینه ی موضوعات مربوط به هزینه های عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
همان طور که دقت داشتید در قسمت قبلی از نوشتار علمی پزشکی خود در مورد کارها و اقدام های لازم قبل از اجرای عمل هیستروسکوپی با شما صحبت نمودیم. خواهشمند این اقدام ها و نکات را بر اساس آن چیزی که پزشک متخصص به شما توصیح می دهد، مورد اجرا قرار دهید.
یکی از مواردی که در اغلب خدمات پزشکی و بیشتر عمل های جراحی مورد سوال بوده و به صورت دغدغه ای ذهنی برای افراد مختلف تبدیل شده است، بحث هزینه ها و مخارج این عمل ها می باشد. این موضوع در مورد تمل هیستروسکوپی نیز وجود دارد و خیلی از افراد دوست دارند، در مورد هزینه های این عمل ها سوال نموده و اطلاعات لازم را کسب نمایند.
ما نیز در مقاله خود توأم ب این که به دنبال این مسئله هستیم که عمل هیستروسکوپی چیست قصد داریم مقدار در مورد هزینه های مرتبط با این عمل برای شما صحبت نماییم. لطفا در این قسمت نیز با ما همراه باشید.
در همین ابتدای بخش باید خمت شما عرض نماییم که محدوده ی ثابت و مشخصی برای هزینه های عمل هیستروسکوپی وجود ندارد. در واقع هزینه های این عمل می تواند به موضوعات مختلفی وابسته باشد.
در نهایت امکان ارائه ی یک قیمت و عدد ریالی دقیق وجود ندارد.
اما موارد موثر در تغییر قیمت های مربوط به عمل هیستروسکوپی را حضور شما توضیح می دهیم.
یکی از مهم تریم فاکتورهای تعیین کننده ی هزینه های عمل هیستروسکوپی
یکی از مهم تریم فاکتورهای تعیین کننده ی هزینه های عمل هیستروسکوپی این می باشد که این عمل از کدام نوع باشد. منظور ما همان انواع تشخیصی و یا درمانی از عمل هیستروسکوپی می باشد. هر کدام از این موارد تا حدودی در موضوع هزینه های عمل هیستروسکوپی موثر می باشند.
عمدتا شیوه های درمانی و برخی از شیوه های درمانی که دارای شرایط خاص تر بوده و هم چنین مدت زمان بیشتری را صرف می نمایند دارای هزینه های بیشتری نیز می باشند.
موضوع دیگری که تا حدودی در بحث هزینه های عمل هیستروسکوپی موثر است، بحث بیهوش شدن یا نشدن فرد بیمار می باشد.
مشخصه ها و جزئیات هر یک از انواع عمل های موسوم به هیستروسکوپی می توانند تا حدودی بر روی بحث های هزینه ای این عمل تاثیر داشته باشند.
در نهایت زمانی که پزشک متخصص فرد بیمار را مشاهده کرده و بررسی های لازم تخصصی را بر روی ایشان انجام می دهد، از روند درمانی او مطلع شده و می تواند شراط مربوط به هزینه های این عمل را برای فر بیمار توضیح دهد.
خواهشمند است، در مورد افراد متخصصی که قرار است، برای بررسی و یا اجرای عمل های هیستروسکوپی به ایشان مراجعه نمایید تحقیقات مناسبی را صورت دهید تا در نهایت از کارهای درمانی انجام شده نهایت رضا را داشته باشید.
آیا در زمینه ی شرایط مربوط به بارداری بعد از عمل هیستروسکوپی اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که دقت داشتید در قیمت قبلی به ارائه توضیحاتی در زمینه ی هزینه های عمل هیستروسکوپی پرداختیم. در این بخش از مقاله ی خود با عنوان عمل هیستروسکوپی چیست می خواهیم در زمینه ی شرایط باردار شدن بعد از انجام هیستروسکوپی با شما صحبت نماییم.
لطفا در این بخش نیز با ما همراه باشید.
پس از این که عمل هیستروسکوپی مورد اجرا قرار گرفت و از باز بودن لوله رحم اطمینان کامل به دست آمد، بارداری موفق مشکلی ندارد.
زن و شوهر در این شرایط می توانند با نظارت پزشک های متخصص اقدامات بارداری خود را صورت دهند.
زن و شوهر در این شرایط می توانند با نظارت پزشک های متخصص اقدامات بارداری خود را صورت دهند. در بعضی از وضعیت ها این امکان وجود دارد که پس از این موارد و تایمی که برای این موضوع در نظر گرفته شده است، بارداری صورت نگیرد. در این وضعیت نیز می توان با اجرای IVF، ایجاد شدن جنین و انتقال آن به رحم رحم را انجام داد و در این صورت است که فرد وارد دوره ی بارداری و یا حاملکی خود می شود.
در این جا به انتهای نوشتار خود در زمینه ی این که عمل هیستروسکوپی رسیدیم. امید است، موضوعات مطرح شده در مورد هیستروسکوپی برای شما عزیزان مفید بوده باشند و به خوبی متوجه شده باشید که عمل هیستروسکوپی چیست .
از این که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید از همه ی شما سپاس گزار هستیم.
پس از مطالعه این مقاله شما را به خواندن مقالات زیر دعوت می کنیم:
- بهترین دکتر جراحی لاغری در گرگان
- از عمل بای پس معده راضی هستین
- کیست درموئید
- وسایل عمل اسلیو
امتیاز: 0 / 5. رای: 0
3 پاسخ
سلام من پارسال روز بعد عید دچار خونریزی ناشی از بقایای حاملگی مانده در رحم شدم یعنی دکتر این تشخیصو داد عملم کردم دکتر قبل عمل گف ممکنه بعد بچه دار نشه نیاین بگین فلان ها من کاهی نگران میشم نامزدم و 20 سالمه
سقط با قرص در خانه انجام داده بودم اما بعد اون اتفاق افتاد
ممنون میشم زودتر جواب بدید