در این مقاله قصد داریم به بررسی موضوع عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی آن بپردازیم. اضافه وزن تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، عوامل رفتاری و فرهنگی به وجود می آید که میتواند تاثیرات منفی بسیار زیادی را بر سلامت جسم و روان انسان ها بگذارد.
حتما جهت اطلاع از بی ام ای مناسب جهت شمول بیمه با ما تماس بگیرید.
هزینه های عمل جراحی بای پس معده و پوشش بیمه به چه صورتی میباشد:
در اصل ایران دارای دو گروه بیمه های درمانی است که از جمله آن شامل بیمه پایه (تامین اجتماعی و خدمات درمانی) و بیمه های تکمیلی (ایران، دانا، سامان، آسیا، آتیه سازان و … ) میباشد. در اصل بیمه های پایه بخش های دولتی و تامین اجتماعی را در بر میگیرند و عمل هایی که تحت نظر این نوع پوشش ها صورت میگیرد در مناطق ذکر شده پوشش خواهد پذیرفت.
اما در بیمه های تکمیلی شرایط کمی متفاوتتر است به این صورت که بیمه های تکمیلی بخش خصوصی را بر اساس سقف و فرانشیز آن پوشش خواهند داد. سطح پوشش میتواند بر اساس نوع بیمه و اندازه حق بیمه ای که شخص پرداخت کردهمتفاوت باشد.
به عنوان مثال هزینه عمل جراحی فردی که معادل 10 میلیون تومان بوده را بیمه تا سقف 10 میلیون تومان پوشش میدهد و اگر فرانشیز آن را حساب کنیم بیمار باید معادل 30 درصد آن یعنی 3 میلیون تومان را باید پرداخت کند و بیمه 70 درصد باقی مانده را یعنی 7 میلیون تومان تقبل خواهد کرد.
چنانچه بیماران فاقد هر نوع بیمهای باشند باید تمامی هزینه های درمان را به صورت آزاد پرداخت کنند که هزینه عمل جراحی بای پس معده برای بیماران در دو مرحله خلاصه میشود.
اولین مرحله از آن هزینه ای است که بیمار باید به بیمارستان پرداخت کند که شامل هزینه های مختلفی اعم از بیهوشی، اتاق عمل، دستمزد جراح و … میباشد که میزان آن بر اساس آخرین تعرفه ها توسط وزارت بهداشت و درمان مشخص میگردد. در صورتی که نیاز به بستری در آیسییو و سیسییو وجود داشته باشد هزینه های این بخش تا حدودی بالاتر خواهد رفت.
دومین مرحله که پرداخت هزینه در قبال وسایل تخصصی که مورد نیاز این عمل خواهد بود. این هزینه ها بر اساس شرایط ارزی میتواند متغییر باشد.
شما در حال مطالعه مقاله عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی هستید
میزان هزینه ها برای افرادی که دارای بیمه تکمیلی هستند چگونه است:
بیمه های تکمیلی که امروزه مورد استفاده ما قرار میگیرد بسیار گستردهاند که بر اساس عملکرد آنها هنگام مواجهه با چنین شرایطی و البته سطح پوشش میتواند به صورت های مختلفی عمل کند.
در حالت کلی دستورالعمل بیمه ها میتواند مرتبا تغییر کند که این شرایط برای بیمه شده خوب نیست اما امروزه تمامی بیمه های تکمیلی با آن مواجه اند. به همین منظور برای آگاه شدن از میزان پوشش بیمه بهترین گزینه پرسیدن از مسئول بیمه بیمارستان است.
طبق اطلاعات به دست آمده از بیماران امروزه بیمه های تکمیلی افرادی که BMI آنها بالاتر از 40 باشد را خواهند پذیرفت. هنگامی که باید از مرکز بیمه تاییدیه بگیرند
حظور خود بیمار بر اساس قوائد آن ها واجب است چون پزشکانی که معتمد بیمه ها هستند شرایط بیمار را سنجیده و BMI آن را تعیین میکنند. بعد از این که بیمار این مراحل را پشت سر گذاشت برای دریافت عدد تقریبی از عمل جراحی خود باید ابتدا سقف تعهدات و فرانشیز بیمه را محاسبه نماید.
مثلا اگر هزینه عمل جراحی بیمار بر اساس فهرستی که وزارت بهداشت اعلام نموده معادل 25 میلیون تومان باشد و بیمه تکمیلی که فرد به آن مراجعه نموده دارای بالاترین حد 10 میلیون تومان و فرانشیز 10 درصد باشد
پس از عمل جراحی بیمار باید حدود 16 میلیون تومان از هزینه ها را خود پرداخت نماید و چیزی حدود 9 میلیون تومان باقی مانده را از بیمه دریافت خواهد کرد.
در چنین شرایطی اصولا 11 میلیون تومان از 16 میلیون پرداختی تنها هزینه لوازم تخصصی بوده و بعد از این که عمل بای پس معده انجام پذیرفت در شرایطی که بیمار دارای بیمه پایه باشد
و قبل از انجام عمل جراحی تاییدیه آن را گرفته باشد میتواند مدارکی را دال بر پوشش تحت نظر بیمه به بیمارستان ارائه نماید و با دریافت فاکتور خرید وسایل به بیمه مربوطه چیزی حدود 5 تا 10 میلیون تومان از آن را بعد از عمل دریافت نماید.
BMI معادل 40
امروزه برای تحت پوشش قرار دادن بیماران جهت انجام عمل جراحی بای پس معده و اسلیو معده با هر دو روش جراحی باز و لاپاراسکوپی حتما بیمار باید BMI معادل 40 را داشته باشد
تا بیمه آن را برای انجام این عمل تحت پوشش قرار دهد اما در افرادی که دچار دیابت هستند میزان BMI تا حدودی متفاوت است و در چنین افرادی BMI بالای 35 را نیز خواهند پذیرفت.
با این وجود تمام هزینه هایی که مشاوران به افراد برای انجام عمل جراحی بای پس معده میدهند تا اندازه ای میتوان گفت که تقریبی است چون این هزینه ها بنا به عوامل مختلفی از جمله بستری در اتاق های خصوصی، کاهش یا افزایش طول مدت بستری و … متغییر خواهد بود.
برای عمل هایی همچون لاپاراسکوپی معده تهیه تمامی لوازم تخصصی مورد نیاز جهت انجام عمل بر عهده خود بیمار است و افرادی که بیمه تکمیلی دارند میتوانند بعد از انجام عمل درصدی از هزینه ها را دریافت نمایند.
قرارداد بیمه های مکمل در چند نوع خلاصه میشود:
قراردادهای صورت گرفته توسط بیمه های مکمل به دو صورت مختلف میباشد. اولین حالت زمانی است که مستقیماً قرارداد با بیمارستانی که پزشک معالج شما در آن حضور دارد بسته میشود که در این شرایط بیمار به شکل مستقیم دستور بستری را از پزشک خود خواهد گرفت
و سپس با مراجعه به سازمان بیمه نامه ای را برای بستری به عنوان معرفی نامه دریافت میکند که نهایتا تمام چیزی که بیمار نهایتا از این عمل پرداخت میکند میزان فرانشیز میباشد.
در دومین حالت شرایطی است که قراردادها به شکل غیر مستقیم با بیمارستان محل فعالیت پزشک بسته میشود. در چنین حالتی سازمانی که شخص در آن خود را بیمه کرده این اطمینان را به فرد میدهد تا با ارائه مدارک لازم هزینه های پرداختی در حد سقف پوشش و فرانشیز به بیمار پرداخته شود.
در این حالت بیمار باید تمامی هزینه ها را خود متحمل شود و بعد از انجام عمل با دریافت صورت حساب از بیمارستان و ارائه آن به سازمان بیمه گر بر اساس نوع بیمه تمام هزینه ها یا بخشی از آن را دریافت نماید.
همچنین می توانید صفحه هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی را مشاهده کنید.
اگر تحت پوشش بیمه البرز هستید، بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده را مشاهده کنید.
به سوالات زیر باید پاسخ دهیم:
- چرا جراحی بای پس معده انجام می شود
- مزایای جراحی بای پس معده را عنوان کنید
- نحوه جراحی بای پس معده به چه صورت است
- آمادگی های پیش از عمل جراحی بای پس معده کدامند
- اقدامات پس از جراحی بای پس معده را عنوان کنید
- هزینه های عمل جراحی بای پس معده و پوشش بیمه به چه صورتی می باشد
- میزان هزینه ها برای افرادی که دارای بیمه تکمیلی هستند چگونه است
- قرارداد بیمه های مکمل در چند نوع خلاصه می شود
چرا جراحی بای پس معده انجام میشود:
عمل جراحی بای پس معده موجب میشود تا با اعمال تغییراتی بر روی سیستم گوارش، کمک بسیار زیادی برای کاهش وزن به فرد بیمار انجام شود.
در این روش مصرف کالری را به حداقل رسانده و اختلالات سو جذبی را کم می کند و در نتیجه باعث جذب کمتر کالری می شود. نخستین عمل بای پس معده توسط میسون و ایتو انجام شده و پس از گذشت مدتی با دیدن نتایج مثبت آن این رویکرد جهانی شد.
سازوکار این عمل تنها با روش های سو جذب پایان نمی یابد بلکه با استفاده از تکنیک های ویژه محدود کننده در بدن موجب میشود تا یک معده کوچکتر در بدن فرد ایجاد شود که نهایتا منجر به کاهش وزن و لاغری فرد خواهد شد.
متخصصانی که این عمل را انجام میدهند قسمت کوچکی از روده باریک و بخش بزرگی از معده را دور میزنند و نتایج فوق العاده ای را شامل میشوند.
در اصل عمل جراحی بای پس معده توسط جراحان و متخصصان در این زمینه با دو روش مختلف برای بیمار انجام خواهد شد روش اول عمل به صورت برش باز میباشد و روش دوم لاپاراسکوپی است که با بهره گیری از برشی بسیار کوچکتر موجب میشود تا بیمار بعد از عمل درد کمتری را احساس کند و سرعت بهبودی در فرد تا اندازه ای بیشتر شود.
تا کنون روش های مختلف بسیار زیادی برای درمان چاقی افراد کشف و استفاده شده اما با توجه به نتایجی که از این عمل ها به دست آمده شاهد تغییرات چندانی در بیماران نبوده ایم.
جراحی بای پس معده با توجه به ایمن بودن و عمده نتایج آن یکی از بهترین و شناخته شده ترین روشها برای درمان چاقی مفرط به شمار می آید. امروزه به دلیل توجه بیش از حد بیماران به این عمل تعداد جراحی بای پس معده با استفاده از روش لاپاراسکوپی در سال چیزی حدود هزاران نوبت به انجام خواهد رسید.
در سال های اخیر به دلیل بالا رفتن تعداد دفعات این عمل اغلب اوقات با استفاده از بیمه ها آن را پوشش میدهند. بسیاری از افراد به دلیل اضافه وزن زیاد در طی زمان دچار مشکلات بسیار زیادی خواهند شد.
کاهش سریع وزن
در حالت کلی باید گفت بای پس معده یکی از راه های کاهش سریع وزن برای افراد مختلف است و گزینه بسیار مناسبی برای بیمارانی است که قصد کاهش وزن خود را دارند.
تمامی جراحی های لاغری که امروزه برای کاهش وزن صورت میگیرد عوارض جانبی مختلفی دارد اما در میان این عمل ها جراحی بای پس معده به دلیل داشتن کمترین میزان عوارض به نسبت سایر شیوه ها در طی چندین سال به ویژه سال های اخیر به یکی از رایجترین عمل های جراحی زیبایی تبدیل شده است.
از اینکه تا انتهای مقاله عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی ما را همراهی کردید سپاسگزاریم و امیدواریم از خواندن مقاله عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی نهایت بهره را برده باشید
امتیاز: 0 / 5. رای: 0
8 پاسخ
مررررسی
خیلی سایت خوبی دارید
مقاله خوبی بود
ممنونم
خیلی خوبه،و واضح توضیح داده شده با تشکر
دمتون گرررم
با سلام و خسته نباشید
با توجه به اینکه در عمل بای پس معده با روش لاپاراسکوپی ،عمده هزینه بیمار خرید دستگاههای مربوط به اتاق عمل می باشد لطفا بفرمایید که پوشش بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی چند درصد از این هزینه ها را شامل می شود.
بنده مورخ 400.09.27 هزینه خرید لوازمم در حدود 36 میلیون تومان شد که در زمان ترخیص حدود 29 میلیون تومان را پرداخت کردم.بیمه بنده تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هم ایران می باشد.
با تشکر
بسیار عالی