در این مقاله ما قصد داریم تا به درمان دیابت چشم و راه درمان قطعی آن بپردازیم. همچنین در این مقاله به این موضوع نیز خواهیم پرداخت که بیماری دیابت چیست و چه باید ها و نبایدهایی برای آن وجود دارد.
انسان امروزه با مشکلات بسیاری در زمینه سلامت فردی دارد که یکی از این مشکلات بزرگ، بیماری های زمینه ای است که شدت آن در افراد مختلف کم یا زیاد میشود.
مقدمه
نکته مهم این است که ما درمقابل این بیماری ها چه عملکردی داریم و چگونه میتوانیم راه درمانی برای آن ها پیدا کرده یا حداقل از ایجاد شدن شرایط بیماری در بدن خود جلوگیری کنیم.
مسئله اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که وقتی بیماری در بدن یک فرد خودش را نشان میدهد، زندگی فرد را درگیر باید ها و نباید های بسیاری میکند و شخص ملزم به رعایت نکات بسیاری هم در تغذیه و هم در سبک زندگی خود است.
جدی بودن مسئله بیماری های زمینه ای
مسئله بیماری های زمینه ای هم به همین اندازه جدی است چرا که نه تنها خود بیماری و شدت آن میتواند برای فرد مشکل ساز باشد، بلکه بیماری های دیگر هم در فردی که بیماری زمینه ای داشته باشد، با شدت بیشتری خودشان را نشان میدهند و بدن فرد را درگیر میکنند.
به همین دلیل هم پزشکان در تکاپو هستند تا این مشکلات و بیماری ها را درمان کرده یا از شدت آن ها در هر فرد بکاهند. هرچند راه های درمانی بسیاری هم برای این بیماری ها وجود دارد اما عمده ترین و ساده ترین راه درمان بیماری های زمینه ای میتواند رعایت نکاتی در سبک زندگی و تغذیه باشد.
این موضوع ساده ای است چرا که رعایت این نکات میتواند فرد را از مشکلات بسیاری نجات داده و شانس زندگی بیشتر و البته راحت تری را هم به وی بدهد.
فراموش نکنیم که این نکات نه تنها در درمان بیماری های زمینه ای میتواند کاربرد داشته باشد، بلکه در داشتن یک زندگی سالم نیز موثر است.
در این مقاله با ما همراه باشید تا ضمن بررسی بیماری دیابت و دیگر بیماری های زمینه ای، به شما بگوییم که:
راه های درمان دیابت چشم چیست؟
- درمان با لیزر
- تزریق دارو در چشم (لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله تزریق در چشم دیابتی را مطالعه نمایید.)
- جراحی برای حذف بافت اسکار یا خون از چشمان.
در ادامه به مطالب زیر خواهیم پرداخت:
_بیماری های زمینه ای در انسان
_چگونه زندگی ما با بیماری های زمینی تغییر میکند
_بیماری دیابت را بیشتر بشناسیم
_بیماری دیابت چه علائمی دارد؟
_انواع مختلف دیابت
_دیابت نوع یک
_دیابت نوع دو
_دیابت بارداری
_دیابت چشمی
_سبک زندگی با دیابت
_بیماران دیابت چه رژیم غذایی نیاز دارند؟
_چگونه میتوان از دیابت پیشگیری کرد؟
_دیابت چگونه تشخیص داده میشود؟
_راه های درمانی بیماری دیابت چشمی
_برای درمان دیابت چشم به کجا مراجعه کنیم؟
_ویژگی های بهترین متخصص درمان دیابت چشم
_بهترین متخصص درمان دیابت در ایران
_هزینه های درمان دیابت
بیماری های زمینه ای در انسان
بیماری های زمینه ای بخش مهمی از زندگی انسان را تشکیل میدهند. دلیل این موضوع هم این است که درصد بالایی از جمعیت بشر امروزه با این بیماری ها سر وکار دارند.
بسیاری از این بیماری ها در سنین بالاتر خودش را نمایان کرده و یا مشکلاتی در فرد ایجاد میکند اما دسته ای از این بیماری ها نیز بسته به نوع شدتی که دارند، فرد را در سنین کوچک تر با خود درگیر کرده و حتی بسیاری از نوزادان نیز گاها با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند.
البته درصد کسانی که در سنین پایین با بیماری های زمینه ای درگیر هستند خیلی کم است اما همچنان به عنوان یک مشکل مهم پابرجاست.
پیدا کردن درمان برای این بیماری ها به گونه ای که ما بگوییم به یک درمان قطعی در این زمینه رسیده ایم مسئله مشکلی است و معمولا بسیاری از پزشکان و متخصصان بجای درمان از واژه کنترل استفاده میکنند.
بیماری های زمینه ای بیشتر ریشه ارثی دارند
بیماری های زمینه ای بیشتر ریشه ارثی دارند و به همین دلیل هم لازم است که یک سری نکات در سبک زندگی رعایت شود تا از بروز این بیماری در بدن فردی که بیماری را احتمالا از والدین خود به ارث برده است جلوگیری کنیم.
قطعا پیشگیری کردن از این بیماری به مراتب آسان تر از درمان آن و حتی کنترل کردن آن هاست چرا که مرحله پیشگیری بیشتر به یک سری عادت های غذایی و تمرینات ورزشی باز میگردد و نوع زندگی کردن ما. اما درمان یک بیماری نیازمند راه های درمانی اعم از مصرف دارو یا رژیم های غذایی سخت و مخصوص میباشد.
کنترل کردن این بیماری ها کار آسانی است
اما کنترل کردن این بیماری ها کار آسانی است و شما میتوانید به راحتی این بیماری را کنترل کنید تنها با رعایت کردن یک سری نکات ساده در تغذیه و سبک زندگی. معمولا بیماری های زمینه ای به دسته ای از بیماری ها گفته میشود که به نوعی زمینه ی ارثی و ژنتیکی داشته و از طرفی هم در بسیاری از افراد این بیماری ها بصورت نهفته و آشکار خودش را نشان میدهد.
البته بیماری های زمینه ای تنها از والدین به فرزندان منتقل نمیشود بلکه یک موضوع ژنتیکی است که میتوند از دیگر بستگان نزدیک فرد نیز به دلیل پیوند های ژنتیکی به شخص منتقل شود.
این بیماری ها شامل بیماری های قلبی، مشکلات ناشی از فشار خون، قند خون یا دیابت، چربی خون و… باشد.
به همین دلیل هم توصیه شده است که کسانی که زمینه خانوادگی در این بیماری داشته اند، حتما نسبت به کنترل این بیماری در خود و پیشگیری کردن از بروز آن بیشتر احتمام بورزند.
چگونه زندگی ما با بیماری های زمینی تغییر میکند
بیماری های زمینه ای میتوانند زندگی یک فرد را دستخوش تغییرات بسیاری کنند. این موضوع سبب شده است که امروزه به سبک زندگی با بیماری های زمینه ای بیشتر پرداخته شود و متخصصین تغذیه و پزشکان به دنبال راهی برای زندگی و کنترل کردن بیماری های زمینه ای در افراد هستند به گونه ای که امید به زندگی در آن ها بیشتر شود.
البته این موضوع تا امروز پیشرفت های بسیاری داشته و پزشکان معتقدند که میتوان در آینده به درمان های تاثیرگذار تری در بیماری های زمینه ای دست پیدا کرد که شاید کنترل این بیماری ها را برای ما آسان کرده و حتی به لحاظ ژنتیکی در نسل های آینده شاهد این بیماری نباشیم.
پیشنهاد می کنیم از مقاله دیابت قابل درمان است دیدن کنید.
بیماری هایی که زمینه ی ارثی دارند باعث نگرانی بیشتری در خانواده ها میشوند
بیماری هایی که زمینه ی ارثی دارند باعث نگرانی بیشتری در خانواده ها میشوند، بطوریکه شخصی که مادر یا پدرش به یکی از بیماری های ارثی دچار باشد این استرس را در فرزندان بوجود میآورد که شاید آنها هم در آینده دور یا نزدیک به این بیماری گرفتار شوند.
همچنین این موضوع میتوند در کسانی که به تازگی با هم ازدواج کرده اند نیز خودش را نشان بدهد و این نگرانی را بوجود بیاورد که شاید فرزندان آن ها هم به یکی از بیماری های زمینه ای مبتلا شوند.
اما همانطور که گفتیم متخصصان و مشاورانی که در این زمینه ماهر و خبره هستند میتوانند به چنین افرادی کمک کنند و آنها را از سلامت یا عدم سلامت فرزندشان مطلع سازند که دکتر سلیمی به عنوان یکی از بهترین مشاوران در این زمینه میتوانند شما را از میزان احتمال ابتلا فرزندان و همچنین، تشخیص و پیشگیری از بیماری دیابت آگاه کنند.
با وجود همه ی این ها داشتن بیماری های ارثی نمیتواند مانعی برای بچه دار شدن باشد.
بیماری های روانی و جسمی ارتباط تنگاتنگی بایکدیگر دارند
بیماری های روانی و جسمی ارتباط تنگاتنگی بایکدیگر دارند، شخصی که به بیماری جسمی مبتلاست بیش از افراد سالم در معرض استرس، اظطراب و تنش های روحی روانی قرار دارد، بههمین دلیل افرادی که داری بیماری زمینه ای و ارثی هستند بیش از بقیه افراد سالم دچار آزردگی های روحی روانی میشوند. همه ی این تاثیرات میتواند زندگی شخص دچار تغییر و تنش کند.
تاثیر مهم دیگری که بیماری های زمینه ای در زندگی افراد میگذارند، مسئله سبک زندگی و عادت های غذایی است. معمولا بیماری های زمینه تاثیر مستقیم در این موارد دارند و لازم است کسانی که به این بیماری ها مبتلا هستند به تغذیه، فعالیت های روزانه، کار و… توجه ویژه ای داشته باشند و از بسیاری موارد نیز درکنار انجام فعالیت های روزانه پرهیز کنند.
بیماری دیابت را بیشتر بشناسیم
دیابت یک بیماری مزمن و شایع در بین جامعه ایران است و درمان قطعی دیابت در ایران از جمله مواردی است که پزشکان و پژوهشگران بسیاری در این سال ها بر روی آن تحقیقاتی انجام داده اند.
فارغ از نتیجه تحقیقات، رسیدن به درمان قطعی برای بیماری دیابت یک مسئله بسیار حیاتی است چرا که بسیاری از بیماران امروزه با این بیماری دست و پنجه نرم کرده و بعضا جان خود را هم از دست میدهند.
بیماری دیابت نوعی بیماری زمینه ای محسوب میشود که به دلیل شیوع بالای این بیماری درمیان بیماری های زمینه درصد بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است. این بیماری بیشتر با زمینه ارثی است و به همین دلیل در دسته بیماری های زینه ای قرار گرفته است که البته میتواند مشکلات بسیاری را هم برای فرد مبتلا به دیابت ایجاد کند.
از جمله علائمی که بیماری دیابت به عنوان علائم اولیه خود بروز میدهد، مصرف بسیار بالای مایعات و به دنباله آن دفع مکرر مایعات است. البته این موضوع به عنوان علائم اختصاصی دیابت شناخته نمیشود اما تاثیر زیادی در شناخت نوع بیماری دارد و بسیاری امروزه از این طریق مشکوک به دیابت شناخته میشوند.
فرد میتواند با رعایت برخی نکات تغذیه ای این بیماری را کنترل کند
دیابت هم مانند دیگر بیماریهای زمینه ای قابلیت کنترل شدن دارد و فرد میتواند با رعایت برخی نکات تغذیه ای و سبک زندگی، اقدام به کنترل این بیماری کند. فرد مبتلا به دیابت ابتدا باید مصرف قندهای صنعتی مثل: انواع آبمیوه های صنعتی، کیک ها، شکلات، نوشابه و… را بطور کامل قطع کنند و تا حد امکان از خوردن این قندها اجتناب کنند، و مصرف قندهای طبیعی را جایگزین آنها کنند، خوردن میوه هایی چون: خربزه، موز، انگور و… را به حداقل برسانند.
این افراد باید تعداد وعده های غذایی را بیشتر اما حجم هر وعده را کمتر کنند، بجای سه وعده، پنج وعده غذا بخورند.
کنترل با رژیم های مختلف غذایی مخصوص به دیابت
بیماری دیابت را در ابتدا میتوان با انواع رژیم های مختلف غذایی مخصوص به دیابت کنترل کرد و برای درمان بیماری های مختلف دیابت و حتی درمان دیابت چشم نیز میتوان در مراحل ابتدایی با تغییر عادات غذایی و سبک زندگی، تاحد زیادی این بیماری را به کنترل دراورد.
اما اگر این بیماری کنترل نشود و پیشرفت کند، دیگر با رژیم غذایی نمیتوان جلوی آنرا گرفت و بنابراین نیاز به درمان با دارو است، با مصرف دارو میزان قند خون کنترل میشود و در محدوده ای بین 190 تا 200 باید باقی بماند چرا که خارج از این محدوده خطر آفرین است.
فرد دیابتی ممکن است به دلیل داروهایی که مصرف میکند و یا انسولینی که تزریق میکند، اگر در مدت طولانی چیزی نخورد قندخونش دچار افت شدید شود و در بعضی موارد در اثر این افت شدید قند خون فرد دیابتی به کما برود که بسیار خطرناک است.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر، مقاله درمان دیابت بارداری با انسولین را مطالعه نمایید.
بیماری دیابت چه علائمی دارد؟
بهتر است پیش از هرچیز به شناخت علائم بیماری دیابت بپردازیم. این بیماری هم مانند دیگر بیماریها یک سری علائم عمومی و یک سری علائم اختصاصی دارد. شناخت این علائم میتواند به ما در تشخیص بیماری کمک کند اما مهمترین نکته این است که در بیماری های زمینه ای که در طول عمر فرد، کم کم خودش را نمایان میکند، شناخت علائم میتواند تاثیر بسیار زیادی در حفظ جان افراد داشته باشد.
به این دلیل که علائم بیماری میتواند افراد مشکوک مشخص کند و چون روند رشد این بیماری در ابتدا بصورت آهسته است، شاید با کمی دقت بیشتر به علائم بیماری بتوانیم از این بیماری یا از حاد شدن آن پیشگیری کنیم.
این موضوع در کسانی که سنین پایینی دارند مهم تر است چرا که دیابت در افرادی که سن بالایی دارند رخ میدهد و افرادی که در سنین پایین با این بیماری درگیر میشوند به دلیل سخت تر بودن کنترل به لحاظ رعایت رژیم غذایی در این سنین، لازم است که سریعتر شناخته شود.
توجه بیشتر به بستگان و افرادی که به لحاظ ژنتیکی به فرد نزدیک ترند
اولین مسئله این است که چون این بیماری به عنوان یک بیماری زمینه ای شناخته میشود، لازم است که نسبت به بستگان و افرادی که به لحاظ ژنتیکی به فرد نزدیک ترند توجه بیشتری داشته باشیم و درصورتی که سابقه این بیماری در افراد نزدیک وجود داشته باشد، فرد میتواند خود را در معرض خطر این بیماری بداند. پس این موضوع اولین راه برای آغاز فرآیند تشخیص بیماری دیابت در افراد است.
رفته رفته مواردی مانند افزایش وزن و شاخص توده بدنی، سردرد های مکرر و سرگیجه و همچنین مشکلاتی در تار بینی را به عنوان علائم دیابت شدیدتر شناسایی میکنند.
شدت این بیماری در افراد مختلف متفاوت است
البته ما میدانیم که شدت این بیماری در افراد مختلف متفاوت است و تا حد زیادی هم وابسته به نوع بیماری دیابتی است که فرد به آن مبتلاست و با آن درگیر است. با شناخت نوع بیماری دیابت، شانس کنترل و پیشگیری از بیماری نیز بیشتر میشود.
البته همه این موارد با توجه به راه های متعدد تشخیص دیابت که در ادامه به آن ها میپردازیم، قابل تشخیص است و تنها کافیست تا با دیدن هرکدام از این علائم در بدن خود، به پزشک متخصص دیابت مراجعه کرده و آزمایشات و مشاوره های لازم را برای تشخیص بیماری دیابت خود از ایشان دریافت کنید.
در این بین ما دکتر سلیمی را به عنوان یکی از بهترین متخصصین ایران در زمینه دیابت میدانیم که توانسته است مشاوره ها و راهنمایی های بسیار خوبی را به بیماران دیابت خود ارائه کند که همین امر هم باعث شده است تا رضایت بالایی در بیماران دکتر سلیمی وجود داشته باشد.
در ادامه بیشتر به انواع دیابت و راه های درمان دیابت چشم خواهیم پرداخت
انواع مختلف دیابت
بیماری دیابت انواع مختلفی دارد. نوع های مختلف بیماری دیابت میتواند تاثیر زیادی در تشخیص، پیشگیری و کنترل بهتر این بیماری داشته باشد. بهرحال اینکه ما بدانیم دقیقا با چه نوع بیماری ای و در چه شرایطی و چه علائمی رو به رو هستیم میتواند شانس ما را برای بیماری کنترل بیماری و حتی درمان آن افزایش بدهد.
انواع مختلف دیابت هم دلایل، علائم و راه های درمان مختلفی دارد و هرکدام بسته به شرایط خود و حتی زمینه ارثی، در بدن فرد ایجاد میشود اما درنهایت سرمنشا همه این ها، بیماری دیابت است.
از طرفی نحوه فعالیت بیماری هم در انواع مختلف در بدن شخص متفاوت است و نشان دهنده عملکرد متغیر بیماری در بدن اشخاص مختلف است. به دلیل اینکه این انواع مختلف دیابت هرکدام در زندگی افراد تاثیر جداگانه ای دارد، قصد داریم در این بخش از مقاله به بررسی هرکدام از انواع دیابت بپردازیم.
نحوه فعالیت بیماری هم در انواع مختلف در بدن شخص متفاوت است
از طرفی نحوه فعالیت بیماری هم در انواع مختلف در بدن شخص متفاوت است و نشان دهنده عملکرد متغیر بیماری در بدن اشخاص مختلف است. به دلیل اینکه این انواع مختلف دیابت هرکدام در زندگی افراد تاثیر جداگانه ای دارد، قصد داریم در این بخش از مقاله به بررسی هرکدام از انواع دیابت بپردازیم.
البته این علائم میتواند در هر سنی خودش را نشان بدهد و بسیاری از کسانی که درگیر بیماری دیابت هستند از سنین کودکی تا سنین پیری با این بیماری درگیر خواهند بود. به دلیل اینکه علائم این بیماری در هر سنی ممکن است خودش را نشان بدهد، بهتر است که حتما در سنین مختلف اقدام به چکاپ و توجه به علائم بیماری دیابت، بخصوص در افرادی که پیشینه و زمینه این بیماری دارند بشود.
البته انواع دیابت را میتوان به اختصار توضیح داد و در رابطه با هرکدام مواردی را بیان کرد، اما برای بررسی تخصصی تر این موارد که اهمیت بسیار زیادی هم دارد لازم است که در ادامه با ما همراه باشید تا انواع مختلف این بیماری را بصورت جز به جز بشناسیم.
دیابت نوع یک
در دیابت نوع یک، تشخیص بیماری و سرعت نشان دادن بیماری در فرد بسیار بیشتر از نوع دوم است. در دیابت نوع یک، علائمی نظیر کاهش وزن مفرد و کتو اسیدوز وجود دارد. کاهش وزن در دیابت نوع یک به تنهایی نمیتواند نشان دهنده دیابت باشد ولی میتواند یک عامل برای هشدار به شما در رابطه با شروع بیماری دیابت باشد.
کتو سیدوز دیابتی، یکی از عوارض حاد ادیابت است. این حالت علامت اولیه در شخص خودش را نشان میدهد و معمولا فرد در این حالت، دچار تنفس کاسمال، تهوع، استفراغ و درد شکم و درنهایت کاهش هوشیاری میشود. در این شرایط فرد لازم است که فورا به اورژانس و پزشک مراجعه کند تا در مراقبت های ویژه تحت درمان قرار بگیرد.
معمولا این علامت در افراد دچار دیابت یک به سرعت و زمانی که قند خون بسیار بالا رفته و یا میزان انسولین بیش از اندازه کم باشد خودش را نشان میدهد و فرد متوجه وجود دیابت نوع یک میشود.
درحقیقت دیابت نوع یک و حتی دیابت نوع دوم، بیشتر در زمانی که فرد دچار کم تحرکی میشود خودش را نشان میدهد و به همین دلیل هم نمیتوان نقش و اهمیت ورزش را در جلوگیری از شروع بیماری دیابت در فرد انکار کرد.
دیابت نوع یک، معمولا زمان حمله سیستم ایمنی بدن به سلول های بتای پانکراس اتفاق میوفتد
دیابت نوع یک، معمولا زمان حمله سیستم ایمنی بدن به سلول های بتای پانکراس اتفاق میوفتد. این اختلال معمولا به اشتباه صورت میگیرد و در این شرایط، مقدار انسولین آزاد شده در بدن فرد به شدت کاهش میابد و گاها حتی بدن شخص، هیچ انسولینی آزاد نمیکند.
از طرفی هم قند مصرف شده در بدن انباشته میشود درحالی که معمولا قند باید برای مصرف شدن در بدن و تولید انرژی بکار برود. بهرحال، این مسئله معمولا در میان 10 درصد افراد مبتلا به دیابت اتفاق میوفتد و این درصد هم بیشتر در سنین بلوغ و یا انتهای دوران کودکی شاهد علائم دیابت نوع یک میشوند. اما بی احتیاطی و بی توجهی به سبک زندگی در بزرگسالان هم میتواند درنهایت منجر به اوت کردن بیماری دیابت بشود.
توجه کنید که درمان این دیابت با انسولین امکان پذیر است و لازم است تا درکنار استفاده از انسولین، از غذاهای رژیمی و سبک زندگی سالم تری بهره ببرید.
دیابت نوع اول در بزرگسالان هم امکان دارد ایجاد شود. معمولا این افراد بیشتر مشکوک به دیابت نوع دو هستند اما به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلول های پانکراس، عملا این بیماری به بیماری نوع یک مرتبط است و بنابراین امکان وجود نوع یک دیابت در بزرگسالان وجود دارد.
دیابت نوع دو
نوع دیگری از دیابت نیز وجود دارد که به دیابت نوع دوم معروف است. این بیماری البته شرایط متفاوتی دارد و علائم و مشکلات متفاوتی را هم برای بیمار ایجاد میکند. شناخت این علائم میتواند به ما این امکان را بدهد که بدانیم دقیقا این دیابت با نوع اول آن چه تفاوت هایی دارد و چگونه میشود که این نوع از دیابت در بدن فرد خودش را نشان بدهد.
دیابت نوع دوم، نوعی دیگری از دیابت است که معمولا زمانی اتفاق میوفتد که بدن توانایی استفاده از انسولین ترشح شده در بدن را ندارد.
در این شرایط، انسولین به خوبی در بدن آزاد میشود ولی بدن نسبت به انسولین حساسیت نشان میدهد که این بیماری را حساسیت انسولینی نیز میگویند.
معمولا در بین بیماران مبتلا به دیابت، 90 درصد بیماران به نوع دوم مبتلا میشوند و در بزرگسالان بیشتر از کودکان شیوع دارد. شیوع این بیماری در کودکان نیز غیرممکن نیست ولی در بزرگسالان بیشتر است.
دیابت نوع دوم را میتوان با روش های آسان تری نسبت به دیابت نوع یک درمان کرد
دیابت نوع دوم را میتوان با روش های آسان تری نسبت به دیابت نوع یک درمان کرد. البته شدت دیابت نوع دوم در افراد مختلف متفاوت است و هرکس بسته به شرایط فیزیکی، سن، جنسیت و زمینه و وراثت میتواند شدت بیشتر یا کمتری از بیماری نوع دوم را تجربه کند. این نوع دیابت را میتوانید با فعالیت های فیزیکی بیشتر و رژیم غذایی مناسب کنترل کنید. معمولا تزریق انسولین در این بیماران به نسبت بیماران دیابت نوع اول کمتر است.
بطور کلی دیابت یک بیماری است که تا حد زیاید با سبک زندگی و عادات غذایی فرد در ارتباط است. به همین دلیل هم معمولا دیابت را میتوان با این موارد پیشگیری و حتی درمان و یا کنترل کرد.
خوشبختانه تعداد کسانی که با دیابت کم خطر تر درگیر هستند بسیار کم است و شانس درمان این بیماری نیز در این افراد به مراتب بیشتر است. به همین دلیل هم ما سعی داریم به این نکته که تغذیه صحیح تا چه اندازه میتواند در درمان دیابت نوع دوم موثر باشد تاکید میکنم چرا که درمان این نوع از دیابت با سبک زندگی سالم تر ممکن است.
البته سبک زندگی برای درمان دیابت به تنهایی کاربرد ندارد بلکه زندگی سالم میتواند شما را در مقابل مشکلات بسیاری که بدن فرد با آن ها دست و پنجه نرم میکند محافظت کند.
دیابت بارداری
نوع دیگری از دیابت وجود دارد که به آن دیابت بارداری میگویند. این نوع دیابت تفاوت هایی با انواع دیگر دیابت از نظر بروز علائم، نوع رژیم غذایی و شرایطی که فرد با بیماری درگیر میشود دارد و این تفاوت ها میتواند در درمان بیماری هم موثر باشد.
این نوع دیابت همانطور که از نامش پیداست در دروان بارداری فرد خودش را نشان میدهد. این موضوع میتواند دوران بارداری فرد را با مشکلاتی مواجه کند که البته این موضوع کاملا قابل کنترل است.
بهرحال کسانی که درگیر بارداری میشوند و بخصوص که اگر این بارداری برای اولین بار باشد، نگرانی های متعددی را تجربه میکنند که این نگرانی ها البته برای سلامت مادر و کودک مناسب نیست اما تا حدودی هم به جا و معقولانه است.
دیابت بارداری از انواع دیابت است که علائم موقتی داشته و در دوران بارداری ممکن است با آن رو به رو شویم. البته این بیماری میان کسانی که بارداری را تجربه میکنند کاملا امری عادی و رایج است اما لازم است که مانند دیگر موارد دیابت به آن توجه ویژه ای داشته باشیم.
ما گفتیم که عموما بیماری دیابت از اختلالاتی که در ترشح انسولین و واکنش بدن نشات میگیرد آغاز میشود. در بارداری نیز تقریبا به همین صورت است و هورمون هایی که با انسولین ترشح شده در بدن مادر ضدیت دارند، از سوی جفت ترشح شده و مانع از هماهنگی بدن برای کاهش قند خون در دوران بارداری میشود.
در دوران بارداری فرد قند خون بیشتری دارد
این موضوع به دلیل اینکه در دوران بارداری فرد قند خون بیشتری دارد اهمیت بالایی دارد و به همین ترتیب، درگیری هورمون های ترشح شده از جفت با انسولین ترشح شده در بدن مادر، میتواند باعث افزایش قند خون در بدن مادر شود.
این بیماری هرچند بی خطر، اما ممکن است علائم آن به بدن مادر آسیب برساند. پس بهتر است پیش از وارد آمدن آسیب هرچند جزئی به بدن مادر در این دوران حساس، از این بیماری پیشگیری کرده و یا حداقل آن را کنترل کرد.
اما بهتر است علائم این نوع از دیابت را هم بشناسید. اول اینکه این بیماری علائمی کاملا مرتبط با نشانه های عمومی دیابت را در خود دارد. با این تفاوت که علاوه بر تشنگی غیر طبیعی و تکرر ادرار، مشکلاتی مانند خستگی و حالت تهوع را نیز در مادر ایجاد میکند.
شاید این موارد در دوران بارداری مسئله ای عادی باشد، اما توجه داشته باشید که این موارد میتواند علائم نهان بیماری دیابت بارداری باشد و باید حتما تحت نظر متخصص نسبت به انجام آزمایشات مربوط به تشخیص این بیماری اقدام کنید.
به نشانه های پوستی در دوران بارداری توجه کنید، زمانی که قارچ ها و عفونت های مختلفی در ناحیه واژن ایجاد میشود و مشکلات پوستی نظیر عفونت ها و قارچ های پوستی اوت میکند، ما میتوانیم آن را به عنوان زنگ خطر دیابت بارداری درنظر بگیریم. به همین دلیل، شما با رو به رو شدن با مشکلات فوق، لازم است که حتما برای تشخیص بیماری به پزشک متخصص مراجعه کنید.
دیابت چشمی
شاید مسئله ای مانند دیابت چشمی برای شما عجیب به نظر برسد. اما بهتر است بدانید که دیابت چشمی هم از جمله مشکلات رایج با بیماری دیابت است که در افراد مبتلا به این بیماری خودش را نشان میدهد.
ما گفتیم که یکی از نشانه های بیماری دیابت، هم در دوران بارداری و هم در انواع دیگر دیابت، تاری دید است.
این تاری دید عموما بخاطر تاثیر دیابت بر چشم است که با تاثیرگذاری بیشتر دیابت بر چشم، ممکن است مشکلاتی از قبیل دیابت چشمی در فرد ایجاد شود. بطور کلی ما چهار دلیل در دنیا برای کم بینایی یا نا بینایی داریم که جزو دلایل اصلی شناخته میشوند. البته دلایل دیگری هم وجود دارد اما اصلی ترین دلایل همین چهار مورد است که دیابت از جمله این چهار مورد محسوب میشود.
این مورد میتواند زنگ خطری برای ما باشد که بدانیم با رعایت نکردن مسائل مربوط به زندگی و تغذیه با دیابت، مشکلاتی از این قبیل ممکن است برای ما رخ بدهد.
اما دیابت خود بصورت مستقیم بر چشم تاثیر نمیگذارد بلکه با تغییر دادن برخی پارامتر ها در بدن، ممکن است مشکلاتی را درچشم فرد از طریق رگ های خونی و مواردی مانند آب مروارید و آب سیاه ایجاد کند که این مشکلات منجر به نابینایی فرد شود.
بیماری دیابت یک بیماری ارثی است
بیماری دیابت یک بیماری ارثی است. قطعا انواع دیابت از جمله دیابت چشمی هم میتواند با زمینه های ژنتیکی فرد در ارتباط باشد. همچنین رعایت رژیم غذایی، سن فرد مبتلا به دیابت هم میتواند در بروز این مشکل در افراد مبتلا به دیابت موثر باشد اما بطور کلی این مشکل در دراز مدت خودش را نشان میدهد.
ما میدانیم که دیابت باعث افزایش قند خون در بدن فرد میشود و این افزایش قند خون هم باعث میشود که بسیاری از سلول های بدن مانند گذشته عملکرد مناسبی از خود نشان ندهند. درنتیجه اختلالاتی هم در بدن فرد بروز میکند که یکی از اینها میتواند منجر به خونریزی چشمی در فرد مبتلا به دیابت باشد.
این خون ریزی ها از طریق پارگی رگ های ریز درون چشم فرد انجام میشود که درنتیجه این مشکل ممکن است دید فرد دچاری تاری، کم بینایی و حتی نا بینایی شود.
ارتباط اختلالات چشمی نظیر آب سیاه و آب مروارید با دیابت
حتی اختلالات چشمی نظیر آب سیاه و آب مروارید نیز در چشم افرادی که با این نوع از دیابت در ارتباط هستند نیز وجود دارد.
بهتر است بدانید که دیابت کنترل شده و از نوع معمولی نمیتواند چنین مشکلاتی را در چشم ایجاد کند. اما معمولا کسانی که دچار این مشکل میشوند در مدت زمان بالایی با دیابت درگیر بوده اند و این زمان میتوند به بالای 15 سال برسد. پس اگر شما هم از این دسته افراد هستید بهتر است در ادامه بیشتر با ما همراه باشید تا راهنمایی های کامل تری برای شما ارائه دهیم.
همچنین پیشنهاد میکنیم که برای پیشگیری فوری از بروز این اختلالات در چشم، با دکتر سلیمی به عنوان متخصص در درمان دیابت چشم در ارتباط باشید تا کلیه راهنمایی ها و آزمایشات لازم را در این زمینه با شما درمیان بگذارد.
سبک زندگی با دیابت
بهرحال زمانی که فرد دچار بیماری های زمینه ای از هرنوعی میشود، باید این موضوع را قبول کند که زندگی او از این لحظه دچار تغییرات بزرگی شده است. اما باید بدانیم که این تغییرات قرار نیست به ضرر شما باشد. بلکه ما قرار است از این لحظه به بعد سالم تر زندگی کنیم.
این مسئله بدی نیست اگر شخصی بخواهد از یک سری غذاهای مضر و تغذیه های نادرست دوری کند و سعی کند تا به تغذیه سالم، استفاده از غذاهای بهتر و با کیفیت تر و ورزش های روزانه روی بیاورد.
قطعا این موارد میتواند در هر فردی از ملزومات زندگی سالم باشد و نه تنها کسانی که زندگی سالمی دارند، بلکه کسانی که دچار بیماری های زمینه ای هستند هم از این مدل زندگی بهره مند میشوند پس نمیتوان گفت که این بیماری برای شما و سبک زندگی شما قرار است عادت های بدی به همراه داشته باشد.
البته وجود اختلالات و بیماری های مختلف در بدن هر فردی میتواند او را برای مدتی از سبک زندگی ای که قرار است با آن خو بگیرد ناامید کند اما بهتر است این موارد را در نظر داشته باشیم که زندگی با دیابت چندان هم برای شما مضر نیست و میتواند تاثیرات مثبت بسیاری بر سلامت بدن شما داشته باشد.
بسیاری از افراد که بدون محدود از مواد غذایی مختلف مانند فست فود ها، نوشابه ها، شیرینی و قند ها مضر استفاده میکنند، در آینده دچار مشکلات بسیاری میشوند که از جمله آن ها افزایش وزن، مشکلات قلبی و فشار خون است. این موارد جزو مواردی است که روزانه تعداد زیادی را به کام مرگ میکشاند و تنها با رعایت کردن یک رژیم غذایی ساده میتوان از آن پیشگیری کرد.
مصرف مواد غذایی مفید و پرهیز از مواد غذایی مضر
به هر حال مصرف مواد غذایی مفید و پرهیز از مواد غذایی مضر، به هردلیلی که باشد یک رژیم غذایی مناسب است که باعث افزایش سلامت بدن شما میشود و تاثیر بسیار مثبتی در زندگی شما خواهد داشت.
افرادی که به دیابت مبتلا هستند اولین چیزی که باید در سبک زندگی خود از آن پرهیز کنند، مصرف سیگار و دخانیات است. ما میدانیم که سیگار و دخانیات عامل بسیار مهمی در مرگ و میر های امروزی است و در رشد مواردی مانند سرطان ها و بیماری های قلبی و ریوی تاثیر بسیار زیادی داشته است.
ورزش کردن از دیگر مواردی است که با وجود دیابت باید بیشتر انجام بدهید. قطعا شما هرچه بیشتر ورزش کنید از مشکلات و معضلاتی که دیابت برای شما بوجود می آورد جلوگیری میکنید و از طرفی هم از بسیاری از مشکلاتی که در آینده برای شما ایجاد میشود هم پیشگیری میکند.
رعایت تمام این موارد هم میتواند در پیشگیری و هم در درمان دیابت چشم و دیگر انواع دیابت موثر واقع شود.
بیماران دیابت چه رژیم غذایی نیاز دارند؟
گفتیم که رژیم غذایی برای بیماران مبتلا به دیابت اهمیت بسیار زیادی دارد و رعایت این رژیم غذایی میتواند آن ها را از اوت کردن بیماری و بسیاری مشکلات دیگر رها کند.
همچنین کسانی که رژیم غذایی سالم تری داشته باشند به مراتب زندگی سالم تری داشته و بدن آن ها درمقابل بیماری های زمینه مقاومت بالایی از خود نشان خواهد داد.
بیماری دیابت نیز مانند دیگر بیماری های زمینه ای تا حد زیادی به رژیم غذایی افراد مرتبط است. داشتن یک رژیم غذایی مناسب میتواند تاثیر زیادی در جلوگیری و کنترل بیماری داشته باشد. از طرفی هم یک رژیم غذایی سالم نه تنها در درمان دیابت و بیماری های دیگر کاربرد دارد. بلکه یک زندگی سالم و شاداب را برای شما فراهم میکند و به لحاظ تناسب اندام و موارد مرتبط با سلامت فردی نیز بسیار موثر است.
شکر و قند
اولین مسئله که در هر رژیم غذایی مرتبط با بیماری دیابت مطرح میشود، شکر و قند است. معمولا افزایش قند خون باعث تحریک بیشتر پانکراس میشود که انسولین بیشتری تولید کند. این ترشح بیشتر انسولین باعث میشود که فرد رفته رفته به بیماری دیابت مبتلا شود و اگر بیماری بصورت وراثتی و زمینه ای در بدن شخص وجود داشت، احتمال ابتلا به این بیماری نیز به مراتب بیشتر میشود.
وجود مواردی مانند زردچوبه، بربرین، دارچین و… تاثیر زیادی در کاهش وزن و همچنین کنترل دیابت دارد پس سعی کنید در برنامه رژیم غذایی خود این موارد را رعایت کنید.
زمانی که صحبت از رژیم غذایی میشود، به این معنا نیست که این رژیم ها به عنوان درمان قطعی دیابت در ایران استفاده میشود. بلکه این رژیم ها میتواند به عنوان نوعی مکمل بر درمان قطعی باشد و یا در پیشگیری و کنترل بهتر بیماری کمک کند.
برنج سفید را سعی کنید تا حد زیادی از برنامه غذایی خود کم کرده و یا کاملا حذف کنید. این ماده غذایی به عنوان یک ماده بسیار خطرناک در میان خوراکی های ممنوعه در رژیم غذایی دیابتی هاست.
استفاده از برنج سفید را قطع کنید
پزشکان همواره توصیه کرده اند که استفاده از برنج سفید را تا حد مجاز و حتی تاحد امکان، قطع کنید. چرا که برنج سفید باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم میشود. نه تنها برنج سفید بلکه آرد های سفید و مواردی که از آرد سفید درست شده باشد هم در افزایش خطر بیماری موثر هستند.
از دیگر مواد خطرناک برای مصرف در دیابتی ها، میتوان به سس گوجه اشاره داشت. این ماده غذایی از موادی است که به دلیل استفاده از شکر تصفیه شده در ترکیبات خود، برای بیماران مبتلا به دیابت ممنوع است. از طرفی هم سس گوجه میزان بالایی سدیم دارد و به همین خاطر هم بیماران دیابتی لازم است که حتما از مصرف سس گوجه خود داری کرده و آن را از برنامه روزانه خود حذف کنند.
از سرخ کردنی هایی مانند سیب زمینی سرخ کرده، دونات سرخ کرده، پیراشکی های سرخ شده و… اجتناب کنید. این موارد باعث افزایش وزن میشود و درنهایت با افزایش وزن، احتمال افزایش قند خون و حتی در مواردی، مشکلات قلبی نیز وجود دارد و بهتر است که از این ماده غذایی بسیار کم و یا بسته به شدت بیماری، اصلا استفاده نکنید.
آخرین توصیه هم رعایت موارد بالا مشاوره گرفتن از یک متخصص در زمینه درمان دیابت چشم است که حتما در امر تغذیه و رژیم غذایی مناسب برای درمان دیابت چشم میتواند به شما کمک بسیار زیادی داشته باشد.
چگونه میتوان از دیابت پیشگیری کرد؟
همیشه پیشگیری کردن بهتر از درمان کردن یک بیماری است. به این دلیل که پیشگیری به مراتب هزینه ها و سختی های کمتری دارد و مشکلات مختلفی که ممکن است در گیر و دار انجام فرآیند درمان پیش بیاید را ندارد.
پیشگیری کردن از یک بیماری میتواند به شما این کمک را بکند که تحت شرایطی آسان تر و با هزینه ای کمتر و بسیار راحت تر و بدون نگرانی و استرس از اوت کردن بیماری یا ایجاد شدن مشکلات حاد در روند درمان بیماری، به برطرف کردن مشکلات خود در این زمینه ها بپردازید.
کسانی که پیشگیری از یک بیماری را در دستور کار خود قرار میدهند، همواره چند قدم از بیماری جلوتر بوده و فرآیند درمان آن ها برای پزشکان به مراتب آسان تر خواهد بود. به همین دلیل هم مواردی مانند چکاپ های دوره و انجام تست ها و آزمایش های ضروری زیر نظر پزشک متخصص در تمامی زمینه ها توصیه شده است.
شما با انجام آزمایشات مکرر و دوره ای، بخصوص زمانی که سابقه بیماری زمینه ای یا بیماری خاصی در خانواده شما وجود داشته است، میتوانید احتمال ابتلا به بیماری های خاص را کاهش داده و بسیاری از مشکلات و پیچ و خم های درمان را پیشاپیش برطرف کنید.
دیابت را به عنوان یک بیماری قابل پیشگیری میشناسیم
درحقیقت دیابت را به عنوان یک بیماری قابل پیشگیری میشناسیم و میدانیم که حتی با وجود زمینه های ارثی و ژنتیکی، باز هم میتوان از اوت شدن بیماری در بدن اشخاص جلوگیری کرد. این مسئله تا حد زیادی به رژیم غذایی شما و سبک زندگی شما مرتبط است و لازم است در سبک زندگی و تغذیه خود تغییراتی بدهید.
معمولا برای پیشگیری از دیابت لازم است که آب زیادی بنوشید. آب آشامیدنی میتواند به کنترل قند خون شما کمک بکند و از طرفی، انسولین ترشح شده در بدن را هم کنترل میکند. از طرفی نوشیدنی هایی مانند نوشابه ها معمولا از عاملان اصلی اوت شدن دیابت هستند و مصرف آب باعث میشود که کمتر به سمت استفاده از نوشیدنی های اینچنینی بروید.
معمولا برای پیشگیری از دیابت لازم است که آب زیادی بنوشید. آب آشامیدنی میتواند به کنترل قند خون شما کمک بکند و از طرفی، انسولین ترشح شده در بدن را هم کنترل میکند. از طرفی نوشیدنی هایی مانند نوشابه ها معمولا از عاملان اصلی اوت شدن دیابت هستند و مصرف آب باعث میشود که کمتر به سمت استفاده از نوشیدنی های اینچنینی بروید.
اگر به دنبال راه های بیشتری در رابطه با پیشگیری از دیابت و درمان دیابت چشم هستید، میتوانید با دکتر سلیمی به عنوان متخصص درمان دیابت چشم در ارتباط بوده و از مشاوره ها و راهنمایی های ایشان بهره مند شوید.
دیابت چگونه تشخیص داده میشود؟
مسئله مهمی در رابطه با دیابت وجود دارد و آن هم تشخیص به موقع این بیماری است. زمانی که شما بتوانید این مشکل را به موقع تشخیص بدهید، میتوانید از بسیاری مشکلات بعدی جلوگیری کنید.
همانطور که پیشتر گفتیم، در زمان درمان دیابت چشم فرد متوجه میشود که در اثر عدم توجه به بیماری دیابت و عدم رعایت موارد تغذیه ای، در طولانی مدت مشکل دیابت منجر به اثر گذاری بر چشم شده و منجر به دیابت چشمی شده است.
این مسئله با توجه به اینکه در طولانی مدت اثرگذار است، تشخیص به موقع دیابت را الزامی میکند چرا که در صورت تشخیص به موقع میتوان هم از مشکلات کوتاه مدت و هم از مشکلاتی که در طولانی مدت برای فرد ایجاد میشود جلوگیری کرد.
به همین دلیل هم لازم است تا راه های تشخیص بیماری دیابت را بشناسیم. البته منظور از راه های تشخیص، شناخت علائم دیابت نیست بلکه شناخت روش هایی است که پزشکان و متخصصین از این روش ها میتوانند دیابت را بصورت دقیق تشخیص داده و حتی نوع دیابت را نیز مشخص کنند.
البته مواردی مانند دیابت چشمی و دیابت بارداری معمولا از طریق علائم و شرایط فرد قابل تشخیص است اما مواردی چون دیابت نوع یک و دو، نیازمند راه های تشخیصی دقیق تر و انجام یک سری آزمایشات دوره ای است.
آزمایش قند خون
معمولا یکی از معیار های مهم در تشخیص دیابت، آزمایش قند خون است. اما این آزمایش باید در شرایط خاصی انجام شده باشد. برای مثال فرد باید بصورت ناشتا اقدام به انجام آزمایش کرده باشد.
به همین دلیل هم حتما توصیه پزشکان به انجام آزمایش بصورت ناشتا را شنیده اید. در این مدل آزمایش، فرد باید از مصرف غذا به مدت 8 ساعت پرهیز کند و پس از آن اقدام به انجام آزمایش کند.
اول اینکه تست ها باید حتما در شرایط مشخص شده انجام شده باشد. دوم اینکه شخصی که اقدام به انجام آزمایش بصورت ناشتا میکند، اگر میزان قند خون وی در رنجی بالاتر یا برابر با عدد 126 باشد، نشان دهنده این است که این فرد در دسته افراد مشکوک به دیابت قرار میگیرد.
روش دیگری هم برای تشخیص دیابت وجود دارد
روش دیگری هم برای تشخیص دیابت وجود دارد که معمولا به عنوان روش مکمل بر روش اول شناخته میشود. در این روش هم میزان مشخصی از قند، برای مثال به اندازه 75 گرم پودرقند، به فرد در حالت ناشتا داده میشود.
پس از طی دو ساعت زمان، فرد اقدام به انجام آزمایش قند خون میکند و اگر در این شرایط و پس از مصرف میزان قند گفته شده، میزان قند خون بدن فرد به عدد 200 یا بالاتر رسیده باشد، میتوان گفت که فرد در دسته افراد دیابتی قرار میگیرد.
همچنین راه های دیگری هم برای سنجش قند خون یا دیگر فاکتور ها دربدن فرد وجود دارد که با سنجش آن ها میتوان به ابتلای شخص به دیابت پی برد مانند سنجش هموگلوبین خون یا بیان علائم قند خون بالا توسط خود بیمار و…
اما معمولا در هرشرایط، آزمایش قند خون از جمله معیارهای اصلی برای تشخیص بیماری دیابت است. بیماری دیابت هم از جمله بیماری هایی است که لازم است تحت نظر پزشک متخصص کلیه آزمایشات تشخیصی آن انجام شده باشد. به همین دلیل هم ما پیشنهاد میکنیم که برای تشخیص دقیق تر مشکل دیابت و انجام آزمایشات دقیق، به دکتر سلیمی به عنوان بهترین متخصص دیابت در ایران مراجعه کنید.
راه های درمانی بیماری دیابت چشمی
بیماری دیابت راه های درمان بسیاری دارد، اما مهمیترین مسئله در درمان دیابت از هرنوع، پیشگیری از آن و کنترل رژیم غذایی و تغذیه مناسب است. در این شرایط است که فرد میتواند امیدوار باشد که دیابت و دیگر بیماری های زمینه ای کاملا تحت کنترل است.
همچنین موارد دیگری را که در بخش پیشگیری از دیابت بیان کردیم هم باید بصورت کاملا دقیق و روزمره رعایت شود تا به یک عادت و سبک زندگی تبدیل شده و تا آخر عمر ادامه داشته باشد. در این شرایط میتوان گفت که شما بهترین درمان یا بهترین راه کنترل بیماری دیابت را پیدا کرده اید!
اما در مواردی مانند دیابت چشمی، شما با یک سری از اثرات و عوارض بیماری دیابت رو به رو شده اید که از حد برنامه غذایی و رژیمی خارج شده است. اول اینکه حتی در این شرایط هم فرد باید حتما به رژیم غذایی خود حتی فشرده تر و سرسخت تر پایبند باشد.
دوم اینکه باید از هرگونه استرس و نگرانی به دور بوده و به فکر انجام درمان دیابت چشم هرچه سریعتر باشد. به همین دلیل ما قصد داریم به معرفی درمان دیابت چشم بپردازیم تا بگوییم که این عارضه دیابت هم راه درمان داشته و نیاز به نگرانی نیست.
آسیب به عروق چشمی
ما گفتیم که بیماری دیابت ممکن است به عروق چشمی آسیب وارد کرده و در طولانی مدت منجر به تاربینی، کم بینی و نابینایی فرد مبتلا به دیابت شود. اما این مسئله با انجام عمل های جراحی و یا لیزر کردن چشم قابل پیشگیری و درمان است.
معمولا لیزر کردن شبکیه چشم به عنوان یکی از راه های درمان دیابت چشم است که میتواند در این بیماری موثر باشد. زمانی که در این درمان، لیزر بر روی شبکیه چشم و قسمت های آسیب دیده رگ و عروق چشمی تابانده میشود، خون ریزی رگ ها که ناشی از نشت آن ها میباشد را بدن آورده و درنتیجه مسائلی مانند اختلالات بینایی را برطرف میکند.
این روش از جمله روش های تخصصی برای درمان دیابت چشم است که درکنار دیگر موارد میتواند یک گزینه خوب برای درمان باشد. البته راه حل های درمانی مختلفی برای این مشکل در افراد مبتلا به دیابت وجود دارد که میتوانید با مراجعه به متخصصین درمان دیابت، از این راه های درمانی آگاهی پیدا کنید.
برای درمان دیابت چشم به کجا مراجعه کنیم؟
دیابت و بیماری های زمینه ای مسئله ای است که افراد بسیاری مدعی بر درمان آن هستند. دلیل آن هم همه گیر بودن این مشکل است. زمانی که یک مشکل همه گیر میشود، بسیاری به دنبال ارائه راه حل برای درمان مشکل هستند و این مسئله باعث میشود که نتوان بهترین راه درمانی را پیدا کرد.
معمولا بهترین راه درمانی نزد بهترین درمانگر ها وجود دارد. البته برای برخی بیماری ها هم معمولا بهترین راه درمان وجود ندارد بلکه این بیماری بسته به نوع نشان دادن خود روی بدن هرفرد با توجه به شرایط متفاوتی که افراد از نظر سلامت دارند، میتواند درمان های متفاوتی داشته باشد.
با این حال همواره توصیه شده است که سعی کنید برای درمان بیماری های خود و بخصوص بیماری های زمینه ای که اهمیت بسیار بالایی دارند و باید حتما آن ها را به موقع تشخیص داد و درمان کرد، به بهترین پزشکان متخصص در این زمینه مراجعه کنید.
تاثیر زیادی در سلامت
دیابت چشمی هم از جمله مواردی است که تاثیر زیادی در سلامت فردی دارد و میتواند حتی منجر به نابینایی فرد شود که مشکل بسیار بزرگ و مهمی محسوب میشود.
به همین منظور هم باید برای رفع این بیماری حتما کاری کرد و برای درمان آن به مکانی که بتواند بهترین درمان دیابت چشم را ارائه بدهد مراجعه کرد.
اما آنچه مسلم است این است که همواره بهترین ها میتوانند بهترین درمان را در اختیار شما قرار بدهند و به همین دلیل هم ما توصیه کرده ایم که به بهترین متخصص درمان دیابت چشم مراجعه کرده و مشکل دیابت چشمی خود را با متخصصین این زمینه درمیان بگذارید.
در ادامه ما سعی کرده ایم که ویژگی هایی از بهترین متخصص درمان دیابت چشم را برای شما ارائه دهیم تا بدانیم که در میان مراکز درمانی بسیاری که مدعی درمان دیابت چشم هستند، کدام یک با توجه به شرایط بالینی و سلامت جسمی بیمار از همه بهتر و اثرگذار تر خواهد بود.
لطفا برای شناخت بیشتر از مراکز درمانی دیابت، مقاله مراکز درمان زخم پای دیابتی را بخوانید.
ویژگی های بهترین متخصص درمان دیابت چشم
حال که دانستیم بهتر است برای انجام آزمایشات تشخیص دیابت چشمی به متخصص درمان دیابت چشم مراجعه کنیم. حال لازم است تا بهترین متخصص درمان دیابت برای انجام این آزمایشات را معرفی کرده و بگوییم بهترین پزشک متخصص دیابت چه ویژگی هایی دارد.
میدانیم که تبحر و تخصص پزشک در شناخت عارضه های مربوط به دیابت از اولین ملزوماتی است که باید یک پزشک متخصص خوب داشته باشد. عارضع های حوزه دیابت از بیماری های بسیار حساس است و میتواند زندگی فرد را مختل کند. برای جلوگیری از این مشکل پزشکان متخصص لازم است که حتما نسبت به عارضه های مختلف بیماری دیابت، راه های تشخیص و درمان این عارضه ها آشنایی کافی و کامل داشته باشند.
بنابراین درمان های به روز تر و ایمن تر برای این مشکلات بسیار مهم است و متخصصانی که از تخصص و تبحر کافی برخوردار باشند، همواره نسبت به درمان های جدیدتر برای این مشکلات توجه ویژه ای نشان میدهند.
دستگاه ها و امکانات جدید و به روز
دستگاه ها و امکانات جدید و به روز هم از دیگر مواردی است که در کیفیت درمان بیماری ها توسط متخصصان تاثیر گذار است. معمولا متخصصان دیابت در مرحله اول تشخیص از دستگاه ها و آزمایش های استفاده میکنند. این دستگاه ها به دلیل اینکه در تشخیص بیماری نقش مهمی دارند لازم است که حتما به روز و باعملکرد بسیار عالی و دقیقی همراه باشد.
درنظر داشته باشید که بیماران دیابتی یا افراد مشکوک به این بیماری، در طول دوران های مختلف چه درمرحله درمان و چه در مرحله پیش از درمان، لازم است که تحت نظر مداوم پزشک باشند. بخصوص در مرحله پیش از درمان و در زمان پیشگیری اهمیت این مسئله بیشتر روشن میشود. به همین دلیل هم لازم است که پزشکان متخصص دیابت همواره در دسترس باشند تا در مواقع اورژانسی و مواردی که ممکن است عوارضی برای بیمار بوجود بیاید نسبت به تشخیص و درمان مشکل اقدام کنند.
لطفا از پست سریعترین راه درمان دیابت دیدن کنید.
بهترین متخصص درمان دیابت در ایران
حال با توجه به معیارهای گفته شده لازم است که به معرفی بهترین متخصص در درمان دیابت چشم در ایران بپردازیم.
دکتر سلیمی به عنوان بهترین متخصص درمان دیابت چشم توانسته است در طول سال ها تلاش و کسب تجربه در این زمینه، خود را به عنوان بهترین متخصص در درمان و یا بهتر بگوییم درمان قطعی دیابت در ایران معرفی کند.
البته این موضوع با توجه به علم و دانش به روزی که در زمینه درمان های به روز دیابت در سراسر دنیا به کار گرفته میشد به ورطه عمل رسیده است. ما دکتر سلیمی را در جای جای مقاله به عنوان بهترین متخصص درمان دیابت معرفی کرده ایم چرا که میدانیم با تبحر بالا و آشنایی کافی ایشان نسبت به بیماری دیابت و درمان های مختلف آن، مشکل دیابت در افراد بسیاری حل شده است و امروزه بسیاری از بیماران ایشان توانسته اند با رضایت بالا به کنترل و یا پیشگیری بیماری دیابت بپردازند.
این موضوع اهمیت بالایی دارد چرا که درمان دیابت میتواند برای فردی که دچار این مشکل شده است اهمیت بسیار زیادی داشته باشد. ما شاهدیم که امروزه بسیاری از افراد فعال در حوزه درمان دیابت، به ارائه راهکارهایی غیر استاندارد و یا بی تاثیر در درمان دیابت پرداخته اند.
این موضوع میتواند برای بیمار حیاتی باشد و نمیتوان با ارائه چند راهکار ساده و یا بی تاثیر، زمان مهم و حیاتی بیمار را هدر داد.
دکتر سلیمی
دکتر سلیمی با علم به حساسیت مورد دیابت در افراد و بخصوص مسئله درمان دیابت چشمی، به کنترل و درمان فوری این مشکل در افراد پرداخته است و به همین دلیل هم تعداد کیس های موفقیت آمیز تحت نظر ایشان هرروز افزایش پیدا میکند.
همچنین دستگاه ها و امکاناتی که برای انجام این عمل توسط ایشان بکار گرفته میشود، از جمله بهترین و حرفه ای ترین ابزار و لوازم در این حوزه بوده است که شانس موفقیت بیمار در درمان و کنترل دیابت را دوچندان کرده است.
به همین دلیل هم ما همواره توصیه داشته ایم که برای درمان و رفع مشکل دیابت و بخصوص درمان دیابت چشمی، به دکتر سلیمی به عنوان بهترین متخصص درمان دیابت در ایران مراجعه کرده و از راهنمایی ها، مشاوره ها و راه های درمانی ارائه شده توسط ایشان استفاده کنید. لطفا برای شناخت بیشتر از مراکز جراحی چاقی در تهران مقاله مرکز درمان چاقی تهران را مطالعه کنید.
هزینه های درمان دیابت
بیماری دیابت علاوه بر مشکلاتی که برای فرد میتواند ایجاد کند، هزینه هایی نیز در بردارد که باید حتما به این هزینه ها نیز توجه داشت.
البته هیچگاه سلامتی قابل مقایسه با هزینه ای که پرداخت میکنید نیست اما شاید این مورد برای بسیاری در اولویت باشد و به همین دلیل هم لازم است که تمامی فاکتور ها و عوامل موثر بر قیمت و هزینه انجام درمان دیابت چشمی را بشناسیم.
اولین فاکتور پزشک متخصصی است که به آن مراجعه میکنید. حتما این موضوع را دیده اید که پزشکان هرکدام بسته به خدمات درمانی خاصی که ارائه میدهند، اقدام به ارائه قیمت های متفاوت به بیماران خود میکنند. این مسئله تابع شرایط مختلف است مانند امکانات درمانی پزشک در مطب، امکانات کلینیکی، آزمایش های مختلف و…
از طرفی هم میزان تخصص و تبحر پزشک در هزینه ویزیت تاثیر بسیار زیادی دارد. قطعا پزشکان متخصص هزینه درمانی بیشتر به نسبت پزشکان عمومی دریافت میکنند و این موضوع به دلیل تبحر بیشتری است که در درمان بیماری و شناخت علائم هر بیماری دارند.
پزشکان متخصص اولین و بهترین گزینه
بطور کلی پزشکان متخصص به دلایلی که پیشتر گفتیم برای درمان مشکلات تخصصی اولین و بهترین گزینه هستند. به همین دلیل هم لازم است که به این موضوع توجه کنید که برای درمان بهتر و موفق، لازم است تخصص، تبحر و تجربه پزشک را به عنوان اولین فاکتور بپذیرید.
بنابراین، هزینه ویزیت پزشک میتواند ارتباط مستقیمی با میزان تجربه وی داشته باشد. هرچند این مسئله همیشگی نیست و نمیتوان از روی قیمت ویزیت یک پزشک میزان تخصص وی را سنجید، ولی میتوان به تجربه و مهارت یک پزشک به چشم عامل موثر بر قیمت و هزینه های ویزیت نگاه کرد.
بسیاری از متخصصین در زمینه دیابت، با استفاده از امکانات مختلف آزمایشگاهی سعی در تشخیص بیماری دارند. این مسئله باعث میشود که هزینه هایی هم برای تشخیص بیماری توسط پزشکان دریافت شود.
بطور کلی، معمولا درمان های تخصصی دیابت و دیابت چشمی به دلیل حساسیت بالایی که دارند نیازمند زمان بیشتر و تمرکز بیشتر هستند که هزینه های مختلفی را هم در پی دارد. پزشکان به همین دلیل هم معمولا از انجام عمل های جراحی پرتهاجم خود داری میکنند و هماره در تلاشند با تکنیک ها و روش های آسان تر یا کم تهاجمی به درمان و یا تشخیص عارضه های مختلف بیماری دیابت چشمی بپردازند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان دیابت چشم و هزینه های انجام درمان و مراحل آن، با دکتر سلیمی، متخصص درمان دیابت در ایران در ارتباط باشید.
3 پاسخ
بسیار عالی بود تشکر
خدا خیرتون بده عالیه
مقاله مفیدی بود