امروز با موضوع آیا چاقی مانع بارداری میشود در خدمت شما هستیم.
در این مقاله ی علمی پزشکی قصد داریم تاثیرات چاقی افراد بر روی بارداری آن ها را به صورت کامل و مفصل مورد بررسی قرار دهیم و به شما همراهان گرامی بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود . از شما دعوت می نماییم در بخش های مختلف این مقاله ی کاربردی با ما همراه باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چاقی می توانید با ما در تماس باشید
امروزه شاهد افراد زیادی در سطح جامعه هستیم که دارای اضافه وزن و چاقی شدید می باشند. جدا از این موضوع که علت چاقی این افراد چه مسائلی بوده است، قطعا این افراد در زندگی خود با مشکلاتی مواجه می شوند.
مهم ترین مشکلاتی که ممکن است، افراد با وزن زیاد با آن ها روبرو شوند به شرح ذیل می باشند:
آن در زمان پوشیدن انواع پوشاک و لباس های خود مشکل دارند و نمی توانند این کارها را به سادگی انجام دهند.
سرعت عمل آن ها در راه رفتن و دیگر فعالیت های فیزیکی خیلی پایین تر از افراد معمولی می باشد و به همین خاطر آن ها وقت زیادی را از خود هدر می دهند. در حالی که انسان های معمولی به کارهای معمول خود بهتر و در زمان مناسب تری می رسند.
اینفوگرافیک آیا چاقی مانع بارداری میشود
از شما سروران گرامی درخواست داریم در بخش های مختلف این مقاله با ما همراه باشید تا پاسخ مناسبی به این سوال که آیا چاقی مانع بارداری میشود، حضور شما عزیزان ارائه نماییم.
آیا چاقی مانع بارداری میشود
بله توانایی باروری در خانم ها با اضافه وزنی که دارند، به علت تغییرات هورمونی کمتر می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله درمان دیابت بارداری با انسولین را مطالعه کنید.
مهم ترین تیترها در رابطه این که آیا چاقی مانع بارداری میشود به شرح ذیل می باشند:
آیا در زمینه ی مهم ترین علت های چاقی اطلاعاتی دارید؟
اول این که برخی از افراد مقادیر زیادی از مواد غذایی و خوراکی های مختلف را مصرف می نمایند.
عامل دوم این است که بعضی از انسان ها در مقابل تغذیه ی دریافت شده ی خود، مقدار ناچیزی از آن را مصرف می نمایند.
برخی از افراد دارای استعداد ذاتی و خصوصیت های ژنتیکی مناسبی برای افزایش وزن می باشند:
آیا در زمینه ی شاخص توده ی بدنی یا بی ام آی اطلاعاتی دارید؟
آیا چاقی افراد می تواند بر بارداری و یا حتی قدرت باروری ایشان موثر باشد؟
آیا می دانید چاقی به چه صورت بر روی شرایط بارداری افراد تاثیر می گذارد؟
چند وقت قبل از باردار شدن باید وزن کم کرد؟
آیا در زمینه ی ارتباط میان چاقی و ناباروری در مردها اطلاعاتی دارید؟
تبدیل تستوسترون به استروژن
آیا در زمینه ی ارتباط میان چاقی و قدرت ناباروری در خانم ها اطلاعاتی دارید؟
آیا در زمینه ی چاقی و باروری های آزمایشگاهی اطلاعاتی دارید؟
آیا در صورت کاهش وزن افراد چاق ایشان دارای شانس موفقیت برای باردار شدن می باشند، یا خیر؟
آیا با مهم ترین شیوه ها برای کاهش وزن و رسیدن به بارداری موفق آشنایی دارید؟
روی آوردن به برنامه های ورزشی و انجام فعالیت های منظم فیزیکی:
دریافت و اجرای برنامه های منظم و اصولی تغذیه:
اجرای انواع عمل های جراحی موسوم به جراحی های لاغری:
آیا با مهم ترین روش های مربوط به عمل های جراحی لاغری آشنایی دارید؟
آیا با مهم ترین مزیت های مربوط به شیوه های جراحی لاغری آشنایی دارید؟
اعتماد به نفس پایین
افراد چاق و آن هایی که دارای اضافه وزن های شدید هستند از اعتماد به نفس مناسبی برخوردار نمی باشند. ان ها زیاد تمایل ندارند که در کارهای گروهی و جمع های خانوادگی و یا دوستانه حضور پیدا نمایند.
این افراد ممکن است با برخی از بیماری های مختلف از جمله: چربی خون، فشار خون، ناراحتی های مختلف قلبی عروقی و غیره مواجه شوند و مشکلات مربوط به درمان آن عارضه ها را نیز داشته باشند.
بحث بارداری در خانم ها
یکی از موضوعات مهمی که می تواند به عنوان دغدغه ی ذهنی افراد چاق مورد بحث و سوال قرار گیرد، بحث بارداری در خانم ها و هم چنین شرایط و امکان باروری برای مردها می باشد.
افرادی که از چاقی های شدید رنج می برند در پی پاسخ مناسبی برای این پرسش هستند که آیا موضوع اضافه وزن آن ها می تواند بر روی بارداری و یا باروری آن ها اثر بگذارد یا خیر.
برای این که به پاسخ مناسب و منطقی برای این پرسش دست پیدا نمایید در بخش های مختلف این نوشتار با ما همراه باشید تا به شما عزیزان بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
پیش از این که وارد بحث های مهم و اصلی این نوشتار شویم و این موضوع را بررسی نماییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود، توجه شما همراهان گرامی را به این موضوع جلب می نماییم که در مواقعی که با چاقی شدید و یا اضافه وزن های مفرط همراه هستید و قصد دارید، شیوه های مرسوم درمان این مشکل را برای خود اجرا نمایید، بهتر است به یک فرد متخصص و ماهر مراجعه نمایید و با ایشان به مشورت بپردازید.
در مواردی که برخی از افراد قصد باردار شدن را دارند
این موضوع مهم در مواردی که برخی از افراد قصد باردار شدن را دارند و یا این که بعضی از آقایان قصد باروری و تولید مثل را دارند از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و در این موارد نیز لازم است، افراد به پزشک متخصص و دارای تجربه ی بالا مراجعه نمایند.
در ادامه و برای این که این سوژه را که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر به خوبی مورد بررسی قرار دهیم، تصمیم داریم اصلی ترین مواردی که در رابطه با چاقی و اثرات آن بر بارداری می باشند را به صورت چند تیتر بیان نماییم و در هر کدام از بخش های مقاله ی علمی پزشکی خود، آن ها را مورد توضیح قرار دهیم.
آیا در زمینه ی مهم ترین علت های چاقی اطلاعاتی دارید؟
در بخش ابتدایی از مقاله ی خود و برای کشف بهترین پاسخ برای این سوال که آیا چاقی مانع بارداری میشود، قصد داریم اصلی ترین عامل هایی که باعث چاق شدن و اضافه وزن شدید افراد می شوند را حضور شما عزیزان معرفی نماییم. لطفا در توضیح این علل با ما همراه باشید.
اساسی ترین دلایلی که سبب افزایش وزن و چاق شدن افراد مختلف می شوند به شرح ذیل می باشند:
اول این که برخی از افراد مقادیر زیادی از مواد غذایی و خوراکی های مختلف را مصرف می نمایند.
در توضیح این موضوع باید به شما عزیزان بگوییم که افرادی هستند که زمانی که موعد غذا خوردن آن ها آغاز می شود به یک مقدار مناسب و نرمال از مواد غذایی و انواع خوراکی های بسنده نکرده و میزان نسبتا زیادی از این مواد را میل می نمایند. این در حالی می باشد که بدن ایشان به مقدار کم تری از این خوراکی ها و مواد مغذی نیاز دارد.
در این شرایط تعادل انرژی های وارد شده و کالری های مصرف شده در بدن این افراد بر هم خورده و لحظه به لحظه بر مقدار کالری دریافت شده در مقایسه با انرژی های صرف شده اضافه می شود.
این موضوع می تواند بر وزن افراد تاثیر گذاشته و افزایش وزن را به همراه داشته باشد.
عامل دوم این است که بعضی از انسان ها در مقابل تغذیه ی دریافت شده ی خود، مقدار ناچیزی از آن را مصرف می نمایند.
به عنوان علت دیگری که می تواند باعث چاق شدن افراد شود، می توانیم این موضوع را بیان نماییم که بعضی از افراد علاقه ای به تحرک، فعالیت های بدنی و یا انجام برنامه های مختلف ورزشی ندارند.
شاید آن ها مقدار معلوم و نرمالی از مواد غذای و خوراکی های متنوع را میل نمایند، اما با عنایت به این که دارای تحرک خاصی نمی باشند و اهل فعالیت هایی فیزیکی و بدنی نیستند، همان مقدار طبیعی مواد خورده شده نیز مورد مصرف قرار نگرفته و به تدریج این افراد نیز با بالا رفتن میزان وزن مواجه می شوند.
شاید این عامل در ابتدا خیلی چشم گیر به نظر نیاید، اما بعد از مدتی تاثیرات آن را به خوبی مشاهده خواهیم نمود.
برخی از افراد دارای استعداد ذاتی و خصوصیت های ژنتیکی مناسبی برای افزایش وزن می باشند:
برخی از افراد دارای شرایطی در بدن خویش هستند که حتی خود آن ها نیز به این موضوع اذعان می نمایند که با میل کردن مقدار ناچیزی از مواد خوراکی با افزایش وزن و چاقی همراه می شوند. حتی ایشان معتقد هستند با خوردن مواد خوراکی که کالری و انرژی خاصی نداشته و یا حتی با نوشیدن آب نیز چاق می شوند.
در دنیایی که به علم تغذیه و سلامت افراد مربوط می شود در خصوص این اشخاص این گونه بیان می شود که ایشان دارای مشخصه های ژنتیکی و ویژگی های ذاتی برای چاق شدن هستند و استعداد خوبی را برای افزایش وزن دارند.
در صورتی که شما مخاطبین گرامی دارای اضافه وزن و چاقی شدید بوده و به هر علتی به این مشکل دچار شده اید، قطعا تصمیم دارید، شیوه ی مناسبی را برای درمان و یا رهایی خویش از این معضل مورد انتخاب قرار دهید.
به شما همراهان گرامی پیشنهاد می دهیم در اولین برای این اقدام با پزشکی متخصص و متبحر مشورت نمایید. ایشان می تواند بهترین معاینه ها را بر روی شما صورت دهد و بر اساس وضعیتی که دارید، شیوه ی مناسبی را برای درمان شما تجویز نماید.
از شما عزیزان خواننده دعوت می شود در بخش های بعدی این مقاله با ما همراه باشید تا برای شما توضیح دهیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
آیا در زمینه ی شاخص توده ی بدنی یا بی ام آی اطلاعاتی دارید؟
در قسمت قبلی از متن خود، اصلی ترین دلیل های که بر روی افزایش وزن و چاق شدن افراد تاثیر دارند را حضور شما عزیزان بیان کردیم. با عنایت به این که ما در این نوشتار علمی پزشکی به دنبال مناسب ترین توضیح به این سوال هستیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود در ادامه ی متن خویش تصمیم داریم در مورد یک پارامتر مهم که به این موضوع مربوط می شود، توضیحاتی را حضور شما ارائه نماییم.
این فاکتور با عنوان شاخص توده ی بدنی یا همان بی ام آی مورد شناخت قرار می گیرد.
لطفا در توضیح این پارامتر و ادامه ی مقاله با ما همراه باشید.
در حقیقت این فاکتور یا شاخص، پارامتری می باشد که بر اساس آن میزان توده ی بدنی افراد را مورد سنجش قرار می دهیم. این شاخص حاصل محاسبه ی یک فرمول محاسباتی بر روی پارامترهای ساده ای مانند وزن و قد افراد می باشد.
به این صورت که ابتدا میزان قد فرد را بر حسب متر بیان می کنیم. در ادامه مقدار وزن شخص را بر حسب کیلوگرم محاسبه می کنیم. در بخش انتهایی از محاسبه ی شاخص توده ی بدنی، لازم است، مقدار وزن افراد را بر مجذور یا توان 2 قد آن ها تقسیم نماییم.
مثلا اگر فردی دارای 2 متر قد باشد
مثلا اگر فردی دارای 2 متر قد باشد، میزان مجذور قد ایشان، عدد 4 خواهد شد.
حال اگر وزن او 80 کیلوگرم باشد، می توانیم عدد 80 را بر عدد 4 تقسیم نماییم و عدد به دست آمده که همان عدد 20 می باشد را به عنوان فاکتور یا شاخص توده ی بدنی (بی ام آی) در نظر بگیریم.
در این جا لازم است، مقدار به دست آمده از شاخص توده ی بدنی اشخاص را با داده های که از قبلا در یک جدول وجود دارند، مورد مقایسه کنیم
در این صورت می توانیم به این موضوع مهم دست پیدا کنیم که افراد در کدام یک از گروه های ذیل قرار دارند:
افرادی که دارای کمبود وزن شدیدی می باشند.
افرادی که کمبود وزن معمولی می باشند.
افرادی که شرایط وزنی مناسب و ایده آلی دارند.
افرادی که دارای مقداری اضافه وزن می باشند.
افرادی که که دارای اضافه وزن نسبتا شدیدی هستند.
افرادی که دارای اضافه وزن شدید هستند.
افرادی که دارای اضافه وزن خیلی شدید و در وضعیت بحرانی می باشند.
در هر صورت، شما خواننده ی گرامی در هر کدام از این گروه ها هستید و قصد دارید، بررسی دقیق تری بر روی شرایط وزنی، چاقی و یا لاغری خویش دارید به شما پیشنهاد می دهیم به فردی متخصص که در این حوزه سابقه ی مناسبی دارد، مراجعه نمایید و از نظرات علمی ایشان استفاده کنید.
خواهشمدند است در قسمت های دیگر این متن نیز ما را همراهی نمایید تا به شما بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
آیا چاقی افراد می تواند بر بارداری و یا حتی قدرت باروری ایشان موثر باشد؟
همان گونه که مشاهده فرمودید در بخش قبلی از متن خود، پارامتر مهم شاخص توده ی بدنی یا همان بی ام آی را حضور شما عزیزان معرفی نمودیم.
با توجه به این موضوع که ما در این نوشتار کاربردی به دنبال کشف بهترین پاسخ برای این پرسش هستیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود در ادامه ی مقاله ی خود بنا داریم در مورد تاثیرات چاقی بر روی بارداری و هم چنین قدرت باروری افراد، توضیحات مقدماتی را ارائه نماییم.
از شما همراهان گرامی درخواست داریم در توضیح این تاثیرات و بخش دیگری از این مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
مهم ترین نکته هایی که در این خصوص می توانیم خدمت شما بیان نماییم به این شرح می باشند:
زمانی که وزن افراد به شکل قابل توجهی افزایش پیدا می کند و یا این که تعادل بعضی از هورمون های موثر بر بارداری اشخاص بر هم زده می شود، توانایی باروری در خانم ها کم تر می شود.
آن دسته از بانوانی که دارای شاخص توده ی بدنی کم تر 5/18 می باشند، دارای احتمال بارداری بیشتری نسبت به افرادی که اضافه وزن دارند، می باشند. این مقدار حتی به دو برابر نیز می رسد.
احتمال بارداری در آن دسته از خانم هایی که دارای چاقی شدید و یا اضافه وزن های مفرط می باشند، بسیار اندک است.
یکی از موضوعات و خطراتی که در دوران بارداری افراد خیلی چاق متداول می باشد، احتمال ابتدای این افراد به فشار خون بالا در دوره ی بارداری و یا چند قلو زایی می باشد.
دیابت
حتی این افراد چاق به میزان 2 برابر بالا تر از آن هایی که دارای شرایط وزنی نرمال می باشند به عارضه ی دیابت و انواع مختلف آن دچار می شوند.
حتی این افراد چاق که دارای اضافه وزن شدید می باشند، آمار بیشتری از سقط جنین را در مقایسه با آن هایی که در محدوده ی طبیعی وزنی قرار دارند، تجربه می نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مقالات زیر را مطالعه کنید:
در دیابت بارداری چه بخوریم چه نخوریم
در صورتی که خانم هایی که از چاقی رنج می برند باردار شده و موفق به زایمان نیز بشوند به احتمال زیاد فرزندانی با وزن زیاد و سایز بزرگ را به دنیا خواهند آورد که خود ایشان نیز باید مورد مراقبت های ویژه ای قرار گیرند.
بهتر است، برای درمان چاقی و اضافه وزن های شدید خود با پزشکس حاذق و ماهر که دارای تجربه ی کافی در این حوزه باشد، مشورت نمایید و راهنمایی های دقیق را از ایشان دریافت کنید.
لطفا بخش های بعدی این نوشتار علمی در مورد این که آیا چاقی مانع بارداری میشود را از دست دهید و در ادامه نیز ما را همراهی نمایید. در بخش های دیگر این مقاله قصد داریم موضوعات جالب دیگری را برای شما عزیزان تشریح نماییم.
آیا می دانید چاقی به چه صورت بر روی شرایط بارداری افراد تاثیر می گذارد؟
همان گونه که مشاهده فرمودید در قسمت قبلی موارد مهمی از تاثیرات اضافه وزن بر روی بارداری افراد را خدمت شما بیان کردیم. یکی از موضوعات مهمی که برخی از افراد مایل هستند در مورد آن اطلاعات کاملی را کسب نمایند این است که چاق بودن آن ها چگونه می تواند بر روی شرایط بارداری اثر بگذارد.
به همین منظور در بخش دیگری از نوشتار خود قصد داریم جزئیات بیشتری از این اثرگذاری را خدمت شما ارائه نماییم. پس در این قسمت با ما همراه باشید تا برای شما توضیح دهیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
در پاسخ به این سوال مهم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر باید بگوییم بله این امکان وجود دارد و چاقی و اضافه وزن می تواند بر روی موضوع مهم باردار شدن و قدرت باروری افراد موثر باشد.
علت این موضوع نیز این است که چاقی میتواند میزان هورمون های داخلی بدن را نیز افزایش دهد. این هورمون ها نیز به صورت مستقیم بر روی شرایط باروری در افراد تاثیر می گذارند.
زمانی که هورمون های داخلی بدن افراد به صورتی غیر عادی ترشح شوند
زمانی که هورمون های داخلی بدن افراد به صورتی غیر عادی ترشح شوند، تاثیرات منفی بر روی تخمک ها گذاشته می شود.
خانم هایی که با افزایش وزن و چاقی همراه هستند، داری تولید بیشتر هورمون انسولین نیز می باشند که این موضوع نیز بر بی نظمی تخمک گذاری آن ها اثر می گذارد.
موضوع دیگری که می توانیم در این قسمت حضور شما عزیزان مطرح نماییم این است که چاقی، تشرح غیر طبیعی انسولین و قدرت باروری با هم در ارتباط مستقیم بوده و هر یک دارای تاثیراتی بر روی پارامتر دیگر می باشد.
عنوان تخصصی که برای این ارتباط بین سه فاکتور فوق استفاده می شود، نشانگان تخمدان پلی کیستیک می باشد.
این موضوع را می توانیم به بیان ساده تر و این گونه بیان نماییم که دوره های ترشح هورمون ها در خانم های که دارای چاقی و یا اضافه وزن می باشند، دچار بی نظمی می شوند و در نهایت فرد مورد نظر به مقاومت انسولین دچار شده و حتی ممکن است، تخمک گذاری ایشان متوقف شود.
زمانی که این فرد با افزایش وزن بیشتری روبرو می شود، مقدار ترشح هورمون های مردانه در بدن ایشان بیشتر می شود.
از مهم ترین نشانه ها
از مهم ترین نشانه های این اتفاق این است که بدن آن ها جوش های زیادی را می زند. در این بین این افراد با مشکلات زیادی در ناحیه ی تخمدان پلی کیستیک خود مواجه خواهند شد.
بر اساس مطالعه هایی که در سال های اخیر صورت گرفته است، آن دسته از خانم هایی که دارای مشکل چاقی و شرایط اضافه وزن شدید می باشند و هم چنین با مشکل تخمدان پلی کیستیک مواجه هستند در صورتی که برای کاهش وزن خویش تلاش نمایند و وزن خود را کم تر نمایند به صورت اتوماتیک باردار می شوند. یعنی مشکلات باردار نشدن آن ها که با موضوع چاقی و اضافه وزن ایشان مرتبط بوده است، رفع خواهد شد.
در صورتی که تمایل دارید در خصوص این جزئیات مربوط به تاثیرات چاقی بر روی تخمدان پلی کیستیک و عدم بارداری خانم ها اطلاعات دقیقی را کسب نمایید به یک پزشک متخصص و با تجربه مراجعه نمایید و با ایشان به مشورت بپردازید.
چند وقت قبل از باردار شدن باید وزن کم کرد؟
سوالی که ممکن است، ذهن افراد چاق و آن هایی که توأم با چاقی خویش به دنبال باردارشدن نیز می باشند را مشغول نموده باشد، این است که از چند وقت قبل از باردار شدن خود باید وزن کم نمایند؟
لطفا در این قسمت با ما همراه باشید تا به شما عزیزان بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
در این خصوص باید خدمت شما عرض نماییم که مدت زمان معمولی که برای این افراد در نظر گرفته شده است، 3 الی 6 ماه قبل از اقدام به بارداری می باشد. در حقیقت ایشان باید برنامه های مناسبی شامل رژیم های علمی و برنامه های منظم ورزشی را دنبال نمایند تا بتوانند کاهش وزن را تجربه نمایند،
البته برخی از خانم ها دارای شرایط شاخص توده ی بدنی خاص و بسیار بالا هستند و با شیوه های سنتی و مرسومی که در این جا ذکر شده است، نمی توانند به وزن ایده آل و دلخواه برسند.
یکی از شیوه های رفع چاقی این افراد کمک گرفتن از انواع روش های جراحی لاغری می باشد، که، البته در بخش های دیگری از همین نوشتار در مورد آن ها توضیحات مختصری را ارائه خواهیم داد.
البته آن دسته از خانم هایی که برای کاهش وزن خود مجبور به جراحی های لاغری می شوند، باید به این نکته دقت داشته باشند که بلافاصله بعد از اتمام و اثرگذاری عمل جراحی لاغری نمی توانند لاغر شوند و برای این موضوع باید مقداری صبر نمایند.
پیشنهاد می کنیم از پست هزینه عمل اسلیو در بیمارستان نیکان دیدن کنید.
خانم هایی که با کمک برنامه های دیگر وزن خود را کم نموده اند
هم چنین آن دسته از خانم هایی که با کمک برنامه های دیگر وزن خود را کم نموده اند، مشکلی برای اقدام سریع به بارداری ندارند. زمانی که این افراد وارد دوره ی بارداری خود می شوند با توجه به شرایط و وضعیتی که دارند، ممکن است، برای آن ها برخی از مکمل ها تجویز شود که این موضوع کاملا در اختیار پزشک و فرد متخصص می باشد.
شما مخاطب گرامی در حال مطالعه ی نوشتاری علمی و پزشکی در این زمینه هستید که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر. به همین منظور از شما درخواست داریم قسمت های آتی از این نوشتار کاربردی را از دست ندهید و در ادامه ما را همراهی نمایید. در قسمت های آتی از این متن تصمیم داریم موارد مهم دیگری را با شما خوبان به اشتراک بگذاریم.
پیشنهاد می کنیم از پست چاقی ثانویه چیست دیدن کنید.
آیا در زمینه ی ارتباط میان چاقی و ناباروری در مردها اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که دقت داشتید در قسمت پیشین از نوشتار علمی پزشکی خود چگونگی اثرگذاری اضافه وزن و چاقی افراد بر روی بارداری ایشان را بررسی نمودیم. با عنایت به این مسئله که در نوشتار خود به دنبال پاسخی منطقی برای این پرسش هستیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود به همنی خاطر در ادامه مقاله ی کاربردی خود قصد داریم ارتباط میان موضوع چاقی شدید و مسئله ناباروری در مردها را مورد تشریح قرار دهیم.
از شما عزیزان خواننده درخواست داریم در توضیح این ارتباط و ادامه ی مقاله با ما همراه باشید.
مسئله ای که در ابتدای همین بخش باید به آن اشاره داشته باشیم این است که قطعا چاقی روی موضوع ناباروری مردها نیز اثرگذار است. بر اساس تحقیقاتی که اخیرا مورد اجرا قرار گرفته است، این چنین نتیجه گیری شده است که آن دسته از مردهایی که دارای بی ام آی بالایی می باشند و در اصطلاح در وضعیت چاقی قرار دارند با مشکلاتی در رابطه با توانایی باروری خود همراه می شوند.
در واقع مفهوم این عبارت این است که چاقی این مردها می تواند اثرات مستقیمی را بر روی مسئله باروری آن ها داشته باشد.
چاقی و اضافه وزن شوهر
هر چند با توجه به موضوع اصلی مقاله که در زمینه ی بارداری و باردارشدن خان ها می باشد، این تصور در ذهن ما پیش می آید که فقط باید بارداری ایشان و ارتباط آن با چاقی را برررسی نماییم، اما قطعا هر خانمی که قصد دارد، باردار شده و بچه دار شود، باید به موضوع چاقی و اضافه وزن شوهر خویش نیز توجه داشته باشد
و در حقیقت در مواردی شاهد این قضیه بوده ایم که خانمی دارای شرایط مناسب وزنی بوده و به همراه همسر خویش، تصمیم به بارداری گرفته اند، اما با توجه به این که موضوع چاقی مرد را مورد توجه قرار نداده اند با موفقیت خاصی در بچه دار شدن خود همراه نبوده اند.
پس به این نتیجه دست پیدا می کنیم که واجب است، تاثیرات چاقی و اضافه وزن های شدید را بر روی توانایی باروری در مردان را نیز با دقت بررسی نماییم.
در همان مطالعه های تحقیقاتی که در قسمت بالا نیز به آن ها اشاره داشتیم، این آمار در خصوص ارتباط میان چاقی و ناباروری مردها حاصل شده است:
زمانی که یک مرد با افزایش وزنی معادل 9 کیلوگرم مواجه می شود، میزان توانایی ایشان در باروری به مقدار 10 درصد کم تر می شود. یا به عبارتی امکان ناباروری در ایشان با افزایش 10 درصدی همراه خواهد بود.
چاقی ایشان می تواند سبب ایجاد اختلال هایی در هورمون ها شده و همین موضوع نیز بیضه های آن ها تحت تاثیر قرار خواهد داد. در نهایت این موارد می توانند در تولید اسپرم ها اثر گذاشته و یا حتی تولید آن ها را متوقف نمایند.
تبدیل تستوسترون به استروژن
زمانی که میزان زیادی از چربی در بدن مردها موجود باشد، هورمونی با نام تستوسترون به استروژن مبدل می شود و زمانی که میزان این هورمون جدید در بدن آن ها بیشتر می شود، ساخت سلول های جنسی در بدن آن ها کم تر می شود.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته زمانی که افراد دارای بی ام آی بالایی باشند، میزان تولید تستوسترون در بدن آن ها کم تر شده و یا این که همان موارد موجود نیز به استروژن مبدل می شوند.
آن دسته از مردهایی که در سطح اول از اضافه وزن قرار دارند به میزان 24 درصد و آن هایی که به عنوان افراد چاق و یا خیلی چاق شناخته می شوند به مقدار 26 درصد هورمون تستوسترون کم تری در بدن خویش دارند و به همین میزان آن ها در معرض ناباروری می باشند.
با عنایت به موضوعات مطرح شده در این قسمت و اهمیت بحث بارداری در خانم ها و توانایی باروری در مردها، این افراد چاق بهتر است، برای درمان و رفع چاقی خود اقدام نمایند و البته در این راه، نخستین اقدام ایشان باید مراجعه به فرد و پزشکی متخصص و با تجربه باشد.
لطفا در قسمت های بعدی از این مقاله با ما همراه باشید.
آیا در زمینه ی ارتباط میان چاقی و قدرت ناباروری در خانم ها اطلاعاتی دارید؟
همان گونه که مشاهده فرمودید در بخش پیشین از متن خود رابطه ی میان باروری مردها و اضافه وزن و چاقی ایشان را برای شما عزیزان توضیح دادیم. با عنایت به این که ما در متن خود در پی کشف پاسخ دقیقی برای این سوال هستیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود در این قسمت از مقاله ی علمی پزشکی خود تصمیم داریم رابطه ی میان چاقی خانم ها و قدرت باروری ایشان را مورد بررسی قرار دهیم.
از شما خواننده ی گرامی درخواست می شود در تشریح این ارتباط و بخش دیگری از متن با ما همراه باشید.
در این خصوص مطالعه های مختلفی صورت گرفته است و این چنین نتیجه گیری شده است که آن دسته از خانم هایی که دارای شرایط اضافه وزن در سطح های مختلف می باشند، زمانی که قصد باردار شدن را دارند، مدت زمان زیادتری را طی خواهند نمود تا موفق به بارداری شوند. حتی ممکن است، ایشان با نتیجه ی موفقیت آمیزی روبرو نشوند و باردار نیز نشوند.
هم چنین در برخی از موارد و بعد از این که با طی شدن مدت زمان نسبتا زیادی باردار شدند، دشواری های بیشتری را نیز در دوره ی بارداری خویش تجربه خواهند نمود.
شرایط در بدن این افراد خواه مرد باشند، یا زن به این گونه پیش می رود
شرایط در بدن این افراد خواه مرد باشند، یا زن به این گونه پیش می رود که میزان ترشح هورمون ها در بدن ایشان افزایش پیدا کرده و این هورمون ها نیز بر اساس مواردی که در دیگر قسمت های همین مقاله مورد اشاره قرار دادیم، دارای اثرات منفی بر روی امکان باروری و بارداری افراد می شوند.
حتی این موضوع را باید در نظر داشته باشید که بالا رفتن میزان هورمون ها خود می تواند عاملی برای افزایش وزن مجدد افراد چاق شود. یعنی آن ها به صورت ناخواسته به یک چرخه ی مضر در بحث چاقی و از طرفی توانایی باروری وارد می شوند.
یعنی چاقی آن ها اثراتی منفی را بر روی باروری و یا بارداری آن ها دارد و خود افزایش میزان ترشح هورمون ها نیز بر روی چاق شدن بیشتر آن ها موثر است.
به همین خاطر است که ما با دیگر گروه ها و پزشک های این حوزه هم نظر بوده و به همه ی عزیزانی که در شرایط اضافه وزن و یا چاقی قرار دارند، پیشنهاد و بلکه توصیه می نماییم که برای درمان و رفع اضافه وزن خویش به فکر چاره ای باشند، البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که اولین اقدام مناسب این است که به دنبال پزشکی متخصص و ماهر باشید که از سابقه ی خوبی در درمان چاقی و رفع مشکلات مربوط به آن برخوردار باشد.
از شما عزیزان دعوت می نماییم در قسمت های آتی از این نوشتار ما را همراهی نمایید تا به شما بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
آیا در زمینه ی چاقی و باروری های آزمایشگاهی اطلاعاتی دارید؟
همان طور که ملاحظه فرمودید در قسمت قبلی از مقاله ی خود در زمینه ی رابطه ی میان چاقی و کاهش میزان باروری خانم ها مواردی را حضور شما عزیزان ارائه کردیم. ما در متن علمی خود در پی یافتن جواب کاملی برای این پرسش هستیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود. به همین خاطر در بخش دیگری از نوشتار خود بنا داریم در زمینه ی چاقی و باروری های که به صورت آزمایشگاهی صورت می گیرند، مواردی را حضور شما بیان نماییم.
از شما تقاضا داریم در تشریح این شیوه از باروری و ارتباط آن با چاقی افراد و ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید.
در مواردی شاهد این قضیه هستیم که یکی از زوج ها از مشکلات مربوط به ناباروری رنج می برند
در مواردی شاهد این قضیه هستیم که یکی از زوج ها از مشکلات مربوط به ناباروری رنج می برند، البته ممکن است، هر دوی آن ها دارای این مشکل باشند، اما این احتمال پایین تر است. در هر صورت موضوع چاقی می تواند به عنوان یکی از عامل های مهم و موثر در ایجاد اینم مشکل ها نقش داشته باشد.
در این شرایط است که آن ها وارد شیوه های مصنوعی و اجرای برنامه های آزمایشگاهی برای باردار شدن و افزایش میزان باروری خویش می شوند.
در این بین ما باید باز هم تفاوت هایی را بین خانم هایی که دارای سطح هایی مختلفی از فاکتور بی ام آی می باشند، قائل شویم. به این صورت که آن هایی که در شرایط چاقی قرار دارند، نسبت به آن افرادی که مقداری اضافه وزن دارند، دارای شانس کم تری در موفقیت شیوه های مصنوعی و آزمایشگاهی بارداری می باشند.
و هم چنین میزان شانس این دو گروه، نسبت به خانم هایی که در شرایط طبیعی وزنی خود می باشند، نیز کم تر می باشد.
پس حتی این افراد زمانی که قصد ورود به این شیوه ها را دارند، باید باز هم نیم نگاهی به رفع کامل و درمان قطعی چاقی خویش با روش های دیگر داشته باشند.
موضوع دیگری که می توانیم به پزشک های این حوزه پیشنهاد دهیم
موضوع دیگری که می توانیم به پزشک های این حوزه پیشنهاد دهیم این است که آن ها می توانند مراجعه کنندگان خود برای تست و اجرای شیوه ی باروری مصنوعی را متقاعد نمایند که وزن خود را کم نمایند تا موفق شوند، نتیجه های مساعدتری را از این روش دریافت نمایند.
در نهایت باز هم به موضوع کاهش وزن می رسیم و با عنایت به این که این مسئله به شکلی مستقیم بر روی بارداری و باروری افراد اثر می گذارد به همه ی این افراد توصیه می شود، شیوه های اصولی و علمی برای کم نمودن خود را مورد آزمایش قرار دهند.
البته آن ها نمی توانند و مجاز نیز نیستند که خودشان روش های دلخواه را انتخاب نمایند و در این بین به مشورت با یک پزشک ماهر و با تجربه نیاز دارند تا ایشان با انجام معاینه های تخصصی، شیوه های متناسب با شرایط آن ها را مورد تجویز قرار دهد.
آیا در صورت کاهش وزن افراد چاق ایشان دارای شانس موفقیت برای باردار شدن می باشند، یا خیر؟
با توجه به این که در قسمت های قبلی مقاله ی خود ارتباط قطعای بین چاقی و بحث بارداری را به صورت کامل بیان کرده ایم و این موضوع برای ما محرز شده است که مسئله ی چاقی بر روی شرایط بارداری خانم ها و وضعیت باروری مردها اثرات منفی دارد، حال قصد داریم وارد این مسئله شویم که آیا کاهش وزن نیز می تواند مشکلات بیان شده فوق را مرتفع نماید و شانس بارداری در این افراد را بیشتر نماید یا خیر؟
لطفا در این قسمت از مقاله نیز با ما همراه باشید تا برای شما توضیح دهیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
در پاسخ به سوال این تیتر باید به شما عزیزان بگوییم که خوشبختانه این شانس برای خانم های چاقی که قصد کم کردن وزن خود را دارند، وجود دارد. این خانم ها حتی اگر دارای چاقی در سطح خفیف و یا ضعیفی نیز باشند، باز هم اثرات آن بر روی شرایط بارداری آن ها وجود دارد و قطعا ایشان برای راحتی خیال باید به دنبال کم نمودن وزن و رسیدن به شرایط مطلوب وزنی باشند.
پس این افراد باید پیش از این که برای باردار شدن خود برنامه ریزی داشته باشند، برنامه ای برای کم نمودن وزن خویش از راههای طراحی نمایند و آن را با دقت و ظرافت مورد اجرا قرار دهند، البته لازم است، برای دریافت برنامه هایی مانند رژیم های تغذیه و یا اجرای فعالیت های ورزشی به افراد متخصص حوزه های مربوطه مراجعه و با ایشان مشورت نمایند.
در نهایت به این نکته اشاره می نماییم که کم شدن وزن به جز بحث بارداری موفق در این افراد می تواند در بالا رفتن وضعیت سلامتی عمومی آن ها نیز موثر باشد.
آیا با مهم ترین شیوه ها برای کاهش وزن و رسیدن به بارداری موفق آشنایی دارید؟
همان طور که ملاحظه فرمودید در قسمت های مختلفی از این مقاله در مورد اثرات منفی چاقی و اضافه وزن های شدید بر روی احتمال بارداری و قدرت باروری افراد مطالبی را حضور شما عزیزا ارائه دادیم و در بیشتر قسمت ها به شما عزیزان پیشنهاد دادیم که به عنوان یکی از موثرترین راه ها برای رفع این مشکلات، کاهش وزن و لاغر شدن را آن هم از طریق روش های رایج و شناخته شده و زیر نظر پزشکی متخصص موارد انتخاب قرار دهید.
اکنون و در بخش دیگری از این مقاله تصمیم داریم رایج ترین روش های موجود برای کم نمودن وزن را خدمت شما همراهان گرامی تشریح نماییم.
لطفا در این قسمت نیز با ما همراهی نمایید تا برای شما عزیزان این موضوع را روشن نماییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
مهم ترین روش ها برای کاهش وزن و رفع مشکلات مربوط به چاقی عبارت هستند، از:
روی آوردن به برنامه های ورزشی و انجام فعالیت های منظم فیزیکی:
به عنوان نخستین روش برای درمان چاقی و اضافه وزن های مختلف که دارای تبعاتی مانند مشکلات بارداری می باشند، می توانیم برنامه های ورزشی و حرکتی را نام ببریم. افرادی که در سطح های ابتدایی از چاقی و اضافه وزن خویش می باشند، می توانند قبل از این که فرصت مناسب آن ها از دست برود، شیوه ی ورزش و برنامه های فیزیکی را در برنامه های خود قرار دهند.
آن ها برای این منظور می توانند برنامه های مربوط به فعالیت فیزیکی و ورزشی خود را به صورت هفتگی، ماهیانه و یا حتی سالیانه و از یک متخصص این حوزه دریافت نمایند. آن ها می توانند این برنامه ی دریافت شده را به خوبی و با رعایت همه ی موارد تجویز شده مورد اجرا قرار دهند.
شاید رعایت و اجرای دقیق و مو به موی این برنامه ها برای برخی از افراد سخت باشد
شاید رعایت و اجرای دقیق و مو به موی این برنامه ها برای برخی از افراد سخت باشد و آن ها در نهایت نتوانند این شیوه ی درمانی را به نتیجه ی مطلوبی برسانند، اما باز هم ما به شما عزیزان توصیه می نماییم در صورتی که در ابتدایی سطح چاقی و افزایش وزن خود هستید و هنوز دیر نشده است، این روش را برای خود انتخاب و آن را مورد امتحان قرار دهید.
در صورتی که افراد مختلف در وضعیت بحرانی از نظر چاقی باشند و با کمک این روش و شیوه ی درمانی نتوانند نتیجه های مطلوب و دلخواه را کسب نمایند، می توانند شیوه های درمانی دیگری را مورد آزمایش و انتخاب خود قرار دهند.
قطعا نباید دست از تلاش بردارید و امید خود را از دست دهید، بلکه بر اساس شرایطی که دارید با یک متخصص متبحر مشورت نمایید تا معاینه های لازم را بر روی شما پیاده نموده و راه حل جدیدی را در اختیار شما قرار دهد.
در این صورت می توانید به بارداری های موفق نیز فکر کنید و در آن ها به پیروزی دست پیدا نمایید.
دریافت و اجرای برنامه های منظم و اصولی تغذیه:
ممکن است، افراد چاق که دارای مقدار بیشتری از اضافه وزن می باشند در شیوه ای که قبل از این به آن اشاره شد موفقیت چندانی را به دست نیاورند، البته بعضی از افراد نیز می توانند در ابتدا همین روش برنامه های غذایی و رژیم های تغذیه ی مناسب را برای خود انتخاب نمایند.
در هر صورت در برخی اشخاص، شرایط به گونه ای می باشد که آن ها نیاز به شیوه ای ترکیبی و روشی دیگر دارند که در کنار روش اول به آن بپردازند.
به عنوان روش تکمیلی و شیوه ی دوم برای درمان چاقی و اضافه وزن که می تواند اثرات منفی بر روی بارداری و قدرت باروری داشته باشد، می توانیم متد اجرای رژیم های اصولی و علمی تغذیه را مورد انتخاب قرار دهیم.
در این شیوه افراد یک برنامه ی غذایی مشخص را از متخصص مورد نظر دریافت می نمایند و آن را به صورتی دقیق و با ظرافت کامل مورد اجرا قرار می دهند.
بعد از طی شدن مدتی، شرایط و تعادل کالری و میزان انرژی مصرف شده در بدن ایشان به صورتی خواد شد
بعد از طی شدن مدتی، شرایط و تعادل کالری و میزان انرژی مصرف شده در بدن ایشان به صورتی خواد شد که سهم کالری های مصرف شده کم تر مواردی می باشد که بدن ایشان در وعده های مختلف غذایی دریافت می نماید.
این موضوع می تواند به تدریج کاهش وزن و لاغر شدن را برای این افراد به همراه داشته باشد. ایشان ممکن است در ابتدا با کاهش وزن کمی همراه باشند و به همین خاطر تصور نمایند که این روش نیز برای آن ها کارساز نبوده و به نتیجه ی خوبی دست پیدا نخواهند کرد.
اما باید به این نکته توجه نمایند که این شیوه ها نیازمند مقداری صبر و حوصله نیز می باشند و افراد باید به متخصص خویش اعتماد نموده و برنامه ها را برای مدت بیشتری مورد اجرا قرار دهند.
در هر صورت شیوه های اول و دوم که به برنامه های ورزشی و رژیم های منظم غذایی مربوط می شوند، می توانند دارای مشکلات و یا حتی هزینه هایی باشند که افراد را از تداوم اجرای آن ها دلسرد نمایند. به همین خاطر باید افراد متخصص روش های دیگری را نیز برای این اشخاص در نظر داشته و به آن ها پیشنهاد نمایند.
اجرای انواع عمل های جراحی موسوم به جراحی های لاغری:
زمانی که افراد چاق که دارای شرایط بحرانی از اضافه وزن می باشند از روش های مرسومی که برای درمان چاقی وجود داشته و در بخش بالا به آن ها اشاره کردیم به نتیجه های خاصی دست پیدا نمی کنند، منتظر دریافت شیوه های درمانی نوینی از سوی افراد متخصص و با تجربه می باشند.
یکی از متدهایی که در این قسمت قرار است، برای درمان چاقی و اضافه وزن شدید مورد بررسی قرار دهیم، شیوه ی اجرای عمل های موسوم به جراحی های لاغری می باشد که در سال های اخیر از استقبال نسبتا زیادی در بین مردم برخوردار بوده اند.
لطفا در ادامه ی این متن با ما همراه باشید تا به شما عزیزان بگوییم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
در انواع عمل های لاغری به که عمل های جراحی چاقی نیز شناخته می شوند، تغییراتی را در قسمت دستگاه گوارش افراد ایجاد می نمایند.
ممکن است، این تغییرات حالیت دائمی داشته باشند
ممکن است، این تغییرات حالیت دائمی داشته باشند و یا این که به صورت موقتی بوده و امکان برگشت آن ها وجود داشته باشد.
هم چنین ممکن است، اجسام و یا تجهیزاتی که مخصوص این عمل ها می باشند را وارد سیستم گوارشی افراد نمایند و باز هم تغییراتی موقتی را در بدن آن ها ایجاد نمایند.
در هر صورت هدف اصلی این متخصص ها از اجرای چنین عمل های جراحی این است که سیستم کالری و دریافت انرژی در بدن این افراد را با تغییراتی مواجه نمایند. آن ها به دنبال این موضوع هستند که میزان دریافت مواد غذایی و انواع خوراکی را در بدن فر مورد نظر کم نمایند.
در برخی از عمل های جراحی لاغری، فرد بعد از اتمام عمل جراحی با معده ای روبرو می شود
در برخی از عمل های جراحی لاغری، فرد بعد از اتمام عمل جراحی با معده ای روبرو می شود که دارای سایز بسیار کم تری نسبت به معده ی سابق خویش می باشد و به همین خاطر در وعده های اصلی و یا میان وعده های غذایی خویش، نمی تواند مواد زیادی را میل نماید. علت این موضوع نیز این است که معده ی ایشان اصلا گنجایش زیادی را ندارد که قادر به دریافت این مواد غذایی باشد.
به همین خاطر و بعد از گذشت مدت زمانی، کاهش وزن در بدن ایشان شروع می شود. چون آن ها مقدار ناچیزی از مواد غذایی را میل می نمایند که آن هم تنها تأمین کننده ویتامین ها و مواد ضروری برای بدن ایشان می باشد.
آن ها بعد از طی شدن چند ماه با کاهش وزن نسبتا مناسبی روبرو می شوند و هر چه زمان بیشتری طی می شود، می توانند وزن مناسب تری را کم نمایند تا این که در نهایت به شرایط ایده آل وزنی خود می رسند.
به شما عزیزان توصیه می نماییم برای دریافت مشورت و یا اجرای شیوه های مختلف جراحی لاغری با یک پزشک متخصص و ماهر مشورت نمایید و بر طبق دستورالعمل هایی که ایشان به شما ارائه می دهد، عمل نمایید.
آیا با مهم ترین روش های مربوط به عمل های جراحی لاغری آشنایی دارید؟
همان طور که مشاهده فرمودید در بخش قبلی از این نوشتار علمی و پزشکی برخی از شیوه های مرسوم برای درمان چاقی و اضافه وزن که دارای اثرات منفی بر بحث بارداری و باروری افراد مختلف می باشد را حضور شما عزیزان معرفی نمودیم و در انتهای قسمت قبلی شیوه ی نوینی که در سال های اخیر برای رفع این چاقی ها مورد کاربرد قرار می گیرد را به شما معرفی نمودیم.
این روش با عنوان عمل های جراحی لاغری مورد شناسایی قرار می گیرد. اکنون و در قسمت دیگری از مقاله ی خود به دنبال ارائه ی توضیحاتی در مورد این عمل های جراحی لاغری هستیم.
از شما عزیزان خواننده تقاضا داریم با توضیح این شیوه های جراحی و ادامه ی مقاله با ما همراهی نمایید تا به خوبی برای شما توضیح دهیم که آیا چاقی مانع بارداری میشود یا خیر.
عمل های جراحی لاغری داری روش های متنوعی می باشند که معروف ترین و شناخته شده ترین آن ها عبارت هستند، از:
عمل جراحی اسلیو معده
عمل جراحی بای پس معده
عمل جراحی ساسی بای پس معده
عمل جراحی بالن گذاری درون معده ی فرد مورد نظر
عمل جراحی با عنوان حلقه گذاری اطراف معده ی شخص تحت درمان
عمل هایی که با عنوان لیپوساکشن مورد شناخت قرار می گیرند و به شیوه های پیکر تراشی نیز معروف می باشند.
قرار دادن قرص های بالن که در نهایت شبیه به شیوه ی درج بالن بوده و در معده ی فرد بزرگ می شوند.
و دیگر روش های لاغری
البته برخی از روش ها نیز می توانند به صورت موضعی بخش هایی از بدن افراد را با کاهش وزن همراه نمایند. مثلا افراد می توانند قسمت ران ها و یا بازوهای خود را به شکل موضعی لاغر نمایند.
کاهش وزنی عمومی
اما چیزی که در بحث بارداری خانم و یا قدرت باروری ایشان و مردها موثر و مفید می باشد، کاهش وزنی عمومی است که در بخش های مختلف بدن رخ دهد. در حقیقت بهتر است به همان شیوه های جراحی لاغری بالا توجه داشته باشید که دارای اثراتی کلی بر روی وزن افراد بوده و در همه ی بدن آن ها کم شدن وزن را به همراه دارند.
بهتر است در مورد هر کدام از شیوه های جراحی لاغری اطلاعات بهتر و بیشتری را کسب نمایید و البته برای این منظور باید به پزشک متخصص آن حوزه مراجعه و با ایشان به مشورت بپردازید.
به این نکته دقت داشته باشید که همه ی شیوه های نوین جراحی لاغری نیز مناسب همه ی افراد نمی باشند و اشخاصی که دارای شرایط چاقی هستند، باید توسط پزشک متخصص مورد معاینه قرار گرفته تا بهترین شیوه ی جراحی لاغری برای آن ها مورد گزینش قرار گرفته و آن را اجرا نمایند.
برای این منظور نیز به شما توصیه می نماییم با پزشکی متخصص و با تجربه مشورت نمایید و راهکارهای اصولی و علمی را از ایشان کسب کنید تا بتوانید بهترین عمل جراحی لاغری را انجام دهید و مناسب ترین نتیجه ها را کسب نمایید. در نهایت با کاهش وزنی که برای شما و یا هر فرد چاق دیگری رخ خواهد داد، مشکلات و تاثیرات اضافه وزن بر روی مسئله بارداری و باروری افراد نیز مورد درمان قرار خواهد گرفت.
آیا با مهم ترین مزیت های مربوط به شیوه های جراحی لاغری آشنایی دارید؟
همان گونه که ملاحظه فرمودید در بخش پیشین از نوشتار خود شما عزیزان را با شیوه ای نوین برای درمان چاقی های شدید آشنا نمودیم و مهم ترین روش های جراحی لاغری را برای شما معرفی کردیم. این که و در قسمت دیگری از این مقاله ی علمی نوبت به این مبحث می رسد که مزیت های فراوانی که در این شیوه های جراحی لاغری وجود دارند را خدمت شما توضیح دهیم.
از شما دعوت می نماییم در تشریح این مزایا و قسمت دیگری از نوشتار ما با ما همراه باشید.
این عمل های جراحی برای برخی از افراد چاق مناسب می باشند و این موضوع را پزشک متخصص می تواند تشخیص دهد. یکی از پارامترهای مهم برای تعیین و انتخاب بهترین شیوه های جراحی لاغری، مقدار به دست آمده از پارامتر شاخص توده ی بدنی برای افراد مختلف می باشد که در مورد چگونگی محاسبه این فاکتور نیز در بخش های ابتدایی همین مقاله توضیحات کاملی را حضور شما ارائه دادیم.
عمل های موسوم به جراحی های لاغری دارای مزیت های زیادی می باشند که ما چند مورد از آن ها را برای شما بیان می کنیم. لطفا با ما همراه باشید.
اصلی ترین مزیت هایی موجود در شیوه های جراحی لاغری به این شرح می باشند:
اول این که این شیوه ها کاهش وزن چشم گیری را در مدت زمانی کوتاه به همراه دارند و افراد خیلی زود متوجه کاهش وزن خود شده و از این بابت بسیار خوشحال شده و امید خود را به کم شدن وزن بیشتر به دست می آورند. در این حین ایشان می توانند انگیزه ی بهتری برای وارد شدن به برنامه های غذایی و یا ورزشی داشته باشند تا بتوانند در نهایت کاهش وزن بهتری را تجربه نمایند.
این روش های جراحی لاغری با کمک شیوه ای با عنوان لاپاراسکوپی مورد اجرا قرار می گیرند
این روش های جراحی لاغری با کمک شیوه ای با عنوان لاپاراسکوپی مورد اجرا قرار می گیرند و دارای برش ها و زخم های بسیار محدودی می باشند. به همین خاطر احتمال رخداد هر نوع عفونتی در این روش ها بسیار پایین بوده و هم چنین این زخم ها و برش ها در مدت زمانی کوتاهی بهبودی و التیام کامل را به دست می آورند.
در این جا مجموعه توضیحات ما در زمینه ی این موضوع که آیا چاقی مانع بارداری میشود به پایان رسید.
امید است از مطالب بیان شده در قسمت های مختلف این مقاله ی علمی و پزشکی نهایت استفاده را برده باشید و به خوبی متوجه این موضوع مهم شده باشید که آیا چاقی مانع بارداری میشود؟
بر اساس آن چه در قسمت های گوناگون این نوشتار حضور شما عزیزان ارائه دادیم، باز هم به شما همراهان گرامی سفارش می نماییم برای درمان چاقی خود و در نهایت اقدام به بارداری مناسب، بهتر است به پزشکی متخصص و ماهر مراجعه نمایید و با ایشان در مورد مشکل اضافه وزن و هم چنین بارداری خویش مشورت نمایید تا بهترین راهکارها را به شما ارائه نماید.
از این که در تعقیب این موضوع که آیا چاقی مانع بارداری میشود تا پایان مقاله با ما همراه بودید از همه ی شما خوبان نهایت تشکر و قدردانی را داریم.