پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند
پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

با موضوع پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند در خدمت شما هستیم.

 

روش های متفاوتی برای کاهش وزن و لاغری، وجود دارد که در مقاله قبل، بهترین روش لاغری پهلو را بررسی کردیم.

به طور کلی باید بدانید پیاده روی بیشترین تاثیر را بر روی ران و ساق پا دارد.اما هنگامی که بحث کالری سوزی مطرح است، می توان مزایای بیشتری نیز در پیاده روی یافت.

بسیاری از افراد، برای حفظ و یا رسیدن به تناسب اندام، از رژیم های لاغری مختلف پیروی می کنند و برخی دیگر، به ورزش روی می آورند. ورزش، فواید بی شماری را برای بدن دارد.

از آن جمله می توان به افزایش طول عمل و حفظ سلامت جسمانی و روحی، اشاره کرد.

هم چنین، ورزش، می تواند تاثیر بسیار زیادی بر کاهش وزن و نیز، حفظ و تعادل وزن کاهش یافته، داشته باشد. یکی از محبوب ترین اشکال فعالیت های بدنی، پیاده روی می باشد. پیاده روی، به عنوان یک فعالیت جسمی مؤثر و مفید، تاثیر بسیار زیادی بر کاهش وزن و لاغری دارد.

مقدمه

پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند
پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

از دیگر دلایل محبوبیت پیاده روی، رایگان بودن این ورزش می باشد. این ورزش را می توان در هر جایی و هر نقطه ای، بدون این که هیچ هزینه ای بابت آن پرداخت شود، انجام داد. علاوه بر این، پیاده روی، یک ورزش بی خطر و نیز قابل دسترس می باشد. در این مقاله، سعی داریم به بررسی موضوع پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند بپردازیم.

اینفوگرافیک پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

اینفوگرافیک پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند
اینفوگرافیک پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند؟

  1. ران
  2. باسن 
  3. ساق پاها
  4. قسمت مرکزی بدن

 

 

پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند

یکی از سؤالاتی که بسیاری از افراد از خود می پرسند این است که، با پیاده روی، کدام قسمت از بدن، لاغر می گردد!! لازم به ذکر است که بیشترین تاثیرپذیری را از پیاده روی در کل بدن، ران ها و پاها دارند.

به صورت کلی، عضلات بخش تحتانی بدن، که شامل ران ها، باسن و ساق پاها می باشند، بیشترین میزان تاثیر پذیری را از پیاده روی خواهند داشت.

پیاده روی یک ورزش کم تاثیر است که می تواند به بهبود تناسب اندام کلی و سوزاندن کالری کمک کند، که می تواند منجر به کاهش وزن و ظاهری لاغرتر شود.

هنگامی که راه می روید، از گروه های مختلف ماهیچه ای در بدن خود استفاده می کنید، از جمله پاها، باسن و قسمت مرکزی بدن.

در نتیجه، پیاده روی می تواند به تقویت و تقویت این گروه های عضلانی کمک کند، که می تواند به ظاهری باریک تر منجر شود.

علاوه بر این، پیاده روی می تواند با افزایش توده عضلانی و کاهش چربی بدن به بهبود ترکیب کلی بدن شما کمک کند.

این می تواند به طور کلی به ظاهری باریک تر منجر شود، زیرا بافت ماهیچه ای متراکم تر از بافت چربی است و فضای کمتری را در بدن اشغال می کند.

در حالی که پیاده روی می تواند به بهبود ظاهر بسیاری از قسمت های بدن کمک کند، احتمالاً بیشترین تأثیر را روی پاها و باسن دارد.

اینها مناطقی هستند که در حین پیاده روی بیشتر فعال هستند و بنابراین احتمالاً بیشترین بهره را از این شکل از ورزش می برند.

با این حال، مهم است به یاد داشته باشید که برای مشاهده تغییرات قابل توجه در بدن خود، باید پیاده روی منظم را با یک رژیم غذایی سالم و سایر اشکال فعالیت بدنی ترکیب کنید.

لازم به ذکر است که، بزرگترین عضلات بدن، در حقیقت عضلات چهار سر ران می باشد.

وظیفه اصلی بزرگترین عضله بدن و یا همان عضللات چهار سر، بلند کردن پاها و نیز حرکت دادن ان ها، به سمت جلو، می باشد. این در حالی است که کلیه عضلات واقع شده در عضلات چهار سر ران، می توانند وظیفه به عقب راندن پای فرد را به عهده بگیرند.

پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغری میکند
پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغری میکند
در هنگام پیاده روی و هر زمانی که نیاز به خم کردن زانوها باشد، عضلات پشت پا، دخیل می شوند

در هنگام پیاده روی و هر زمانی که نیاز به خم کردن زانوها باشد، عضلات پشت پا، دخیل می شوند. یکی از قوی ترین عضلات موجود در بدن، عضله باسن می باشند. این عضلات سبب می شوند که فرد توان ایستادن داشته باشد و بدن را در شرایط پایدارتری، نگه می دارد.

تاثیر پیاده روی، بر عضلات باسن، در زمانی که سرعت پیاده روی بالا باشد، بسیار افزایش خواهد یافت. پیاده روی در فرم دهی بخش عضلات باسن، بسیار مؤثر است. هم چنین، عضلات ساق پاها نیز که وظیفه کشیده شده مچ پاها را بر عهده دارند، با پیاده روی، قوی تر می شوند.

اما تمامی موارد فوق الذکر، تمامی تاثیرات مثبت پیاده روی بر بدن انسان، نمی باشند. در ادامه مقاله پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند بیشتر به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

پیشنهاد می کنیم از پست محاسبه bmi بر اساس سن دیدن کنید.

پیاده روی، تاثیر بسیار زیادی بر لاغر شدن قسمت های شکم و پهلو ها دارد

پیاده روی، تاثیر بسیار زیادی بر لاغر شدن قسمت های شکم و پهلو ها دارد. هنگامی که فرد پیاده روی می کند، تمامی عضلات نواحی شکم و پهلوها را درگیر می کند.

پیاده روی، تاثیر بسیار زیادی بر لاغر شدن قسمت های شکم و پهلو ها دارد
پیاده روی، تاثیر بسیار زیادی بر لاغر شدن قسمت های شکم و پهلو ها دارد

هنگامی که فرد اقدام به پیاده روی با سرعت بالا می نماید، عمل چربی سوزی در این نواحی از بدن، با سرعت بالایی، انجام می گیرد. البته شکم و پهلو ها تنها مناطق درگیر در هنگام پیاده روی نمی باشند. پیاده روی سبب تقویت بسیاری از عضلات و لاغر کردن اندام های بدن می گردد. هم چنین، پیاده روی باعث افزایش استقامت بدن نیز، می گردد. در زیر به این موارد اشاره خواهیم کرد:

لاغری در ناحیه ران، باسن و ساق پا به دلیل پیاده روی

پیاده روی سبب می شود که چربی های انباشته شده در نواحی مختلف بدن، از جمله قسمت ران، باسن و نیز ساق پاها، از بین بروند و در نتیجه، لاغری در این نواحی، حاصل گردد. به صورت کلی، عضلات چهار سر ران، بزرگترین عضلات بدن به شمار می روند که وظیفه آن ها، بلند کردن پاها و نیز حرکت به جلو می باشد. در ناحیه پشت پا، عضلات همسترینگ وجود دارند.

وظیفه عضلات همسترینگ، در حقیقت حرکت رو به عقب پاها می باشد. هنگامی که فرد پیاده روی می کند، به صورت دائمی، پاها خم شده و به جلو و عقب هدایت می شوند. در نتیجه، تمامی عضلات درگیر در این نواحی، تحت تاثیر قرار گرفته و عمل چربی سوزی در این نواحی، انجام می گیرد.

این عمل سبب می گردد که در مدتی کوتاه، تمامی این قسمت ها، لاغری شوند. در پیاده روی های با سرعت بالا، قسمت های ران و باسن و ساق پا نیز درگیر می شوند. چنان چه فرد، در روی یک سطح شیب دار پیاده روی کند، عضلات باسن به شدت درگیر شده و در مدتی کوتاه، عمل چربی سوزی رخ خواهد داد.

لاغری در ناحیه ران، باسن و ساق پا به دلیل پیاده روی
لاغری در ناحیه ران، باسن و ساق پا به دلیل پیاده روی

لاغری بازوها و کمر به دلیل پیاده روی

داشتن یک پیاده روی منظم و در عین حال با سرعت، می تواند بازوها را نیز درگیر خود کند. این امر یک حرکت کاملاً طبیعی می باشد و باعث می شود که تمامی عضلات بالایی نیز، تقویت شوند. در این حال، کمر نیز، که جزوی از عضلات ناحیه بالای بدن به شمار می رود، در حین پیاده روی، تقویت می گردد.

بسیاری از افرادی که پیاده روی های مداوم انجام می دهند، معمولاً به درد در ناحیه کمر، دچار نمی شوند. لازم به ذکر است که، پیاده روی به تنهایی نمی تواند سبب کاهش وزن و لاغری شود.

برای تاثیرگذاری آن بر روی لاغری اندام های مختلف بدن، در ابتدا می بایست از میزان کالری مصرفی بدن، کاسته شود. زیرا که، اگر میزان کالری مصرفی فرد، بالاتر از کالری باشد که فرد در هنگام ورزش کردن و یا پیاده روی کردن، می سوزاند، بدون تردید، هیچ اتفاق مثبتی در امر کاهش وزن و لاغری، رخ نخواهد داد.

لاغری شکم و پهلوها به دلیل پیاده روی

همان طور که به آن اشاره شد، پیاده روی عاملی مؤثر بر لاغر کردن نواحی شکم و پهلوها می باشد. در هنگام پیاده روی، خصوصاً یک پیاده روی سریع، سرعت ضربان قلب و تنفس بالا رفته و این امر، سبب تقویت عضلات شکمی و در عین حال، سوزاندن چربی های این نواحی می گردد.

لاغری شکم و پهلوها به دلیل پیاده روی
لاغری شکم و پهلوها به دلیل پیاده روی

به صورت کلی، در هنگام پیاده روی، تقریباً تمامی اندام ها و عضلات بدن، درگیر می شوند که این امر، سبب می گردد که عمل چربی سوزی، در همه جای بدن، اتفاق بیافتد. در ادامه مقاله پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند بیشتر به بررسی تاثیر پیاده روی بر کاهش وزن، خواهیم پرداخت. با ما هم چنان بمانید.

تاثیر پیاده روی بر کاهش وزن و تناسب اندام

پیاده روی، به عنوان یکی از آسان ترین انواع حرکات و فعالیت های ورزشی، یکی از بهترین انواع ورزش ها، برای کالری سوزی به شمار می رود.

برای کاهش وزن، قدم نخست سوزاندن چربی های انباشته شده در نواحی مختلف بدن، به خصوص در نواحی شکم و پهلو ها، می باشد.

پیاده روی، سبب کالری سوزی می شود که در نتیجه آن، از میزان چربی های انباشته شده در بدن، به تدریج، کاسته می شود.

بدن انسان، برای انجام کلیه فعالیت های خود، نیاز به انرژی دارد. از جمله این فعالیت ها، می توان به اعمالی نظیر، حرکت کردن، تنفس و یا فکر کردن، اشاره کرد.

لذا، فرد برای این که توانایی انجام هر یک از فعالیت های روزانه خود را داشته باشد، می بایست انرژی لازم برای این فعالیت ها را، کسب نماید تا برای تولید انرژی به هدف انجام آن فعالیت، از آن بهره بگیرد.

تاثیر پیاده روی بر کاهش وزن و تناسب اندام
تاثیر پیاده روی بر کاهش وزن و تناسب اندام

نکته حائز اهمیت این است که میزان کالری که هر فرد در طول روز به آن نیاز دارد، با فرد دیگر متفاوت می باشد.

این تفاوت ها می توانند به فاکتورهای متفاوتی وابسته باشند که از آن جمله می توان به فاکتورهایی نظیر، وزن و جنسیت و ژن و نیز میزان فعالیت های روزانه فرد، اشاره نمود. بر اساس تمامی موارد فوق الذکر، پیاده روی، بر روی افراد مختلف، تاثیرات متفاوتی دارد.

افرادی که از نظر جسمانی، بسیار فعال تر می باشند، در هنگام پیاده روی نیز، میزان بیشتری کالری مصرف می کنند

افرادی که از نظر جسمانی، بسیار فعال تر می باشند، در هنگام پیاده روی نیز، میزان بیشتری کالری مصرف می کنند. بر اساس تحقیقات، بدون در نظر گرفتن کلیه فاکتورهای مؤثر در میزان مصرف انرژی، یک فرد عادی، هنگامی که یک مایل پیاده روی می کند، به صورت تقریبی، 100 گرم انرژی می سوزاند.

لازم به ذکر است که این میزان، متغیر بوده و همان گونه که به آن اشاره شد، در افراد مختلف و بر اساس فاکتورهای مؤثر در کاهش وزن، نظیر سن و جنسیت و نیز وزن فرد، متفاوت می باشد.

میزان بالای مصرف انرژی و کالری سوزی حاصل از پیاده روی، این ورزش شادی آور و در عین حال، کم هزینه را، در رده بهترین روش های کاهش وزن، قرار داده است.

پیاده روی، تاثیر بسیار زیادی بر لاغری دارد و علاوه بر آن، بدن را در برابر احتمال ابتلا به بسیاری از انواع بیماری ها، ایمن می کند. لازم به ذکر است که، تاثیر پیاده روی بر کاهش وزن، بر کسی پوشیده نمی باشد. اما، پیاده روی را نمی توان روشی مناسب و تاثیر گذار بر درمان بیماری چاقی، به شمار آورد.

بیماری چاقی، نوعی از بیماری می باشد که بدن فرد، سرشار از چربی های انباشته شده در بدن می شود

بیماری چاقی، نوعی از بیماری می باشد که بدن فرد، سرشار از چربی های انباشته شده در بدن می شود و این امر، باعث بروز بسیاری از مشکلات جسمی و روحی، برای مفرد می گردد. بی ام ای این افراد، بسیار بالا می باشد و این امر سبب تاثیر ناپذیری پیاده روی، در کاهش وزن، می گردد.

این افراد، نمی توانند با رژیم لاغری و ورزش، وزن خود را کاهش داده و به تناسب اندام برسند. در این راستا، دکتر سلیمی، فوق تحصص لاپاراسکوپی و جراحی چاقی، بهترین گزینه درمانی را برای افراد با بی ام ای بالا، جراحی چاقی، عنوان می نمایند.

بیماری چاقی، نوعی از بیماری می باشد که بدن فرد، سرشار از چربی های انباشته شده در بدن می شود
بیماری چاقی، نوعی از بیماری می باشد که بدن فرد، سرشار از چربی های انباشته شده در بدن می شود

زیرا که پیاده روی، با تمامی فوایدی که باخود برای فرد به همراه دارد، نمی تواند وزن فردی را که به بی ام آی بالا، مبتلا می باشد، بهبود بخشد.

در بخش های دیگری از این مقاله، به بررسی مبحث BMI و تاثیر آن، بر تناسب اندام، خواهیم پرداخت. در ادامه مقاله پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند بیشتر به بررسی این موضوع، خواهیم پرداخت. با ما هم چنان تا انتهای این مقاله، همراه باشید.

پیاده روی و تاثیر آن بر لاغر کردن شکم

هنگامی که فرد با سرعت بسیار بالایی شروع به پیاده روی می کند، ضربان قلب شدیدتر می شود و نیز تعداد تنفس ها در هر دقیقه نیز، افزایش می یابد.

با سریع تر شدن ضربان قلب و نفس های تند و عمیق، به صورت طبیعی، عضلات شکم تخت می شوند و در عین حال، سبب تقویت این عضلات نیز می شود.

تاثیرات پیاده روی بر روی چربی های ناحیه شکم تا به آن جاست که تنها پس از مدت زمانی کوتاه، می توان این تغییرات را بر نواحی مختلف شکم و پهلو ها به صورت واضح مشاهده کرد. همچنین، عضلات ناحیه شکمی، یک تثبیت کننده برای بدن می باشند.

به طوری که وقتی فرد در حال پیاده روی و در عین حال، عضله سازی در ناحیه شکمی می باشد، به صورت دائمی این عضلات، تعادل بدن را حفظ می نمایند.

لازم به ذکر است که فعالیت های قلب نیز، ارتباط مستقیمی با سرعت پیاده روی فرد دارد. هنگامی که فرد در حال پیاده روی می باشد، قلب بیش از حالت عادی به فعالیت می پردازد.

بهبود عملکرد قلب

لذا، پیاده روی نه تنها بر روی تمامی اعضای بدن، تاثیرات بسیار مثبتی دارد، بلکه سبب بهبود عملکرد قلب و تقویت آن نیز، می گردد. اما نکته جالب دیگر این است که تمامی عضلات قسمت بالایی بدن نیز، هنگامی که فرد در حال پیاده روی می باشد، تحت تاثیر قرار می گیرند.

بهبود عملکرد قلب
بهبود عملکرد قلب

هنگامی که فرد با سرعت به نسبت بالایی در حال پیاده روی می باشد، بازوها نیز برای حفظ تعادل بیشتر به حرکت در می آیند. معمولاً هنگامی که سرعت پیاده روی به 100 الی 120 قدم در هر دقیقه می رسد، فرد به ناچار بازوهای خود را به صورت مداوم به حرکت در می آورد.

این امر سبب می گردد که بازوها نیز، در نتیجه پیاده روی سریع، تقویت شوند. این حرکت که کاملاً طبیعی و غیر ارادی می باشد، می تواند سبب تقویت عضلات قسمت بالای بدن و نیز کمر گردد.

تاثیر بسیار زیادی بر لاغری قسمت های بالایی بدن

لذا پیاده روی، نه تنها باعث تقویت عضلات قسمت پایین اندام می شود، بلکه می تواند تاثیر بسیار زیادی بر لاغری قسمت های بالایی بدن داشته باشد.

پیاده روی اصولی و منظم، می تواند سبب بهبود بسیاری از دردهای ناحیه کمر شود و بسیار خوب است که در کنار یک رژیم لاغری مناسب و انجام حرکات ورزشی منظم، پیاده روی نیز، در برنامه روزانه فرد، به صورت منظم، گنجانده شود.

تاثیر بسیار زیادی بر لاغری قسمت های بالایی بدن
تاثیر بسیار زیادی بر لاغری قسمت های بالایی بدن

در تکمیل موارد فوق الذکر، لازم است بدانیم که یکی از موارد بسیار مهمی که می بایست برای لاغر کردن و از بین بردن چربی های انباشته شده در ناحیه شکمی و پهلوها، در نظر داشت، این است که نمی توان تنها با پیاده روی موفق به از بین بردن تمامی چربی های اضافه بدن شد.

لازم است که فرد علاوه بر پیاده روی، از یک رژیم لاغری استاندارد و نیز ورزشهای مناسب برای کاهش وزن، بهره بگیرد

در این راستا، لازم است که فرد علاوه بر پیاده روی، از یک رژیم لاغری استاندارد و نیز ورزشهای مناسب برای کاهش وزن، بهره بگیرد تا بتواند بهترین نتیجه را از پیاده روی، کسب نماید.

زیرا که با کم کردن کالری مصرفی روزانه است که می توان چربی های اضافی بدن را از بین برد. چربی های انباشته شده در بدن، به سختی شکسته می شوند.

اما با پیروی از یک رژیم لاغری صحیح و کم کالری، می توان این کار دشوار را، ممکن ساخت. پیاده روی های منظم و پی در پی، با سرعتی نرمال که نه بسیار سریع باشد و نه کند، سبب بالا رفتن ضربان قلب و تعریق می شوند.

این ورزش برای تمامی افرادی که به مشکلات مفصلی مبتلا نباشند، راه حلی بسیار مناسب می باشد و می تواند بهترین نوع ورزش برای لاغر کردن شکم به شمار رود.

افرادی که آمادگی پیاده روی های سخت و دشوار را ندارند

دقت شود که افرادی که آمادگی پیاده روی های سخت و دشوار را ندارند، نباید از همان ابتدا، مسیرها و روش های سخت پیاده روی را طی کنند. این افراد می بایست تنها به مدت نیم ساعت و در یک سطح کاملاً صاف، هر روز به پیاده روی بپردازند و به تدریج در طول یک ماه، این زمان را تا یک ساعت، افزایش دهند.

پس از پیدا کردن آمادگی جسمانی کافی، فرد می تواند به تدریج به جای پیاده روی بر روی سطوح صاف، کم کم شروع به پیاده روی بر روی سطوح شیب دار، با شیب کم، بنماید. لازم به ذکر است که، دویدن، از راه رفتن به هدف لاغری، بهتر می باشد.

زیرا که دویدن سبب سریع تر سوزاندن چربی های بدن می شود و سرعت کاهش وزن را افزایش می دهد. از همین رو، به افرادی که توانایی جسمانی کافی برای دویدن را دارند، توصیه می شود که به جای راه رفتن و پیاده روی، دویدن را امتحان کنند. البته دویدن به افراد بالای 45 سال، توصیه نمی شود.

چه دویدن و چه پیاده روی، هر دو در کاهش وزن، بسیار تاثیرگذار می باشند

در هر صورت، چه دویدن و چه پیاده روی، هر دو در کاهش وزن، بسیار تاثیرگذار می باشند. اما مدت زمان دویدن و پیاده روی، مشابه یکدیگر نمی باشد و می بایست در نظر داشت که برای گرفتن نتیجه بهتر، می بایست حتماً فرد، در زمان مشخص و به مدت زمانی مشخص، این ورزش ها را انجام دهد.

یکی از مواردی که در هنگام پیاده روی بسیار توصیه می شود، داشتن یک کفش مناسب در هنگام پیاده روی می باشد. پیاده روی یک ورزش کم خرج و در عین حال مفرح می باشد که فواید بسیار زیادی را برای بدن به همراه دارد.

چه دویدن و چه پیاده روی، هر دو در کاهش وزن، بسیار تاثیرگذار می باشند
چه دویدن و چه پیاده روی، هر دو در کاهش وزن، بسیار تاثیرگذار می باشند

یکی از بزرگترین فواید آن، کاهش وزن و لاغری می باشد. اما همان طور که به آن اشاره شد، فرد در هنگام پیاده روی کالری کمتری را به نسبت زمانی که در حال دویدن می باشد، خواهد سوزاند. پیاده روی برای بسیاری از اندام های بدن مفید می باشد.

این ورزش مفید و سودمند، می تواند سبب سلامت قلب، تنظیم فشار خون و نیز تقویت عضلات بدن شود

این ورزش مفید و سودمند، می تواند سبب سلامت قلب، تنظیم فشار خون و نیز تقویت عضلات بدن شود. البته دویدن نیز، فواید بی شماری را برای بدن دارد و می تواند در کاهش وزن با سرعت بالا، بسیار مؤثر باشد. هنگامی که فرد می دود، کالری بسیار زیادی را می سوزاند و در نتیجه، عمل کاهش وزن، با سرعت بیشتری انجام می گیرد.

این در حالی است که زمان لازم برای چربی سوزی و سوزاندن کالری، در پیاده روی، چندین برابر دویدن می باشد. اما لازم به ذکر است که، برای افرادی که حجم توده بدنی ایشان بسیار بالا می باشد، انجام حرکات ورزشی نظیر دویدن یا پیاده روی، بسیار دشوار می باشد.

این افراد عموماً از بیماری های مرتبط با مفاصل در رنج می باشند. زیرا که بدن ایشان تحمل وزن بالای آن ها را ندارد. این امر سبب می گردد که نه تنها پیاده روی و یا دویدن برای این افراد، نتواند کمکی به کاهش وزن باشد، بلکه سبب بروز بسیاری از مشکلات مفصلی نیز، شود.

در ادامه مقاله ” پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند ” بیشتر به بررسی ارتباط میان بی ام ای و کاهش وزن، خواهیم پرداخت. اگر تا به این جای مقاله، برای شما مفید بوده است، از شما دعوت می کنیم تا با ما تا پایان آن، همراه باشید.

زمان مناسب برای پیاده روی به هدف لاغری

بهتر زمان برای سوزاندن چربی های بدن، زمانی می باشد که میزان ذخیره کربوهیدرات ها در بدن، در حداقل قرار داشته باشد. به همین جهت، شاید بتوان گفت که بهترین زمان برای پیاده روی، اگر به هدف کاهش وزن باشد، صبح ناشتا می باشد.

در هنگام صبح، پیش از آنکه فرد چیزی میل کند، بدن او که برای زمان طولانی است هیچ ماده غذایی را مصرف نکرده است و میزان ذخیره مواد غذایی در بدن وی، در حداقل آن قرار دارد و کاملاً خالی می باشد، به دلیل آن که هیچ کربودهیدراتی برای سوزاندن و ایجاد انرژی وجود ندارد، برای ایجاد انرژی لازم برای پیاده روی، به سراغ چربی های انباشته شده در بدن می رود.

زمان مناسب برای پیاده روی به هدف لاغری
زمان مناسب برای پیاده روی به هدف لاغری

بدن به صورت طبیعی، برای کسب انرژی لازم خود، شروع به چربی سوزی می کند. اما لازم به ذکر است که، مدت زمان پیاده روی صبحگاهی نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. پیاده روی طولانی مدت که بیش از 40 دقیقه به طول بیانجامد، در زمان صبح ناشتا، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

از همین رو، توصیه می شود که اگر فرد به هدف لاغری، اقدام به پیاده روی صبحگاهی می نماید، باید در نظر داشته باشد که زمان این پیاده روی، می بایست کمتر از 40 دقیقه باشد.

بر خلاف تصور بسیاری از افراد که می گویند بعد از صرف غذا، پیاده روی مفید می باشد، در حقیقت این عمل نباید انجام شود.

یکی دیگر از نکاتی که می بایست در نظر داشت، این است که بر خلاف تصور بسیاری از افراد که می گویند بعد از صرف غذا، پیاده روی مفید می باشد، در حقیقت این عمل نباید انجام شود.

اگر به هدف کاهش وزن تمایل به پیاده روی دارید، باید در نظر داشته باشید که پس از صرف غذا، حداقل 3 الی 4 ساعت نباید پیاده روی کنید. زیرا که در ابتدا می بایست غذا به صورت کامل، هضم شود و پس از آن، پیاده روی را آغاز نمایید.

هم چنین، نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که، پس از یک پیاده روی طولانی مدت، تا یک ساعت، نباید هیچ غذایی میل شود تا عمل چربی سوزی، به صورت کامل و درست، محقق گردد. لازم به ذکر است که برای افرادی که تصمیم به پیاده روی صبحگاهی و ناشتا دارند، مصرف وعده صبحانه، نیم ساعت پس از پیاده روی، بلامانع می باشد.

بر خلاف تصور بسیاری از افراد که می گویند بعد از صرف غذا، پیاده روی مفید می باشد، در حقیقت این عمل نباید انجام شود.
بر خلاف تصور بسیاری از افراد که می گویند بعد از صرف غذا، پیاده روی مفید می باشد، در حقیقت این عمل نباید انجام شود.
وعده صبحانه به نسبت سایر وعده های غذایی که در طول روز مصرف می شود، به نسبت، سبک تر می باشد

زیرا که وعده صبحانه به نسبت سایر وعده های غذایی که در طول روز مصرف می شود، به نسبت، سبک تر می باشد. همان طور که به آن اشاره شد، بهترین زمان برای پیاده روی که به هدف لاغری انجام می گیرد، صبح ناشتا می باشد.

زیرا که بدن در این زمان، بیشترین میزان آمادگی را برای چربی سوزی، از خود نشان می دهد. این اتفاق به دو دلیل رخ می دهد. دلیل اول آن است که، میزان سطح قند خون در صبح ناشتا، پایین تر از سایر اوقات روز می باشد. این امر سبب می شود که بدن برای تامین انرژی لازم برای خود، به دنبال یک منبع دیگر انرژی باشد.

چربی های ذخیره شده در بدن، منابع خوب انرژی محسوب می شوند که می توانند انرژی لازم برای پیاده روی را، تامین نمایند.

اما دلیل دیگری که در این جا لازم است به آن اشاره کنیم، بالا بودن تعداد هورمون های چربی سوز در صبح ناشتا می باشد. صبح ها، پیش از آن که فرد غذایی مصرف نمایند، میزان هورمون های چربی سوزی نظیر کورتیزول، بسیار زیاد می باشد.

از همین رو، بر اساس بررسی های انجام شده بر روی بسیاری از افرادی که صبح ها اقدام به پیاده روی می کنند، این نتیجه حاصل شده است که میزان کاهش وزن و لاغری در نواحی شکمی و پهلوها، بسیار زیاد بوده است.

این افراد، تمایل بسیار زیادی از خود برای دنبال کردن تمرینات ورزشی از خود نشان می دهند

همچنین، این افراد، تمایل بسیار زیادی از خود برای دنبال کردن تمرینات ورزشی از خود نشان می دهند و بر برنامه های ورزشی که به آن ها داده می شوند، احساس پایبندی بیشتری دارند.

این دو عامل اساسی، دلیلی بر کاهش وزن و لاغری شدن افرادی می باشد که صبح ناشتا را برای پیاده روی انتخاب می کنند. لازم به ذکر است که، پیاده روی صبح گاهی هیچ ضرری برای بدن ندارد. همچنین هیچ اختلالی را نیز در سلامت بدن فرد و نیز خواب او، ایجاد نمی کند.

زیرا که فرد، پس از بیدار شدن، شروع به ورزش کرده و پیاده روی می کند. از طرفی، دقت شود که پیاده روی که هنگام شب انجام شود، می تواند باعث بروز اختلالاتی در خواب فرد شود و فرد نتواند به راحتی بخوابد.

دلیل این امر را می توان بدین گونه توضیح داد که پیاده روی، میزان ضربان قلب را افزایش می دهد. این در حالی است که فرد برای خواب، نیاز دارد که قلب ریتمی آرام داشته باشد تا بتواند در آرامش کامل، به استراحت بپردازد. حال اگر این ضربان شدت بگیرد، فرد دچار اختلال در خواب می گردد که این امر سبب بروز خستگی و بی حالی در طول روز می شود.

این افراد، تمایل بسیار زیادی از خود برای دنبال کردن تمرینات ورزشی از خود نشان می دهند
این افراد، تمایل بسیار زیادی از خود برای دنبال کردن تمرینات ورزشی از خود نشان می دهند

روش یک پیاده روی مؤثر و اصولی برای لاغری

بدون تردید، یکی از مهم ترین مواردی که می بایست در انجام هر حرکت ورزشی در نظر گرفت، انجام صحیح آن حرکت می باشد. این امر، به سبب آن که، بتوان بهترین نتیجه ممکن را از آن حرکت گرفت، الزامی می باشد. پیاده روی نیز، دارای اصول خاص خود می باشد.

رعایت اصول صحیح پیاده روی، هم بر روی کاهش وزن، تناسب اندام، لاغری و تقویت عضلات بدن تاثیر دارد، هم می تواند تاثیرات روحی و روانی بسیار مفیدی را بر روی فرد، بگذارد. جالب است بدانیم که نحوه پیاده روی افراد، می تواند نشان گر حالات روحی و رفتاری ایشان نیز باشد.

به عنوان نمونه، افرادی که منظم و دقیق می باشند، اصولاً در هنگام پیاده روی، گام هایی استوار و کشیده دارند. این در حالی است که افرادی که عجول می باشند، عموماً گام هایی سریع و بلند بر می دارند.

افرادی که شاد هستند و آرامش درونی دارند

هم چنین، افرادی که شاد هستند و آرامش درونی دارند، معمولاً با سرعت متوسط گام بر می دارند و در بیشتر موارد، وضعیت راه رفتن ایشان، بسیار صحیح و حساب شده می باشد.

بسیار خوب است که در هنگام پیاده روی، به طرز راه رفتن خود، بسیار دقت کنیم و سعی در اصلاح آن داشته باشیم تا بتوانیم نتیجه ای مطلوب از پیاده روی خود، کسب کنیم.

این امر سبب می شود که نه تنها، با پیاده روی، جسم خود را تقویت و اصلاح نماییم، بلکه روحیات درونی خود را نیز، بهبود بخشیم تا بتوانیم شادابی و نشاط را به خود بازگردانیم. در ادامه مقاله ” پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند ” به بررسی برخی از نکات مهم، که می تواند تاثیرگذاری بیشتری بر لاغری داشته باشد، می پردازیم.

برخی نکات ضروری پیاده روی برای لاغری

به سبب آن که بتوانیم بهترین نتیجه ممکن را از پیاده روی بگیریم، می بایست حتماً به برخی از نکات در مورد پیاده روی، توجه نماییم. در زیر به برخی از این موارد، اشاره کرده ایم:

در هنگام پیاده روی، اگر تمایل دارید که مسیر خود را به سمت چپ و یا راست تغییر دهید، بهتر است که ابتدا پاها را به جهت مورد نظر خود بچرخوانید و سپس بدن خود را به آن سمت حرکت دهید.

در زمان پیاده روی، به جهت حفظ تعادل، بسیار خوب است که حرکت پاندولی دست ها، رعایت شود. بدین صورت که هماهنگی کاملی بین دست راست و پای چپ و نیز دست چپ و پای راست، در هنگام حرکت، وجود داشته باشد.

توصیه می شود که پیاده روی را بیشتر در سطوح صاف انجام دهید و از پیاده روی در سطوح ناهموار که سربالایی و سرپایینی شدید دارند، به شدت خودداری کنید.

همان طور که در بالا نیز به آن اشاره شد، انتخاب کفش مناسب برای پیاده روی، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. کفش می بایست درست اندازه ، نرم و سبک باشد. بهتر است کمی هم پاشنه داشته باشد. برای آقایان، پاشنه 3 سانتی و برای بانوان پاشنه 3 تا 4 سانتی، ایده آل است.

در هنگام پیاده روی، توجه به وضعیت لگن، بسیار اهمیت دارد

در هنگام پیاده روی، توجه به وضعیت لگن، بسیار اهمیت دارد. چرخش لگن، می بایست رو به عقب باشد تا سبب صاف شدن گودی کمر گردد. در این حالت، برجستگی باسن، کمتر می شود و شکم سفت شده و گوش ها دقیقاً در امتداد شانه ها قرار می گیرند.

در هنگام پیاده روی، توجه به وضعیت لگن، بسیار اهمیت دارد
در هنگام پیاده روی، توجه به وضعیت لگن، بسیار اهمیت دارد

توجه به وضعیت پاها نیز در هنگام پیاده روی بسیار مهم می باشد. برای گرفتن بهترین نتیجه و رسیدن به هدف لاغری، می بایست در طرز راه رفتن، بسیار دقت شود. راه رفتن در حقیقت، یک نوع حرکت خطی می باشد که با عمل یک در میان هر دو پا، انجام می گیرد.

در پیاده روی، اگر زاویه ای داده شود، تمامی کل بدن، تحت آن زاویه، جا به جا می شود. به صورت کلی، حرکت پا در پیاده روی، شامل دو مرحله می شود. در مرحله نخست، پنجه از زمین با یک حرکت تاب دار، بلند می شود و این حرکت با گذاشتن پاشنه بر روی زمین، پایان می یابد.

در حالتی که پاشنه بر روی زمین قرار می گیرد، بهتر است که پنجه به سمت بالا باشد. این امر سبب می گردد که زانو تا میزان حداکثری خود، کشش پیدا کند.

حرکت پاها، می بایست از ران پا آغاز شود تا طول گام ها افزایش یافته و لگن خاصره آزادتر گردد و یک چرخش، در ناحیه لگن خاصره، به وجود آید. مجموعه ای از این حرکات، سبب می شود که در هنگام پیاده روی، تمامی عضلات و اندام های بدن، درگیر حرکت شده و عمل چربی سوزی و تقویت عضلات، در همه جای بدن، انجام گیرد.

کاندیدای مناسب پیاده روی به هدف لاغری

پیاده روی، یک ورزش مناسب، ارزان و در عین حال، مفید می باشد. اما، این ورزش، نمی تواند برای همه افراد، عاملی برای کاهش وزن و لاغری به شمار رود.

زیرا که افراد مختلف، درجات چاقی متفاوتی دارند. تعیین دقیق درجه چاقی فرد، برای یافتن بهترین راه حل برای کاهش وزن، بسیار مهم می باشد.

پیاده روی، برای افرادی که دارای اضافه وزن می باشند، اگر به همراه یک رژیم لاغری مناسب و حرکات ورزشی منظم، باشد، می تواند در کاهش وزن و لاغری، بسیار مفید عمل نماید.

اگر، فرد در درجات بالای چاقی قرار داشته باشد

این در حالی است که اگر، فرد در درجات بالای چاقی قرار داشته باشد و به بیماری های مختلف مرتبط با چاقی مبتلا باشد، دیگر پیاده روی نمی تواند تاثیر شایانی در کاهش وزن و لاغری فرد، داشته باشد.

خصوصاً اگر فرد به دلیل اضافه وزن خود، به بیماری های مختلفی مفصلی و دردهای کمر و زانو و سایر بخش های بدن، دچار شده باشد، پیاده روی در شرایطی، می تواند حتی ضررهایی را نیز برای فرد به همراه داشته باشد.

اگر، فرد در درجات بالای چاقی قرار داشته باشد
اگر، فرد در درجات بالای چاقی قرار داشته باشد

لذا، تمامی مواردی که در بالا به آن اشاره شد، در شرایط صادق است که فرد هنوز به درجات بالای چاقی و بی ام ای بالا، مبتلا نشده باشد.

به سبب اهمیت بالای میزان درجه چاقی و تاثیرپذیری پیاده روی در آن، در ادامه مبحث پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغری میکند به بررسی و بحث در زمینه، شاخص توده بدنی، که معیاری تاثیرگذار بر شرایط جسمانی فرد می باشد، خواهیم پرداخت.

 

لطفا پس از مطالعه این مقاله، از پست قرص لاغری سی ال ای دیدن کنید.

سخن پایانی

پیاده روی، یک ورزش شادی آفرین و در عین حال ساده و کم هزینه می باشد که تاثیر شایانی در کاهش وزن و لاغری قسمت های مختلف بدن، دارد. هنگامی که فرد در حال پیاده روی می باشد، تقریباً تمامی اندام های بدن، درگیر این فعالیت می شوند که از آن جمله، می توان به عضلات شکم، پهلو و … اشاره کرد.

البته پیاده روی با تمامی فوایدی که به همراه دارد، در افرادی که بی ام ای بالا دارند، نمی تواند تاثیر چندانی در کاهش وزن داشته باشد.

در این راستا، دکتر سلیمی، متخصص با تجربه در امر جراحی چاقی و لاپاراسکوپی، به تمامی افرادی که شاخص توده بدنی ایشان، بالاست و به بیماری چاقی مبتلا می باشند، توصیه اکید می کنند که برای رفع بیماری خود و رسیدن به تناسب اندام و سلامت جسمی و روحی، اقدام به انجام عمل جراحی چاقی، بنمایند تا برای همیشه، سالم و تندرست، باقی بمانند.

در این مقاله، سعی شد به بحث و بررسی موضوع پیاده روی کدام قسمت بدن را لاغر میکند بپردازیم. در این راستا، از راهنمایی های دکتر سلیمی در ارتباط با بهترین راه حل برای درمان بی ام ای بالا، بهره بسیار گرفته ایم. امید است که اطلاعات آمده در این مقاله، برای عزیزان علاقمند به این مبحث، مفید واقع شده باشد.

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید