هزینه جراحی چاقی

هزینه جراحی چاقی

فهرست مطالب

موضوع مورد بحث این مقاله هزینه جراحی چاقی می باشد.

امروزه مشکل چاقی یکی از دغدغه های مردم جامعه می باشد. بسیاری از افرادی که مشکل اضافه وزن دارند و قصد لاغری دارند، از شیوه های مختلف برای کاهش وزن استفاده می کنند.

دریافت هزینه جراحی چاقی در 1 دقیقه

 

 

هزینه جراحی چاقی
هزینه جراحی چاقی

 

قبل از آن بهتر است توضیحات دکتر مهدی سلیمی در برنامه نبض 2 از شبکه دوم سیما در مورد جراحی های چاقی مشاهده نمایید.

حجم کثیری از این افراد معتقدند که با خوردن آب هم چاق می شوند و رعایت رژیم های غذای و انجام ورزش ها تاثیری بر کاهش وزن آنها ندارد.

این افراد استرس و دغدغه های مشابهی دارند، به نحوی موجب افسردگی آنها شده است و در نهایت به سوی آخرین گزینه یعنی عمل جراحی پناه می برند. ما در این سعی کردیم روش های جراحی چاقی را برای شما بیان کنیم و هزینه هایی که این جراحی ها برای فرد دارد را بررسی کنیم .

انتظار می رود در پایان مطالعه این مقاله قادر به پاسخگویی به پرسش های زیر باشید.

  • جراحی چاقی به چه منظور انجام می شود؟
  • در چه صورت فرد دارای چاقی مفرط می باشد؟
  • دلایل چاقی مفرط چه مواردی می باشند؟
  • آیا مزایای جراحی لاغری بیش از معایب آن است؟
  • روش های جراحی چاقی کدام روش ها می باشند؟
  • آیا در روش های انجام بالون‌گذاری معده آگاهی دارید؟
  • روش باندینگ یا حلقه معده به چه صورت می باشد؟
  • روش اسلیو معده به چه صورت می باشد؟
  • روش بای‌پس معده به چه صورت می باشد؟
  • روش پلیسه معده به چه صورت می باشد؟
  • روش دئودنال سوئیچ به چه صورت می باشد؟
  • هزینه های جراحی چاقی به چه صورت است؟
  • هزینه بیمارستان شامل چه مواردی است؟

  • عواملی که در هزینه جراحی لاغری اثر می گذارد کدام موارد هستند؟
  • هزینه های پس از جراحی لاغری چه مواردی هستند؟
  • هزینه های بلند مدت که بعد از جراحی چاقی برای بیمار وجود دارد، چه هستند؟
  • مقایسه هزینه های چاقی مفرط در برابر هزینه جراحی چاقی به چه صورت است؟
  • بیمه چه شرایطی را برای تقبل هزینه جراحی چاقی دارد؟
  • بیمارانی که فاقد هرگونه بیمه می باشند هزینه به چه صورت محاسبه می شود؟
  • برای افرادی که بیمه پایه داشته و فاقد بیمه تکمیلی هستند، هزینه به چه صورت است؟
  • برای افرادی که بیمه تکمیلی دارند هزینه به چه صورت محاسبه می شود؟
  • قرار داد بیمه های تکمیلی به چه صورت می باشد؟

 

جراحی چاقی به چه منظور انجام می شود؟

پس از انجام جراحی چاقی بهبود کیفیت زندگی و سلامت جسمی و روحی فرد را شاهد هستیم. انجام موفق این عمل موجب بالا رفتن اعتماد به نفس فرد می شود و مواردی نظیر ؛ریفلاکس معده، بیماری های قلبی را بهبود می بخشد. باعث پایین آمدن فشار خون بالا می باشد.

دیابت نوع دوم را کنترل می کند و از بروز سکته مغزی جلوگیری می کند. انجام جراحی چاقی معمولاً زمانی رخ می دهد که فرد از روش های طبیعی مانند رژیم درمانی و ورزش نتیجه ای نگرفته است و قصد دارد با انجام جراحی، چاقی خود را درمان کند.

جراحی چاقی به چه منظور انجام می شود؟
جراحی چاقی به چه منظور انجام می شود؟

در چه صورت فرد دارای چاقی مفرط می باشد؟

چاقی مفرط در صورتی است که فرد از وزن ایده آل خودش تقریباً 50 کیلوگرم بالاتر باشد. این تعریف طبق قوانین و مقیاس های شرکت بیمه عمر متروپولیتن به دست آمده است.

در چه صورت فرد دارای چاقی مفرط می باشد؟
در چه صورت فرد دارای چاقی مفرط می باشد؟

تقریبا چهار درصد افراد در ایالات متحده دچار چاقی مفرط هستند. چاقی مفرط بیماری هایی مثل فشارخون بالا، دیابت، بیماری های عروقی و… را در پی دارد.

مقیاسی که برای سنجش میزان چاقی در نظر گرفته می شود، مقیاس BMI است. این مقیاس برای نمایش میزان حجم بدن می باشد که در زیر نمایش داده شده است.

BMI=  قد *قد/ وزن به کیلوگرم

BMI کمتر از ۱۸٫۵ = کمبود وزن
BMI بین ۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ = طبیعی
BMI بین ۲۵ تا ۲۹٫۹ = اضافه وزن
BMI برابر ۳۰ و بیشتر = چاق

روش های درمانی مختلفی جهت درمان چاقی به کار گرفته می شود . از جمله آنها می توان به رژیم های غذایی، دارو و قرص های لاغری، ورزش و فعالیت های سنگین و … اشاره کرد. اما بهترین روش جهت درمان چاقی مفرط انجام عمل جراحی می باشد.

 

دلایل چاقی مفرط چه مواردی می باشند؟

دلایل چاقی مفرط به طور قطع مشخص نیست و ممکن است شرایط و عوامل بسیاری در به وجود آمدن چاقی نقش داشته باشند. در فردی که چاقی مفرط دارد، نقطه تنظیم ذخیره انرژی زیاد است. مصرف بیش از حد کالری، کم مصرف کردن انرژی، سوخت و ساز کم ممکن است تغییراتی در این نقطه تنظیم ایجاد کنند.

طبق تحقیقات در برخی موارد چاقی مفرط ارثی نیز می باشد. ترکیبی از عوامل باعث به وجود آمدن چاقی مفرط شده اند. برخی از این عوامل، مسائل ژنتیکی، محیطی، روانی، اجتماعی و شرایط فرهنگی می باشند.

مجموعه این عوامل اختلالاتی در تنظیم اشتها و سوخت و ساز انرژی را به وجود آورده اند. طبق تحقیقات دلیل چاقی مفرط تنها عدم کنترل فرد نمی باشد و عوامل عدیده دیگری در این زمینه نقش دارند.

دلایل چاقی مفرط چه مواردی می باشند؟
دلایل چاقی مفرط چه مواردی می باشند؟

آیا مزایای جراحی لاغری بیش از معایب آن است؟

با وجود تمام شرایط عمل لاغری، به مراتب عوارضی که جراحی چاقی در پی دارد از عوارض چاقی مفرط کمتر می باشد. در حال حاضر خطری که جراحی چاقی دارد کمتر از جراحی کیسه صفرا می باشد.

چاقی مفرط خطر بیماری های زیادی را به دنبال دارد. بیماریهایی نظیر؛ همچون آرتروز، فشار خون بالا، سکته قلبی و مغزی. میزان مرگ و میر در افرادی که جراحی چاقی را انجام داده اند ، کاهش بسیاری داشته است.

با تمام این اوصاف باید در نظر بگیرید که آیا کاندیدای مناسبی برای انجام جراحی چاقی می باشید. جهت اطلاع از این مسئله باید با جراح لاغری مشاوره کرده و اطلاعات لازم را از پزشک دریافت نمایید. جراح با در نظر گرفتن شرایط شما بهترین روش را برای شما انتخاب می نماید .

آیا مزایای جراحی لاغری بیش از معایب آن است؟
آیا مزایای جراحی لاغری بیش از معایب آن است؟

روش های جراحی چاقی کدام روش ها می باشند؟

امروزه روش های متداولی برای درمان چاقی استفاده می شود که هرکدام عملکرد و کاربرد خود را دارند . میزان کاهش وزن در روش ها با یکدیگر متفاوت است و به همین صورت در افراد بازخوردهای متفاوتی نیز دارد.

روش های جراحی چاقی کدام روش ها می باشند؟
روش های جراحی چاقی کدام روش ها می باشند؟

هر روشی که استفاده می شود عوارض احتمالی نیز ممکن است داشته باشد. عموماً در روش هایی که استفاده می شود بعداز دو سال کاهش وزن انجام می شود و بیمار طی این دو سال فرصت دارد تا شیوه زندگی خود را تغییر دهد.

روش هایی که وجود دارند عبارت است از: بالون گذاری ، بای پس معده، اسلیو معده، حلقه معده یا باندینگ، پلیسه معده، دئودنال سوئیچ وروش بسته یا لاپاروسکوپی که روش لاپاروسکوپی نسبت به بقیه برتری دارد. در ادامه به توضیح این روش ها خواهیم پرداخت .

روش های جراحی چاقی کدام روش ها می باشند؟
روش های جراحی چاقی کدام روش ها می باشند؟

 آیا در روش های انجام بالون‌ گذاری معده آگاهی دارید؟

در چند سال گذشته ، انجام روش بالون گذاری در معده جهت کاهش وزن بسیار صورت گرفته است . از آنجایی که این روش جراحی نمی باشد ، بدون بیهوشی انجام می شود و روش انجام عمل با آندوسکوپی می باشد که حدوداً سی دقیقه به طول می انجامد .

با بررسی ها و تحقیقات در رابطه با عوارض انجام این روش به مراتب درخواست کنندگان بالون گذاری کم شدند ، این در حالی است که تا همین چند سال پیش بسیاری از افرادی که اضافه وزن مختصری داشتند، متقاضی انجام این عمل بوده اند.

بالون ها در انواع متفاوتی وجود دارند؛ درون برخی از آنها آب قرار دارد و برخی دیگر هوا داخلشان می باشد. اثراتی که منجر به کاهش وزن می شود و عوارض احتمالی در اکثر بیماران با هم مشابه است.

میزان هوا یا مایع درونی بالون به اندازه 500 الی 800 سی سی می باشد.

این حجم از موادی که در معده فرد قرار می گیرد باعث می شود که دیگر فضای زیادی برای ورود غذا نباشد که منجر به کم شدن غذا خوردن فرد می شود و در نهایت لاغری وی را در پی دارد.

بیماری که بالون برایش گذاشته می شود، حتماً باید بعد از گذشت شش ماه آن را خارج کند زیرا ترشحات معده دیواره بالون را خراب می کند که موجب سوراخ شدن آن می شود و عوارضی را در پی دارد.

بالون هایی که داخل آنها هوا قرار دارد، با گذشت زمان می توان هوای داخل آن را تنظیم کرد. گذاشتن این نوع بالن ها، باید توسط جراح و متخصص آندوسکوپی به صورت مشترک انجام شود.

کار جراح قرار دادن محفظه ی پورت زیر پوست می باشد و سپس دکتر آندوسکوپی نیز بالون را در داخل معده می گذارد و هرچند وقت یک بار با استفاده از پورتی که زیر پوست قرار گرفته هوای داخل بالن را تنظیم می کند.

میزان هوای و یا مایع داخلی بالون ها مقدار مشخصی است. تاثیر این بالون ها در لاغری از بالون های گروه اول کمتر می باشد و ممکن است پورت زیر پوست عفونت کند. میزانی که می توان این بالون ها را زیر پوست نگه داشت تا یک سال می باشد.

بالون های جدید

بالون های جدیدتری نیز به بازار عرضه شده اند که همانند قرص می باشند و به صورت بلعیدنی هستند. یک لوله به این بالون متصل است که از دهان بیمار خارج می شود.

هنگامی که مکان مناسب توسط دستگاه رادیولوژی تشخیص داده شد، داخل بالن به وسیله لوله پر می شود و سپس لوله جدا می گردد. مدت زمان نگه داری مجاز این نوع بالون ها سه ماه می باشد و تحقیقات در ارتباط با این بالن ها هنوز کامل نشده است. عمل برداشتن همه بالن ها توسط آندوسکوپی انجام می شود.

گذاشتن بالون برای دو دسته از بیمارن سودمند است؛ دسته ای از بیماران که از چاقی مفرط رنج می برند و انجام عمل جراحی خطراتی را برایشان در پی دارد.

بالن گذاشتن برای این افراد و کاهش وزن از این روش بهتر از عمل جراحی است. دسته دوم بیمارانی که از مشکلاتی از قبیل؛ دیابت و مشکلات قلبی، عروقی و ریوی رنج می برند.

استفاده از بالون مشکل بیمار را به طور موقت رفع می کند. نتایجی که از گذاشتن بالون به دست می آید متفاوت است و میزان کاهش وزن بیمار را نمی توان به طور صحیح تخمین زد.

احتمال دارد شخصی با گذاشتن بالون 20 کیلوگرم کاهش وزن داشته باشد و شخص دیگر شاید 2 کیوگرم وزن کم کند. مشخص است که با خارج کردن بالون، فضای زیادی در معده خالی می ماند.

در بعضی افراد وجود این فضا موجب می شود شخص دوباره به خوردن زیاد روی آورد و حتی افزایش وزن بیشتری نسبت به قبل داشته باشد.

عوارض کوتاه مدتی تا یک هفته با بیماران همراه است که از جمله آنها؛ استفراغ، حالت تهوع و درد می باشد. در صورتی که بیمار قادر به تحمل این موارد نباشد ، بالون را از معده اش خارج می کنند. در بعضی مواقع امکان بروز عفونت در محل بالن وجود دارد که در برابر درمان مقاوم است و در این مورد نیز باید بالون خارج شود.

از دیگر خطرات وجود بالن ها امکان پاره شدن آنهاست که در این صورت از معده به روده وارد می شود و احتمال انسداد روده را در پی دارد که در بعضی موارد منجر به مرگ بیمار می شود.

 

روش باندینگ یا حلقه معده به چه صورت می باشد؟

کاربرد حلقه کوچک کردن قسمت بالایی معده می باشد که در این صورت با حجم کمی از غذا معده پرخواهد شد. با خوردن بیش از مقدار لازم، بیمار دچار استفراغ خواهد شد. از ایرادات وارده به این روش این است که بیمار هیچ گاه احساس سیری نمی کند . با روش باندینگ سیستم گوارش تغییری پیدا نمی کند.

در روش باندینگ محفظه ای در زیر پوست قرار گرفته می شود. در صورتی که باند گشاد شود، با استفاده از محفظه آن را تنگ می کنند . چون حلقه یک جسم خارجی است ممکن است موجب عفونت و زخم هایی روی دیواره معده شود. هرگونه عوارضی که بیمار داشته باشد، در پی آن باید حلقه خارج گردد. عمری که برای باند در نظر گرفته شده دو سال است. در طی این مدت بیمار فرصت دارد تا نحوه رژیم غذایی خود را تغییر دهد.

به کارگیری این روش موقتی است و در بسیاری از موارد مشاهده شده بیمار پس از خارج کردن حلقه به وزن ابتدایی خود برگشته اند. در طی سال های اخیر، استفاده از این روش در اروپا و آمریکا کاهش پیدا کرده است.

استفاده از حلقه برای افراد علاقمند به شیرینی جات توصیه نمی شود زیرا حلقه علاقه به خوردن شیرینی را بیشتر می کند. علت این امر این است که غذاهای جامد و سخت تر به راحتی از حلقه رد نمی شوند اما غذاهایی مثل بستنی و شکلات راحت تر عبور داده می شوند.

روش اسلیو معده به چه صورت می باشد؟

در روش اسلیو معده قسمتی از معده را برمی دارند که باعث می شود معده به صورت یک لوله باریک در می آید که در این صورت بیمار قادر نیست غذای زیادی را بخورد. برخلاف حالتی که در باندینگ وجود داشت، در اسلیو معده بیمار احساس سیری دارد.

زیرا قسمت ذخیره کننده معده از بدن خارج شده است. تاکنون عوارض خاصی بعد از این عمل مشاهده نشده است و تغییری در مسیر سیستم گوارش ایجاد نمی شود و بعد از این عمل می توان آندوسکوپی انجام داد.

بخاطر اینکه جذب از کار نمی افتد دیگر لازم نیست از داروهای مکمل کننده استفاده کرد. با انجام عمل اسلیو معده؛ هورمونی که باعث بیشتر شدن اشتها می شود؛ کاهش یافته. کسانی که این روش را انجام می دهند در میزان علاقه شان به شیرینی تغییری ایجاد نمی شود.

روش بای‌پس معده به چه صورت می باشد؟

بای پس معده روشی است که در آن حجم معده کم می شود و بخشی از روده که تقریباً 2 متر می باشد، از سیستم جذب حذف می شود و مسیر روده بدون اینکه از بدن خارج گردد، عوض می شود. طبق مشاهدات میزان و روند کاهش وزن در بای پس معده نسبت به روش های دیگر بیشتر است.

حتی اگر بیماری تغییری در روش زندگی و رژیم غذاییش ندهد، ماندگاری این روش بیشتر است. عمل بای پس معده باعث مختل شدن جذب غذا می شود و استفاده از داروهای مکمل کننده برای همیشه برای بیمار اجباری است.

 

روش پلیسه معده به چه صورت می باشد؟

در روش پلیسه معده، بافت معده توسط جراح به داخل خودش بر می گردد و بخیه می شود. انجام این کار سبب کوچک شدن میزان معده می شود. انجام این روش در ایران آغاز شد و تاکنون در دنیا تایید نشده است. ایرادی که به این روش وارد است بعد از گذشت زمان دو سال امکان باز شدن بخیه ها وجود دارد و معده به مرور به حالت اولیه خود برمی گردد.

روش دئودنال سوئیچ به چه صورت می باشد؟

روش دئودنال سوئیچ روشی است که در آن به طور جدی در جذب اختلال وارد می شود. به صورتی که جذب از راه روده ها نیز کاهش می یابد. در این شیوه ممکن است سوءتغذیه به وجود آید و درنهایت موجب نارسایی کبد شود. میزان استفاده از این روش بسیار کم می باشد و در شرایط خاص استفاده می شود.

هزینه های جراحی چاقی به چه صورت است؟

یکی از مشغله های فکری بیماران جهت انجام جراحی چاقی هزینه های آن می باشد. این مسئله که انجام این کار چقد هزینه برمی دارد همواره برای متقاضیان عمل سوال بوده است.

حال می خواهیم بررسی کنیم که هزینه این عمل ها چطور محاسبه می شود. عوامل و مسائل بسیاری در هزینه نهایی عمل تاثیر دارد برخی عواملی که در هزینه جراحی چاقی دارند عبارتند از محل انجام شدن جراحی، پوشش بیمه، میزان سلامت شخص و موارد دیگر که در ادامه در مورد این مسائل صحبت خواهیم کرد.

هزینه های جراحی چاقی به چه صورت است؟
هزینه های جراحی چاقی به چه صورت است؟

هزینه بیمارستان شامل چه مواردی است؟

به طور مشخص دو نوع هزینه برای جراحی چاقی وجود دارد:

-هزینه تجهیزات لوازم مورد نیاز

-هزینه بیمارستان

بیمار باید وسایل تخصصی مورد نیاز برای عمل را تهیه کند . در صورت داشتن بیمه تکمیلی پس از عمل می توان با ارائه فاکتور به بیمه بخشی از هزینه آن را با توجه به میزان پوشش بیمه دریافت کند. بعضی از هزینه ها را بیمه تقبل نمی کند مانند بستری در اتاق های VIP و یا هزینه استفاده از دستگاه لاپاراسكوپ.

قابل ذکر است بیمه ها برای انجام جراحی چاقی فقط بیمارانی که BMI بالای 40 دارند تا تقبل می کنند و در صورتی که شخص به دیابت مبتلا باشد، بیمه بیماران BMI بالای 35 را هم پذیرش می کند.

 

عواملی که در هزینه جراحی لاغری اثر می گذارد کدام موارد هستند؟

هزینه جراحی چاقی به موارد زیر بستگی دارد:

  • انواع جراحی ها را توضیح دهیم ، انواع مختلف جراحی ها در هزینه ها متفاوت هستند . بای پس معده، حلقه یا باندینگ، اسیو معده، بالون معده یا سایر روش های جراحی چاقی در قیمت ها متفاوت هستند و هرکدام پارامترهای خود را در تعیین قیمت دارند.
  • میزان دستمزد پزشک جراح نیز در هزینه کل عمل تاثیر زیادی دارد. عوامل تعیین کننده در دستمزد پزشک ؛ میزان مهارت و تجربه وی، محل زندگی، سختی عمل، می باشد.
  • همچنین بیمارستان و یا کلینیکی که جراحی قرار است در آن انجام شود در هزینه تاثیر دارد. نوع و تنوع خدماتی که به بیمار ارائه می شود در تعیین هزینه ها نقش زیادی دارد.

 

هزینه های دیگری در میزان هزینه تاثیر دارند که شامل موارد زیر می باشد:

  • هزینه پزشک بیهوشی
  • هزینه دستیاران جراح و تیم پزشکی
  • هزینه ابزارها و وسایل جراحی
  • در صورت نیاز به مشاوره هزینه مشاوره هم در نظر گرفته می شود
  • هزینه ویزیت های پزشک پس از انجام جراحی که بیشتر برای جراحی حلقه معده می باشد.

هزینه های پس از جراحی لاغری چه مواردی هستند؟

  • بعد از انجام جراحی هزینه های اضافی برای بیمار وجود دارد که به بررسی آنها می پردازیم. قابل ذکر است که هزینه ویزیت هایی که پس از جراحی انجام می شود رایگان می باشد و یا بیمه آنها را پرداخت می کند.
  • بیمار پس از جراحی باید با متخصص تغذیه مشاوره داشته باشد. پس هزینه های این جلسات جزو هزینه های بعد از جراحی در نظر گرفته می شوند که بیمار مجبور به تقبل آنها می باشد.
  • پس از عمل ممکن است عوارضی برای بیمار به وجود آید. اگر شما را تحت پوشش بیمه باشید و جراحی تحت پوشش بیمه صورت گیرد، پرداخت این هزینه ها به عهده بیمه می باشد.
  • کسانی که جراحی های چاقی را انجام می دهند، بلافاصله وزن از دست می دهند. این کاهش وزن در عرض دو ماه صورت می گیرد. طبیعی است مستلزم خرید لباس های جدید می باشند که این هزینه ای اضافی برای بیمار می باشد.

 

هزینه های بلند مدت که بعد از جراحی چاقی برای بیمار وجود دارد، چه هستند؟

مکمل های غذایی:

تمام بیمارن پس از جراحی برای باقی عمر نیاز به ویتامین ها و مکمل های پروتئینی دارند. این ویتامین ها و مکمل ها باید در غذای روزمره آنها حتماً وجود داشته باشد که هزینه هایی برای برای بیمار دربر دارد.

مکمل های غذایی:
مکمل های غذایی:

هزینه باشگاه:

انجام ورزش مرتب و متداول به بیماران پس از عمل توصیه می شود. شخص باید فعالیت های فیزیکی و ورزشی خود را در طول روز انجام دهد. در صورتی که می توانید در خانه این ورزش ها را طبق برنامه و مرتب انجام دهید و در صورتی که قادر به ورزش کردن خانه نیستند حتماً در یک باشگاه ثبت نام و طبق برنامه ورزش کنید.

اگر تصمیم دارید پس از جراحی روش زندگی خود را تغییر دهید و  یک زندگی شاد و مفرح را داشته باشید نیازمند داشتن تفریحات هستید هزینه هایی که از این تفریحات متقبل می شود جر هزینه های بعد از عملتان به حساب می آید. البته این موضوع می تواند هزینه های کمی را برای شما داشته باشد.

 

مقایسه هزینه های چاقی مفرط در برابر هزینه جراحی چاقی به چه صورت است؟

همه ما به این نظریه معتقد هستیم که با پول نمی توان سلامتی را خریداری کرد، اما به هرحال داشتن سلامتی کامل ممکن است هزینه هایی را در بر داشته باشد. در صورتی که نتوانیم داروهای لازم را تهیه کنیم در برخی موارد مشکلاتی برای سلامتی فرد به وجود می آید.

بعضی مواقع نیز انتخاب روشی که به صرفه باشد ممکن اثرات جبران ناپذیری را برای ما داشته باشد. با این اوصاف ، هزینه هایی که چاقی مفرط برای فرد دارد در بسیاری افراد از هزینه جراحی چاقی بیشتر است. در ادامه برخی از هزینه های چاقی را برای شما بیان می کنیم.

آمار چاقی به شدت در حال افزایش می باشد و چاقی عوارض و مشکلاتی را برای اشخاص به دنبال دارد. بنابراین با بیشتر شدن این مشکلات طبیعی است که هزینه هایی برای افراد چاق به وجود می آید. به این صورت تقبل کردن این هزینه ها ضررهای مالی را برای فرد دارد.

همچنان که افراد چاق برای انجام کارهای پزشکی خود مجبورند از کار خود مرخصی گرفته و به امور خود بپردازند این موضوع نیز ضرر مالی برای فرد دارد. با این حال فرد ممکن است دچار از کار افتادگی شود و توانایی کار کردن را نداشته باشد این مسئله نیز موضوعی که خسارت های مالی برای فرد دارد.

 

با انجام جراحی چاقی شما برای افزایش و بهبود کیفیت زندگی خود هزینه می کنید. در ادامه به بررسی هزینه هایی که با انجام جراحی از زندگی خود حذف می کنید، می پردازیم.

رژیم های لاغری و قرص ها:

رعایت رژیم ها لاغری به صورت طولانی مدت یا سریع برای بعضی افراد نتیجه دارد اما برای بعضی فقط تلف کردن هزینه و وقت می باشد. اگر شما از آن دسته اشخاصی هستید که با رژیم به نتیجه رسیده اید این امر بسیار عالی است در غیراینصورت هزینه و وقتتان را هدر داده اید.

طبق تحقیقات انجام شده قرص های لاغری نسبت به رژیم ها اثرگذاری کمتری دارند، اما با این وجود مردم هزینه زیادی را بابت این قرص ها پرداخت می کنند. با انجام جراحی چاقی دیگر نیازی به استفاده از این قرص ها ندارید.

رژیم های لاغری و قرص ها:
رژیم های لاغری و قرص ها:

فعالیت در باشگاه:

پزشکان همیشه باشگاه رفتن و فعالیت های ورزشی را توصیه می کنند که این موارد حتی پس از جراحی چاقی نیز توصیه شده است. بیشتر افرادی چاقی مفرط دارند از باشگاه رفتن نتیجه نمی گیرند پس می توان گفت این هزینه برای آنها هزینه اضافی می باشد.

هزینه های ناشی از درمان:

هزینه های درمان در سراسر دنیا بسیار زیاد است و از مشکلاتی است که افراد چاق با آن درگیر هستند . درمان کردن بیماری هایی که ناشی از چاقی مفرط هستند بسیار هزینه بر است . بیماری هایی نظیر ؛

دیابت نوع ۲، فشار خون بالا، آرتیریت، سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی و یا سرطان. افرادی که وزن آنها طبیعی است کمتر در معرض مبتلا شدن به این بیماری ها هستند.

هزینه های ناشی از درمان:
هزینه های ناشی از درمان:

بیمه چه شرایطی را برای تقبل هزینه جراحی چاقی دارد؟

در بسیاری از موارد بیمه پرداخت هزینه های جراحی چاقی را تقبل می کند. بیشتر مردم، با عدم آگاهی کافی درباره قوانین این تصور را دارند که بیمه در خصوص این جراحی هیچ هزینه ای را پرداخت نمی کند. و این تفکر را دارند که جراحی چاقی نوعی عمل زیبایی محسوب می شود. اما بیمه در صورت داشتن شرایط برخی از هزینه ها را پوشش می دهد.

شرکت های بیمه شرایط خاصی را برای قبول کردن هزینه جراحی چاقی دارند در زیر به آنها اشاره می کنیم:

اثبات جراحی توسط پزشک:

باید از نظر پزشک، جراحی چاقی اثبات شود و این امری الزامی است . حتماً باید ثابت شود عمل جنبه زیبایی ندارد. در این رابطه جراح با ارائه اسناد پزشکی بیمار ، می تواند بیماری ها و معضلات ناشی از چاقی فرد را اثبات کند.

اثبات جراحی توسط پزشک:
اثبات جراحی توسط پزشک:

 رعایت رژیم غذایی تحت نظر پزشک تغذیه:

بیمار مدت شش ماه را مجبور است صرف رژیم های لاغری کند و در طی این مدت باید کاهش وزن داشته باشد. در طی این مدت باید جلساتی را با جراحی چاقی داشته باشد.

هدف شرکت بیمه از قرار دادن این برنامه اثبات وزن فرد و عدم بالا و پایین رفتن آن می باشد و صرفاً برای سنجیدن میزان توانایی فرد در کاهش وزن نمی باشد. در صورت رعایت نکردن این برنامه در طی این زمان بیمه هزینه ها را تقبل نمی کند.

ارزیابی های روانشناسی:

انجام این ارزیابی ها برای این است که اطمینان حاصل شود بیمار از انجام جراحی چاقی درک درستی داشته باشد و پس از انجام جراحی روش زندگی خود را تغییر دهد. همچنین جهت کنترل کردن مشکلات تغذیه ای مثل پرخوری یا هر اختلال دیگری انجام این ارزیابی ها الزامی است.

ارزیابی های تغذیه ای:

بیمار باید با یک متخصص تغذیه به طور مرتب در مشاوره باشد تا عادات صحیح غذایی را به طور کامل یاد بگیرد.

باید این مسئله را بگوییم که این اطلاعات جهت راهنمایی شما می باشد و با در نظر گرفتن تغییرات قیمت و قوانین موجود بر روی تعرفه های بیمارستان ها، ارائه قیمت دقیق میسر نمی باشد. جهت داشتن اطلاعات دقیق از بیمه گذار خود و یا بیمارستان سوال کنید.

ارزیابی های تغذیه ای:
ارزیابی های تغذیه ای:

بیمه های درمانی موجود به دودسته تقسیم می شوند:

بیمه های پایه و بیمه های تکمیلی . بیمه های پایه شامل بیمه های تامین اجتماعی و خدمات درمانی می باشد و بیمه های تکمیلی شامل بیمه هایی مثل ایران، دانا،سامان، … می باشد.

بیمه های درمانی موجود به دودسته تقسیم می شوند:
بیمه های درمانی موجود به دودسته تقسیم می شوند:

بیمه های پایه بخش های دولتی ، تامین اجتماعی و دانشگاهی را پوشش می دهد و عمل هایی که در این مراکز انجام می شود و جنبه درمانی دارند را پوشش می دهد.

بیمه های تکمیلی بخش خصوصی را براساس تعرفه های خودشان پوشش می دهند . سطح پوشش بیمه براساس نوع بیمه می باشد و با توجه به میزان حق بیمه سطح پوشش متفاوت است.

بیمارانی که فاقد هرگونه بیمه می باشند هزینه به چه صورت محاسبه می شود؟

بیمارانی نه تحت پوشش بیمه پایه هستند و نه بیمه تکمیلی دارند هزینه عمل آنها آزاد محاسبه می شود، برای  این بیماران دو نوع هزینه در نظر گرفته می شود:

-اولین هزینه، هزینه بیمارستان می باشد که شامل هزینه بیهوشی، اتاق عمل و دستمزد جراح و دیگر موارد می باشد. در صورتی که مدت زمان بستری بیشتر شود و نیاز به استفاده از خدمات ویژه مانند بستری شدن در CCU یا ICUباشد این هزینه ها افزایش می یابند.

-هزینه بعدی هزینه وسایل تخصصی مورد استفاده می باشد که با توجه به شرایط ارزی دائماً در حال تغییر می باشد.

بیمارانی که فاقد هرگونه بیمه می باشند هزینه به چه صورت محاسبه می شود؟
بیمارانی که فاقد هرگونه بیمه می باشند هزینه به چه صورت محاسبه می شود؟

برای افرادی که بیمه پایه داشته و فاقد بیمه تکمیلی هستند، هزینه به چه صورت است؟

بیمه های پایه از جمله بیمه تامین اجتماعی،بیمه ارتش و بیمه خدمات درمانی هستند. این بیمه ها هزینه درمان و بستری در مراکز دولتی را تقبل می کنند و هزینه مراکز خصوصی را نمی پردازند.

در صورتی که بیمار قبل از عمل توسط پزشک مورد تایید بیمه پایه معاینه شده باشد و تاییدیه گرفته باشد، پس از اینکه عمل انجام شد و هزینه ها پرداخت شد باید بیمار مدارک و فاکتورهایی را از بیمارستان و شرکتی که وسایل تخصصی از آن تهیه شده را به بیمه تحویل دهد. بیمه نیز با تعرفه های موجود قسمتی از هزینه ها را تقبل می کند .

پرداخت و تقبل هزینه ها مشخصاً به بیمار و بیمه پایه او مربوط است و بیمارستان یا پزشک هیچ نقشی در برابر پرداخت هزینه ها ندارند. تعیین هزینه ها به عهده کارشناس بیمه می باشد و مرکز جراحی و پزشک هیچ گونه نقشی در تعیین مبالغ ندارند.

برای افرادی که بیمه تکمیلی دارند هزینه به چه صورت محاسبه می شود؟

کسانی که از بیمه تکمیلی تحت پوشش بیمه های مختلف استفاده می کنند با توجه به عملکرد این بیمه ها و سطح پوشش آنها از امکانات و مزایای این بیمه ها استفاده می کنند. ساز و کار و دستورالعمل این بیمه ها دائماً در حال تغییر است. در این رابطه بهترین راه حل پرسش از مسئول بیمه مربوطه می باشد.

طبق اطلاعاتی که موجود است در حال حاضر بیمه های تکمیلی بیمارانی که BMI بالای 40 دارند را می پذیرد در زمان گرفتن تاییدیه حضور خود بیمار الزامی است.

زیرا قد و وزنش باید توسط پزشک محاسبه شود و براساس اطلاعات، BMI بیمار را تشخیص دهد و تاییدیه نهایی را صادر کند. پس از تایید بیمار توسط بیمه خود جهت انجام جراحی چاقی طبق سقف تعهدات بیمه ، هزینه عملش توسط بیمه پرداخته می شود.

قرار داد بیمه های تکمیلی به چه صورت می باشد؟

بیمه قرارداد مستقیم با بیمارستان محل فعالیت پزشک معالج داشته باشد: در این شرایط دستور بستری از سوی پزشک صادر می شود و بیمار با مراجعه به بیمه خود ، جهت بستری شدن نامه دریافت می کند در نهایت بیمار تنها میزان فرانشیز را پرداخت می کند.

بیمه قرارداد غیر مستقيم با بیمارستان محل فعالیت پزشک معالج داشته باشد: در این مورد سازمان بیمه گر پس از انجام عمل با ارائه اسناد و مدارک هزینه ها را تا سقف مجاز و فرانشیز به بیمار پرداخت می کند.

پس بیمار در ابتدا خود هزینه ها را پرداخت می کند  و پس از عمل با ارائه فاکتورها به بیمه تمام یا بخش از هزینه های پرداخت شده را از بیمه دریافت می کند.

 

درصورتی که بیمه هیچ گونه قراردادی با بیمارستان محل فعالیت پزشک معالج نداشته باشد پرداخت کلیه هزینه ها بر عهده بیمار می باشد و به اصطلاح  پرداخت هزینه ها به صورت آزاد می باشد.

با تشکر از صبر و شکیبایی شما در خواندن این مقاله ، امیدواریم که مطالعه این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

drsalimi

drsalimi

دکتر سلیمی متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص لاپاروسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی و متابولیک. عضو انجمن بین المللی جراحان چاقی(IFSO) شماره نظام پزشکی 100674 دکتر مهدی سلیمی جراح چاقی با سال ها تجربه در کنار شماست تا به راحتی به وزن دلخواه خود برسید. توجه داشته باشید تلاش شما در جراحی های چاقی نیز بسیار موثر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا جهت دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید

٠٩١٢٠١٧٤٥١٠

آخرین مقالات

تو اینستاگرام منتظرتونیم.

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید