برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس
برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس در این مقاله، سعی داریم به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس بپردازیم.

ایروبیک و پیلاتس جزو ورزش های برای کاهش وزن به شمار می روند که یکی بر افزایش ضربان قلب و دیگری بر تقویت قدرت مرکزی تمرکز دارد.

ایروبیک، مانند دویدن، دوچرخه سواری، یا شنا، ضربان قلب شما را افزایش می دهد و کالری می سوزاند.

پیلاتس بر تقویت قدرت مرکزی و بهبود انعطاف پذیری تمرکز دارد که می تواند به تقویت بدن کمک کند و باعث کاهش وزن می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های جراحی چاقی مانند بای پس معده با ما در تماس باشید.

09120174510

اگر شما نیز به این موضوع علاقمند می باشید با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

مقدمه

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس
برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

اینفوگرافیک برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

اینفوگرافیک برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس
اینفوگرافیک برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

بیشتر افراد، در تلاش هستند که با رژیم های لاغری و انجام حرکات ورزشی، به تناسب اندام دست یافته و یا به اصطلاح لاغر شوند. در این میان، دو نوع ورزش ایروبیک و پیلاتس، جزو ورزش های محبوب برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام به شمار می روند.

از همین رو، در این مقاله، به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت که کدام یک از این دو نوع ورزش، می توانند تأثیرات مثبت تری را بر روی کاهش وزن و رساندن افراد به تناسب اندام داشته باشند.

در این راستا، ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که بهره گیری از حرکات ورزشی به هدف رسیدن به تناسب اندام و کاهش وزن، تنها در شرایطی سودمند می باشد که فرد هنوز به درجات چاقی نرسیده باشد.

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس؟

در پاسخ به سوال برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس؟

باید گفت هر دو ورزش جهت کاهش وزن و لاغری تأثیرگذار هستند 

در این مقاله به بررسی موارد ذیل پرداخته ایم:

تعریف حقیقی لاغری

ورزش پیلاتس چیست؟

مزایای تمرینات ورزشی پیلاتس

کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات پیلاتس

ورزش ایروبیک چیست؟

مزایای تمرینات ورزشی ایروبیک

کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات ایروبیک

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

مناسب ترین روش برای لاغری کدام است؟

شاخص توده بدنی چیست؟

چگونگی محاسبه شاخص توده بدنی

درجات چاقی بر اساس شاخص توده بدنی

سخن پایانی

 

تعریفی که افراد عادی از لاغری دارند، با دیدگاه علمی و از نظر پزشکان متخصص تغذیه، دو دید کاملاً متفاوت می باشد. عامه مردم، لاغری را به عنوان تناسب اندام در نظر می گیرند. این در حالی است که لاغری خود عارضه ای ناگوار می باشد.

پیشنهاد می کنیم از پست لاغر کننده ترین ورزش دیدن کنید.

 

انجام حرکات ورزشی

به بیان دیگر، انجام حرکات ورزشی، در امر کاهش وزن، زمانی سودمند می باشند که فرد در مراحل اضافه وزن قرار داشته باشد.

در عین حال، تمامی افرادی که به درجه چاقی و یا چاقی مفرط رسیده اند، می توانند با راهنمایی های ارائه شده در این مقاله، اقدام به درمان بیماری چاقی خود نموده و برای همیشه، از شر تمامی چربی های اضافی بدن خود، رهایی یابند.

انجام حرکات ورزشی
انجام حرکات ورزشی

اگر شما از علاقمندان به رسیدن به تناسب اندام و کاهش وزن می باشید و در مراحل اولیه اضافه وزن می باشید، می توانید با ورزش و رژیم لاغری به وزن دلخواه خود برسید.

چنانچه شما از علاقمندان به موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس می باشید، از شما دعوت می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه شوید.

تعریف حقیقی لاغری

لاغری، تعاریف مختلفی دارد. در بسیاری از موارد، هنگامی که فردی زیاد دچار سرگیجه و یا ضعف می شود و در ظاهر، نسبت به افراد نرمال، کم حجم تر به نظر می رسد، اصطلاحاً وی را در گروه افراد لاغر، قرار می دهند.

تعریف حقیقی لاغری
تعریف حقیقی لاغری

لاغری، در دیدگاه علم تغذیه بر اساس استانداردهای خاصی، تعریف می گردد. برای تعیین میزان لاغری، بهترین معیار، شاخص توده بدنی می باشد. به اصطلاح، به این معیار، BMI گفته می شود. میزان چاقی و یا لاغری یک فرد، با توجه به معیار BMI قابل تعریف می باشد.

به صورت کلی، اگر شاخص توده بدنی فردی، کمتر از 18.5 باشد، فرد لاغر محسوب می شود. البته در این میان، درجات لاغری نیز، متفاوت می باشند. به عنوان نمونه، اگر شاخص توده بدنی فرد، بین دو عدد 17.5 و 18.5 قرار داشته باشد، این به معنای آن است که او، دارای لاغری درجه یک می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله محاسبه شاخص توده بدنی و محاسبه bmi دقیق را مطالعه کنید.

با کاهش این معیار، درجات لاغری نیز به همان میزان، افزایش می یابند

با کاهش این معیار، درجات لاغری نیز به همان میزان، افزایش می یابند و به معنای آن است که لاغری فرد، در حد شدیدتری می باشد. لاغری، می تواند عوارض ناگواری را به همراه داشته باشد.

برای اندازه گیری میزان BMI می توان میزان وزن بر حسب کیلوگرم را بر مجذور قد بر اساس متر، تقسیم نمود. عدد حاصله، نشانگر میزان چربی انباشته شده در بدن فرد می باشد. بر اساس عدد بدست آمده، می توان درجه چاقی و یا لاغری فرد را به دقت، محاسبه نمود.

لاغری واژه ای کاملاً متفاوت از تناسب اندام است. افرادی که به کمک انواع رژیم های لاغری و ورزش، تمایل به کاهش وزن خود دارند، در اصطلاح عامیانه، در حقیقت خود را لاغر می کنند.

با کاهش این معیار، درجات لاغری نیز به همان میزان، افزایش می یابند
با کاهش این معیار، درجات لاغری نیز به همان میزان، افزایش می یابند

لذا در حقیقت در این مقاله، به بررسی این موضوع پرداخته ایم که کدام یک از دو نوع ورزش ایروبیک و یا پیلاتس می توانند تأثیر بیشتری بر تناسب اندام و کاهش وزن داشته باشند.

در مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته ایم.

چنانچه شما نیز از مشکل افزایش وزن رنج می برید و به دنبال راهی برای کاهش وزن خود و رسیدن به وزنی متعادل می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

ورزش پیلاتس چیست؟

پیلاتس، در حقیقت به گروهی از تمرینات ورزشی کاملاً تخصصی گفته می شود. این ورزش نه تنها از لحاظ فیزیکی و جسمانی بر روی بدن فرد تأثیر می گذارد، بلکه تأثیرات مثبتی را نیز بر روی ذهن فرد خواهد داشت.

ورزش پیلاتس یک نوع ورزش قدرتی است. با انجام تمرینات پیلاتس به صورت منظم، قدرت و استقامت بدن، به تدریج افزایش پیدا می کند.

در این نوع از تمرینات، تمامی عضلات بدن، حتی عمقی ترین عضلات آن، شروع به فعالیت می کنند و به زبان ساده می توان گفت، ورزش پیلاتس، تمامی عضلات بدن را درگیر می کند. تمرینات پیلاتس، سبب فرم دهی بدن فرد به صورت دائمی و پایدار می شود.

پس از مدت زمانی نه چندان طولانی، در نتیجه انجام تمرینات پیلاتس، رابطه عمیقی بین ذهن و جسم فرد برقرار می شود. به صورتی که، با گذشت زمان، ذهن فرد، درک بهتری را از جسم فرد، پیدا خواهد کرد.

ورزش پیلاتس چیست؟
ورزش پیلاتس چیست؟

در نتیجه این درک متقابل، بدن توانمندتر شده و همچنین، تعادل فیزیکی بدن، افزایش خواهد یافت. اما لازم به ذکر است که، افرادی که تمرینات پیلاتس را به هدف کاهش وزن دنبال می کنند، لازم است بدانند که این تمرینات، تأثیرات بسیار زیادی بر کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام ندارند.

تمرینات پیلاتس چه زمانی می توانند سبب کاهش وزن شوند

تمرینات پیلاتس، زمانی می توانند سبب کاهش وزن شوند که با انجام ورزش های هوازی، همراه شوند. چنانچه پیلاتس و ورزش های هوازی با یکدیگر به صورت منظم انجام شوند، می توانند فرد را به هدف کاهش وزن و تناسب اندام، برسانند.

لازم به ذکر است که ورزش پیلاتس، تنها برای افرادی که تمایل به داشتن اندامی متناسب می باشند، طراحی نشده است. ورزش پیلاتس، ترکیبی از حرکات ملایم و آرام می باشد که سبب آرامش بیشتر ذهنی و بالا بردن میزان روحیه در افراد می شود.

همچنین، پیلاتس، سبب گسترش دامنه حرکت های ورزشکاران نیز، می گردد. هنگامی که فرد، در حال انجام حرکات ورزش پیلاتس می باشد، تمامی ماهیچه ها در ثبات کامل می باشند.

در مقاله ای که در حال مطالعه آن می باشید، به بررسی موضوع ” برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس ” پرداخته ایم.

اگر شما نیز، به این موضوع علاقمند می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

به صورت کلی، پیلاتس از شش اصل مهم تشکیل شده است. این اصول در ذیل ذکر شده اند:

  • کنترل
  • تحرک
  • تنفس
  • تمرکز
  • دقت
  • ایجاد نیروی دفاعی

پیلاتس، معمولاً خود به تنهایی انجام نمی شود. معمولاً این ورزش، یک مکمل برای ورزش های دیگر می باشد.

یکی از نکات این ورزش این است که نیاز به فضای خاصی برای انجام تمرینات ندارد. هر فردی، در هر کجا، منزل، باشگاه و حتی در پارک ها و فضای آزاد، می تواند، تمرینات ورزش پیلاتس را انجام دهد.

به صورت کلی، پیلاتس از شش اصل مهم تشکیل شده است. این اصول در ذیل ذکر شده اند:
به صورت کلی، پیلاتس از شش اصل مهم تشکیل شده است. این اصول در ذیل ذکر شده اند:

مزایای تمرینات ورزشی پیلاتس

بدون تردید، ورزش برای بدن انسان فواید بیشماری را به همراه دارد. ورزش پیلاتس نیز، دارای فواید بیشماری برای بدن می باشد که در زیر به این موارد، اشاره کرده ایم:

انجام تمرینات پیلاتس، برای افرادی که عمل های جراحی انجام داده اند، بسیار مفید بوده و سبب افزایش روند بهبودی فرد می گردد.

این ورزش، می تواند حرکت مفصل ها را گسترش و توسعه دهد

تمرینات پیلاتس، کمک شایانی به گردش خون می کنند

این ورزش، باعث بالا بردن قدرت بدنی و پایداری بیشتر مرکز تعادل بدن می شود

پیلاتس، میزان انعطاف پذیری بدن را افزایش داده و در تعادل بدن را افزایش می دهد.

تمرینات این ورزش، از بروز کمر درد پیشگیری می کنند و در شرایطی که فرد به این مشکل دچار باشد، در درمان آن بسیار مؤثر عمل می کنند

مزایای تمرینات ورزشی پیلاتس
مزایای تمرینات ورزشی پیلاتس

کاهش درد در ناحیه مفاصل

باعث کاهش درد در ناحیه مفاصل و پشت می شود

سبب می شود که فرد در ارتباط با بدن خویش، ارتباط نزدیک تری را برقرار کرده و از بدن خود، آگاه تر شود.

پیلاتس، سبب تقویت عضلات ناحیه شکم می شود

این ورزش، تأثیر شایانی در بالا بردن میزان انعطاف پذیری ستون فقرات دارد

هماهنگ کننده دهن و جسم می باشد

یکی از مهم ترین فواید این ورزش، کاهش میزان استرس می باشد. علاوه بر این، سبب می شود که انرژی بدن افزایش یافته و آمادگی بیشتری برای انجام کارهای روزانه، در فرد، به وجود آید.

کاهش درد در ناحیه مفاصل
کاهش درد در ناحیه مفاصل

خوش فرم شدن بدن

سبب خوش فرم شدن بدن در ناحیه شکم و کمر می شود.

این ورزش برای بانوانی که به تازگی زایمان کرده اند، بسیار مناسب می باشد. به کمک تمرینات پیلاتس، این افراد می توانند در مدت زمانی کوتاه، به وزن پیشین خود بازگردند.

این ورزش، در سفت شدن تمامی عضلات بدن، بسیار مؤثر می باشد.

در مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته ایم.

اگر شما نیز از علاقمندان به داشتن اندامی متناسب می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات پیلاتس

تمرینات پیلاتس، برای تمامی افراد در هر سن و جنسیتی کاملاً مناسب می باشد. البته نحوه تمرینات، برای سنین مختلف و برای افراد در شرایط متفاوت، با یکدیگر یکسان نمی باشد.

به عنوان نمونه، تمریناتی که برای افرادی که در سنین بالا می باشند و برای مدت طولانی از انجام حرکات ورزشی به دور بوده اند، حرکات ورزشی پیلاتس، می بایست حتماً تحت نظر پزشک معالج انجام شوند.

این امر سبب می شود که این افراد، در هنگام انجام حرکات پیلاتس، به خود آسیبی وارد نکنند. از دیگر مواردی که بسیار مهم است که پیش از انجام تمرینات پیلاتس، با پزشک خود مشورت کنند، بانوان باردار هستند.

کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات پیلاتس
کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات پیلاتس

بانوان باردار، نه تنها پیش از انجام پیلاتس، بلکه قبل از انجام هر نوع حرکت ورزشی دیگری نیز، می بایست با پزشک معالج خود، حتماً مشورت کنند. یکی از فواید پیلاتس، این است که برای افرادی که مبتدی و تازه کار هستند، بسیار لذت بخش و آرامش دهنده است.

از طرف دیگر، پیلاتس برای افرادی که به صورت حرفه ای ورزش می کنند، با تمرینات ویژه ای که برای این افراد در نظر گرفته می شود، به ورزشی دشوار و چالش برانگیز مبدل می شود. این امر، نشان گر انعطاف پذیر بودن تمرینات ورزش پیلاتس می باشد.

تمرینات پیلاتس، به گونه ای است که از مراحل آرام و راحت برای مبتدیان آغاز می شود

تمرینات پیلاتس، به گونه ای است که از مراحل آرام و راحت برای مبتدیان آغاز می شود و به تدریج سرعت آن افزایش می یابد و تمرینات دشوارتر می شوند.

چنانچه فردی که تمایل به انجام تمرینات پیلاتس دارد، دارای مشکلات جسمی و یا روحی خاصی باشد، می بایست پیش از شروع به ورزش، حتماً مربی خود را از آن موارد، مطلع سازد تا مربی پیلاتس، بر اساس شرایط فرد، تمرینات مناسب را برای فرد در نظر بگیرد.

تمرینات پیلاتس، می توانند برای همه افراد در هر سنی، مناسب باشد. اما صرفاً نمی تواند سبب لاغری و رسیدن به تناسب اندام شود.

کاهش وزن به کمک تمرینات پیلاتس، هنگامی ممکن می باشد که همراه با اقدامات دیگری نظیر رژیم های لاغری و ورزش های دیگر همراه شود. البته، در این راستا، باید دقت شود که رسیدن به تناسب اندام، به روش های مختلفی امکان پذیر می باشد.

طرق مختلف رسیدن به تناسب اندام، ارتباط مستقیمی با شاخص توده بدنی فرد دارند

طرق مختلف رسیدن به تناسب اندام، ارتباط مستقیمی با شاخص توده بدنی فرد دارند. در مواردی که شاخص توده بدنی، نشانگر اضافه وزنی باشد که هنوز به درجه چاقی نرسیده است، می توان آن را با ورزش و رژیم لاغری کنترل نمود.

اما چنانچه افزایش وزن فرد، به مراحل چاقی و یا چاقی مفرط رسیده باشد، دیگر نمی توان تنها با ورزش و رژیم لاغری، به تناسب اندام رسید. در ادامه به بررسی ورزش ایروبیک می پردازیم.

طرق مختلف رسیدن به تناسب اندام، ارتباط مستقیمی با شاخص توده بدنی فرد دارند
طرق مختلف رسیدن به تناسب اندام، ارتباط مستقیمی با شاخص توده بدنی فرد دارند

مقاله ای که پیش روی شماست، در ارتباط با موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس نگاشته شده است.

اگر شما نیز به مشکل اضافه وزن دچار می باشید و به دنبال راهی برای رسیدن به تناسب اندام و کاهش وزن می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

ورزش ایروبیک چیست؟

ورزش ایروبیک، در حقیقت، نوعی از تمرینات ورزشی از نوع هوازی می باشد. ورزش ایروبیک، بر خلاف ورزش پیلاتس، عموماً به صورت گروهی انجام می گردد. تمرینات ورزش ایروبیک، متشکل از پاره ای از حرکات موزون می باشد.

این حرکات به گونه ای هستند که باعث بهتر کردن عملکرد قلب و سیستم تنفسی بشوند. ایروبیک، به سبب تحرک بالایی که فرد در هنگام انجام حرکات ورزشی دارد، باعث افزایش میزان سوخت و ساز بدون می شود.

همچنین، ایروبیک، باعث بالا بردن توان کشسانی و قدرتی می شود. اما یکی از مهم ترین عواملی که بسیاری از افراد به ورزش ایروبیک روی می آورند، تأثیر فوق العاده این ورزش بر کاهش وزن می باشد.

در هنگام انجام حرکات ورزش ایروبیک، عموماً موسیقی با صدای بلندی پخش می شود

در هنگام انجام حرکات ورزش ایروبیک، عموماً موسیقی با صدای بلندی پخش می شود که این امر به سبب بالا بردن انرژی محیطی و کل گروه می باشد. تمرینات ورزشی ایروبیک، نیاز بسیار زیادی که تمرکز بالا دارند.

به همین جهت، این ورزش در میان بانوان از محبوبیت بیشتری به نسبت آقایان برخوردار می باشد. در این ورزش، سبب ایجاد تناسب اندام می گردد.

این در حالی است که این تناسب اندام، بدون حجیم شدن و از دست دادن ظرافت عضلات بدن می باشد که این مزیت نیز، سبب شده است که بانوان کشش بیشتری به این ورزش از خود نشان دهند.

در هنگام انجام حرکات ورزش ایروبیک، عموماً موسیقی با صدای بلندی پخش می شود
در هنگام انجام حرکات ورزش ایروبیک، عموماً موسیقی با صدای بلندی پخش می شود

تمرینات ورزشی ایروبیک، عموماً در سه مرحله مختلف انجام می گیرند که در زیر به این مراحل اشاره کرده ایم:

مرحله اول :

در ابتدای امر، می بایست به مدت 5 تا 10 دقیقه، فرد شروع به گرم کردن بدن خود نماید. در این مدت زمان، تعداد ضربان قلب می بایست از 50 الی 60 ضربه، فراتر نرود.

مرحله دوم :

در مرحله دوم، نوبت به انجام تمرینات قدرتی می رسد. در یک مدت زمان 20 دقیقه ای، تمریناتی با قدرت بالا انجام می شوند. در این دوره زمانی، ضربان قلب ورزشکار، به 75 الی 80 ضربه در دقیقه می رسد.

مرحله سوم :

در مرحله پایانی، که تقریباً 5 تا 10 دقیقه به طول می انجامد، تمریناتی که مختص سرد کردن بدن می باشد، انجام می گیرد. در این زمان، ضربان قلب به حالت نرمال باز می گردد.

موضوعی که در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، در ارتباط با ” برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس ” می باشد.

اگر شما نیز از علاقمندان به این موضوع می باشید، با ما تا پایان این مبحث، همراه شوید.

ورزش ایروبیک در شکل های مختلفی انجام می شود. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • دوره های شنا
  • پیاده روی با سرعت بالا
  • آهسته دویدن
  • دوچرخ سواری
  • اسکی
  • کوه نوردی
  • اسکیت
  • تنیس
  • رقص هوازی همانند رقص زومبا که حاوی تمرینات ایروبیک می باشد
  • بالا رفتن از پله
  • قایق رانی
ورزش ایروبیک در شکل های مختلفی انجام می شود. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ورزش ایروبیک در شکل های مختلفی انجام می شود. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایای تمرینات ورزشی ایروبیک

تمرینات ورزش ایروبیک، تأثیر بسیار زیادی بر سلامت جسمی و روحی فرد دارد. از تأثیرات مثبت جسمی این ورزش می توان به تأثیرات مثبت بر روی عملکرد ریه و قلب، اشاره کرد. همچنین، با دنبال کردن تمرینات ورزشی ایروبیک، می توان تأثیرات بیماری های قلبی و عروقی را کاهش داد.

مزایای تمرینات ورزشی ایروبیک
مزایای تمرینات ورزشی ایروبیک

همچنین، این ورزش، تأثیر شایانی بر کاهش میزان چربی خون و کلسترول خون دارد. یکی دیگر از فواید ورزش ایروبیک، پیشگیری از احتمال سرما خوردگی و آزاد سازی اندورفین می باشد. آندورفین، در حقیقت نوعی مسکن است که به صورت طبیعی در درون بدن ایجاد می شود.

اندورفین، تأثیر بسیار زیادی در برقرار آرامش فکری فرد دارد. ورزش ایروبیک، می تواند مزایای بسیاری را برای ورزشکار به همراه داشته باشد که در زیر به این موارد اشاره کرده ایم:
  • ورزش ایروبیک، سبب کاهش میزان چربی در بدن می شود
  • حرکات این ورزش، در کاهش استرس، افسردگی، تنش و اضطراب بسیار مؤثرند
  • تمرینات این ورزش، در افزایش کیفیت خواب تأثیر شایانی دارند
  • ایروبیک، سبب بهبود کیفیت گردش خون در بدن شده و در نتیجه عمل اکسیژن رسانی به بخش های مختلف بدن، در شرایط بهتر و مطلوب تری، انجام می گیرد
  • به کمک تمرینات ورزش ایروبیک، استقامت بدن افزایش می یابد
  • تمرینات ورزش ایروبیک، احتمال ابتلا به انواع بیماری های قلبی-عروقی را کاهش می دهند
  • ایروبیک، احتمال ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می دهد
  • تمرینات ورزش ایروبیک، سبب می شود که انرژی بدن تا حد قابل توجهی، افزایش یافته و این امر در فعالیت های روزانه فرد، تأثیرات بسیار مثبتی خواهد داشت.

در مقاله ای که پیش روی شماست، موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند.

چنانچه شما به مشکل اضافه وزن دچار می باشید و به دنبال راهی مناسب برای رهایی از این مشکل می باشید، از شما دعوت می کنیم تا پایان این مقاله، ما را همراهی کنید.

کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات ایروبیک

تمرینات ورزش ایروبیک، تقریباً برای تمامی افراد مناسب و مفید است. البته، این تمرینات، برای افرادی که برای مدت بسیار زیادی هیچ تحرکی نداشته اند و یا دارای انواعی از بیماری های مزمن می باشند، می بایست حتماً پیش از شروع به انجام تمرینات ایروبیک، حتماً با پزشک معالج خود، مشورت کنند.

همچنین، می بایست حتماً مربی خود را در این زمینه آگاه سازند. همچنین، افرادی که به تازگی وارد ورزش ایروبیک شده اند، می بایست در ابتدا، از انجام تمرینات ورزشی سنگین در این ورزش، خودداری کنند.

کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات ایروبیک
کاندیدای مناسب برای انجام تمرینات ایروبیک

در ابتدای کار، افراد تازه کار، بهتر است که شروع تمرینات به آرامی باشد و به تدریج شروع به انجام تمرینات سنگین تر نمایند.

این امر ایشان را از بروز آسیب دیدگی های ناشی از انجام حرکات نادرست ورزشی، محفوظ می دارد. به عنوان نمونه، اگر در روز نخست فرد 5 دقیقه پیاده روی آرام دارد، این میزان را به تدریج افزایش داده تا به زمانی معادل 30 دقیقه پیاده روی سریع برسد.

ورزش ایروبیک، یک ورزش شاد است

ورزش ایروبیک، یک ورزش شاد است و این امر برای افرادی که دارای بیماری های روحی و روانی، همانند افسردگی می باشند، بسیار مفید می باشد.

همچنین، افرادی که دارای اضافه وزن می باشند و هنوز به مرز چاقی نرسیده اند، می توانند به کمک این ورزش به تناسب اندام دست یابند.

اگر به همراه انجام حرکات ایروبیک، این افراد از یک رژیم لاغری مناسب و استاندارد پیروی نمایند، می توانند در سرعت بخشیدن به عمل چربی سوزی بدن، بسیار مؤثر عمل کنند. دقت به این موضوع الزامی است که ورزش و رژیم لاغری، تنها در شرایطی که فرد به درجات بالای چاقی نرسیده باشد می تواند در کاهش وزن مؤثر عمل کند.

ورزش ایروبیک، یک ورزش شاد است
ورزش ایروبیک، یک ورزش شاد است

حتی در برخی از موارد، این روش ها، در شرایطی که فرد اضافه وزن دارد نیز، نمی توانند تأثیر مثبتی در تناسب اندام داشته باشند.

میزان درجات چاقی، در تأثیرپذیری ورزش و رژیم غذایی در کاهش وزن، بسیار مؤثر می باشد

میزان درجات چاقی، در تأثیرپذیری ورزش و رژیم غذایی در کاهش وزن، بسیار مؤثر می باشد. به همین جهت، چنانچه تمایل به کاهش وزن دارید، ابتدا با پزشکانی متخصص در این راستا مشاوره بگیرید تا بهترین روش درمانی را به شما، ارائه دهند.

مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته است.

در این راستا، از راهنمایی های دکتر سلیمی، فوق تخصص لاپاراسکوپی و متخصص در انجام جراحی های لاغری، بسیار کمک گرفته ایم.

اگر مطالب آمده در این مقاله، برای شما مفید بوده است،از شما دعوت می کنیم، تا پایان این مقاله، با ما همراه شوید.

میزان درجات چاقی، در تأثیرپذیری ورزش و رژیم غذایی در کاهش وزن، بسیار مؤثر می باشد
میزان درجات چاقی، در تأثیرپذیری ورزش و رژیم غذایی در کاهش وزن، بسیار مؤثر می باشد

برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس

ایروبیک و پیلاتس، هر یک دارای فواید بسیار زیادی می باشند. از همین رو، بسیار کار دشواری است که میان یکی از این دو نوع ورزش، یکی را انتخاب کنیم. هم ورزش ایروبیک و هم پیلاتس، هر دو تأثیر شایانی در حفظ سلامتی و داشتن اندامی متناسب دارند.

از همین رو، هر فرد با توجه به علایق شخصی خود، می تواند پس از بررسی های لازم در ارتباط با این دو نوع ورزش، موردی را که بیشتر با شرایط روحی و جسمانی وی سازگاری دارد را به عنوان ورزش مورد نظر خود، انتخاب نماید.

ورزش پیلاتس، ورزشی بسیار عالی و ایده آل برای افرادی می باشد که به توانبخشی فیزیکی اهمیت بسیاری می دهد

ورزش پیلاتس، ورزشی بسیار عالی و ایده آل برای افرادی می باشد که به توانبخشی فیزیکی اهمیت بسیاری می دهد. افرادی که دچار آسیب های بدنی شده اند و یا بدن ایشان تعادل کافی را برای انجام حرکات روزانه ندارد، می توانند ورزش پیلاتس را انتخاب نمایند.

در این میان، تمامی افرادی که بدنشان از انعطاف پذیری کمی برخوردار است نیز، می توانند پیلاتس را انتخاب کنند. در بسیاری از موارد نیز، افراد هیچ تمایلی از خود برای انجام حرکات هوازی از خود نشان نمی دهند و بیشتر تمایل به انجام حرکاتی آرامش بخش دارند.

ورزش پیلاتس، گزینه مناسبی برای این افراد می باشد. از سوی دیگر، ورزش ایروبیک یک ورزش پر تحرک و پر جنب و جوش است. این ورزش مناسب برای افرادی می باشد که علاقه بسیار زیادی به انجام حرکات ورزشی متنوع دارند.

ایروبیک، تأثیر بسیار زیادی بر بهبود عملکرد فعالیت قلب و عروق دارد

ایروبیک، تأثیر بسیار زیادی بر بهبود عملکرد فعالیت قلب و عروق دارد. همچنین، این ورزش می تواند وزن را کاهش داده و چربی سوزی را افزایش دهد. علاوه بر تمامی این موارد، با انجام حرکات ایروبیک، تخلیه مناسب انرژی به خوبی انجام می گیرد.

ورزش ایروبیک، تأثیرات بسیار مثبتی بر حالات روحی و روانی افراد دارد

ورزش ایروبیک، تأثیرات بسیار مثبتی بر حالات روحی و روانی افراد دارد. این ورزش علائم مرتبط با افسردگی را از بین برده و اعتماد به نفس را در فرد، به صورت قابل توجهی، افزایش می دهد.

ورزش ایروبیک، تأثیرات بسیار مثبتی بر حالات روحی و روانی افراد دارد
ورزش ایروبیک، تأثیرات بسیار مثبتی بر حالات روحی و روانی افراد دارد

در مقاله ای که پیش روی شماست به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته ایم.

اگر شما از علاقمندان به داشتن اندامی متناسب می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

تمامی افرادی که به دنبال کاهش وزن می باشند، همواره این سؤال برایشان به وجود می آید که برای رسیدن به تناسب اندام و چربی سوزی، کدام یک از این دو نوع ورزش، مناسب تر می باشند.

در این راستا، به تمامی افرادی که به دنبال لاغری هستند و به این هدف اقدام به انجام حرکات ورزشی می نمایند، توصیه می کنیم که ورزش ایروبیک را انتخاب نمایند. حرکاتی که در ورزش ایروبیک انجام می شوند همگی پر از تحرک بوده و باعث بالا بردن متابولیسم بدن می شود.

با بالا رفتن متابولیسم بدن، عمل چربی سوزی در بدن انجام شده و این امر سبب می گردد که کاهش وزن در فرد به تدریج انجام گیرد. ورزش ایروبیک، ورزشی کاملاً شاد می باشد که در آن از تمرینات بسیار متنوعی استفاده شده است.

این ورزش به صورت گروهی انجام می شود

همچنین این ورزش به صورت گروهی انجام می شود که این امر خود در بالا بردن روحیه بسیار مؤثر است. اما ورزش پیلاتس، یک ورزش انفرادی می باشد. حرکاتی که در ورزش پیلاتس انجام می شود، به اندازه حرکات ایروبیک، تحرک ندارند.

اما از طرف دیگر، ورزش پیلاتس، تمرکز شدیدی بر عضلات عمقی و بسیار کوچک داشته و سبب تقویت تمامی عضلات کوچک بدن می شود. این در حالی است که تمرینات ورزش ایروبیک به گونه می باشند که تمرکز اصلی، بر روی تقویت عضلات بزرگ تر می باشد.

کلیه حرکات در ورزش ایروبیک، بر روی چربی سوزی و کاهش وزن متمرکز شده است

همچنین، کلیه حرکات در ورزش ایروبیک، بر روی چربی سوزی و کاهش وزن متمرکز شده است. اما به صورت کلی، هر دو این ورزش ها تأثیر شایانی بر رسیدن به تناسب اندام دارند و انتخاب یکی از این دو ورزش، به علاقه و هدف فرد از ورزش کردن بستگی دارد.

کلیه حرکات در ورزش ایروبیک، بر روی چربی سوزی و کاهش وزن متمرکز شده است
کلیه حرکات در ورزش ایروبیک، بر روی چربی سوزی و کاهش وزن متمرکز شده است

اما با توجه به تمامی مواردی که ذکر شد، ورزش پیلاتس، برای افرادی مناسب است که به حفظ تناسب اندام خود اهمیت می دهند.

این در حالی است که ورزش ایروبیک، مناسب برای افرادی می باشد که به دنبال لاغری و چربی سوزی می باشند. به همین جهت، پیش از شروع به ورزش، می بایست هدف خود را از ورزش کردن، مشخص نمایید و بر اساس آن، بهترین روش را انتخاب کنید.

در مقاله ای که در حال مطالعه آن می باشید، موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

اگر شما نیز به دنبال راهی برای رسیدن به تناسب اندام و یا چربی سوزی می باشید.

با ما تا پایان این مقاله همراه شوید.

مناسب ترین روش برای لاغری کدام است؟

ورزش هایی نظیر پیلاتس و ایروبیک، هر یک به همراه یک رژیم غذایی سالم، می توانند در حفظ سلامتی بدن، بسیار مفید واقع گردند.

اما این روش ها، تنها زمانی می توانند در کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام مؤثر باشند که، فرد در مراحل اولیه اضافه وزن قرار داشته باشد و هنوز به مرحله چاقی و یا چاقی مفرط نرسیده باشد.

مناسب ترین روش برای لاغری کدام است؟
مناسب ترین روش برای لاغری کدام است؟

با توجه به درجه چاقی هر فرد، می بایست روش مناسب را برای کاهش وزن فرد و یا به اصطلاح لاغری وی، در نظر گرفت. برای بررسی میزان درجه چاقی افراد، شاخص های مختلفی تعریف شده اند که از میان این شاخص ها، BMI به عنوان یک میزان شناخته شده بین المللی، قابل استناد می باشد.

در همین راستا، لازم است که با توجه به شاخص BMI، بهترین روش برای کاهش وزن را برای هر فرد در نظر گرفت. بدون شک، هر فرد می بایست متناسب با شرایط فیزیکی و روحی خود، با مشاوره با پزشکان متخصص، بهترین گزینه را برای رسیدن به هدف تناسب اندام و لاغری خود، انتخاب نماید.

شاخص توده بدنی چیست؟

شاخص توده بدنی، که با عنوان BMI شناخته می شود، معیاری برای تعیین میزان چاقی می باشد. BMI برگرفته از نام Body Mass Index می باشد. BMI نشاند دهنده میزان توده حجمی بدن می باشد و یک شاخص بین المللی به شمار می رود.

با بررسی میزان شاخص توده بدنی، فرد می تواند از شرایط بدنی خود مطلع گردد. به کمک BMI می توان فهمید که آیا فرد، دارای کمبود وزن می باشد و یا در یک شرایط نرمال قرار دارد. همچنین، درجات مختلف چاقی نیز از طریق محاسبه شاخص توده بدنی، مشخص می شوند.

مقاله ای که در حال مطالعه آن می باشید، به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته است.

اگر شما نیز از علاقمندان به این موضوع می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

چگونگی محاسبه شاخص توده بدنی

برای اندازه گیری شاخص توده بدنی، یک راه بسیار آسان وجود دارد. شاخص BMI ارتباط مستقیمی با قد و وزن افراد دارد. البته شایان ذکر است که این شاخص، برای کودکان قابل استناد نمی باشد و برای کودکان، عموماً از مقیاس های دیگری برای درجات چاقی و یا لاغری ایشان، استفاده می شود.

البته، در محاسبات دقیق تر برای شاخص توده بدنی، می توان از معیارهایی نظیر سن و جنسیت نیز استفاده نمود.

برای مثال می توانید، مقاله محاسبه bmi زنان را مطالعه کنید.

اما عموماً برای محاسبات دستی شاخص توده بدنی، تنها از دو معیار قد و وزن استفاده می شود.

چگونگی محاسبه شاخص توده بدنی
چگونگی محاسبه شاخص توده بدنی

برای تعیین BMI تنها لازم است که میزان وزن فرد بر حسب کیلوگرم بر مجذور قد وی بر حسب متر، تقسیم شود. برای نمونه، چنانچه وزن فردی، 70 کیلوگرم باشد و قد وی 180 سانتی متر باشد، بر اساس این محاسبات میزان توده بدنی وی، به میزان 21.6 می باشد.

درجات چاقی بر اساس شاخص توده بدنی

شاخص توده بدنی، یک معیار بین المللی می باشد که نشانگر میزان چربی بدن می باشد. هر فرد با اطلاع از میزان چربی درون بدنش، می تواند ذهنیتی را در زمینه وضعیت جسمانی خود، داشته باشد و با توجه به درجه چاقی و یا لاغری خود، بهترین شیوه را برای رسیدن به تناسب اندام و سلامتی جسمی و روحی خود ، انتخاب نماید.

بر این اساس، عدد حاصله از محاسبه شاخص توده بدنی، می تواند نشاگر شرایط ذیل باشد:

شاخص توده بدنی کمتر از 18.5

دکتر سلیمی، فوق تخصص لاپاراسکوپی و متخصص در امر انواع جراحی چاقی، افرادی را که شاخص توده بدنی ایشان از عدد 18.5 کمتر باشد، افرادی در شرایط کمبود وزن در نظر می گیرند.

این افراد می بایست با بهره گیری از رژیم های غذایی مناسب و هم چنین انجام حرکات ورزشی تحت نظر پزشک متخصص، وزن خود را تا حد متعادل، افزایش دهند. این افراد باید در محدوده وزن نرمال قرار گیرند تا به عوارض کمبود وزن دچار نشوند.

شاخص توده بدنی کمتر از 18.5
شاخص توده بدنی کمتر از 18.5

بیشتر افرادی که در این محدوده از BMI می باشند، عموماً به انواع بیماری های کم خونی و سوء تغذیه مبتلا می باشند. همچنین، سیستم ایمنی بدن این افراد، بسیار ضعیف می باشد و در برابر انواع بیماری ها و عفونت ها، بسیار کم طاقت می باشد.

علاوه بر موارد فوق الذکر، افرادی که به این مشکل مبتلا می باشند، در معرض ابتلا به پوکی استخوان و هم چنین ناباروری اشاره کرد. برای این افراد، پیروی از یک رژیم غذایی استاندارد که بتواند وزن ایشان را به حد نرمال برساند، بسیار الزامی می باشد.

مشخصات افرادی که در این محدوده از BMI قرار دارند، به صورت زیر خلاصه شده است:

  • این افراد به مشکل کمبود وزن دچار می باشند
  • پیروی از یک رژیم چاقی استاندارد برای این افراد الزامی است
  • باید ورزش را همواره در برنامه روزانه خود داشته باشند
مشخصات افرادی که در این محدوده از BMI قرار دارند، به صورت زیر خلاصه شده است:
مشخصات افرادی که در این محدوده از BMI قرار دارند، به صورت زیر خلاصه شده است:

موضوعی که در این مقاله به آن پرداخته ایم، به بررسی موضوع ” برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس ” پرداخته است.

در این راستا، از راهنمایی های دکتر سلیمی، پزشک فوق تخصص لاپاراسکوپی، بسیار بهره گرفته ایم.

چنانچه شما نیز به دنبال راهی برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام می باشید، با ما تا پایان این مقاله همراه شوید.

شاخص توده بدنی بین 18.5 الی 24.9

افرادی که در این محدوده از BMI قرار دارند، افرادی هستند که وزن ایشان در حد متعادل بوده و بدنشان در شرایطی ایده آل قرار دارد. به گفته دکتر سلیمی، تعادلی منطقی میان قد و وزن این افراد وجود دارد.

ایشان اضافه می کنند که برای این افراد، بسیار مناسب است که از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کنند و همواره ورزش را در برنامه روزانه خود، قرار دهند. این افراد چنانچه هنوز به سنین بالا نرسیده باشند، می بایست در حفظ تعادل اندام خود کوشا باشند.

زیرا که با افزایش سن، احتمال بالا رفتن میزان وزن نیز وجود خواهد داشت. لذا کنترل وزن و حفظ تناسب اندام برای این افراد، بسیار حائز اهمیت می باشد.

برای افرادی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، موارد زیر مورد را می توان ذکر نمود:

  • این افراد دارای وزنی متعادل می باشند
  • بین وزن و قد این افراد تعادل منطقی وجود دارد
  • پیروی از یک رژیم غذایی مناسب به همراه انجام حرکات ورزشی منظم به این افراد توصیه می شود

مقاله که پیش روی شماست، به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته است.

چنانچه تا به این جای مقاله برای شما مفید بوده است، با ما تا پایان این مبحث، همراه شوید.

برای افرادی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، موارد زیر مورد را می توان ذکر نمود:
برای افرادی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، موارد زیر مورد را می توان ذکر نمود:

شاخص توده بدنی بین 25 الی 29.9

دکتر سلیمی، افرادی را که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند را، افرادی دارای اضافه وزن بیان می کنند. این افراد، دارای اضافه وزن می باشند اما، هنوز به مرز چاقی و یا چاقی مفرط نرسیده اند.

بسیار لازم است که این افراد وزن خود را کاهش داده و به محدوده نرمال برسانند. زیرا که عدم مدیریت و کنترل وزن در این محدوده از BMI سبب افزایش وزن و رسیدن به درجه چاقی می گردد.

شاخص توده بدنی بین 25 الی 29.9
شاخص توده بدنی بین 25 الی 29.9

برای افرادی که در این محدوده شاخص توده بدنی قرار دارند، پیروی از یک رژیم لاغری مناسب و انجام حرکات ورزشی منظم و مداوم می تواند بسیار کارآمد باشد.

البته توصیه دکتر سلیمی به این افراد این است که برای بهره گیری از یک رژیم لاغری مناسب، حتماً با یک پزشک متخصص تغذیه مجرب، مشورت نمایند.

البته در این زمینه، لازم به ذکر است که بسیاری از افرادی که با بهره گیری از رژیم های لاغری و ورزش نتوانسته اند وزن خود را کاهش دهند، بهتر است برای درمان مشکل اضافه وزن خود، به روش های دیگر درمانی اقدام نمایند.

بهترین گزینه برای افرادی که دچار اضافه وزن می باشند و با رژیم لاغری نتوانسته اند وزن خود را به حد نرمال برسانند، انجام عمل جراحی چاقی می باشد

بهترین گزینه برای افرادی که دچار اضافه وزن می باشند و با رژیم لاغری نتوانسته اند وزن خود را به حد نرمال برسانند، انجام عمل جراحی چاقی می باشد. جراحی چاقی روشی مناسب برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام می باشد.

از محاسن جراحی چاقی می توان به برگشت ناپذیر بودن و دائمی بودن تناسب اندام، اشاره کرد. در این راستا، دکتر سلیمی، به این افراد توصیه می کند پیش از هر اقدامی، ابتدا با یک پزشک مجرب مشورت نموده و سپس اقدام به انجام عمل جراحی چاقی بنمایند.

دکتر سلیمی، فوق تخصص لاپاراسکوپی و متخصص در انجام کلیه روش های جراحی چاقی، بهترین گزینه برای اخذ مشاوره و انجام عمل جراحی لاغری می باشد.

ایشان با سال ها تجربه و داشتن هزاران پرونده درخشان و آمار بالای رضایتمندی بیماران، گزینه ای برتر برای انجام کلیه امور مرتبط با چاقی و لاغری می باشند.

افرادی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، دارای شرایط ذیل می باشند:

  • این افراد دارای اضافه وزن می باشند
  • احتمال بروز بیماری های مرتبط با چاقی، نظیر دیابت نوع دو و انواع بیماری های قلبی و عروقی، در این افراد بسیار است
  • برای درمان بهترین روش استفاده از رژیم لاغری و ورزش منظم است
  • در شرایطی که ورزش و رژیم غذایی جوابگوی نیاز کاهش وزن نباشد، بهترین گزینه انجام عمل جراحی چاقی می باشد.

آن چه در این مقاله به آن پرداخته ایم در ارتباط با موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس می باشد.

اگر شما نیز به این موضوع علاقمند می باشید، با ما تا پایان این مبحث، همراه شوید.

افرادی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، دارای شرایط ذیل می باشند:
افرادی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، دارای شرایط ذیل می باشند:

شاخص توده بدنی بین 30 الی 34.9

تمامی کسانی که در این محدوده از شاخص توده بدنی قرار دارند، چاق درجه یک به شمار می روند. توصیه اکید دکتر سلیمی به این افراد، اقدام سریع برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام می باشد.

چاقی در این افراد، به مرحله خطرناک نرسیده است و هنوز قابل کنترل می باشد. دکتر سلیمی برای این افراد، دو راه مختلف را برای درمان معرفی می نماید:

رژیم لاغری و ورزش

انجام جراحی چاقی

انتخاب هر یک از این دو طریق با توجه به شرایط جسمی و روحی فرد متفاوت می باشد

انتخاب هر یک از این دو طریق با توجه به شرایط جسمی و روحی فرد متفاوت می باشد. دکتر سلیمی به تمامی افرادی که در این درجه از چاقی می باشند و به بیماری های جانبی مرتبط با چاقی دچار نمی باشند، توصیه می کند که برای درمان مشکل خود، به رژیم های لاغری استاندارد و انجام حرکات ورزشی منظم و مداوم روی آورند.

اما در عین حال، در بسیاری از موارد، رژیم لاغری و ورزش، نمی توانند فرد را به هدف خود برسانند و هیچ تأثیری در کاهش وزن فرد به همراه ندارند. در این شرایط تنها گزینه جراحی چاقی می باشد.

انتخاب هر یک از این دو طریق با توجه به شرایط جسمی و روحی فرد متفاوت می باشد
انتخاب هر یک از این دو طریق با توجه به شرایط جسمی و روحی فرد متفاوت می باشد

کسانی که به بیماری چاقی درجه یک دچار هستند

کسانی که به بیماری چاقی درجه یک دچار هستند و علاوه بر آن، به بیماری های مرتبط با چاقی، نظیر دیابت نوع دو و یا انواع بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون بالا و آپنه خواب و بسیاری از انواع این بیماری ها، دچار می باشند، تنها گزینه درمان، انجام جراحی چاقی می باشد.

این افراد زمانی کافی برای تأثیر رژیم لاغری بر روی بدنشان ندارند. رژیم های لاغری، در دراز مدت سبب کاهش وزن می شوند که این امر برای افرادی که به بیماری های خطرناکی همچون دیابت نوع دو مبتلا می باشند، بسیار مرگبار می باشد.

در همین راستا، به تمامی افرادی که در شرایطی خطرناک قرار دارند، توصیه می شود که اقدام به انجام عمل جراحی چاقی کنند.

با کمک جراحی چاقی، وزن این افراد به سرعت کاهش یافته و بیماری های مرتبط با چاقی نیز، به تدریج بهبود یافته و پس از مدت زمانی کوتاه، به صورت کامل درمان می شوند.

ویژگی های افرادی که در این محدوده از چاقی قرار دارند، به صورت زیر لیست شده است:

این افراد در شرایط چاقی درجه یک قرار دارند

در شرایطی که این افراد به بیماری های جانبی چاقی دچار باشند، تنها گزینه درمان عمل جراحی چاقی می باشد

در شرایطی که این افراد به انواع بیماری های مرتبط با چاقی دچار نباشند، می توانند با رژیم لاغری و ورزش به تناسب اندام دست یابند.

این افراد می بایست به سرعت برای کاهش وزن خود اقدام کنند

ویژگی های افرادی که در این محدوده از چاقی قرار دارند، به صورت زیر لیست شده است:
ویژگی های افرادی که در این محدوده از چاقی قرار دارند، به صورت زیر لیست شده است:

موضوع مورد بررسی در این مقاله، برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس می باشد.

چنانچه تا به این جای مقاله، برای شما مفید واقع شده است، از شما دعوت می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه شوید.

شاخص توده بدنی بین 35 الی 39.9

افرادی که در این محدوده از BMI قرار دارند، به بیماری چاقی درجه 2 مبتلا می باشند. تنها گزینه برای درمان این افراد، انجام جراحی چاقی می باشد. داشتن یک رژیم لاغری سالم و ورزش می تواند در سلامتی فرد مؤثر باشد، اما نمی تواند سبب کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام شود.

افرادی که در این محدوده وزنی قرار دارند، اکثراً به بیماری های مرتبط با چاقی مبتلا می باشند. بیماری های خطرناکی نظیر دیابت نوع دو، فشار خون و کلسترول بالا، انواع بیماری های قلبی و عروقی و حتی بروز انواع سرطان ها، در این محدوده از چاقی بسیار دیده می شود.

علاوه بر این، این افراد با مشکلات شدید حرکتی مواجه می باشند. ابتلا به انواع بیماری ها و مشکلات روحی و روانی نیز، از دیگر مضرات این حد از چاقی به شمار می رود.

شاخص توده بدنی بین 35 الی 39.9
شاخص توده بدنی بین 35 الی 39.9

لذا، اقدام سریع در این محدوده از چاقی، بسیار حائز اهمیت بوده و در مواردی حتی جان فرد را از خطر مرگ، نجات خواهد داد. بهترین و تنها گزینه از دید دکتر سلیمی، پزشک متخصص در این زمینه، انجام عمل جراحی چاقی می باشد.

پس از عمل جراحی چاقی، از میزان غذای مصرفی این افراد کاسته شده و کاهش وزن با سرعت رخ می دهد. به صورتی که در طول مدت یک الی دو سال، فرد تا 80 درصد از وزن اضافی خود را از دست می دهد و به تدریج به تناسب اندام دست می یابد.

همچنین، بسیاری از بیماری های مرتبط با چاقی، پس از انجام عمل جراحی چاقی، بهبود یافته و یا به صورت کامل، درمان می شوند.

شاخص توده بدنی بالاتر از 40

این افراد در محدوده چاقی درجه 3 یا چاقی خطرناک قرار دارند. این افراد، بدون تردید، به بیماری دیابت نوع دو، در حد مرگبار آن، مبتلا می باشند. بروز انواع سکته های قلبی و مغزی در این رنج از شاخص توده بدنی، بسیار دیده می شود.

احتمال ابتلا به بسیاری از انواع سرطان ها، در این محدوده از چاقی، افزایش می یابد. در این زمینه، نمی توان بیماری های روحی و روانی ناشی از این درجه چاقی را نیز فراموش کرد. دکتر سلیمی، تنها راه درمان این افراد را، بدون هیچ درنگی، انجام جراحی چاقی عنوان می کنند. در صورت عدم اقدام سریع، خطر مرگ، جان این افراد را تهدید می کند.

شاخص توده بدنی بالاتر از 40
شاخص توده بدنی بالاتر از 40

افرادی که در این محدوده از چاقی قرار دارند، در بیشتر موارد به بیماری های ذیل دچار می باشند:

  • بیماری دیابت نوع 2 (لطفا از پست درمان پیش دیابت و درمان قطعی دیابت در آلمان دیدن کنید.)
  • بیماری های قبلی-عروقی
  • فشار خون بالا
  • کلسترول بالا
  • بیماری های مرتبط با کیسه صفرا
  • مشکل آرتروز
  • مشکلات تنفسی
  • بیماری های روحی و روانی
  • مشکلات ناباروری

و …

مقاله ای که در حال مطالعه آن می باشید، به بررسی موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس پرداخته است.

در این راستا، از راهنمایی های دکتر سلیمی، بسیار بهره برده ایم.

اگر شما نیز از علاقمندان به این موضوع می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.

سخن پایانی

هر دو ورزش ایروبیک و پیلاتس ورزش هایی بسیار مفید برای حفظ سلامتی و تناسب اندام به شمار می روند. اما برای انتخاب هر یک از این دو نوع ورزش، در مرحله نخست می بایست هدف از انجام ورزش برای فرد مشخص گردد.

ورزش پیلاتس، مجموعه ای حرکات ورزشی می باشد که بر تعادل بین ذهن و جسم متمرکز است. پیلاتس سبب افزایش قدرت و استقامت بدن می شود و سبب فرم دهی اندام می شود.

سخن پایانی
سخن پایانی

با انجام ورزش پیلاتس، به تدریج ذهن فرد توانایی های بدن خود را به خوبی درک کرده و با توجه به توانایی های جسمانی خود، می تواند قدرت بدنی خود را افزایش دهد. پیلاتس به پرورش تک تک عضلات کوچک بدن می پردازد.

اما این ورزش، نمی تواند راهی مناسب برای کاهش وزن و لاغری به شمار رود. در مقابل، ایروبیک، یک ورزش هوازی است که با تمرینات شدید و سریع خود، می تواند سبب چربی سوزی و در نتیجه آن، کاهش وزن شود.

این ورزش بر روی پرورش عضلات بزرگ بدن، متمرکز است

این ورزش بر روی پرورش عضلات بزرگ بدن، متمرکز است. با این ورزش، میزان اکسیژن بیشتری وارد بدن شده و با افزایش میزان ضربان قلب، سبب می گردد که، جریان خون تنظیم شود. در تمرینات ورزش ایروبیک، هماهنگی خوبی میان حرکات وجود دارد.

ورزش ایروبیک، بهترین گزینه برای افرادی می باشد که دارای اضافه وزن بوده و هنوز به درجات بالای چاقی نرسیده اند.

این افراد، به کمک ورزش ایروبیک، می توانند وزن خود را کاهش داده و به لاغری و تناسب اندام مورد نظر خود دست یابند. اما چنانچه فرد به درجات چاقی رسیده باشد، ورزش نمی تواند گزینه مناسبی برای کاهش وزن بوده و تنها راه درمان، انجام جراحی چاقی می باشد.

در این مقاله، سعی کرده ایم در ارتباط با موضوع برای لاغری ایروبیک خوبه یا پیلاتس اطلاعاتی را در اختیار علاقمندان به داشتن اندامی متناسب قرار دهیم.

امید است که اطلاعات آمده در این مقاله، برای شما مفید واقع شده باشد.

در پایان توصیه می کنیم مقاله، ورزش بعد از عمل لاپاراسکوپی را مطالعه کنید.

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یک کلیک تماس بگیرید