بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده

بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده

فهرست مطالب

در این مقاله با بررسی موضوع بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده با شما همراه هستیم و با طرح سوالات زیر شما را در این رابطه راهنمایی خواهیم کرد.

اگر جزو نیروهای مسلح هستید، هزینه عمل اسلیو با بیمه نیروهای مسلح را مشاهده کنید.

بیمه تکمیلی چه نوع بیمه ای است؟

به طور کلی مزیت بیمه این است که اگر برای بیمه گزار حادثه ای پیش بیاید، خسارت های ناشی از آن حادثه توسط بیمه پرداخت خواهد شد. همانطور که می دانید بدترین حادثه ای که ممکن است رخ بدهد خسارت جانی و حوادثی است که به نوعی سلامتی انسان را به خطر می اندازد. بنابراین مهم ترین بیمه ها آن هایی هستند که به بیماری و مشکلاتی که برای سلامتی انسان به وجود می آید مربوط می شوند.

زمانی که سلامتی انسان به خطر می افتد علاوه بر ناراحتی های جسمی و روحی که متحمل می شود، هزینه های درمان که گاهی بسیار سنگین هستند هم به این مشکلات اضافه خواهد شد و ممکن است فرد بیمار توانایی پرداخت این هزینه ها را نداشته باشد.

یکی از راه حل های این مشکل این است که فرد از بیمه درمان تکمیلی استفاده نماید و با این کار، بخش زیادی از هزینه های درمانی خود را به بیمه واگذار کند. در واقع خرید بیمه درمان تکمیلی نوعی آینده نگری برای جلوگیری از مشکلات مربوط به هزینه های درمان در زمان بیماری است.

اگر قصد انجام عمل بای پس معده را دارید، عمل بای پس معده با بیمه تکمیلی مشاهده کنید.

بیمه تکمیلی چه انواعی دارد؟

بیمه درمان تکمیلی انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

  1. بیمه درمان تکمیلی گروهی:

بیمه درمان تکمیلی گروهی بیشترین آمار بیمه های درمان را دارد. این نوع بیمه به این صورت است که مدیر عامل یک شرکت یا کارفرمای یک سازمان، کارخانه و یا هر شغل گروهی دیگری تمام افرادی که برای او کار می کنند را بیمه می کند.

در این نوع بیمه باید تعداد کارکنان آن شرکت یا سازمان از حد معینی بیشتر باشد و هر کدام از کارکنان هم می توانند بستگان درجه یک خود مثل همسر و فرزندان را بیمه کنند.

  1. بیمه درمان تکمیلی خانواده:

بیمه درمان تکمیلی خانواده نوع دیگری از بیمه درمان تکمیلی گروهی است و در آن به جای اینکه افراد یک سازمان توسط کارفرما بیمه شوند، افراد یک خانواده توسط سرپرست خانواده بیمه خواهند شد.

بیمه درمان تکمیلی خانواده:
بیمه درمان تکمیلی خانواده:

تفاوت بیمه خانواده با بیمه گروهی این است که در بیمه خانواده، تعداد افراد بیمه شونده اهمیتی ندارد اما هزینه های مربوط به حق بیمه از بیمه گروهی بیشتر است و در حالت بیمه تکمیلی گروهی، موارد بیشتری تحت پوشش بیمه قرار می گیرد. با توجه به این موارد، توصیه می شود به جای استفاده از بیمه خانواده، از همان بیمه تکمیلی گروهی که از هر لحاظ به صرفه تر است استفاده شود.

شما در حال مطالعه مقاله بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هستید

  1. بیمه درمان تکمیلی انفرادی:

بیمه درمان تکمیلی انفرادی برعکس بیمه درمان تکمیلی خانواده تمام پوشش های بیمه را شامل می شود و از لحاظ هزینه های مربوط به حق بیمه هم به صرفه تر است. این نوع بیمه به تازگی توسط شرکت های بیمه به افراد ارائه می شود.

  1. بیمه درمان مسافران خارج از کشور:

این نوع بیمه جزء بیمه افراد به حساب می آید و در واقع جزء دسته ی بیمه مسافرتی می باشد اما در بعضی موارد جزء بیمه های درمان تکمیلی هم محسوب می شود و موارد درمانی بسیاری را (در کنار موارد غیر درمانی) پوشش می دهد.

 

بیمه درمان تکمیلی چه مواردی را پوشش می دهد؟

بیمه درمان تکمیلی در صورت بروز برخی بیماری ها و خدمات درمانی معین برای فرد بیمه گزار، بر اساس قوانین مربوط به آن شرکت بیمه هزینه های مربوط به بیماری را پرداخت می کند. موارد تحت پوشش هر کدام از شرکت های بیمه با هم تفاوت دارد و هر شرکت بیمه خدمات درمانی خاصی ارائه می دهد.

برخی از پوشش ها به اصطلاح اصلی هستند و توسط شرکت های بیمه ارائه خواهند شد اما شرکت های بیمه می توانند موارد دیگری را هم در کنار این پوشش های اصلی با دریافت حق بیمه بیشتر تحت عنوان پوشش های فرعی به کاربران خود ارائه دهند.

بیمه درمان تکمیلی چه مواردی را پوشش می دهد؟
بیمه درمان تکمیلی چه مواردی را پوشش می دهد؟

مواردی که تحت پوشش بیمه قرار می گیرند عبارتند از:

هزینه های مربوط به بستری، عمل جراحی، سنگ شکن، رادیوتراپی، آنژیوگرافی و شیمی درمانی در بیمارستان

هزینه های مربوط به عمل های جراحی حساس و سخت مثل مغز، نخاع، قلب، کلیه، مغز استخوان، کبد و ریه.

هزینه های مربوط به زایمان طبیعی و یا سزارین

هزینه های مربوط به اقدامات پاراکلینیکی (اقداماتی که برای تشخیص میزان پیشرفت و یا بهبود بیماری انجام می شود و به نوعی اطمینان از سلامت فرد است). این هزینه ها شامل مواردی همچون انجام سونوگرافی، آندوسکوپی، تست ورزش، MRI، نوار مغزی، مامو گرافی، نوار عصب، سنجش بینایی، سنجش شنوایی و برخی موارد دیگر خواهد شد.

هزینه های مربوط به انجام برخی عمل های سرپایی مثل شکستگی، بخیه، ختنه، لیزر، کیست، بیوپسی و کرایو تراپی

هزینه های مربوط به عمل چشم

هزینه های مربوط به انجام برخی آزمایشات تشخیصی مثل پاتولوژی، رادیو گرافی، نوار قلب و فیزیو تراپی (توجه کنید که آزمایش های چکاپ تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد)

هزینه های مربوط به خدمات درمانی اورژانس مثل ویزیت و یا دارو

هزینه ی آمبولانس

هزینه های دندانپزشکی به غیر از ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه که جنبه زیبایی دارند و درمانی محسوب نمی شوند.

هزینه های مربوط به همراه (ویژه همراه بیمارانی که بالای 70 سال یا زیر 7 سال سن دارند)

هزینه های مربوط به درمان ناباروری

هزینه خرید عینک و سمعک در صورت تایید پزشک

هزینه های مربوط به تست غربالگری

هر کدام از شرکت های بیمه می توانند همه یا تعدادی از موارد زیر را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی خود قرار دهند یا اینکه بعضی از این موارد را به عنوان پوشش اصلی و بعضی دیگر را به عنوان پوشش فرعی ارائه دهند.

ممکن است موارد تحت پوشش شرکت های مختلف یکسان باشد اما سقف تعهدات آن ها با هم تفاوت داشته باشد. هر چه میزان تعهدات بیمه بالاتر باشد حق بیمه هم بیشتر خواهد بود اما در عوض در صورت بروز بیماری، بیشتر هزینه های درمانی بر عهده بیمه می باشد بنابراین شما باید بیمه ای که سقف تعهدات بالاتری دارد انتخاب کنید.

شما در حال مطالعه مقاله بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هستید

در بیمه درمان تکمیلی چه محدودیت های سنی وجود دارد؟

در بیمه درمان تکمیلی در صورتی که سن متقاضی بیمه از حد معینی بیشتر باشد، بیمه کننده یا او را بیمه نمی کند و یا در صورت وجود شرایط خاص بیمه کردن او را می پذیرد. طبق قوانین شرکت های بیمه افراد بالای 70 سال جزو بیمه شوندگان بیمه درمان تکمیلی انفرادی قرار نمی گیرند.

حق بیمه درمان تکمیلی گروهی برای افراد زیر 60 سال یکسان است، برای افراد 60 تا 70 سال 50% و برای افراد بالای 70 سال 100% افزایش می یابد. برای مثال اگر حق بیمه برای افراد زیر 60 سال 10 هزار تومان باشد، برای افراد 60 تا 70 سال 15 و برای افراد بالای 70 سال 20 هزار تومان خواهد بود.

نکته: برای گروه های بیشتر از 1000 نفر محدودیت سنی در پرداخت حق بیمه درمان تکمیلی وجود ندارد.

 

برای استفاده از بیمه درمان تکمیلی چه شرایطی لازم است؟

برای به کار بردن خدمات بیمه درمان تکمیلی در زمان بروز بیماری باید به یکی از دو روش زیر اقدام کرد:

  1. در روش اول بیمه شونده باید ابتدا به شرکت بیمه مراجعه کرده و یک معرفی نامه برای انجام خدمات درمانی مربوطه دریافت نماید، سپس با استفاده از این معرفی نامه به یکی از مراکز درمانی که با شرکت بیمه قرار داد دارند جهت انجام خدمات درمانی مراجعه کند.

توجه کنید که برای دریافت معرفی نامه، باید حتما پزشک تایید کند که شما برای یکی از موارد تحت پوشش بیمه به خدمات درمانی نیاز دارید.

  1. در روش دوم شما باید به یکی از مراکز خدمات درمانی مراجعه کرده و اقدامات درمانی را انجام دهید. سپس باید برخی از مدارک لازم مثل تاییدیه پزشک و رسید هزینه های درمانی را به شرکت بیمه تحویل داده و هزینه های درمان را دریافت کنید.

شما در حال مطالعه مقاله بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هستید

چه مواردی از تعهدات بیمه درمان تکمیلی خارج است؟

در بیمه درمان تکمیلی بعضی از موارد استثنا هستند و از تعهدات بیمه خارج می باشند. موارد استثنا در هر کدام از شرکت های بیمه متفاوت است. بعضی از این استثنا ها عبارتند از:

  • هزینه های مربوط به جراحی های زیبایی (البته اگر بر اثر بروز حادثه مشکلات زیبایی پیش بیاید هزینه جراحی بر عهده بیمه است).
  • رفع عیوب مادر زادی در صورتی که جنبه درمانی نداشته باشد.
  • هزینه های مربوط به سقط جنین به جز در مواردی که پزشک معتمد بیمه تشخیص داده باشد.
  • خود کشی
  • ترک اعتیاد
  • جنون
  • زیان های حاصل از جنگ، شورش، اعتصاب و …
  • زیان های ناشی از عملیات های هسته ای
  • هزینه بستری در اتاق خصوصی (بجز در مواردی که تاییدیه پزشک معتمد وجود دارد)
  • هزینه همراه بیمار بجز در مواردی که سن بیمار زیر 7 سال یا بالای 70 سال باشد.
  • هزینه های دندان پزشکی که جنبه زیبایی دارند مثل ارتودنسی، ایمپلنت و یا دندان مصنوعی
  • هزینه های زایمان مربوط به فرزند چهارم یا بیشتر
  • هزینه جراحی های مربوط به معلولیت ذهنی
  • هزینه جراحی فک ( بجز در مواردی که تاییدیه پزشک وجود دارد)

لازم به ذکر است بعضی شرکت های بیمه با دریافت حق بیمه بیشتر این موارد را هم تحت پوشش قرار می دهند.

بیمه درمان تکمیلی البرز چه خدماتی را ارائه می دهد؟

شرکت بیمه البرز در کنار بیمه های مختلف، بیمه درمان تکمیلی را هم ارائه می دهد. البته در این شرکت، فقط بیمه درمان تکمیلی گروهی وجود دارد.

بیمه درمان تکمیلی گروهی در شرکت بیمه البرز به سازمان هایی که بیشتر از 250 نفر کارمند دارند و تحت پوشش یکی از بیمه های پایه (تامین اجتماعی، سلامت، نیرو های مسلح و … ) هستند ارائه می شود، و بخش زیادی از هزینه های درمانی بیمه شوندگان را پرداخت می کند.

نکته: بستگان درجه یک کارکنان سازمان که تحت پوشش بیمه البرز هستند (در صورتی که در قرار داد بیمه و آن سازمان ذکر شده باشد)، می توانند بدون وجود بیمه پایه تحت پوشش بیمه البرز قرار بگیرند و بیمه پایه فقط برای خود کارکنان ضرورت دارد.

در بیمه درمان تکمیلی یک دوره موسوم به دوره انتظار وجود دارد که در طی این دوره، شرکت بیمه هیچ تعهدی نسبت به بیمه شوندگان نخواهد داشت. این دوره با توجه به تعداد افراد هر سازمان متفاوت است. برای مثال دوره انتظار بیمه درمان تکمیلی البرز برای پوشش هزینه های زایمان، برای سازمان هایی که تعداد کارکنان آن از 250 نفر کمتر باشد 9 ماه، برای سازمان هایی که تعداد کارکنان بین 250 تا 1000 نفر باشد 6 ماه، و برای سازمان هایی با تعداد کارکنان بیش از 1000 نفر صفر می باشد.

شما در حال مطالعه مقاله بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هستید

برای دریافت هزینه های درمانی بیمه البرز چه مدارکی لازم است؟

بیمه شدگان شرکت بیمه البرز برای دریافت خدمات این شرکت باید با ارائه مدارکی همچون تاییدیه پزشک به یکی از نمایندگی های شرکت بیمه البرز در شهر خود مراجعه کنند و در آن جا پس از تایید مدارک، یک معرفی نامه دریافت کرده و با مراجعه به یکی از مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه البرز برای انجام خدمات درمانی خود اقدام نمایند. در این صورت با توجه به سقف تعهدات بیمه البرز بخشی از هزینه های درمانی بیمه شونده پرداخت خواهد شد.

برای دریافت هزینه های درمانی بیمه البرز چه مدارکی لازم است؟
برای دریافت هزینه های درمانی بیمه البرز چه مدارکی لازم است؟

مدارک لازم برای دریافت معرفی نامه از بیمه البرز:

  • تایید پزشک به همراه توضیح بیماری و تاریخ مراجعه به مرکز درمانی
  • نامه از طرف بیمه گزار مبنی بر درخواست معرفی نامه
  • عکس یا فتوکپی برگ اول دفترچه بیمه پایه (اگر بیمار بیمه شده اصلی نباشد و یکی از اعضای خانواده او باشد عکس صفحه اول دفترچه بیمه پایه بیمه شده اصلی نیاز است)

نکته 1: در صورتی که فرد بیمه شونده در روز های تعطیل و یا بعد از ساعت اداری نیاز به بستری شدن پیدا کند و نتواند جهت دریافت معرفی نامه به نمایندگی بیمه البرز مراجعه کند، می تواند با ارائه کارت درمانی بستری شده و بعد از آن برای دریافت معرفی نامه در ساعت های اداری به بیمه البرز اقدام کند.

نکته 2: اگر بیمار معرفی نامه را دریافت کند اما از آن استفاده نکند باید بلافاصله به شرکت بیمه البرز مراجعه نموده و معرفی نامه را باطل کند.

نکته 3: در حالی که فرد بیمه شده به یکی از مراکز درمانی که با بیمه البرز قرار داد ندارند مراجعه کند، ابتدا باید کل هزینه های درمانی را پرداخت کند و سپس مدارک لازم و فاکتور هزینه های پرداختی را به شرکت بیمه البرز تحویل دهد، سپس بخشی از هزینه ها تا سقف تعهدات بیمه البرز به بیمار پرداخت خواهد شد.

شما در حال مطالعه مقاله بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هستید

مدارک لازم برای دریافت هزینه های درمانی:

برای دریافت هزینه های درمانی ابتدا باید مدارک و فاکتور های پرداختی را کامل کنید و برای دریافت هزینه ها به شرکت بیمه البرز مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است ارائه این مدارک مختص بیمه البرز نمی باشد و برای تمام شرکت های بیمه یکسان است. مدارک مورد نظر شامل اصل موارد زیر می باشد:

  • فاکتور هزینه های پرداختی به بیمارستان یا سایر مراکز درمانی
  • تاییدیه پزشک معالج (در صورت انجام عمل جراحی تاییدیه پزشک بیهوشی هم نیاز است)
  • فاکتور هزینه های خرید دارو و سایر لوازم پزشکی مورد نیاز
  • فاکتور هزینه آزمایش های انجام شده به همراه نتیجه آزمایش
  • در صورت انجام عمل جراحی کپی شرح و تاریخ عمل نیاز است
مدارک لازم برای دریافت هزینه های درمانی:
مدارک لازم برای دریافت هزینه های درمانی:

 

همچنین برای دریافت هزینه های مربوط به اقدامات پاراکلینیکی اصل مدارک زیر نیاز است:

  • رسید معتبر به همراه مهر بیمارستان یا سایر مراکز درمانی
  • اصل یا کپی شرح اقدامات پاراکلینیکی از سوی پزشک معالج
همچنین برای دریافت هزینه های مربوط به اقدامات پاراکلینیکی اصل مدارک زیر نیاز است:
همچنین برای دریافت هزینه های مربوط به اقدامات پاراکلینیکی اصل مدارک زیر نیاز است:

آیا بیمه تکمیلی البرز اسلیو معده را هم شامل می شود؟

در بیمه تکمیلی البرز جراحی های معده از قبیل بای پس معده و اسلیو در صورت وجود شرایط خاصی پوشش داده می شوند. برای پوشش اسلیو معده فرد بیمه شده باید به یک پزشک معتمد که از طرف بیمه البرز معرفی می شود مراجعه کرده و پس از انجام آزمایشات لازم، پزشک تایید کند که این عمل جنبه زیبایی دارد یا صرفا درمانی می باشد. در صورتی که انجام این عمل جنبه درمانی داشته باشد تحت پوشش بیمه تکمیلی البرز قرار خواهد گرفت.

آیا بیمه تکمیلی البرز اسلیو معده را هم شامل می شود؟
آیا بیمه تکمیلی البرز اسلیو معده را هم شامل می شود؟

اسلیو معده در صورتی جنبه درمانی دارد که bmi یا همان شاخص توده بدنی فرد از 40 بیشتر باشد.

برای پوشش اسلیو معده توسط بیمه البرز مدارک زیر لازم است:

  • ارائه یک کارت شناسایی معتبر
  • تاییدیه پزشک معتمد بیمه نامه
  • ارائه مدارک پزشکی
  • ارائه نتیجه ازمایشات مربوط به تیروئید، دیابت، برخی بیماری های خاص و …

 

بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده
بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده

در ادامه به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:

عمل اسلیو معده به چه معناست؟

عمل اسلیو معده چه مزایایی دارد؟

جراحی اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

چه افرادی شرایط انجام عمل اسلیو معده را دارند؟

دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو معده به چه صورت می باشد؟

رژیم غذایی پس از عمل اسلیو معده به چه صورت است؟

آیا امکان بارداری بعد از انجام عمل اسلیو معده وجود دارد؟

بیمه تکمیلی چه نوع بیمه ای است؟

بیمه تکمیلی چه انواعی دارد؟

بیمه درمان تکمیلی چه مواردی را پوشش می دهد؟

در بیمه درمان تکمیلی چه محدودیت های سنی وجود دارد؟

برای استفاده از بیمه درمان تکمیلی چه شرایطی لازم است؟

چه مواردی از تعهدات بیمه درمان تکمیلی خارج است؟

بیمه درمان تکمیلی البرز چه خدماتی را ارائه می دهد؟

برای دریافت هزینه های درمانی بیمه البرز چه مدارکی لازم است؟

آیا بیمه تکمیلی البرز اسلیو معده را هم شامل می شود؟

 

عمل اسلیو معده به چه معناست؟

امروزه یکی از مشکلاتی که افراد جامعه با آن روبرو هستند چاقی بیش از حد می باشد که علاوه بر تاثیرات منفی روی ظاهر افراد، بیماری های زیادی مثل فشار خون، مشکلات قلبی و تنفسی، دیابت و … را برای به وجود می آورد. به همین خاطر افراد مبتلا به چاقی همواره به دنبال راه حلی برای کاهش وزن در کمترین زمان ممکن می گردند. یکی از سریع ترین روش های رفع چاقی عمل اسلیو معده می باشد که در آن حجم معده کوچک تر می شود و در آن حجم معده کوچکتر شده و در نتیجه اشتهای فرد کاهش می یابد.

در طی عمل اسلیو معده، قسمت بالایی معده که هورمون های کنترل کننده اشتها در آن وجود دارند برداشته می شود و ظرفیت معده بسیار کوچک تر خواهد شد، اما در ساختار طبیعی و اتصالات معده اختلالی به وجود نمی آید و هضم غذا مانند قبل انجام خواهد شد.

عمل اسلیو معده به چه معناست؟
عمل اسلیو معده به چه معناست؟

بعد از انجام عمل اسلیو معده باید یک رژیم غذایی خاص رعایت شود تا بدن فرد به شرایط جدید عادت کند و بعد از آن هم فرد باید تا آخر عمر در هر وعده مقدار کمی غذا مصرف کند و در عوض تعداد وعده ها را بیشتر کند.

توجه داشته باشید که اگر چه کاهش ظرفیت معده از اشتهای فرد می کاهد اما باز هم امکان بازگشت به حالت های قبل از عمل وجود دارد و برای موفقیت این عمل، فرد باید با اراده زیاد رژیم های غذایی و شیوه زندگی سالم را رعایت کند.

شما در حال مطالعه مقاله بیمه تکمیلی البرز برای اسلیو معده هستید

عمل اسلیو معده چه مزایایی دارد؟

عمل اسلیو معده علاوه بر کاهش وزن مزایای دیگری دارد که برخی از آن ها عبارتند از:

  • مدت زمان جراحی از سایر روش های مشابه مثل حلقه معده کمتر است.
  • روند هضم و جذب غذا توسط معده و همچنین روند گوارش توسط روده با اختلال مواجه نمی شود.
  • با وجود برش و حذف بخشی از معده و روده مشکلات گوارشی پیش نمی آید.
  • پیلور معده حفظ می شود.
  • هیچ گونه جسم خارجی مثل حلقه یا بالون در بدن قرار نمی گیرد.
  • بعد از گذشت 18 ماه کاهش وزن به صورت چشم گیری مشاهده خواهد شد.
عمل اسلیو معده چه مزایایی دارد؟
عمل اسلیو معده چه مزایایی دارد؟

جراحی اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

مراحل انجام عمل اسلیو معده به این صورت است که فرد وارد اطاق عمل می شود و سیستم های تنظیم ضربان قلب به او وصل می شوند و فرد برای عمل آماده می شود، سپس برای انجام عمل او را بی هوش می کنند. در طی این عمل بیشتر از نصف معده برش داده می شود و معده از یک دایره بزرگ به یک لوله کوچک تبدیل خواهد شد، سپس معده و شکم را بخیه می زنند. بعد از اینکه فرد به هوش آمد، از او می خواهند که چند قدم راه برود تا از احتمال لخته شدن خون کاسته شود.

تمام افراد بعد از انجام عمل با احساس درد مواجه می شوند و این یک مسئله کاملا طبیعی است و نیاز به تزریق مسکن های قوی نخواهد بود، البته میزان این درد در افراد مختلف متفاوت می باشد. برای برخی افراد این میزان درد بسیار زیاد و خارج از حد تحمل است و پزشک معالج باید برای چنین مواردی مسکن های مختلف تجویز کند.

جراحی اسلیو معده چگونه انجام می شود؟
جراحی اسلیو معده چگونه انجام می شود؟

چه افرادی شرایط انجام عمل اسلیو معده را دارند؟

انجام عمل اسلیو معده با وجود اینکه یک روش سریع برای کاهش وزن می باشد اما به همه افراد توصیه نمی شود و کسانی که شرایط زیر را داشته باشند می توانند عمل اسلیو را انجام دهند. این شرایط عبارتند از:

  • سن فرد مبتلا به چاقی باید از 8 سال بیشتر باشد.
  • BMI (شاخص توده بدنی) فرد باید بیشتر از 30 باشد.
  • فرد باید بیشتر از 5 سال به چاقی مفرط مبتلا باشد.
  • تمام روش های لاغری دیگر به صورت جدی دنبال شده و موفقیتی حاصل نشده باشد.
  • علت چاقی بیش از حد وجود یک بیماری نباشد.
  • فرد برای تغییر در عادت های غذایی و رعایت رژیم غذایی آماده باشد.
  • فرد مبتلا به چاقی به نوشیدنی های الکلی اعتیاد نداشته باشد.
چه افرادی شرایط انجام عمل اسلیو معده را دارند؟
چه افرادی شرایط انجام عمل اسلیو معده را دارند؟

دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو معده به چه صورت می باشد؟

خوشبختانه اسلیو معده به روش لاپاراسکوپی انجام می گیرد و دوران نقاهت کوتاه تری دارد. بعد از انجام عمل اسلیو معده، بیمار حدودا 2 روز در بیمارستان بستری می شود و سپس باید به مدت 2 هفته استراحت مطلق داشته باشد. در دوران نقاهت ممکن است بیمار کمی درد داشته باشد و در وفق دادن خود با شرایط و رژیم غذایی جدید اندکی دچار مشکل شود اما بعد از گذشت این دوران و آشفتگی های فکری که ممکن است در این دوران پیش بیاید، فرد می تواند همانند قبل به انجام کارهای قبل خود بپردازد.

رعایت موارد زیر در بهبودی فرد نقش مهمی دارد:

  • بلافاصله بعد از عمل نباید چیزی مصرف شود.
  • رژیم غذایی باید با غذاهای آبکی شروع شده و سپس به صورت اهسته به غذاهای جامد تغییر یابد.
  • باید از میزان فعالیت های فیزیکی کاسته شود.
  • فرد بیمار باید تا بهبودی کامل از بلند کردن وسایل سنگین پرهیز کند.
دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو معده به چه صورت می باشد؟
دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو معده به چه صورت می باشد؟

رژیم غذایی پس از عمل اسلیو معده به چه صورت است؟

در عمل اسلیو ظرفیت زیادی از معده حذف خواهد شد و به دنبال آن فرد تا حد زیادی وزن اضافی بدن خود را از دست می دهد. این روش برگشت نا پذیر می باشد و در آن بخشی از معده که هورمون گرلین (هورمون ارسال پیام گرسنگی به مغز) در آن وجود دارد برداشته می شود و فرد اشتهای خود را از دست خواهد داد.

رژیم غذایی پس از عمل اسلیو معده به چه صورت است؟
رژیم غذایی پس از عمل اسلیو معده به چه صورت است؟

رژیم غذایی اسلیو معده چندین مرحله دارد و بیمار با رعایت این رژیم به سبک زندگی سالم عادت می کند. در بعضی موارد یک رژیم قبل از انجام عمل به بیمار داده می شود تا با رعایت آن برای انجام عمل اسلیو معده آماده شود.

مرحله اول: اولین مرحله از رژیم غذایی اسلیو معده مربوط به یک هفته بعد از انجام عمل می باشد. در این مرحله افراد باید به مدت یک هفته فقط از نوشیدنی های شفاف و بدون قند استفاده کنند تا هم دچار علائمی مثل حالت تهوع نشوند و هم بدن آن ها به سرعت به شرایط جدید عادت کند و در فرایند بهبود در کمترین زمان ممکن انجام شود. شاید مصرف مایعات آن هم به مدت یک هفته سخت به نظر برسد اما در واقع افراد تا مدت ها بعد از انجام عمل احساس گرسنگی نمی کنند.

رژیم غذایی پس از عمل اسلیو معده به چه صورت است؟
رژیم غذایی پس از عمل اسلیو معده به چه صورت است؟

در مرحله اول رژیم مصرف موارد زیر ممنوع می باشد:

  • نوشیدنی های کافئین دار مثل چای و قهوه
  • آب میوه
  • نوشیدنی های گاز دار مثل نوشابه

در طول این مدت افراد باید روزانه 8 لیوان آب بنوشند و به جای موارد بالا از چای بدون کافئین، ژله و مواردی از این قبیل استفاده کنند.

در مرحله اول رژیم مصرف موارد زیر ممنوع می باشد:
در مرحله اول رژیم مصرف موارد زیر ممنوع می باشد:

مرحله دوم:

معمولا با گذشت 7 الی 10 روز پس از انجام عمل اسلیو معده، افراد احساس گرسنگی خواهند کرد و باید مایعاتی که به آن ها احساس سیری بیشتری می دهد و حاوی پروتئین است استفاده کنند اما این مایعات به هیچ عنوان نباید قند یا چربی مضر داشته باشند. در واقع در این مرحله باید بدن فرد غذاهای سالم و فاقد مواد مضر را دریافت نماید و از مصرف غذاهای قندی، غذاهای پر چرب، غذاهای سنگین و … پرهیز شود تا فرد انرژی تحلیل رفته خود را به دست آورد.

 

در مرحله دوم رژیم غذایی هم نوشیدن روزانه 8 لیوان آب لازم است و بهتر است برای تامین پروتئین بدن از پودر های پروتئینی بدون قند که با آب یا سایر مایعات شفاف ترکیب می شوند استفاده شود. در واقع در این مرحله از رژیم باید بدن فرد در طول روز 20 گرم پروتئین دریافت کند و این میزان با مصرف نصف فنجان پودر پروتئین به همراه هر وعده تامین خواهد شد.

برخی از غذاهای بدون قند که فرد در مرحله دوم رژیم غذایی مجاز به مصرف آن ها می باشد عبارتند از: سوپ های رقیق و بدون مواد قندی، آب میوه رقیق، بستنی بدون قند، نودل و …

با گذشت 2 هفته بعد از عمل فرد می تواند آرام آرام مصرف غذاهای جامد بسیار نرم را شروع کند اما همچنان مصرف غذاهای قندی و پر چرب ممنوع می باشد. در این مدت مصرف غذاهایی مثل ماست کم چرب، پوره سیب زمینی، کنسرو تن ماهی، غذاهای پوره شده و موارد این چنینی مجاز است و بدن فرد باید در طول روز حدود 80 گرم پروتئین دریافت نماید که با مصرف غذاهایی مثل تخم مرغ هم زده یا تن ماهی تامین خواهد شد.

در این دوره باید تعداد وعده ها بیشتر شود و بهتر است برای دریافت پروتئین به میزان کافی و ایجاد احساس سیری، اولین وعده یک غذای پروتئینی باشد.

مرحله سوم:

در این مرحله از رژیم افراد باید غذاهای نرم بخورند و در طول روز 60 الی 80 گرم پروتئین و 8 لیوان آب مصرف کنند. در این مرحله هم باید از مصرف غذاهای قندی و پر چرب، نان، سبزیجات خام، ماکارونی، برنج و موارد مشابه پرهیز شود.

در این دوره خوردن غذاهایی مثل ماهی، تخم مرغ، سبزیجات بخار پز شده، پنیر و ماست کم چرب، سوپ های فاقد مواد قندی، نوشیدنی های مقوی مثل معجون برای تسریع در روند بهبودی توصیه می شود. بهتر است تا حد ممکن از مصرف کافئین پرهیز شود و یا نهایتا به نوشیدن 1 الی 2 فنجان چای یا قهوه در روز محدود شود.

مرحله چهارم: افراد حدود 28 روز بعد از انجام عمل اسلیو معده وارد این مرحله از رژیم غذایی می شوند و می توانند با خیال راحت از غذاهای جامد استفاده کنند. در این مرحله هم باید روزانه 60 تا 80 گرم پروتئین و 8 لیوان آب مصرف شود. توصیه می شود که نیم ساعت قبل از غذا از نوشیدن آب پرهیز شود. در این مرحله افراد مجاز هستند که غذاهایی مثل گوشت، ماهی، تخم مرغ، میوه و سبزیجات به میزان کم و پنیر کم چرب مصرف کنند.

در این روند از رژیم فرد باید در طول روز 3 وعده غذایی اصلی سبک و 2 میان وعده داشته باشد و از مصرف غذاها و مواد قندی و پر چرب بپرهیزد. معمولا پزشک معالج میزان مشخصی مولتی ویتامین را بعد از انجام جراحی برای افراد تجویز خواهد کرد.

در این مرحله از رژیم باید از مصرف نان، غذاهای سرخ کردنی، نوشابه، چیپس، فست فود، مواد قندی و موارد مشابه که بسیار مضر می باشند پرهیز شود.

 

آیا امکان بارداری بعد از انجام عمل اسلیو معده وجود دارد؟

خوشبختانه عمل اسلیو معده مانعی برای بارداری به وجود نمی آورد زیرا روند هضم و جذب غذا توسط معده هیچ تغییری نخواهد کرد و نگرانی از بابت نرسیدن غذا به جنین وجود ندارد. اما توصیه می شود که برای جلوگیری از هر مشکلی، 4 الی 6 ماه بعد از عمل نسبت به بارداری اقدام نمایید. برای احتیاط بیشتر باید در طول بارداری به صورت مرتب مراجعه به پزشک زنان انجام گیرد تا از تغذیه جنین اطمینان حاصل شود.

رعایت موارد زیر از بروز هر گونه مشکلی برای جنین جلوگیری خواهد کرد:

  • نوشیدن آب به مقدار کافی
  • مصرف وعده های غذایی بیشتر
  • مصرف مکمل ها و ویتامین ها پیش از بارداری
  • مصرف میوه و سبزیجات تازه
آیا امکان بارداری بعد از انجام عمل اسلیو معده وجود دارد؟
آیا امکان بارداری بعد از انجام عمل اسلیو معده وجود دارد؟

با تشکر از وقتی که برای مطالعه این مقاله صرف کردید. امیدواریم که مطالب ذکر شده برای شما مفید و کاربردی باشد.

drsalimi

drsalimi

دکتر سلیمی متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص لاپاروسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی و متابولیک. عضو انجمن بین المللی جراحان چاقی(IFSO) شماره نظام پزشکی 100674 دکتر مهدی سلیمی جراح چاقی با سال ها تجربه در کنار شماست تا به راحتی به وزن دلخواه خود برسید. توجه داشته باشید تلاش شما در جراحی های چاقی نیز بسیار موثر است.

5 پاسخ

  1. با سلام من وخانواده ام تحت پوشش بیمه البرز قرار داریم همچنین بیمه تکمیلی ایا برای فرزندم که دختر ۱۶ ساله هست وبه تشخیص پزشک متخصص بایستی عمل بای پس معده را انجام دهد وBMI فرزندم بالای ۴۰ هست بیمه البرز ‌تکمیلی مخارج عمل را میپردازد یا خیر؟ ولطفا دلیل انرا بیان نمایید
    باتشکر

    1. سلام،من طبق نظر دکتر باید عمل اسلیو معده انجام بدم و بی ام آی بدنم بالای ۴۰ هست و خودم شاغل هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم میخواستم ببینم اگه به صورت انفرادی بیمه البرز کنم میتونم هزینه جراحی رو از بیمه البرز بگیرم؟

  2. سلام،من طبق نظر دکتر باید عمل اسلیو معده انجام بدم و بی ام آی بدنم بالای ۴۰ هست و خودم شاغل هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم میخواستم ببینم اگه به صورت انفرادی بیمه البرز کنم میتونم هزینه جراحی رو از بیمه البرز بگیرم؟

  3. سلام . بی ام ای من ۳۵ هستش ایا هزینه های دستگاه و ازمایشات هم بهم تعلق نمیگیره

  4. سلام برای جراحی اسلیو با بیمارستان طرف قرار داد ببمه البرز تا چقدر پرداخت میشه؟ با بی ام آی بالای ۴٠،شنیدم تا ٨٠ درصد طبق سقف اعلامی بیمه پرداختی دارید؟ از مراکز بیمه اکباتان پرسیدم جواب ندادن و فقط گفتن پیش دکتر مورد نظر ببمه برید معلوم میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


لطفا جهت دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید

٠٩١٢٠١٧٤٥١٠

آخرین مقالات

تو اینستاگرام منتظرتونیم.

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید