عوارض پیکر تراشی

فهرست مطالب

در این مقاله از سایت بهترین جراح اسلیو معده در اهواز به بررسی موضوع عوارض پیکر تراشی خواهیم پرداخت.

این روزها لاغری و لاغر شدن یکی از علاقه مندی های خانم ها و آقایان شده است. یکی از کارهایی که این افراد انجام می دهند تا فرم زیباتری داشته باشند، پیکر تراشی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عوارض پیکر تراشی می توانید با ما در تماس باشید

09120174510

پیکر تراشی مانند هنر پیکر تراشی روی سنگ می باشد. همان گونه که از یک تکه سنگ بی مقدار، یک مجسمه ی زیبا تراش می دهند، از بدن انسان هم می توان یک بدن خوش فرم و یک هیکل زیبا تراش داد. اما این روش عوارض دارد.

مقدمه

عوارض پیکر تراشی
عوارض پیکر تراشی

نمی توان به هر قیمتی لاغر شد. این کار بسیار اشتباه است. عوارض پیکر تراشی می تواند جبران ناپذیر باشد. اگر با این روش وزن کم کردن آشنایی ندارید و نمی دانید که روش خوبی هست یا خیر، حتما این مطلب را تا انتها بخوانید. در راستای عوارض پیکر تراشی می توانید با دکتر سلیمی در ارتباط باشید.

اینفوگرافیک عوارض پیکر تراشی

اینفوگرافیک عوارض پیکر تراشی
اینفوگرافیک عوارض پیکر تراشی

دکتر سلیمی، معتبرترین متخصص انواع جراحی لاغری به شمار می آید. ما در مقاله عوارض پیکر تراشی، به دنبال پاسخی برای پرسش هایی که در ذهن شماست، هستیم.

عوارض پیکر تراشی چیست؟

  1. جای زخم و تشکیل بافت اسکار
  2. ایجاد مایع اضافی (سروما)
  3. آمبولی
  4. خونریزی داخلی
  5. وارد شدن فشار به اندام
  6. تورم و کبودی
  7. احساس درد و عفونت

اگر چیزی در مورد پیکر تراشی و عوارض آن نمی دانید، حتما پاسخ پرسش های زیر را در سوالات زیر جست و جو کنید:

پیکر تراشی یا لیپوماتیک چیست؟

آیا می توان با پیکر تراشی لاغر شد؟

آیا نتایج پیکر تراشی ماندگار است؟

هزینه های پیکر تراشی چقدر است؟

جراحی چاقی چه تفاوتی با پیکر تراشی دارد؟

عوارض پیکر تراشی چیست؟

چرا پیکر تراشی سبب آمبولی چربی می شود؟

کلام آخر

پیکر تراشی چیست؟

قبل از پرداختن به موضوع عوارض پیکر تراشی، لازم است تا با پیکر تراشی آشنا شویم. یکی از کارهایی که می توان با انجام دادن آن از مشکل برخی از چربی ها راحت شد، پیکر تراشی است. پیکر تراشی فنی پزشکی است که در آن چربی های اضافی شکم و پهلو و بازو و باسن و ران ها از بدن خارج و دفع می شود.

به واسطه ی این روش درمانی که بیشتر از درمانی بودن، جنبه ی زیبایی دارد، می توان چربی ها را از روی بدن تراشید و خارج کرد. پیکر تراشی در گذشته به روشی انجام می شد که در آن از جراحی باز استفاده می شد.

پیکر تراشی چیست؟
پیکر تراشی چیست؟

افرادی که خیلی چاق بودند و چاقی آن ها بسیار خطرناک بود، مجبور می شدند از این روش برای کم کردن چربی ها استفاده کنند. به همین دلیل بیشتر دچار عوارض پیکر تراشی می شدند.

چاقی یکی از بیماری های شایع می باشد که در گذشته بوده و همچنان نیز وجود دارد. متاسفانه روز به روز بر تعداد افراد چاق نیز افزوده می شود. اگر نگاهی به آمار افراد چاق در دنیا بیندازید، متوجه می شوید که بسیاری از افراد با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.

کودک و جوان یا پیر و بزرگسال هم ندارد. متاسفانه عوارض چاقی به شدت زیاد شده و اگر فکری به حال آب کردن چربی ها نشود، گریبان سلامتی فرد را می گیرد.

گاهی وقت ها چاقی چنان در روح و جسم و خون شخص رخنه کرده است که نمی توان با یک رژیم ساده و فعالیت بدنی آن را درمان کرد. هر چقدر هم که بتوان میزان آن را کم کرد، دوباره با خوردن زیاد، این چاقی برگشت پذیر خواهد شد. عده ای فکر می کنند که هیچ راهی ندارند جز پیکر تراشی و زدودن چربی از بدن. اما متاسفانه از عوارض پیکر تراشی بی اطلاع هستند.

پیشنهاد می کنیم از پست قیمت پیکر تراشی کل بدن دیدن کنید.

در گذشته پیکر تراشی با جراحی انجام می شد

در گذشته پیکر تراشی با جراحی انجام می شد. در این روش یک جراحی باز با بیهوشی کامل انجام می شد. شخص بعد از به هوش آمدن با پیکری تراشیده و بدون چربی مواجه می شد. اندام های او شامل شکم و پهلو و بازوها همگی عاری از چربی های مزاحم بودند.

اما به چه قیمتی؟ به قیمت این که شخص باید عوارض پیکر تراشی که خیلی زیاد بود را تحمل می کرد. خونریزی های زیاد، پوست های اضافه و شکل زشت پوست از کمترین عوارض بود. گاهی شخص زیر عمل جان خود را از دست می داد و گاهی هم بعد از جراحی.

متاسفانه عوارض زیادی متوجه بیمار بود. با گذشت زمان، روش های پیکر تراشی نیز تغییر کرد و به شیوه های نوین تری تبدیل شد. اما همان ها هم دارای عوارضی هستند که در ادامه حتما به آن پرداخته خواهد شد.

در گذشته پیکر تراشی با جراحی انجام می شد
در گذشته پیکر تراشی با جراحی انجام می شد
بهتر است بدانید که به جای پیکر تراشی می توان از روش های بهتری نیز استفاده کرد که هیچ گونه عوارضی ندارند

اما بهتر است بدانید که به جای پیکر تراشی می توان از روش های بهتری نیز استفاده کرد که هیچ گونه عوارضی ندارند. این روش ها، جراحی چاقی هستند که می توان به روش اسلیو معده و روش بایپس اشاره کرد.

برای جراحی چاقی باید پزشک بسیار متبحر و متخصص لاپاراسکوپی را انتخاب کرد. هر چقدر پزشک جراح، کارآزموده تر باشد، نتایج حاصل از آن بهتر خواهد بود.

دکتر مهدی سلیمی یکی از بهترین جراحان چاقی در ایران است. دکتر سلیمی فوق تخصص لاپاراسکپی جراحی دارند و متخصص جراحی چاقی هستند. همچنین تعداد جراحی های دکتر سلیمی خیلی زیاد بوده و همگی موفقیت آمیز بوده است.

دکتر مهدی سلیمی عضو انجمن جراحان چاقی در دنیا است. اگر دوست دارید بدن شما به صورت طبیعی و اصولی وزن کم کند و برای همیشه ماندگار باشد، از روش های جراحی چاقی استفاده کنید. ما به شما دکتر مهدی سلیمی را پیشنهاد می کنیم.

لاغری با پیکر تراشی

افرادی که از چاقی های بسیار زیاد در رنج و عذاب هستند، به دنبال کم کردن وزن خود هستند تا از چربی ها خلاص شده و لاغر شوند. لاغری برای این افراد بسیار مشکل است. البته این که می گوییم بسیار مشکل است، دلیل داریم.

بهتر است بدانیم که چاقی چیست و چند نوع دارد و چطور می توان از آن ها خلاص شد. اگر انواع چاقی را بشناسیم، می توانیم بفهمیم که آیا پیکر تراشی می تواند منجر به لاغری شود یا خیر. سپس به عوارض پیکر تراشی خواهیم پرداخت.

چاقی در افراد به دلایل مختلی رخ داده و درجات متفاوتی دارد.

گاهی یک نفر از نظر ظاهر خوب است ولی کمی چربی در پهلو دارد. این فرد در درجات اضافه وزن قرار دارد.

توصیه می کنیم جراحی معده برای لاغری  را جایگزین کنید.

لاغری با پیکر تراشی
لاغری با پیکر تراشی

گرفتن رژیم و افزودن کمی فعالیت به برنامه ی زندگی این فرد، می تواند همین چند کیلو را هم آب کند و فرد لاغر شود. اما نوع دیگری از چاقی وجود دارد که شخص از نظر ظاهری تقریبا توپر و گرد به نظر می رسد. چربی انباشته شده در شکم و پهلو و حتی ران و بازو تا حد زیادی دیده می شود. این شخص ممکن است چاقی درجات پایین داشته باشد.

پیشنهاد می کنیم از پست عمل بای پس معده چيست و جراحی لاغری در رشت دیدن کنید.

با گرفتن شاخص توده ی بدنی او (bmi) می توان فهمید که چاقی او درجه چند است

با گرفتن شاخص توده ی بدنی او (bmi) می توان فهمید که چاقی او درجه چند است.

این شخص نیز با یک برنامه ی ورزشی روتین و ادامه دار و همچنین یک رژیم غذایی می تواند لاغر شود.

اما برخی از چاقی های دیگر وجود دارد که شخص چندین سال درگیر آن بوده و فکری به حال آن نکرده است. چربی ها روی هم انباشته شده و حالت سلولیتی به خود گرفته است.

در این افراد شاخص توده ی بدن بالای 35 می باشد. لاغر شدن برای این افراد بسیار سخت است. خیلی از آن ها باید بیشتر از یک سال در رژیم و فعالیت بدنی قرار بگیرند تا وزنشان کم شود. اما نمی توان به اراده ی این افراد اعتماد کرد. خیلی از این افراد در راه لاغری با رژیم، کم آورده و دوباره شروع به خوردن می کنند.

از طرفی اگر زودتر از مشکل چربی ها خلاص نشوند، روز به روز به بیماری های مفاصلی و استخوانی و از همه بدتر، به بیماری دیابت و مشکلات تنفسی آن ها افزوده می شود. خیلی از این افراد از روی ناچاری و به عنوان آخرین تیر خلاص به چاقی، اقدام به پیکر تراشی می کنند.

یکر تراشی به همراه کشیدن پوست صورت

پیکر تراشی را به عنوان یک روش موثر انتخاب می کنند و آن را انجام می دهند. در برخی از روش های نوین، پیکر تراشی به همراه کشیدن پوست صورت می گیرد و مشکل شلی و افتادگی پوست را به همراه ندارد. اما افراد غافل از آنند که پیکر تراشی به هر شکل، چه نوین و چه قدیمی، عوارض زیادی را در پی دارد.

با این روش، شخص تا مدتی لاغر است اما چون رفتارهای او یک شبه نمی توانسته اصلاح شود، پس بعد از پیکر تراشی نیز به رفتار گذشته ی خود ادامه می دهد. باز هم زیاده روی در خوردن می کند و فعالیت بدنی را جدی نمی گیرد. با چشم بر هم زدنی، طی چند ماه یا حتی طی چند هفته، چاقی باز می گردد و دوباره مشکلات آن هم باز خواهد گشت.

پس نمی توان به لاغری با پیکر تراشی اعتماد کرد و انتظار داشت که لاغری ناشی از آن ادامه دار باشد. البته این مطلب نیز در ادامه به طور کامل توضیح داده شده است.

یکر تراشی به همراه کشیدن پوست صورت
یکر تراشی به همراه کشیدن پوست صورت

برای این که بتوانید از پیکر تراشی و عوارض ناشی از آن در امان باشید، توصیه می کنیم که روش جراحی چاقی را جایگزین آن کنید. اسلیو معده و بایپس معده می تواند بسیار موثرتر باشد و ماندگاری بالاتری داشته باشد.

ما به شما دکتر مهدی سلیمی را  پیشنهاد می کنیم که بسیار متبحر و با تجربه است. جراحی چاقی و بازگشت به وزن ایده آل خود را به دکتر سلیمی بسپارید.

ماندگاری نتایج پیکر تراشی یا لیپوماتیک

هیچ چاقی دوست ندارد بعد از لاغر شدن، دوباره به همان حالت قبلی باز گردد. اگر می خواهید بدانید که آیا ماندگاری پیکر تراشی همیشگی است یا موقتی، باید چاقی را بشناسید و ببینید این بیماری چیست و چه راه هایی برای کم کردن وزن وجود دارد و کدام یک بهتر و ماندگارتر است.

چاقی نه از آسمان می آید و نه از زیر زمین. این جمله ی معروف از یک پزشک ایرانی معروف می باشد. اگر با دقت به این موضوع نگاه کنید، می بینید که کاملا حقیقت است.

چاقی فقط از خوردن بیش از نیاز و عدم فعالیت بدنی به وجود می آید. البته در این بین برخی از چاقی ها هم ارثی و ژنتیکی و یا در اثر مصرف دارو پدید می آید که آن ها هم در نهایت به دلیل خوردن بیش از حد پدید می آید.

برای کاهش وزنی که طی چندین ماه یا چندین سال به وجود آمده است، باید دست کم چند ماه به طور متوالی عادت رفتاری را تغییر داد تا به وزن ایده آل دسترسی پیدا کرد.

برنامه ی ورزشی و یک رژیم غذایی مناسب

اگر برای کسی که چاق مفرط است، یک برنامه ی ورزشی و یک رژیم غذایی مناسب نوشته شود و دقیقا طبق دستور به مدت چندین ماه جلو برود، در این مدت دو اتفاق می افتد که دومی از اولی مهم تر است.

اولا شخص، آرام آرام وزن کم می کند، در ثانی شخص یاد می گیرد که چطور غذا بخورد و عادت رفتاری قبلی خود را برای همیشه فراموش کند. در این صورت، شخص لاغر می شود و بعد از آن به ندرت پیش می آید که چاق شود. در این پروسه، زمان خیلی مهم است.

با گذشت زمان و جایگزین کردن رفتارهای مناسب خوراکی به جای رفتارهای اشتباه می توان لاغر شد و ماندگاری آن را تا مدت زیادی تجربه کرد. اما در روش پیکر تراشی این طور نیست.

برنامه ی ورزشی و یک رژیم غذایی مناسب
برنامه ی ورزشی و یک رژیم غذایی مناسب
شخص یک روز تصمیم می گیرد که پیکر خود را لاغر کند. پزشک در یک الی چند جلسه و با روشی نوین، این کار را به راحتی انجام می دهد

شخص یک روز تصمیم می گیرد که پیکر خود را لاغر کند.

پزشک در یک الی چند جلسه و با روشی نوین، این کار را به راحتی انجام می دهد.

حتی در روش های جدید، شخص دچار افتادگی پوست نیز نمی شود. اما همه چیز بعد از جراحی شروع می شود.

بعد از بهبودی نسبی، شخص به همان رفتارهای قبلی خود در خوردن و عدم فعالیت ادامه داده و دوباره در مدت کمی، چربی ها جایگزین می شوند.

دلیل آن هم واضح است.

زیرا شخص به جای کم کردن وزن در چندین ماه، فقط در چند ساعت این کار را انجام داده است.

در این مدت اصولا روی کاهش اشتها و فعالیت بدنی خود کار نکرده و در نتیجه، رفتارهای او اصلاح نشده است.

در این روش، نتایج حاصل شده از پیکر تراشی موقتی است و شخص دوباره چاق می شود.

بهترین روش برای کم کردن و تراشیدن بدن، اصلاح عادات و رفتارهای خوراکی فرد است.

شاید با رژیم بتوان افراد چاق درجه 1 را لاغر کرد اما افرادی که چاقی مفرط دارند، باید روش جایگزینی بهتری را در پیش بگیرند.

بهترین روش، استفاده از روش های جراحی چاقی است. این روش ها در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد.

جراحی اسلیو معده و بایپس معده توسط دکتر سلیمی، از روش های ماندگار هستند که شخص تا آخر عمر روی وزن ایده آل خود باقی می ماند و اصولا به حالت چاقی قبلی خود باز نمی گردد.

هزینه های پیکر تراشی

پیکر تراشی قیمت و هزینه های متفاوتی دارد. عوامل زیادی در تعیین هزینه ی پیکر تراشی موثر هستند. این که با چه روشی پیکر تراشی صورت بگیرد و یا کجای بدن انجام شود، در تعیین هزینه موثر است.

انجام پیکر تراشی به صورت عضو تکی یا کل بدن می تواند انجام شود. در نظر بگیرید خانمی را که فقط از چربی های پهلو و شکم ناراضی است و دوست دارد آن ها را کم کند. در مقابل شخصی هم ممکن است وجود داشته باشد که بخواهد بازوهای خود را کوچکتر کند.

هزینه های پیکر تراشی
هزینه های پیکر تراشی

در هر صورت می توان هر کدام را جداگانه انجام داد. برخی هم متقاضی پیکر تراشی کل بدن هستند. این افراد چربی های شکم و پهلو و ران و باسن و بازو را با این روش از بین می برند. گاهی دیده شده هزینه های پیکر تراشی تا قیمت های بسیار بالایی هم انجام می شود.

بیمه ها هزینه ی تکمیلی و درمانی این روش را اکثرا متقبل نمی شوند و شخص باید خودش آن را پرداخت کند. ممکن است اگر بیمه تکمیلی درمان داشته باشد، مقداری از آن را پرداخت کند که اکثر بیمه ها این کار را انجام نمی دهند. به طور خلاصه باید گفت که این روش علاوه بر داشتن عوارض زیادی که قبلا اشاره شد، هزینه های زیادی هم برای جراحی در پی دارد.

برخی از هزینه های جدی درمانی، بعد از انجام پیکر تراشی شروع می شود

البته این تمام ماجرا نیست. برخی از هزینه های جدی درمانی، بعد از انجام پیکر تراشی شروع می شود. مثلا درمان خون ریزی های مکرر، درمان بیماری های عفونی، درمان عفونت زخم ها، درمان آمبولی چربی و غیره. این موارد در صورتی است که پزشک، بسیار مجرب و با تجربه باشد.

اگر پزشک، تجربه ی کافی در این کار را نداشته باشد، ممکن است در حین انجام پیکر تراشی، آسیبی به بافت ها و اندام های بدن بزند که جبران آن بسیار مشکل و هزینه بر باشد.

از قدیم گفته اند گره ای که با دست باز می شود را نباید با دندان باز کرد. بیماری چاقی که با روش های جراحی و یا رژیمی از بین می رود را نباید با پیکر تراشی از بین برد. عوارض پیکر تراشی بسیار زیاد است

اما جراحی چاقی به روش اسلیو معده می تواند ماندگاری همیشگی ایجاد کند. با این کار شخص کم کم مجبور می شود که به درست خوردن و کم خوردن عادت کند. همچنین روش بایپس معده نیز به همین منوال می باشد.

اما پیکر تراشی موقتی است و فرد باز هم چاق می شود. در میان دوست و آشنا چند نفر را سراغ دارید که با لیپوساکشن وزن کم کرده باشند و دوباره به آن وزن باز نگشته باشند؟ پیکر تراشی موقتی است. بعد از مدتی دوباره چاق خواهید شد. چه بسا بدتر از قبل.

برخی از هزینه های جدی درمانی، بعد از انجام پیکر تراشی شروع می شود
برخی از هزینه های جدی درمانی، بعد از انجام پیکر تراشی شروع می شود

تفاوت پیکر تراشی با جراحی های چاقی

پیکر تراشی روشی است که چندین سال است وجود دارد. بسیاری از پزشکان و جراحان زیبایی در دنیا آن را انجام می دهند. در ایران نیز این روش بین مردم جا باز کرده است. زنان بیشتر از مردان به دنبال انجام این روش برای لاغر شدن هستند.

بسیاری از خانم ها از داشتن چربی در ناحیه ی پهلو و شکم ناراضی هستند. با هر روشی هم برای لاغر شدن و کم کردن حجم چربی، اقدام کرده اند. اما بی نتیجه بوده است. پس به ناچار تن به پیکر تراشی سپرده اند تا وزنشان کم شود.

عده ای روش های قدیمی مثل جراحی لیپوماتیک را انتخاب می کنند و عوارض بعد از آن را به جان می خرند. عده ای هم از روش های پیکر تراشی نیمه تهاجمی مثل بادی جت و لیپوساکشن استفاده می کنند.

در مقابل، برخی نیز روش های غیر تهاجمی مانند لیپولیز و کرایولیپولیز را انتخاب می کنند. حتی در روش های غیر تهاجمی پیکر تراشی نیز عوارضی به چشم می خورد که می تواند گریبانگیر فرد شود.

تفاوت پیکر تراشی با جراحی های چاقی
تفاوت پیکر تراشی با جراحی های چاقی

در کل، پیکر تراشی یعنی تراشیدن چربی های بدن بدون دخالت و دستکاری در رژیم غذایی فرد و همچنین بدون کوچکترین فعالیت جسمی و مشکل دقیقا از همین جا شروع می شود. این روش ها همگی موقتی هستند و بعد از جراحی دوباره چاقی باز خواهد گشت.

در مقابل پیکر تراشی، روش های لاغری دیگری نیز وجود دارد که می توان گفت از بهترین روش های لاغری در دنیا می باشند

در مقابل پیکر تراشی، روش های لاغری دیگری نیز وجود دارد که می توان گفت از بهترین روش های لاغری در دنیا می باشند. تمام پزشکان جراحی دنیا به ماندگار بودن و بدون عوارض بودن آن تاکید می کنند. جراحی لاغری دقیقا بر خلاف جراحی پیکر تراشی مثل لیپوماتیک است.

در این روش که به صورت لاپاراسکوپی و نیمه تهاجمی صورت می گیرد، چند برش خیلی کوچک روی ناحیه ی مورد نظر او زده می شود و قسمتی از معده ی او برش خورده و معده کوچک می شود.

در نوع دیگری نیز معده را به روده ی باریک از طریق یک لوله پیوند می زنند تا در واقع مسیر عبور غذا به دو شکل انجام شود. این جراحی های چاقی، بعد از گذشت مدتی فرد را لاغر کرده و برای همیشه این لاغری در فرد باقی خواهد ماند.

فرد چاق بعد از جراحی به این دو روش می تواند تا چند روز استراحت کرده و سریعا به کار و فعالیت خود باز گردد. عوارض خاصی برای این روش ها وجود ندارد. اگر پزشک شما یک پزشک با تجربه باشد، می تواند این عمل را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

دکتر مهدی سلیمی، عضو انجمن جراحان چاقی در ایران بوده و تا کنون نمونه های موفقیت آمیز زیادی در جراحی داشته است. شما می توانید جراحی چاقی خود را به او بسپارید و بدون نگرانی انجام دهید.

عوارض پیکر تراشی چیست؟

پیکر تراشی می تواند عوارض مختلفی را ایجاد کرده و بر جای بگذارد.

افرادی که این روش ها را برای لاغر شدن خود انتخاب می کنند، شاید به عوارض بعد از آن فکر نکرده باشند. امیدواریم شما با خواندن این مطلب بتوانید به درک درستی در این مورد دست پیدا کرده و بهترین روش و کم عارضه ترین آن را انتخاب کنید.

عوارض پیکر تراشی چیست؟
عوارض پیکر تراشی چیست؟

پیکر تراشی به چند روش مختلف انجام می شود. این چند روش شامل موارد زیر هستند:

  • لیپوماتیک یا جراحی پیکر
  • لیپولیز
  • کرایولیپولیز
  • لیپوساکشن
  • بادی جت

این روش ها می توانند توسط پزشک انجام شوند.

در واقع باید همیشه توسط پزشک انجام شوند. متاسفانه دیده شده که برخی از تکنیسین ها یا افرادی که به صورت تجربی کارهای زیبایی و لیزر انجام می دهند هم اقدام به انجام برخی از این روش ها می کنند که این می تواند به شدت خطرناک باشد. حتی می تواند منجر به مرگ شخص شود. هر کدام از این روش های پیکر تراشی عوارضی را دارد که به اختصار هر کدام را توضیح خواهیم داد.

لیپوماتیک:

این روش پیکر تراشی که از روش های قدیمی است، با تیغ جراحی انجام می شود و شخص کاملا بیهوش می شود. چربی های زیر پوست و روی اندام ها توسط جراح بریده می شود و پوست اضافی تا حدودی نیز برش داده می شود.

بعد از این جراحی، شخص به وزن دلخواه خود می رسد و این کار در کمترین زمان ممکن رخ خواهد دارد. اما عوارض آن جبران ناپذیر است. کمترین عارضه، خون ریزی های بعد از جراحی و عفونت می باشد.

همچنین شخص تا مدت زیادی باید استراحت کند. چاقی در این روش بازگشت پذیر بوده و چه بسا بدتر از گذشته این اتفاق بیفتد. بدترین عارضه نیز مرگ در اثر عفونت و آمبولی چربی و ریوی است.

لیپولیز:

در این روش، چاقی موضعی با چند آنزیم هیدرولیز شده و از بین می رود. این روش نیمه تهاجمی است. تقریبا امن است اما بعد از انجام این روش، عوارضی مثل کبودی و درد در ناحیه ی لیپولیز و تورم ایجاد می شود.

کرایولیپولیز:

لاغری با این روش از طریق سرما و انجماد چربی ها انجام می شود.

عوارض زیادی با این روش، گریبانگیر فرد نمی شود اما به هر حال عوارضی مثل اسهال، مورمور شدن پوست، بی حسی در برخی از نقاطی که چربی آب شده است، کبودی و سیاهی، سفت شدن برخی از جاهایی که کرایولیپولیز شده، احساس سوزن سوزن شدن، تورم ، درد، گرفتگی عضلات، حس خفه شدن و نفس کم آوردن و خلاصه یک سری از عوارض دیگر می تواند برای فرد بروز کند.

بادی جت:

پیکر تراشی با بادی جت نسبت به روش های دیگر و لیپوساکشن عادی یا پیکر تراشی با لیزر، کمی نوین تر است. این روش از طریق تزریق آب به درون بافت چربی انجام می شود و چربی را خرد کرده و به بیرون می فرستد.

این روش عوارض جدی به همراه خواهد داشت. برای مثال: عفونت بعد از جراحی ممکن است پیش بیاید. اگر در حین انجام بادی جت از تزریق زیاد آب استفاده شود، ممکن است آب در ریه ها تجمع پیدا کند.

همچنین در این روش، خون در محل ساکشن ممکن است تجمع پیدا کند. ممکن است عروق و رگ های خونی آسیب ببینند و همچنین ممکن است در محل انجام بادی جت، فرو رفتگی ایجاد شود.

لیپوساکشن:

این روش پیکر تراشی نیز برای آب کردن چربی های ناحیه ی شکم و پهلو و ران  و باسن انجام می شود. چربی ها در این روش، با حرارت، آب شده و بیرون می ریزند. عوارض این روش عبارتند از:

لیپوساکشن:
لیپوساکشن:
  • عفونت بعد از لیپوساکشن
  • آسیب عصب های داخلی و عضلات و ریه ها
  • شلی پوست و موج دار شدن آن
  • لختگی خون در ریه و آمبولی
  • در برخی از موارد ممکن است مرگ رخ دهد.
  • تورم و کبودی در بدن
  • زخم و اسکار پوستی پدید می آید.
  • مشکلات قلبی و عروقی و کلیوی
  • سروما و هماتوم بروز می کند.
  • در برخی از موارد رنگ پوست هم تغییر می کند.

تمام مواردی که در بالا گفته شد، از عوارض پیکر تراشی است. ممکن است در برخی به شدت ظهور کند و ممکن است در برخی کمتر باشد. اما به هر حال بروز این عوارض، اجتناب ناپذیر خواهد بود.

لیپوساکشن:
لیپوساکشن:

آمبولی چربی در پیکر تراشی

یکی از عوارض جدی و بسیار خطرناک در جراحی های زیبایی به روش پیکر تراشی، آمبولی است. اگر بخواهیم ببینیم آمبولی چیست و چگونه و چرا به وجود می آید، با ما همراه باشید.

وقتی که یک ماده ی گازی شکل یا مایع و یا جامد وارد رگ های خونی شود و به دیگر اندام های بدن برسد، اصطلاحا آمبولی نام دارد و آمبولی رخ داده است. چون قلب و ریه از اندامی هستند که بیشترین حجم ورودی و خروجی خون را دارند، احتما آمبولی در این دو اندام بسیار بیشتر از بقیه ی اندام است.

این عارضه در پیکر تراشی و به خصوص روش لیپوماتیک بیشتر از بقیه رخ می دهد. آمبولی چربی خیلی نادر است اما در این روش، چربی وارد خون شده و به اندام ریه و قلب می رسد. در نهایت این آمبولی می تواند باعث مرگ طرف شود.

پیکر تراشی در بازو یا هر عضوی از بدن هرچقدر هم کم و کوچک باشد، می تواند رخ دهد. روش لیپوساکشن و بادی جت هم می توانند مثل لیپوماتیک باعث آمبولی چربی شوند. در مواردی نیز خطر آمبولی ریوی و چربی در افرادی که ساکشن می کنند، بیشتر است. سه نوع آمبولی ممکن است در حین خارج کردن چربی ها پدید بیاید.

آمبولی ریوی، آمبولی چربی، آمبولی کامل. در هر سه نوع آمبولی احتمال بروز سکته ی قلبی و حتی مرگ بیمار وجود دارد

آمبولی ریوی، آمبولی چربی، آمبولی کامل. در هر سه نوع آمبولی احتمال بروز سکته ی قلبی و حتی مرگ بیمار وجود دارد. بعد از بروز علائم آمبولی که همان علائم سکته ی قلبی و مغزی است، باید سریعا به بیمارستان مراجعه شود.

اگر بخواهیم بگوییم که انجام پیکر تراشی دور از عقل است، شاید بیراه نگفته باشیم. اما با این حال برخی از افراد به دنبال روش های فوق سریع هستند تا چربی های بدنشان یک روزه محو شود.

طبیعی است که باید عوارض آن را هم در نظر بگیرند و بپذیرند. بهترین و عاقلانه ترین کار برای لاغری سریع، فقط جراحی چاقی است. این روش در دنیا بسیار پر طرفدار است. اگر پزشک مجربی همچون دکتر سلیمی آن را انجام دهد، هیچ گونه عوارضی ندارد. تازه ماندگاری بیشتر و بهتری هم در پی خواهد داشت.

کلام آخر

انجام پیکر تراشی با وجود عوارض زیاد ممکن است در بدن هر کسی هم عوارض جدی بر جای نگذارد. اگر این کار توسط پزشک جراح با تجربه صورت بگیرد، عوارض آن کمتر خواهد شد اما باز هم نمی توان از عارضه ی جدی آن یعنی آمبولی چشم پوشی کرد چون با جان شخص ارتباط دارد.

بهتر است جراحی چاقی به روش اسلیو معده یا بایپس را جایگزین کنید که ما به شما دکتر مهدی سلیمی را برای این کار معرفی می کنیم.

در پایان توصیه می کنیم مقالات عوارض قرص چاقی صورت و آیا قرص چربی خون باعث لاغری و عوارض قرص لاغری می شود مطالعه کنید.

https://cutt.ly

دکتر مهدی سلیمی

دکتر مهدی سلیمی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پشتیبانی و سئو سایت توسط آلمانت

با یک کلیک تماس بگیرید