در این مقاله، سعی کرده ایم در ارتباط با موضوع روغن کنجد برای رژیم لاغری اطلاعاتی را در اختیار علاقمندان به این موضوع قرار دهیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رژیم لاغری با ما در تماس باشید.
اینفوگرافیک روغن کنجد برای رژیم لاغری
روغن کنجد نسبت متعادلی از اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 دارد. (صفحه قرص امگا ۳ برای دیابتی ها را ببنید)
تحقیقات اولیه نشان میدهد که جایگزینی سایر روغنهای پخت و پز با یک برند خاص از روغن کنجد (روغن Idhayam Gingelly، V.V.V. & Songs، Virudhunagar، Tamilnadu، هند) به مدت 45 تا 60 روز باعث کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا میشود که داروهای فشار خون نیز مصرف میکنند.
آیا روغن کنجد برای رژیم لاغری تأثیر گذار است؟
بله؛ روغن کنجد سبب افزایش آنتی اکسیدان های بدن می شود.
یکی از مهمترین خواص روغن کنجد افزایش سوخت و ساز بدن و چربی سوزی است.
فیبر موجود در کنجد سبب هضم آسان غذا می شود.
در مقاله روغن کنجد برای رژیم لاغری ، به بررسی موضوعات زیر پرداخته ایم:
روغن کنجد برای رژیم لاغری
فواید روغن کنجد برای رژیم لاغری
دلایل مصرف روغن کنجد برای رژیم لاغری
ارزش غذایی روغن کنجد چقدر است؟
میزان تاثیرگذاری روغن کنجد بر لاغری
مزایای روغن کنجد
سخن پایانی
روغن کنجد
چنان چه شما نیز به دنبال کاهش وزن به کمک استفاده از روغن کنجد می باشید، با ما تا پایان این مقاله همراه شوید.
روغن کنجد یک روغن گیاهی خوراکی است که از دانه های کنجد به دست می آید.
این روغن یکی از اولین روغن های گیاهی شناخته شده است.
تولید انبوه مدرن در سراسر جهان به دلیل فرآیند برداشت دستی ناکارآمد مورد نیاز برای استخراج روغن محدود است.
روغن کنجد سرشار از آنتی اکسیدان است.
همراه با ویتامین E و فیتواسترول ها، حاوی لیگنان، سزامول و سزامینول است.
این ترکیبات به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن شما کمک می کند، که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد.
طعم روغن کنجد
روغن کنجد از دانههای کنجد به دست میآید و به همین دلیل طعمی آجیلی و خاکی دارد.
طعم و عطر آن بسیار متمایز و قوی است، بنابراین روغن کنجد بهتر است در مقادیر کم استفاده شود تا مبادا کل غذا را تحت تأثیر قرار دهد.
روغن کنجد اغلب در غذاهای مختلف آسیایی از مناطق مختلف استفاده می شود.
روغن کنجد سرشار از ویتامین B و E است که به تسکین جوش های پوستی و محو شدن جای زخم ها کمک می کند.
همچنین در درمان بیماری های پوستی مانند التهاب، اگزما، پای ورزشکاران، پسوریازیس و قرمزی بسیار موثر است.
خواص ضد برنزه طبیعی روغن کنجد آن را به یک سد عالی در برابر اشعه های مضر خورشید تبدیل کرده است.
100 گرم روغن کنجد، حاوی Calories 884 است.
جدول مواد غذایی روغن کنجد
Total Fat 100 g | 153% |
Saturated fat 14 g | 70% |
Cholesterol 0 mg | 0% |
Sodium 0 mg | 0% |
Total Carbohydrate 0 g | 0% |
Dietary fiber 0 g | 0% |
Sugar 0 g | |
Protein 0 g | 0% |
Vitamin C | 0% | Calcium | 0% |
Iron | 0% | Vitamin D | 0% |
Vitamin B6 | 0% | Cobalamin | 0% |
Magnesium | 0% |
روغن کنجد برای رژیم لاغری
امروزه بیماری چاقی و داشتن اضافه وزن، به یکی از بزرگترین دغدغه های بشری تبدیل شده است.
امروزه بیماری چاقی و داشتن اضافه وزن، به یکی از بزرگترین دغدغه های بشری تبدیل شده است.
به همین جهت، روش های درمانی مختلفی برای رفع این مشکل، در نظر گرفته می شوند.
اما در این میان، این حقیقت از کسی پوشیده نیست که در طبیعت، دانه ها و بذرهای بسیاری یافت می شوند که یک منبع غنی از مواد معدنی و انواع ویتامین ها می باشند و مصرف آن ها، برای بدن انسان، بسیار ضروری می باشد.
در میان تمامی دانه های مفیدی که در طبیعت اطراف ما یافت می شوند، دانه های کنجد، از جمله محبوب ترین انواع آن ها، به شمار می روند. کنجد، مزایای بسیاری برای حفظ سلامتی دارند.
علاوه بر این، دانه های کنجد، یک منبع غذایی کامل و فوق العاده به شمار می رود. اما یکی از محبوب ترین مزایای استفاده از دانه های کنجد، خاصییت تاثیر این دانه های شگفت انگیز، بر لاغری و تناسب اندام می باشد.
پیشنهاد می کنیم از پست سیاه دانه برای لاغری دیدن کنید.
خواص دانه های کنجد بر کاهش وزن، این ماده غذایی را در میان متخصصان تغذیه بسیار محبوب کرده است
خواص دانه های کنجد بر کاهش وزن، این ماده غذایی را در میان متخصصان تغذیه بسیار محبوب کرده است. تا آن جا که در بسیاری از رژیم های لاغری، دانه های کنجد، گنجانده شده اند.
از دیگر خواص مفید دانه های کنجد، می توان به کمک و حفظ سلامتی قلب و استخوان ها اشاره کرد. همچنین، دانه های کنجد، تاثیر فوق العاده ای بر تقویت و رشد پوست و مو دارند.
پیشنهاد می کنیم از پست تاثیر چاقی بر ریزش مو دیدن کنید.
روغن کنجد که دارای خواص دانه های کنجد می باشد، شاید به تنهایی یک عامل بسیار مؤثری در کاهش وزن نباشد
روغن کنجد که دارای خواص دانه های کنجد می باشد، شاید به تنهایی یک عامل بسیار مؤثری در کاهش وزن نباشد. اما هنگامی که روغن کنجد و یا دانه های شگفت انگیز آن، با یک رژیم لاغری استاندارد و مناسب همراه شوند، می توانند در سرعت بخشیدن به فرآیند چربی سوزی، بسیار مؤثر واقع گردند.
همچنین، در روغن کنجد، ترکیبات و مواد خاصی وجود دارد که سبب پایبند ماندن فرد به رژیم لاغری خود می شود. در این راستا، ذکر این موضوع الزامیست که، رژیم لاغری به همراه روغن کنجد، نمی تواند برای تمامی درجات چاقی، روشی مناسب برا کاهش وزن به شمار رود.
در این میان، شاخص توده بدنی، نقش مهمی را در ارتباط با انتخاب روش های مختلف برای کاهش وزن، ایفا می نماید. برای BMI بالا، تنها راه مناسب درمان چاقی، فقط جراحی چاقی می باشد که در این مقاله به این موضوع نیز، اشاره شده است.
در مقاله ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” ، تصمیم داریم به خواص معجره آسای روغن کنجد و تاثیر آن بر کاهش وزن و عملکرد بهتر رژیم های لاغری، اشاره نماییم.
اگر شما نیز به این موضوع علاقمند می باشید، با ما تا پایان این مقاله همراه شوید.
روغن کنجد برای رژیم لاغری
روغن کنجد، نوعی روغن مفید و برگرفته از طبیعت با تاثیری معجزه آسا بر کاهش وزن می باشد. روغن کنجد، منبع غنی از فیبر است. در روغن کنجد، به میزان بسیار زیادی از مواد مغذی فراوانی وجود دارد.
از روغن کنجد، می توان برای پخت یک غذای بسیار خشمزه، استفاده نمود. اما این تنها مزیت روغن کنجد نمی باشد. روغن کنجد، حاوی مواد مغذی می باشد که در درمان بسیاری از بیماری ها، از جمله مشکلات اضافه وزن، می تواند بسیار مؤثر عمل کند.
بر خلاف تصور عامه مردم که روغن کنجد را عاملی بر افزایش وزن می دانند و آن را از رژیم غذایی خود، به صورت کامل، حذف می کنند، این روغن و دانه های جادویی آن، تاثیرات بسیار مثبتی را در کاهش وزن به همراه یک رژیم لاغری مناسب، خواهند داشت.
در روغن کنجد، مقدار بسیار زیادی کالری وجود دارد
در روغن کنجد، مقدار بسیار زیادی کالری وجود دارد.
جدول کامل کالری مواد غذایی را مشاهده کنید.
به همین جهت، هنگام استفاده از آن به هدف کاهش وزن، می بایست از میزان مناسب و نحوه درست مصرف آن، آگاهی کامل کسب شود.
تنها در این حالت، می توان از خواص معجزه آسای روغن کنجد برای رژیم لاغری، بهره مند شد. نکته بسیار مهم در ارتباط با مصرف روغن کنجد برای رژیم لاغری، این است که، می بایست تنها دو قاشق غذا خوری از این روغن را در رژیم غذایی خود گنجاند و مصرف بیش از اندازه آن، برای کاهش وزن، مجاز نمی باشد.
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد، به صورت تقریبی، حدودا 220 کیلوکالری انرژی داشته و این انرژی را به بدن منتقل می نماید
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد، به صورت تقریبی، حدودا 220 کیلوکالری انرژی داشته و این انرژی را به بدن منتقل می نماید. روغن کنجد، در کاهش و رفع اشتها، بسیار تاثیر می گذارد. همچنین، تاثیر بسیار مثبتی بر سوزاندن کالری های اضافی بدن دارد.
چنان چه یک بشقاب سالاد به همراه یک قاشق روغن کنجد، مصرف گردد، احساس سیری شدیدی به فرد منتقل می شود. به صورتی که تا ساعت ها این احساس سیری در فرد، باقی خواهد ماند.
مقاله ای که در حال مطالعه آن می باشید، به بررسی موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” پرداخته است.
چنان چه شما نیز علاقمند به داشتن اندامی متناسب می باشید، خواندن این مقاله را تا انتهای آن، به شما توصیه می کنیم.
علاوه بر مواردی که در ارتباط با تاثیر روغن کنجد بر رژیم لاغری بیان شد، این ماده غذایی، فواید دیگری را نیز داشته که همگی در لاغری و کاهش وزن، تاثیر گذار می باشند. روغن کنجد، سبب تثبیت میزان متابولیسم بدن می گردد.
با مصرف روغن کنجد، می توان محتوای هورمون ها را متعادل نمود
با مصرف روغن کنجد، می توان محتوای هورمون ها را متعادل نمود. همچنین، این ماده غذایی، سبب تقویت عضلات شده و از تحلیل عضلات به دلیل پیروی از یک رژیم لاغری، جلوگیری می نماید. در روغن کنجد، ماده ای با عنوان سمازول وجود دارد.
سمازول، سبب تجزیه رسوبات چربی می شود که این امر، تاثیری فوق العاده در سرعت بخشیدن به کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام، دارد.
یکی از مزیت های بزرگ استفاده از روغن کنجد، هنگامی که فرد در حال پیروی از یک رژیم لاغری می باشد، کاهش سردردهای ناشی از پیروی از این رژیم لاغری می باشد. در هنگام گرفتن یک رژیم لاغری، عموماً فرد، دچار سردردهای شدیدی می شود.
مصرف روغن کنجد، می تواند از شدت این سردردها کم کند. همچنین، در دوره ای که فرد در حال پیروی از یک رژیم لاغری می باشد، حالت های عصبی، نظیر پرخواشگری و بی خوابی به سراغ فرد می آید.
در برخی از موارد نیز، رژیم لاغری، سبب کاهش حافظه فرد شده و حالت های استرس در فرد به وجود می آورد. با مصرف روغن کنجد همراه با یک رژیم لاغری، تمامی این حالت ها، برطرف شده و یا بسیار تقلیل می یابند.
از دیگر مزایای بزرگ روغن کنجد برای رژیم لاغری، پروتئین فراوان موجود در آن می باشد
از دیگر مزایای بزرگ روغن کنجد برای رژیم لاغری، پروتئین فراوان موجود در آن می باشد. پروتئین ها، خاصیت سیرکنندگی فراوانی دارند.
چنان چه فردی که در حال پیروی از یک رژیم لاغری می باشد، به صورت روزانه مقدار مناسب و به اندازه ای از روغن کنجد را مصرف نماید، می تواند احساس سیری طولانی مدتی را تجربه کند. همچنین، با مصرف روغن کنجد به همراه مواد غذایی موجود در رژیم لاغری، فرد سریع تر احساس سیری می کند.
این امر سبب می شود که فرد، از پرخوری پرهیز نماید. این امر، خود عاملی مؤثر در کاهش وزن سریع و رسیدن به تناسب اندام می باشد.
مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی در مورد موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” پرداخته است.
اگر شما نیز از علاقمندان به کاهش وزن و تناسب اندام می باشید و در حال پیروی از یک رژیم لاغری می باشید، از شما دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله، با ما همراه شوید.
همان گونه که به آن اشاره شد، روغن کنجد حاوی میزان قابل توجهی، پروتئین می باشد. پروتئین یک عامل تاثیرگذار بر افزایش متابولیسم بدن می باشد.
افزایش سرعت متابولیسم بدن
در نتیجه، با مصرف روغن کنجد، سرعت متابولیسم بدن، افزایش یافته و این امر، باعث می شود که فرآیند کاهش وزن با سرعت بالاتر و هم چنین راحت تر، انجام گیرد. از جمله روش های مؤثر بر لاغری، پیروی از یک رژیم لاغری حاوی میزان بالایی از پروتئین می باشد.
با مصرف روغن کنجد به همراه رژیم لاغری و چه مناسب تر، همراهی آن با انجام حرکات ورزشی منظم و مداوم، روند کاهش وزن و چربی سوزی را به میزان قابل توجهی بالا برده و در عین حال، از آسیب دیدن ماهیچه های بدن و عضلات نیز، جلوگیری می شود.
چربی سوزی سریع و حفظ ماهیچه در آن واحد، می تواند از مزایای بزرگ یک رژیم لاغری مناسب به شمار رود. با مصرف روغن کنجد به همراه یک رژیم لاغری استاندارد، می توان به این هدف بزرگ، دست پیدا کرد.
در دانه های کنجد، ماده ای شیمیایی با عنوان لیگنان وجود دارد. این ماده شیمیایی، تاثیرات بسیار زیادی بر چربی سوزی دارد و سبب افزایش این فرآیند در بدن می گردد. دلیل اصلی این امر، آزادسازی آنزیم های کبدی می باشد که خاصیت چربی سوزی بالایی دارند.
علاوه بر این، ماده شیمیایی لیگنان، سبب می شود که تشکیل و جذب کلسترول، مهار شود. به همین سبب، از کاهش متابولیسم چربی در بدن نیز، در نتیجه مصرف لیگنان جلوگیری می شود. این خود از دیگر مزایای مصرف روغن کنجد به همراه یک رژیم لاغری می باشد.
در یک قاشق غذاخوری از دانه های کنجد، به صورت تقریبی، 52 کالری، انرژی وجود دارد
در یک قاشق غذاخوری از دانه های کنجد، به صورت تقریبی، 52 کالری، انرژی وجود دارد. با توجه به میزان بالای کالری موجود در روغن کنجد، استفاده بی رویه از آن، به همراه یک رژیم غذایی، چندان مطلوب نمی باشد.
افرادی که تمایل به استفاده از روغن کنجد، به عنوان بخشی از رژیم لاغری خود دارند، می بایست به این نکته توجه نمایند که، برای این کار، باید دانه های کنجد و یا روغن کنجد را، جایگزین یکی از مواد غذایی موجود در رژیم لاغری خود، قرار داد.
در این زمینه، بسیار مهم است که، ماده غذایی جایگزین شده، می بایست دقیقاً همان میزان کالری را داشته باشد و یا حتی الامکان، کالری بیشتری را داشته باشند، تا نتیجه ای مطلوب را برای فرد، به همراه داشته باشد.
مقاله ای که پیش روی شماست، به بررسی موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” پرداخته است.
اگر شما نیز، از علاقمندان به این موضوع می باشید، با ما تا پایان این مقاله، همراه شوید.
در بیشتر رژیم های لاغری، به هدف کاهش وزن، از کره بادام زمینی استفاده شده است
در بیشتر رژیم های لاغری، به هدف کاهش وزن، از کره بادام زمینی استفاده شده است. می توان روغن کنجد و یا کره کنجد یا همان ارده را، در رژیم لاغری، جایگزین کره بادام زمینی نمود.
همچنین، روغن کنجد را در رژیم لاغری، می توان با دیگر انواع روغن تصویه شده و یا فرآوری شده، جایگزین نمود. در دانه های کنجد، میزان بسیار بالایی فیبر به همراه پروتئین های رژیمی وجود دارد.
همچنین در آن، چربی وجود دارد که به همراه فیبر و پروتئین، می توانند تعادل لازم را در رژیم های لاغری که بر پایه مصرف پروتئین می باشند، حفظ نمود. از جمله رژیم های لاغری با این شرایط، می توان به رژیم لاغری کتوژنیک، اشاره کرد.
چنان چه روغن کنجد، به همراه یک رژیم غذایی متعادل و در عین حال، کم کربوهیدرات، مصرف شود، می تواند مشکل فشار خون را بهبود بخشیده و نیز میزان قند خون را در افراد مبتلا به بیماری دیابت، کنترل نماید. همچنین، روغن کنجد، به همراه رژیم لاغری، می تواند سبب کاهش استرس اکسیداتیو و متعادل سازی میزان چربی خون، بشود.
فواید روغن کنجد برای رژیم لاغری
در روغن کنجد، مواد مغذی فراوانی قرار دارد که می تواند در کاهش وزن و لاغری، بسیار مؤثر عمل نماید. از جمله این مواد، می توان به، پروتئین، ویتامین، آهن، فیبر و امگا 3 اشاره کرد.
روغن کنجد، اگر به صورت صحیح مصرف شود، علاوه بر تاثیرات مثبتی که می تواند بر کاهش وزن داشته باشد، در سلامت پوست و مو، سم زدایی و حفظ سلامت قلب و نیز متعادل کردن هورمون ها نیز، بسیار تاثیرگذار است.
کمک به کاهش چربی های شکمی
از مهم ترین فواید استفاده از روغن کنجد به همراه یک رژیم لاغری، کمک به کاهش چربی های شکمی می باشد. در روغن کنجد، دو ترکیب بسیار فوق العاده و مفید برای بدن وجود دارد. این دو ترکیب، سزامین و سزامولین می باشند.
این مواد، تاثیرات بسیار مثبتی بر کاهش میزان کلسترول خون و فشار خون بالا دارند. از مهم ترین فواید این دو ترکیب، کمک به چربی سوزی و کاهش وزن با سرعتی بالا، می باشد.
روغن کنجد برای رژیم لاغری، به عنوان بهترین چاشنی غذا، می تواند مورد استفاده قرار گیرد و خواص مفید خود را در از بین بردن چربی های سرسخت شکم، به نمایش بگذارد.
دلایل مصرف روغن کنجد برای رژیم لاغری
روغن کنجد به همراه پیروی از یک رژیم لاغری مناسب، می تواند در سرعت بخشیدن به چربی سوزی و در نتیجه کاهش وزن، بسیار مؤثر باشد. روغن کنجد، حاوی بسیاری از مواد مغذی می باشد که می توانند جایگزینی مناسب برای بسیاری از مواد غذایی پرکالری در یک رژیم لاغری، به شمار روند.
در ادامه به مواد غذایی موجود در روغن کنجد و تاثیر آن ها بر کاهش وزن و لاغری، خواهیم پرداخت:
فیبر بالای موجود در روغن کنجد
در دانه های کنجد و در روغن کنجد، میزان قابل توجهی فیبر وجود دارد. البته میزان فیبر در روغن کنجد، بیشتر از دانه های آن می باشد. فیبر موجود در این ماده غذایی مقوی، نقش بسیار مهمی را در کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام، بازی می کند.
مصرف فیبر، آن هم به میزان بالا، سبب ایجاد سیری سریع شده و این احساس سیری برای مدتی طولانی در فرد، باقی می ماند. این امر سبب می گردد که فرد، به هیچ عنوان تمایلی به خوردن و یا پرخوری کردن، نداشته باشد.
در هر 100 گرم از دانه های کنجد، 8 گرم فیبر وجود دارد. علاوه بر تاثیرات مثبت مصرف فیبر بر کاهش وزن، این ماده غذایی با وارد کردن چربی و قند به درون جریان خون فرد، با سرعتی ثابت و متعادل، سبب می شود که میزان قند خون در وی، تثبیت شده و در عین حال، از به وجود آمدن احساس گرسنگی به صورت لحظه ای و آنی، جلوگیری می نماید.
از دلایل احساس گرسنگی، کاهش قند خون می باشد. با تثبیت میزان قند خون، حس گرسنگی آنی نیز، از بین می رود.
سدیم کم موجود در روغن کنجد
مصرف بالای سدیم، سبب بروز عدم تعادل در میزان مایعات بدن می شود. در روغن کنجد، میزان بسیار کمی سدیم وجود دارد.
از همین رو، سدیم کم موجود در آن، سبب می شود که سطح مایعات بدن، تنظیم شود و آب در بدن، محبوس نگردد. لازم به ذکر است که یکی از دلایل تجمع چربی ها در ناحیه شکمی و پهلوها، احتباس آب در این نواحی از بدن می باشد.
وجود ماده شیمیایی لیگنان در روغن کنجد
لیگنان یک ماده شیمیایی می باشد که سبب ترشح بیشتر آنزیم های چربی سوز در بدن می گردد. این عملکرد لیگنان، سبب بالا بردن سرعت چربی سوزی در بدن می شود. علاوه بر این، لیگنان، از جذب کلسترول خودداری می نماید و متابولیسم چربی را کاهش می دهد.
روغن کنجد، حاوی میزان قابل توجهی لیگنان می باشد. لذا با مصرف روغن کنجد، می توان سرعت چربی سوزی و در نتیجه رسیدن به لاغری را، افزایش داد.
وجود میزان بالای پروتئین در روغن کنجد
تاثیرگذارترین رژیم لاغری، آن است که حاوی میزان بالایی پروتئین باشد. افزایش پروتئین مصرفی بدن و در عین حال، کاهش میزان کالری مصرفی، از عوامل بسیار تاثیرگذار بر کاهش وزن می باشند.
روغن کنجد، دارای مقدار قابل توجهی پروتئین رژیمی می باشد. این امر سبب می گردد با مصرف روغن کنجد، متابولیسم بدن افزایش یافته و در عین حال، گرسنگی ناشی از رژیم لاغری، در فرد، مهار گردد.
وجود انواع آمینو اسیدها در روغن کنجد
در روغن کنجد، انواع مختلفی از آمینو اسیدها به میزان بسیار زیادی یافت می گردد. از جمله آمینو اسیدهای موجود در روغن کنجد، تریپتوفان و پلی فنول ها می باشند.
از فواید بزرگ وجود ترکیبات آمینو اسیدی در یک رژیم لاغری، کمک به فرد در پایبند ماندن به رژیم لاغری خود، می باشد. هم چنین، وجود این مواد در مؤثر سوزاندن چربی های سرسخت ناحیه شکمی، بسیار مهم می باشد.
خاصیت استحکام استخوان ها با مصرف روغن کنجد
بیشتر افرادی که در حال پیروی از رژیم های لاغری می باشند، به مشکلاتی نظیر التهاب مفاصل و دردهای استخوانی و نیز دندان درد و آرتروز، دچار می شوند. با مصرف روغن کنجد به همراه یک رژیم لاغری، می توان از این التهابات دوران رژیم لاغری، به صورت قابل توجهی، کم کرد.
لازم به ذکر است که از گذشته های دور، روغن کنجد، برای کاهش التهاب و درمان درد مفاصل و استخوان ها، مورد استفاده قرار می گرفته است.
ارزش غذایی روغن کنجد چقدر است؟
در این بخش، به بررسی ارزش غذایی یک فنجان روغن کنجد که تقریباً معادل 128 گرم روغن کنجد می باشد، می پردازیم:
نام ماده غذایی | میزان ارزش غذایی |
انرژی | 1927 کالری |
کربوهیدرات | 0 گرم |
چربی کل | 218 گرم |
چربی اشباع شده | 31 گرم |
چربی اشباع نشده | 91 گرم |
چربی تک اشباع | 86.5 گرم |
اسیدهای چرب امگا 3 | 654 میلی گرم |
اسیدهای چرب امگا 6 | 900 میلی گرم |
پروتئین | 0 گرم |
ویتامین K | 37% از میزان مورد نیاز بدن در 24 ساعت |
ویتامین E | 15% از میزان مورد نیاز بدن در 24 ساعت |
میزان تاثیرگذاری روغن کنجد بر لاغری
به صورت کلی، پیروی از رژیم لاغری، روشی مناسب برای کاهش وزن در افرادی می باشد که به مشکل اضافه وزن دچار باشند. اما رژیم لاغری، نمی تواند روشی مناسب برای رسیدن به تناسب اندام برای افرادی باشد که به بیماری چاقی و یا چاقی مفرط دچار می باشند.
در همین راستا، دکتر سلیمی، جراح متخصص در انجام انواع جراحی های چاقی و فوق تخصص جراحی لاپاراسکوپی، شاخص توده بدنی، یا BMI را معیاری مناسب برای تعیین درجات چاقی افراد بیان می کنند.
به سبب اهمیت بالای شاخص توده بدنی بر روش درمان چاقی و یا اضافه وزن، در این بخش از این مقاله، به بررسی شاخص توده بدنی و مناسب ترین روش های درمانی، برای هر یک از این درجات چاقی، خواهیم پرداخت.
مزایای روغن کنجد
روغن کنجد، نه تنها فواید بسیاری بر کاهش وزن دارد، بلکه بسیاری مزایای دیگر را برای سلامت فرد به همراه دارد. در زیر به برخی از این فواید، اشاره می کنیم:
روغن کنجد به عنوان یک رژیم گیاهی با پروتئین بالا
روغن کنجد، یک منبع سرشار از پروتئین رژیمی می باشد. همچنین در روغن کنجد، میزان قابل توجهی از اسیدهای آمینه که کیفیت بالایی دارند، موجود است. این اسیدهای آمینه، تقریباً یک پنجم از روغن کنجد را شامل می شوند.
به همین جهت، روغن کنجد، یک ماده غذایی بسیار مؤثر در رژیم های گیاهی با پروتئین بالا می باشد. برای بهره گرفتن از خاصیت جادویی روغن کنجد در کاهش وزن، کافی است از روغن کنجد روی تمامی سالادها، انواع سبزیجات و حتی درون نودل، استفاده کرد.
روغن کنجد و تاثیر آن بر جلوگیری از ابتلا به بیماری دیابت
در روغن کنجد، منیزم و بسیاری مواد مغذی دیگر، نهفته است. این مواد، در مقابله با ابتلا به بیماری دیابت، نقش مهمی را ایفا می کنند. شایان ذکر است که روغن کنجد، تنها نوعی از روغن خوراکی می باشد که در کاهش فشار خون بسیار مؤثر می باشد. همچنین این روغن، میزان گلوکز پلاسما را در افراد مبتلا به دیابت، کاهش می دهد.
روغن کنجد و تاثیر آن بر کاهش فشار خون
مشکل فشار خون، یکی از عوارض بارز ابتلا به بیماری چاقی می باشد. بیشتر افرادی که دارای اضافه وزن می باشند و یا به درجات بالای چاقی، مبتلا می باشند، همگی از بیماری فشار خون بالا رنج می برند.
روغن کنجد، تاثیر بسیار زیادی بر کاهش فشار خون داشته و به بسیاری از افراد مبتلا به مشکل فشار خون، توصیه می شود که برای درمان مشکل خود، از روغن کنجد استفاده کنند. همان طور که به آن اشاره شد، روغن کنجد حاوی مقدار قابل توجهی منیزم می باشد که خود در کاهش فشار خون، بسیار مؤثر می باشد.
این مقاله به بررسی موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” پرداخته است.
در این مقاله، از راهنمایی های دکتر سلیمی، متخصص عمل های جراحی چاقی، بسیار بهره برده ایم.
از شما دعوت می کنیم تا پایان این مقاله، با ما همراه باشید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر تقویت سیستم ایمنی بدن
در روغن کنجد، انواع مواد معدنی و ویتامین ها موجود هستند. این مواد مغذی، باعث می شوند که سیستم ایمنی بدن، بر برابر انواع بیماری ها، مقاومت بیشتری از خود نشان دهد.
در این روغن خوراکی، انواع اکسیدان ها و مواد مغذی وجود دارند که کمک شایانی به بدن انسان، در مقابله با ابتلا به انواع سرطان ها، می کنند. از همین رو، یکی از خواص محبوب روغن کنجد را، می توان خاصیت ضد سرطانی آن، به شمار آورد.
روغن کنجد و تاثیر آن بر کاهش کلسترول خون
روغن کنجد سیاه، یک ماده بسیار مؤثر در کاهش سطح کلسترول خون می باشد. دانه کنجد سیاه، حاوی سسامین و سسامولین می باشد. این مواد، به گروهی از فیبرها که لیگنان نامیده می شوند، تعلق دارند.
گروه غذایی لینگان ها، کاهش دهنده مؤثر کلسترول خون می باشند. در این مواد، مقدار بسیار زیادی از فیبرهای رژیمی وجود دارد. علاوه بر این، در کنجد سیاه، ترکیباتی با عنوان فیتو استرول یافت می شود.
این ترکیبات، دقیقاً ساختاری مشابه کلسترول دارند. این ماده غذایی، حاوی مقدار زیادی فیتو استرول می باشد.
لذا با مصرف روغن کنجد سیاه، هم سطح کلسترول خون کاهش می یابد و هم خط ابتلا به بسیاری از انواع سرطان را کاهش می دهد. میزان فیتو استرول موجود در کنجد سیاه، از بسیاری از انواع دانه و مغزها، بیشتر می باشد.
روغن کنجد و تاثیر آن بر روی پوست سر
در روغن کنجد، میزان قابل توجهی روی وجود دارد. روی یک عامل اساسی برای تولید کلاژن می باشد. کلاژن سبب الاستیسیته شدن پوست می گردد.
به صورت خلاصه، می توان روغن کنجد را یک عامل طبیعی، برای درمان مشکلات پوستی و آسیب های پوستی، بیان کرد. همچنین، مصرف روغن کنجد، می تواند از احتمال ابتلا به سرطان پوست، جلوگیری نماید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر سلامت قلب
روغن کنجد، حاوی مواد آنتی اکسیدان و ضد التهابی می باشد که توانایی مقابله با ضایعات آترواسکلروز، را دارد. این امر، سبب تقویت سلامت قلب می گردد.
مقاله ای که در حال مطالعه آن می باشید،به بررسی موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” پرداخته است.
اگر تا به این جای مقاله، برای شما مفید بوده است، ما را تا پایان آن، همراهی کنید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر جلوگیری از سرطان
در روغن کنجد، ترکیبات ضد سرطان بسیاری وجود دارد. از جمله این ترکیبات، می توان به فیتیک، منیزم و فیتواسترول اشاره کرد. در دانه های کنجد، میزان فیتواسترول از سایر دانه های خوراکی بیشتر می باشد.
روغن کنجد و تاثیر آن بر کاهش استرس
به سبب وجود سدیم و منیزم و بسیاری از مواد معدنی دیگری که خواص ضد استرس دارند، در روغن کنجد، مصرف این ماده غذایی، سبب کاهش اضطراب در افراد می شود. علاوه بر این، در روغن کنجد، ماده ای با نام سروتونین وجود دارد که تاثیر بسیاری بر کاهش درد و ایجاد خلق خوب و همچنین، خواب عمیق دارد.
پیشنهاد می کنیم از پست آیا استرس باعث لاغری میشود دیدن کنید.
روغن کنجد و تاثیر آن برای درمان کم خونی
روغن کنجد، یک منبع غذایی سرشار از آهن می باشد. به همین جهت به افرادی که مشکل کم خونی و ضعف دارند، توصیه می شود که از این ماده غذایی، حتماً در رژیم غذایی خود، مصرف نمایند.
روغن کنجد و تاثیر آن بر جلوگیری از تششعات رادیواکتیو بر DNA
در روغن کنجد، ماده ای به نام سیسامول وجود دارد که از بدن انسان در برابر انواع آسیب های رادیو اکتیو به DNA محافظت و جلوگیری می نماید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر درمان آرتریت
روغن کنجد دارای مس می باشد که با تقویت استخوان ها، مفاصل و کلیه رگ های خونی سبب درمان بیماری آرتریت می شود.
روغن کنجد و تاثیر آن بر درمان چین و چروک
یکی از خواص بسیار جالب روغن کنجد، جلوگیری و محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید می باشد. تششعات مضر خورشید، سبب ایجاد چین و چروک و لک بر روی پوست می شود. با مصرف روغن کنجد، می توان از شدت این تاثیرات ناهنجار جلوگیری کرد.
روغن کنجد و تاثر آن بر سلامت استخوان
در دانه های کنجد، مقدار زیادی کلسیم وجود دارد. به صورتی که میزان کلسیم موجود در یک مشت از دانه های کنجد، بیشتر از کلسیم موجود در یک لیوان شیر می باشد. علاوه بر این، در روغن کنجد، روی وجود دارد.
روی یک ماده مغذی برای افزایش تراکم و سلامت استخوان های می باشد. روغن کنجد، حاوی فسفر، روی و کلسیم فراوان می باشد که تمامی این مواد، اثرات مثبتی بر سلامت استخوان ها دارند.
چنان چه از دانه های کنجد و یا روغن کنجد به صورت دائمی و به صورت منظم و به مقدار متوسط مصرف شود، می تواند در جلوگیری از انواع بیماری های استخوانی، بسیار مفید واقع گردد. دانه های کنجد، عاملی بسیار مفید، برای جلوگیری از ابتلا به عارضه پوکی استخوان می باشند.
در این مقاله، سعی کرده ایم به بررسی موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” بپردازیم.
اگر شما نیز به سلامت خود اهمیت می دهید، با ما تا انتهای این مقاله، همراه شوید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر سلامت نوزادان
روغن کنجد، یک روغن مناسب برای ماساژ نوزادان می باشد که سبب رشد بهتر و خواب عمیق تر در ایشان می گردد. درمان جوش های ریزی که در قسمت پوشک نوزاد زده می شود، با ماساژ روغن کنجد، برطرف می شوند. همچنین ماساژ بدن نوزاد با روغن کنجد، از پوست نوزاد در برابر خشکی، محافظت می نماید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر سلامت چشم
ارتباط تنگاتنگی میان کبد و چشم وجود دارد. کبد خون را به چشم ها منتقل می کند و سبب حفظ سلامتی چشم می شود. دانه های کنجد در این امر، بسیار مؤثر عمل می کنند.
روغن کنجد و تاثیر آن بر سلامت دهان و دندان
یکی از خواص مفید روغن کنجد، کاهش پلاک دندان و سفید کردن دندان ها می باشد. هم چنین، مصرف روغن کنجد در سلامت دهان و دندان، بسیار تاثیرگذار است.
روغن کنجد و تاثیر آن بر سلامت تنفسی
در روغن کنجد، منیزیم وجود دارد. منیزیم می تواند از بدن، در برابر ابتلا به اختلالات تنفسی، آسم و اسپاسم هوا، محافظت نماید.
روغن کنجد و تاثیر آن بر تقویت مو
در روغن کنجد، مواد مغذی فراوانی وجود دارند که باعث سلامتی پوست سر و مو می شوند. کنجد، حاوی اسیدهای چرب امگا می باشد. این اسیدها، باعث تقویت ریشه مو می شوند.
علاوه بر این، روغن کنجد پوست سر را مرطوب نگه می دارد و باعث افزایش گردش خون در سر می شود. این امر سبب رشد بهتر فولیکول های مو می شود.
برای اثربخشی بهتری روغن کنجد برای تقویت موی سر، می توان دو قاشق از روغن کنجد را به همراه دو قطره روغن رز ماری و یک قاشق غذا خوری از ژل آلوئه ورا مخلوط کرد و این ترکیب را بر روی پوست سر، به آرامی ماساژ دارد تا نتیجه بهتری حاصل شود.
با تکرار این کار به ترتیب دو یا سه بار در طول یک هفته و عدم استفاده از شامپوهای بدون مواد شیمیایی، می توان شاهد تاثیر فوق العاده آن، بر رشد موها بود.
این مقاله، به هدف ارائه اطلاعاتی مفید در ارتباط با موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” نگاشته شده است.
از تمامی علاقمندان به سلامتی، دعوت می کنیم تا پایان این مقاله، ما را همراهی کنند.
روغن کنجد و تاثیر آن بر بهبود هضم غذا
دانه های کنجد، تاثیرات مثبتی بر کاهش علائم یبوست دارند. همچنین، روغن کنجد می تواند در بهبود بسیاری از مشکلات گوارشی، مؤثر عمل کند. در روغن کنجد، فیبر فراوانی وجود دارد. فیبر یک عامل مؤثر در هضم و دفع بهتر مواد غذایی مصرفی بدن می باشد.
همچنین، حرکت مواد زائد از درون روده بزرگ، بسیار آسان تر می شود. به بیان ساده تر، مصرف مواد خوراکی نظیر روغن کنجد که حاوی مقدار قابل توجهی از فیبر می باشند، سبب جلوگیری از انسداد روده می شود.
علاوه بر این امر، روغن کنجد، سبب می شود که کلون سالم بماند. این امر باعث می شود که احتمال بروز مشکلات و بیماری های حاد گوارشی و انواع سرطان های مرتبط با دستگاه گوارشی، تا حد قابل توجهی، کاهش یابد.
روغن کنجد و تاثیر آن بر کاهش التهابات مفصلی
مصرف روغن کنجد، البته به میزان کافی و نه زیاد آن، می تواند از التهابات مفصلی، استخوانی و عضلانی، جلوگیری نماید.
روغن کنجد و تاثر آن بر پوست
در دانه های کنجد، مواد غذایی وجود دارد که خواص ضد التهابی دارند. پوست هایی که دچار التهاب شده اند، با مصرف روغن کنجد، بهبود می یابند. مصرف این روغن، به راحتی قرمزی روی پوست را که حاصل از التهاب پوستی می باشد، به سرعت، رفع می کند.
علاوه بر این، روغن کنجد، باعث از بین بردن انواع عفونت های پوستی و پاتوژن ها می شود. در دانه های کنجد، انواع آنتی اکسیدان ها و SPF های طبیعی وجود دارد که این امر، سبب محافظت از پوست بدن در برابر اشعه UV خورشید شده و از رادیکال های آزاد محافظت می نماید.
با ماساژ دادن یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون به همراه دو قاشق غذاخوری روغن کنجد، بر روی پوست بدن، می توان از پوست در برابر بسیاری از آسیب های مختلف، محافظت نمود.
روغن کنجد و تاثیر آن بر تقویت گردش خون
روغن کنجد، حاوی مواد مغذی فراوانی می باشد که باعث بهتر شدن روند گردش خون در بدن می شوند. علاوه بر این، این روغن، سبب سم زدایی از بدن شده و تمامی عوارض ناشی از افسردگی و یا استرس های مزمن را از بدن، رفع می نماید.
روغن کنجد و تاثیر آن متابولیسم بدن
روغن کنجد، میزان بالایی از انرژی را به بدن انتقال می دهد. این امر سبب افزایش خاصیت متابولیک بدن می شود و رشد سلولی را افزایش می دهد.
در روغن کنجد، میزان بالایی از پروتئین هایی وجود دارد که در بدن شکسته شده و در بخش های مختلف بدن، مورد استفاده قرار می گیرند. تمامی این موارد، سبب بالاتر بردن متابولیسم بدن می شوند.
در مقاله ای که پیش روی شماست، موضوع روغن کنجد برای رژیم لاغری مورد بررسی قرار گرفته است.
چنان چه به این مبحث علاقمند می باشید، تا پایان آن را مطالعه کنید.
سخن پایانی
روغن کنجد، برای لاغری و استفاده از رژیم های لاغری، گزینه ای مناسب می باشد. روغن کنجد، با بالا بردن سوخت و ساز بدن و داشتن چربی های سالم، کمک شایانی به حفظ سیری طولانی مدت و چربی سوزی می نماید.
در این ماده غذایی، میزان بسیار پایینی کربوهیدرات، که خود عامل اصلی بروز چاقی می باشد، وجود دارد. علاوه بر این، در این ماده غذایی، فیبر بالا و سدیم کمی است.
روغن کنجد، منبع سرشار پروتئین بوده و از پروتئین موجود در آن، می توان در تاثیر پذیرتر کردن رژیم لاغری، بهره گرفت. این ماده مغذی، احساس سیری طولانی مدت را در فرد به وجود می آورد که این امر، سبب می شود فرد، تمایلی به پرخوری نداشته باشد.
سلامت جسمی و روحی
علاوه بر بسیاری خواص دارویی که روغن کنجد به همراه دارد، بر سلامت جسمی و روحی نیز بسیار تاثیرگذار می باشد. شایان ذکر است که، مصرف روغن کنجد برای رژیم لاغری، زمانی کارآمد می باشد که فرد به درجات بالای چاقی، نرسیده باشد.
دکتر سلیمی، بهترین گزینه درمان افراد مبتلا به بیماری چاقی و چاقی مفرط را، که در درجات بالای BMI قرار گرفته اند، عمل جراحی چاقی عنوان می کنند. جراحی چاقی روشی مناسب برای کاهش وزن سریع و حفظ این وزن، به صورت دائمی می باشد.
برای اطلاع از شرایط و نحوه انجام جراحی چاقی، متناسب با شرایط روحی و جسمی خود، می توانید با دکتر سلیمی، فوق تخصص لاپاراسکوپی و جراحی های چاقی، مشورت نمایید.
در این مقاله، سعی شد که اطلاعاتی مفید در ارتباط با موضوع ” روغن کنجد برای رژیم لاغری ” در اختیار خوانندگان گرامی، قرار داده شود.
امید است که مطالب آمده در این مقاله، برای این عزیزان سودمند بوده باشد.
در پایان می توانید مقاله جنجالی لاغری در دو روز را مطالعه کنید.
همچنین مطلع شوید که آیا آمپول پروژسترون باعث چاقی میشود؟