در این مقاله قصد داریم به بررسی موضوع جراحی بینی در افراد دیابتی بپردازیم.
مقدمه
دیابت یک بیماری رایج در بین افراد است و به دلایل گوناگونی به وجود می آید، اگر این دسته از افراد قصد جراحی بینی را داشته باشند، باید نخست مواردی را رعایت کنند،
عمل جراحی بینی به منظور زیباسازی است که باعث افزایش اعتماد به نفس در افراد می شود، این زیبایی در کشور ما محبوبیت زیادی دارد و کسانی که مبتلا به دیابت هستند، قسمتی از متقاضیان جراحی بینی می باشند، اگر قصد جراحی بینی دارید و مبتلا به بیماری دیابت هستید، با مطالعه این مقاله می توانید شرایطی را برای خود فراهم کنید که این عمل را انجام دهید.
اگر در رابطه با جراحی بینی در افراد دیابتی سؤالی دارید، پس از مطالعه کردن این مقاله می توانید ابهامات خود را برطرف کنید.
آیا افرادی که مبتلا به دیابت هستند، می توانند عمل جراحی بینی را انجام بدهند؟
دیابت بیماری است که در آن سطح قندخون حالت نامتعادلی دارد و مقدار آن از حد طبیعی افزایش و کاهش پیدا میکند. انجام عمل جراحی بینی در افراد دیابتی ممنوع نیست. اما در صورتی که افراد مبتلا می خواهند نتیجه بهتری از عمل به دست آورند، باید شرایط و محدودیت های عمل جراحی بینی را رعایت کنند. مانند : ترک دخانیات همانند سیگار، نوشیدن آب 24 ساعت قبل از عمل برای رفع کمبود آب و غیره. که در ادامه به تفصیل بیان شده است.
فهرست:
دیابت چه نوع بیماری است و موجب فراهم نمودن چه بیماری های دیگری می شود؟
در رابطه با جراحی بینی در افراد دیابتی چه اطلاعاتی دارید؟
آیا می دانید نشانه های بیماری دیابت چیست و افراد از چه طریقی می توانند پی ببرند که به بیماری دیابت مبتلا شده اند؟
آیا می دانید علائم مبتلا به دیابت تیپ 1 و دیابت تیپ 2 چیست؟
در دیابت تیپ دوم چه نشانه هایی وجود دارد و چگونه می توان آنها را کنترل نمود؟
چه اختلالاتی برای سلامتی کسی که بیماری دیابت دارد، به وجود می آید؟
دیابت دارای چند نوع است و هر کدام از آنها در چه دوره ای از زندگی به وجود میآیند؟
به چه دلیلی افراد مبتلا به بیماری دیابت می شوند؟
آیا دیابت را میتوان درمان کرد؟
آیا افراد مبتلا به دیابت برای عمل جراحی بینی باید شرایطی داشته باشند؟
عمل جراحی بینی برای افراد مبتلا به دیابت چه تأثیری روی میزان قند خون دارد؟
قبل از عمل جراحی بینی در افراد دیابتی چه اقداماتی لازم است؟
بیماران مبتلا به دیابت موقع انجام عمل جراحی بینی چه محدودیتهای بیهوشی دارند؟
آیا افرادی که مبتلا به دیابت هستند، می توانند عمل جراحی بینی را انجام بدهند؟
تنظیم قند خون برای آمادهسازی فرد مبتلا به دیابت جهت عمل جراحی چگونه انجام می شود؟
درصد مبتلایان دیابت تیپ 1 و دیابت تیپ 2 چقدر است؟
در صورت انجام عمل جراحی بینی در افراد دیابتی باید چه مواردی رعایت شود؟
یک جراح بینی خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا عمل جراحی بینی در افراد دیابتی با نتیجه مطلوب انجام شود؟
از چه طریقی می توان یک جراح بینی خوب برای افراد مبتلا به دیابت انتخاب کرد؟
در صورتی که جراح تجربه بیشتری داشته باشد، چه مزیتی دارد؟
عمل جراحی بینی در افراد دیابتی با چه شیوه هایی صورت می گیرد؟
چه افرادی مبتلا به دیابت می توانند عمل جراحی بینی را انجام بدهند؟
پس از عمل جراحی بینی در افراد مبتلا به دیابت باید چه کارهایی انجام شود؟
مراحل انجام عمل بینی در افراد دیابتی چگونه است و به چه دلیلی افراد دیابتی عمل جراحی بینی را انجام می دهند؟
دیابت چه نوع بیماری است و موجب فراهم نمودن چه بیماریهای دیگری میشود؟
جهت ارزیابی شرایط جراحی بینی در افراد دیابتی نخست باید در رابطه با این بیماری اطلاعات زیادی را کسب نمایید، دیابت یک بیماری شایع است که با بالا رفتن گلوکز خون در افراد و در هر سن و سالی به وجود میآید.
اهمیت گلوکز در بدن
قند برای سلامتی نقش مهمی دارد، چرا که سلولهای بدن با کمک گلوکزی که در مواد غذایی وجود دارد، نیروی بدن را تأمین مینمایند، در این صورت ماهیچه ها و پوشش های بدن انرژی لازم را دارند.
گلوکز که در خون وجود دارد، منبع مهم و اولیه نیروی بدن است، این گلوکز از طریق مواد غذایی که بیمار مصرف می کند به دست می آید.
اطلاعاتی در رابطه با انسولین
انسولین نوعی هورمون است که از سوی لوزالمعده به وجود میآید و قندی که در مواد غذایی وجود دارد، باعث می شود که به سلولهای بدن نفوذ کند تا اینگونه سلولها نیروی لازم را به دست آورند، در بعضی از شرایط بدن قدرت تولید انسولین کافی را ندارد، در این صورت قند در خون جای می ماند و در سلول ها ذخیره نمی شود،
دلیل مهم و اساسی دیابت طبق نوع آن فرق دارد، زیرا دیابت دارای انواع گوناگونی است، در ادامه شما را با انواع دیابت آشنا می کنیم، جدا از اینکه بیمار مبتلا به چه نوع دیابتی است، این اختلال باعث جای ماندن گلوکز اضافی در خون می شود.
انواع بیماری هایی که بر اثر دیابت به وجود می آید
در صورتی که گلوکز به میزان زیادی در خون باقی بماند، موجب به وجود آوردن اختلالات شدیدی برای فرد مبتلا میشود و در طول زمان و بالا رفتن قند خون مشکلاتی برای سلامتی فرد پیدا میشود، دیابت کلیه، بینایی و اعصاب را با خود درگیر می کند، به همین علت جراحی بینی در افراد دیابتی نسبت به افراد معمولی دشوارتر است.
دیابت جزء بیماری هایی است که موجب فراهم نمودن زمینه ای برای بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی می شود، در بیشتر کسانی که مبتلا به دیابت هستند، پس از مدتی یکی از اعضای بدن در ناحیه تحتانی باید قطع شود، به عنوان مثال یکی از انگشتان پا گاهی برای قطع عضو انتخاب میشود.
در رابطه با جراحی بینی در افراد دیابتی چه اطلاعاتی دارید؟
همانطور که اشاره شد دیابت در هر دورهای به وجود میآید، حتی خانم هایی که در دوران حاملگی هستند، ممکن است، مبتلا به دیابت بارداری شوند، کسانی که قصد انجام عمل های زیبایی را دارند، باید پیش از آن با یک دکتر با تجربه مشورت کنند و در رابطه با محدودیت ها و مراقبتهای به خصوص جراحی بینی در افراد دیابتی اطلاعاتی کسب کنند،
در صورتی که فرد مبتلا به دیابت تمامی اقدامات لازم را قبل از عمل جراحی زیبایی انجام بدهد، مبتلا به هیچ کدام از عوارض پس از عمل نمی شود، در این صورت اگر قصد عمل جراحی زیبایی بینی را دارید، پیش از آن در پی یک دکتر خوب باشید.
آیا می دانید نشانه های بیماری دیابت چیست و افراد از چه طریقی می توانند پی ببرند که به بیماری دیابت مبتلا شده اند؟
در تمامی افراد نشانههای بیماری دیابت گوناگون است، در روزهای نخست پیدایش بیماری دیابت علائم به ندرت دیده می شود، حتی در برخی از افراد هیچگونه علائمی دیده نمی شود، قبل عمل از جلوگیری از مبتلا به این بیماری باید مطمئن شوید، نشانه هایی که در افراد مبتلا به بیماری دیابت دیده می شود، طبق نوع آن فرق دارد.
علائم افراد دیابتی
- افرادی که مبتلا به دیابت هستند، حتی در صورتی که غذا میخورند در فاصله کمی احساس گرسنگی میکنند.
- احساس تشنگی شدید در افراد دیابتی بسیار زیاد است، این دسته از افراد مرتب تکرر ادرار دارند.
- کسانی که مبتلا به دیابت هستند، بدون هیچ دلیلی وزن آنها کاهش پیدا میکند، البته این نشانه بستگی به نوع دیابت دارد، به عنوان مثال در صورتی که فرد مبتلا به دیابت نوع دوم شده باشد، افزایش وزن بسیار زیادی دارد، اما در دیابت نوع اول حتی اگر فرد مبتلا غذای زیادی بخورد وزن زیادی را اضافه نمی کند.
- کسانی که مبتلا به دیابت هستند، مدام احساس خستگی می کنند و هیچ گونه توانایی برای انجام دادن فعالیت های خود ندارند، یا در صورت انجام کارها خیلی سریع احساس خستگی می کنند.
- مشکل بینایی یکی دیگری از نشانههای بیماری دیابت است، در صورتی که چشم هایتان تار می بیند ممکن است، مبتلا به بیماری دیابت شده باشید.
- کسانی که دچار بیماری دیابت شده اند، پوست آنها به صورت مرتب تاول میزند، در این دسته از افراد جای اسکار ها و کبودی ها در مدت زمان طولانی بهبود مییابد.
- افراد مبتلا به دیابت نوع دوم در قسمت نوک انگشتان و پاها احساس سوزن سوزن دارند.
- عفونت های لثه، مثانه یا ناحیه تناسلی یکی دیگر از علائم بیماری دیابت می باشد.
علائم دیابت در آقایان
دیابت هیچگونه محدودیت جنسیتی ندارد، یعنی خانمها و آقایان در هر سن و سالی که باشند، مبتلا به دیابت می شوند، برخی از علائمی که در آقایان دیده میشود متفاوت است، از جمله آن ها به شرح زیر می باشد؛
- دچار اختلالات جنسی می شوند، این بیماری در آقایان موجب کاهش قدرت جنسی می شود.
- ماهیچه های قسمت پا، بازو و... قدرت اولیه خود را ندارند.
علائم ویژه در خانم ها بر اثر بیماری دیابت
- عفونت ناحیه تناسلی
- عدم رطوبت پوست
- خارش بیش از اندازه پوست به خصوص در قسمت های اطراف ران
آیا می دانید علائم مبتلا به دیابت تیپ 1 و دیابت تیپ 2 چیست؟
کسانی که مبتلا به دیابت تیپ یک هستند، علاوه بر اینکه دچار نشانه های رایج این بیماری می شوند، بلکه در رفتار آنها تحولاتی ایجاد می شود، در دیابت نوع دوم نه تنها نشانه های عمومی این بیماری به وجود می آید، بلکه مبتلا به عفونت های شدید می شوند، زیرا لایه قند افزایش پیدا میکند و موجب به وجود آوردن یک مانع در بهبودی بدن میشود.
نشانه های مقاومت بدن به انسولین
کسانی که مبتلا به دیابت تیپ۲ هستند، احتمالا نشانه های مقاومت بدن به انسولین در آنها به وجود می آید از جمله این نشانه ها مربوط به تیرگی پوست در قسمت های گردن و زیر بغل، افزایش فشار خون، نوسانات کلسترول، اختلالات ناحیه تناسلی و عدم مرتبی عادت ماهیانه می باشد.
در دیابت تیپ دوم چه نشانه هایی وجود دارد و چگونه می توان آنها را کنترل نمود؟
کسانی که مبتلا به دیابت تیپ۲ هستند، مدام حالت تهوع دارند، نفس های پشت سر هم و عمیق می کشند، بوی غیر نرمال نفس، ناتوانی شدید دارند و مدام احساس خواب آلودگی می کنند، سرگیجه و لرز در این دسته از افراد زیاد است و ماهیچه ها قدرت سازگاری موقع حرکت با یکدیگر ندارند.
موقع انجام عمل جراحی بینی در افراد دیابتی
جراحی بینی در افراد دیابتی بایدها و نبایدهای ویژهای دارد، در صورتی که بیماری دیابت در افراد به صورت کنترل نشده باشد، بیمار قبل از انجام هر گونه عمل جراحی می بایست بهبودی خود را به دست آورد، سپس جراحی بینی را انجام دهد، اگر فرد مبتلا به دیابت موارد قبل از عمل را رعایت نکند و شرایط عمل جراحی را نداشته باشد، امکان دارد، پس از عمل جراحی مبتلا به عوارضی شود.
چه اختلالاتی برای سلامتی کسی که بیماری دیابت دارد، به وجود میآید؟
در صورتی که دیابت در زمان کوتاهی درمان نشود و بیمار هیچگونه اقداماتی را برای جلوگیری از آن انجام ندهد، مقدار گلوکز در خون بیش از اندازه افزایش پیدا میکند و این گونه فرد مبتلا دچار مشکلات تنفسی میشود، طوری که موقع انجام کارها تنگ نفس می شود و در قسمت شکم درد شدیدی را احساس می کند.
خطرات بیماری دیابت
دیابت بیماری بسیار خطرناکی است، طوری که هر ساله بسیاری از مردم جهان بر اثر ابتلا به بیماری دیابت جان خود را از دست میدهند، با کمک شیوه های گوناگونی می توانید دیابت را درمان کنید، اگر مبتلا به بیماری دیابت نوع ۲ هستید، از عمل های جراحی لاغری استفاده نمایید، زیرا با این روش به حد زیادی وزن خود را کاهش می دهید، در این صورت نیازی به مصرف داروهای دیابتی ندارید، زیرا دیابت با توجه به نوع عملی که انجام داده اید بهبود مییابد، اگر بیماری بهبود یابد، عمل جراحی بینی در افراد دیابتی مانعی ندارد و فرد به نتیجه مطلوب دست می یابد.
پیشنهاد می کنیم از مقاله داروی تقویتی برای افراد دیابتی دیدن نمایید.
عدم درمان دیابت
در صورتی که بیمار هیچ اقدامی برای درمان بیماری دیابت انجام ندهد باعث تشدید بیماری میشود و مشکلات جدی را برای وی به وجود میآورد، به مرور زمان قندخون این دسته از افراد افزایش پیدا میکند و بیمار بینایی خود را از دست می دهد،
همچنین باعث بروز مشکلات عصبی میشود، در قسمت پاها مشکلات جدی را به وجود میآورد، طوری که در بعضی از افراد پزشک ناچار به قطع عضو یکی از انگشتان پا میشود، بیماری کلیوی یکی دیگر از بیماریهایی است که بر اثر بیماری دیابت به وجود می آید، علاوه بر موارد فوق جراحی بینی در افراد دیابتی دشوار می شود.
عمل جراحی بینی در افراد دیابتی
با توجه به موارد فوق فرد مبتلا به دیابت زمانی میتواند جراحی بینی را انجام بدهد که بیماری خود را تا حدی درمان نماید، جراحی بینی در افراد دیابتی موقعی صورت می گیرد که بیمار تحت مراقبت پزشک باشد تا بیماری آن تا حدی کنترل شود، سپس عمل جراحی برای وی صورت بگیرد، در صورتی که فرد مبتلا هیچگونه توجهی به این موضوع نکند و عمل جراحی زیبایی را انجام دهد، دچار خطرهایی میشود.
دیابت دارای چند نوع است و هر کدام از آنها در چه دوره ای از زندگی به وجود میآیند؟
دیابت دارای انواع گوناگونی از جمله آنها میتوان به دیابت تیپ یک، دیابت تیپ۲، پیش دیابت و دیابت بارداری نامبرد در ادامه با هر کدام از آنها آشنا می شوید.
اطلاعاتی در رابطه با دیابت تیپ یک
در صورتی که فردی به دیابت تیپ۱ مبتلا شود، بدن آن قادر به ترشح هورمون انسولین نیست، در این صورت فرد مبتلا نیاز به انسولین دارد و مدام باید به بدن آن انسولین تزریق شود، زیرا سیستم دفاعی بدن این دسته از افراد به سلول هایی که در لوزالمعده وجود دارد و لوزالمعده که وظیفه تولید انسولین را برعهده دارد، مقابله می نمایند و نسبت به آنها واکنش نشان می دهد، در این صورت سیستم ایمنی بدن ضعیف خواهد شد،
دیابت تیپ یک بیشتر در دوران نوجوانی و خردسالی به وجود میآید، به همین دلیل بعضی از افراد این نوع دیابت را به دیابت نوجوانی میشناسند، ولی ممکن است، در کسانی که در دوره بزرگسالی هستند، به وجود آید، کسانی که مبتلا به دیابت تیپ یک هستند، وابسته به انسولین می باشند، یا به معنای دیگر برای ادامه زندگی می بایست در طول روز انسولین مورد نیاز بدن را تزریق نمایند.
آشنایی با دیابت تیپ۲
در کسانی که مبتلا به دیابت تیپ دو هستند، بدن به میزان مشخصی انسولین را تولید میکند، ولی انسولین تولید شده جوابگوی نیازهای بدن نیست، این بیماری به شیوه به کارگیری بدن از انسولین را تحت تأثیر قرار می دهد و بدن قادر به استفاده از انسولین نمی باشد، دیابت تیپ۲ در هر دورهای از زندگی امکان دارد، به وجود آید،
ولی بیشتر در کسانی که سن بالایی دارند، رخ می دهد، بیماری دیابت تیپ۲ رابطه مستقیمی با چاقی دارد، این بیماری بدون شک در کسانی که شاخص توده بدنی بالایی دارند، به وجود می آید، به همین دلیل در برخی از نوزادان به علت عوامل ژنتیک این بیماری رخ میدهد، دیابت تیپ۲ نسبت به دیابت تیپ یک شایعتر است و افراد زیادی درگیر آن می شوند.
اطلاعاتی در مورد پیش دیابت
پیش دیابت به معنای این است که گلوکز خون بیش از حد طبیعی افزایش پیدا میکند، ولی فرد در این نوع دیابت مبتلا به دیابت نشده است، به همین دلیل فرد مبتلا به پیش دیابت اگر موارد توصیه شده توسط پزشک را رعایت کند مبتلا به دیابت نوع دوم نمی شود، جراحی بینی در افراد دیابتی از نوع پیش دیابت راحت است.
آشنایی با دیابت حاملگی
این نوع از دیابت اغلب در خانم هایی که در دوره حاملگی هستند، به وجود میآید، چرا که در این دوره احتمالاً بدن موقع ترشح انسولین واکنش نشان می دهد، دیابت بارداری در تمامی خانمهای باردار به وجود نمیآید و اغلب بعد از زایمان از بین می رود، ولی ممکن است، در آتی مبتلا به دیابت، سپس دیابت تیپ۲ شود،
اکثر خانم هایی که به دیابت حاملگی مبتلا می شوند، نشانه هایی را نمی بینند، این بیماری به طور کلی در طول یک تست ساده گلوکز خون که تقریباً در۶ ماهگی صورت میگیرد مشخص میشود، خیلی کم پیش می آید که یک خانم به دیابت حاملگی مبتلا شود، در صورت وجود این بیماری فرد احساس تشنگی خیلی زیادی دارد.
جراحی بینی در افراد دیابتی از نوع بارداری به گونه ای است که بیمار پس از زایمان می تواند عمل جراحی را انجام دهد.
به چه دلیلی افراد مبتلا به بیماری دیابت می شوند؟
دلایل بسیار زیادی وجود دارد که افراد مبتلا به دیابت می شوند، ولی دلایل آن بستگی به نوع بیماری دیابت دارد، یعنی علتهایی که در دیابت تیپ یک وجود دارد، با علت های موجود در دیابت۲ فرق دارد؛
دلایل پیدایش دیابت تیپ۱
دلایل ثابتی برای ایجاد دیابت نوع یک در حال حاضر وجود ندارد و پزشکان نتوانستهاند علت ثابت و استاندارد آن را بیابند، اما به طور کلی سیستم دفاعی بدن به باکتری ها و ویروس های موجود در بدن حمله میکند تا سیستم دفاعی بدن ضعیف نشود،
اما در بعضی از موارد سلولهای به وجود آورنده هورمون انسولین که در پانکراس وجود دارد، به طور غلط تحت حمله سیستم دفاعی بدن قرار می گیرند، در این صورت فرد مبتلا به دیابت نوع ۱ میشود دلیل پیشبینی شده دیابت تیپ یک مربوط به مسائل ارث بری یا قرارگیری در برابر ویروس ها و دیگر عوامل محیطی نام برد.
تجربه خانوادگی
در صورتی که پدر، مادر یا دیگر اعضای خانواده به بیماری دیابت تیپ۱ مبتلا شده باشند، فرد در معرض خطر مبتلا به این بیماری می باشد.
مسائل ارث بری
مسائل ارث بری و ژنتیک جزء عوامل زمینهساز بیماری دیابت تیپ۱ می باشند.
محدوده جغرافیایی
در صورتی که فرد از خط استوا دور شود، خطر ابتلا به دیابت تیپ یک افزایش مییابد.
محدوده سنی
با توجه به اینکه دیابت تیپ یک در هر دورهای از زندگی امکان دارد، به وجود آید، ولی در دوره کودکی و نوجوانی بیشتر دیده میشود، به طوری که کودکانی که دارای سن حداقل ۴ سال هستند و نوجوانانی که در سنین حداقل ۱۹ سال می باشند، در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.
دلایل به وجود آورنده بیماری دیابت تیپ۲
دانشمندان به صورت صریح و واضح دلیلی برای ایجاد دیابت تیپ۲ نمی دانند، زیرا بعضی از افراد ابتدا مبتلا به پیش دیابت میشوند، سپس در صورت عدم درمان دیابت تیپ۲ در آنها رخ میدهد معلوم است که بعضی از عوامل ریسک ابتلا به بیماری دیابت تیپ۲ را بالا میبرند از جمله آن ها به صورت زیر درج شده است؛
افزایش وزن
یکی از عوامل ایجاد کننده دیابت تیپ۲ چاقی است، همانطور که گفتیم، کسانی که چربی های اضافی بیش از اندازهای دارند، مبتلا به دیابت تیپ۲ میشوند، به طور قطعی می توان گفت افرادی که دارای شاخص توده بدنی بیش از ۴۰ هستند، مبتلا به بیماری دیابت می باشند، در صورتی که این دسته از افراد عمل های جراحی چاقی را مانند عمل اسلیو معده، عمل ساسی بای پس معده و سایر عمل های لاغری را انجام بدهند تا حد زیادی چربی های اضافی آنها از بین میرود، در این صورت عمل های جراحی به بهبودی بیماری دیابت کمک شایانی میکنند، اگر بیماران عمل های جراحی اسلیو معده را یا عمل ساسی بای پس معده را انجام بدهند، تقریباً۹۰ درصد از بیماری دیابت آنها بهبود مییابد، در این شرایط عمل جراحی بینی در افراد دیابتی هیچ خطری ندارد.
پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، مقالات بهترین جراح معده در تهران و بهترین جراح اسلیو معده در اهواز را مطالعه نمایید.
نداشتن تحرک
حرکات بدنی نه تنها باعث تنظیم وزن می شود، بلکه قند بیشتری را میسوزاند، بنابراین اگر بیمار هیچ گونه حرکتی نداشته باشد و ورزش ها را به صورت مرتب انجام ندهد باعث اضافه وزن می شود و خطر بیماری دیابت تیپ۲ در آن بالا می رود.
داشتن تجربه خانوادگی
در صورتی که دیابت تیپ۲ در یکی از اعضای خانواده وجود داشته باشد، ممکن است، ریسک ابتلای فرد بالا رود.
بالا رفتن سن
همانطور که گفتیم، بیماری دیابت تیپ دو بیشتر در کسانی که سن بالایی دارند، به وجود می آید موقعی که خانمها به سن یائسگی میرسند وزن آنها بالا میرود، در این صورت یک زمینه ای برای ایجاد دیابت تیپ۲ می شود.
توجه داشته باشید که نشانه های ابتلا به بیماری پیش دیابت و دیابت تیپ۲ با یکدیگر شبیه هستند، یا میتوان گفت که دلیل ابتلا به بیماری پیش دیابت و دیابت تیپ دو برابر است.
دلیل ابتلا به دیابت حاملگی
در دیابت حاملگی هورمون ها دچار تحولات زیادی می شوند، در این صورت جفت قادر به ترشح هورمونی است که موجب می شود، سلول های یک خانم حامله نسبت به تأثیر انسولین واکنش نشان دهد، این کار موجب افزایش قند خون در دوران حاملگی میشود.
آیا دیابت را میتوان درمان کرد؟
به دلیل توسعه روز افزون علم پزشکی دیابت قابل پیشگیری و درمان است، در صورتی که افراد تمرین های ورزشی را مرتب انجام بدهند و به برنامه غذایی خود اهمیت زیادی بدهند دچار علائم دیابت نوع دوم نمیشوند، اما اگر مبتلا به دیابت نوع دو هستید، با عمل های جراحی می توانید این بیماری را درمان کنید، در هر کدام از عمل های جراحی فرد به میزان خاصی وزن کم میکند و بهبودی دیابت در آنها متفاوت است.
پیشنهاد می کنیم مقاله جراحی افراد دیابتی را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه نمایید.
آیا افراد مبتلا به دیابت برای عمل جراحی بینی باید شرایطی داشته باشند؟
جراحی بینی در افراد دیابتی دارای شرایط به خصوصی است، اما اگر دیابت به نحوی کنترل شود، بیمار قادر است، عمل جراحی بینی را انجام بدهد، هرگونه جراحی در افراد مبتلا به دیابت با شرایط به خصوصی همراه است، افراد دیابتی به راحتی می توانند عمل جراحی بینی را انجام بدهند، ولی قبل از عمل جراحی زیبایی می بایست تحت درمان یک پزشک با تجربه و ماهر قرار بگیرند تا بیماری آنها به میزان مشخصی کنترل شود تا پس از عمل جراحی برای آنها مشکل خاصی به وجود نیاید، جراحی بینی در افراد مبتلا به دیابت جزء مواردی است که می بایست با هماهنگی و مشورت پزشک صورت بگیرد.
عمل جراحی بینی برای افراد مبتلا به دیابت چه تأثیری روی میزان قند خون دارد؟
ایجاد استرس در افراد مبتلا به دیابت روی مقدار گلوکز خون تأثیر گذار است، در مقاطعی که بدن دچار استرس بیش از حدی میشود قند زیادی به وجود می آید.
آثار استرس در جراحی بینی افراد دیابتی
جراحی بینی در افراد دیابتی یا هر عمل دیگری موجب به وجود آوردن استرس در بدن میشود که در میزان قند خون نقش دارد، در حالت معمولی موقعی که بیمار هیچگونه استرسی ندارد، هورمونها عملکرد طبیعی خود را حفظ میکنند و لایه قند خون میزان نرمالی دارد، اما اگر بیمار مبتلا به دیابت در خطر منابع استرس قرار بگیرد هورمون ها دچار تحولات زیادی می شوند و قند اضافی به وجود آمده در سلولها ذخیره نمی شود، در نهایت لایه قند خون افزایش پیدا میکند، اما اگر افراد دیابتی برای عمل جراحی بینی به یک دکتر با تجربه و ماهر مراجعه کنند، پزشک می تواند شرایط روحی آنها را تغییر بدهد و استرس آنها را کاهش بدهد در این صورت بیمار آمادگی های لازم را برای جراحی پیدا میکند.
قبل از عمل جراحی بینی در افراد دیابتی چه اقداماتی لازم است؟
تنظیم مقدار قند خون پیش از عمل جراحی بینی در افراد دیابتی بسیار مهم است، بیمار با توجه به توصیهها و تجویزهای پزشک درمانگر می تواند عمل موفقیت آمیزی را پشت سر بگذراند.
روند جراحی بینی در افراد دیابتی
جراح برای تنظیم سطح قند خون باید مواردی را انجام بدهد، موقع انجام عمل بینی پزشک گلوکز خون بیمار را ارزیابی می کند و متخصص بیهوشی موادی را به کار میبرد که در سطح قندخون هیچ گونه مشکلی را به وجود نیاورد در صورتی که این مورد نادیده گرفته شود، ممکن است، قند خون بیمار کاهش یا افزایش پیدا کند، پروسه ای برای کنترل میزان قند خون لازم است تا موجب نرمالسازی قندخون هنگام عمل شود و این روند بسیار دشوار است، تنظیم دقیقیا دشوار سطح قند خون بیشتر در بیماران مبتلا به دیابت تیپ یک مشکل است و به کارگیری انسولین برای تنظیم میزان قند خون باید دقیق صورت بگیرد.
پروسه ای که به نوعی تنظیم دشوار است، می تواند پیش بینی بالا رفتن گلوکز خون موقع عمل کاهش بدهد.
هدف از کنترل سطح قند خون
قصد انجام پروسه تنظیم کامل دیابت در جراحی بینی در افراد دیابتی احاطه نمودن اوضاع پیش از جراحی است که موجب میشود بدن هیچگونه استرسی نداشته باشد، در نهایت پیش بینی تغییرات میزان قند خون به میزان زیاد حذف می شود، برای کم کردن عوارض پیش بینی شده طبق پیشنهاد پزشک درمانگر ممکن است، بیمار در یک مدت زمان پیش از عمل برنامه غذای ویژه ای را استفاده کند.
نتیجه مطلوب بعد از عمل جراحی بینی
در صورتی که مبتلا به بیماری دیابت هستید و قصد انجام عمل جراحی زیبایی بینی را دارید، طبق شرایط لازم پیش از انجام عمل جراحی علاوه بر اینکه با یک جراح زیبایی متخصص، بلکه با یک دکتر درمانگر با تجربه در رابطه با موارد لازم پیش از و بعد از عمل گفتگو کنید، این قرار ملاقات موجب می شود که نتیجه بهتری بعد از عمل به دست آورید.
اطلاعاتی در رابطه با جراحی بینی در افراد دیابتی
جراحی بینی در کسانی که مبتلا به دیابت هستند، بسیار رایج است، برخی از افراد مبتلا به دیابت این سؤال را دارند که جراحی بینی در افراد دیابتی چه محدودیت هایی را به وجود می آورد، در رابطه با این سؤال باید بگوییم که اگر بیماری دیابت قبل از عمل جراحی زیبایی درمان شود، هیچ گونه محدودیتی پس از عمل وجود ندارد و فرد مانند سایر افراد میتواند زندگی خود را ادامه بدهد، همانطور که اشاره کردیم، دیابت دارای انواع گوناگونی است و نوع دیابت بیمار برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی حائز اهمیت است.
هر کدام از انواع دیابت مستلزم رعایت مراقبت های به خصوصی است، اما در کل دیابت محدودیتهای دشواری را به وجود نمیآورد و افراد با انجام دادن موارد محدودی مانند دیگر عمل ها می توانند عمل رضایت بخشی را داشته باشند.
بیماران مبتلا به دیابت موقع انجام عمل جراحی بینی چه محدودیتهای بیهوشی دارند؟
بیماری دیابت رابطه مستقیمی با گلوکز خون دارد و بالا رفتن یا کاهش قند خون باعث به وجود آوردن مشکلاتی می شود، به همین علت قبل از انجام جراحی می بایست قند خون بیمار تنظیم شود تا هیچ گونه خللی را ایجاد نکند.
اقدامات لازم در روند جراحی افراد دیابتی
جراح بینی در طول رینوپلاستی سطح گلوکز خون بیمار را مورد بررسی قرار میدهد و طبق سطح قند خون مواد به خصوصی را برای بیهوشی به کار میبرد تا هیچ گونه خللی در سطح قند خون به وجود نیاید، بیمارانی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، می بایست در تعیین جراح بیماری دقت زیادی به کار ببرند، چرا که تجربه و دانش جراح بیماری با نتیجه عمل رابطه مستقیمی دارد، هرچه جراح کار خود را با دقت و ظرافت بیشتر انجام بدهد بیمار به نتیجه مطلوبی دست مییابد، در ادامه راه حلهای انتخاب جراح بینی را به شما می گوییم.
اقدامات لازم قبل از عمل جراحی بینی در افراد دیابتی
- کسانی که قصد عمل جراحی بینی را دارند و مبتلا به بیماری دیابت هستند، باید از داروهای انعقاد خون استفاده نکند.
- مصرف سیگار و سایر دخانیات باعث تغییر در سطح قندخون میشود به همین دلیل کسانی که قصد عمل جراحی بینی را دارند، می بایست سیگار و سایر دخانیات را ترک کنند.
- مشروبات الکلی به اندازه مصرف دخانیات در نوسانات قند خون تأثیر دارد، به همین دلیل مصرف آن قبل از عمل جراحی بینی توصیه نمیشود، اما افراد زمانی که مبتلا به دیابت هستند، ممکن است، احتیاج به یک برنامه غذایی جدید داشته باشند تا سطح قند خونشان تنظیم شود، به همین علت بیمار قبل از جراحی نیاز به یک مشاوره دارد، در طول جلسه مشاوره دکتر در رابطه با داروهایی که بیمار مصرف می کند و تجربه بیماریهای دیگر از وی سؤال می پرسد.
- موقع عمل جراحی بینی سطح قند خون بیمار بررسی می شود و در صورتی که میزان قند خون زیر۱۵۰ باشد، عمل جراحی به تعویق میافتد، چرا که میزان قند خون بیمار باید مناسب باشد و این مقدار باعث مشکلاتی میشود.
کسانی که مبتلا به دیابت هستند و تمایل به عمل جراحی زیبایی بینی را دارند، می بایست هیچگونه ناراحتی در این رابطه نداشته باشند، زیرا با انجام دادن بعضی از اقدامات عمل جراحی آنها به سهولت انجام داده می شود.
آشنایی با دیابت
دیابت بیماری است که در سال افراد زیادی مبتلا به آن میشوند، در کشور ما افراد مبتلا به دیابت نوع دوم بی نهایت افزایش پیدا کرده است، امروزه دلایلی مانند شبکههای مجازی باعث شده است که افراد تحرک و فعالیتهای کمتری داشته باشند و اینگونه وزن آنها بالا برود، بنابراین افراد مبتلا به دیابت میشوند، موقعی که گلوکز خون از حد طبیعی خود افزایش پیدا کند، ترمیم پوشش های بدن مشکل زا می شود، به همین علت کسانی که مبتلا به دیابت هستند، در صورتی که زخمی در بدن آنها به وجود آید مدت زمان زیادی طول می کشد تا بهبود یابد.
تنظیم قند خون برای آمادهسازی فرد مبتلا به دیابت جهت عمل جراحی چگونه انجام میشود؟
اساسی ترین مورد قبل از عمل جراحی بینی در افراد دیابتی تنظیم سطح قند خون است، به دلیل اینکه عمل جراحی بینی یکی از عمل هایی است که در مدت زمان طولانی انجام میشود، بیمار باید برای مدت زمانی زیاد سطح قند خون خود را حفظ نماید.
شیوه های تنظیم قند خون
تنظیم قند خون توسط داروهای درمانی یا برنامه غذایی صورت می گیرد، به همین دلیل افراد می بایست۶ ماه پیش از عمل جراحی بینی گلوکز خون را به حد نرمال برساند، در صورتی که قند خون تنظیم شود، بافت های بدن به سرعت بهبود مییابند و دکتر با خیال آسوده می تواند عمل جراحی بینی را انجام بدهد.
پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله نمونه رژیم غذایی برای دیابتی ها را بخوانید.
سوخت و ساز قند خون
دیابتیک بیماری است که مانع سوخت و ساز صحیح قند خون می شود، این بیماری یکی از رایج ترین بیماری های متابولیک است، مهمترین تأثیر انسولین کاهش قند خون است، در این بیماری بدن در ایجاد انسولین ضعیف می شود، یا اینکه در قبال انسولین استحکام زیادی دارد و سیستم ایمنی بدن به انسولین تولید شده حمله می کند به همین علت انسولین ایجاد شده از کارکرد نرمال خود منحرف می شود.
درصد مبتلایان دیابت تیپ 1 و دیابت تیپ 2 چقدر است؟
تعداد بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند، طبق نوع آن متفاوت است، جراحی بینی در افراد دیابتی نوع 2 بیشتر است.
تعداد بیمارانی که مبتلا به دیابت نوع یک میشوند
دیابت نوع ۱ حداقل پنج درصد از بیماران مبتلا به دیابت را تشکیل میدهد و این بیماری در افرادی که در سن ۳۰ سالگی هستند، بیشتر به وجود می آید، در دیابت نوع یک سلول ها در پانکراس از بین می روند و قادر به ترشح هورمون انسولین نیستند، در بیشتر این نابودی بیماران دیابتی نوع یک برای ادامه زندگی نیاز به انسولین دارند تا انسولین های از بین رفته بدن جبران شود، افرادی که در این دسته از بیماری قرار دارند، وزن بسیار کمی دارند، حتی اگر به اندازه کافی غذا بخورند باز هم وزن آنها افزایش پیدا نمیکند.
درصد بیمارانی که مبتلا به دیابت تیپ۲ شده اند
در بیماری دیابت نوع دوم حداقل ۹۰ درصد از بیماران دیابتی به آن مبتلا می شوند، در این نوع بیماری بدن فرد مبتلا به اندازه کافی انسولین را تولید میکند، ولی سیستم دفاعی بدن به اشتباه انسولین ها را از بین میبرد، به همین دلیل در طول جراحی باید به میزان لازم انسولین تأمین شود،
در عملهای جراحی قند خون بالا میرود و قدرت و سرعت متابولیسم بدن برای به کارگیری گلوکز کم می شود، در صورتی که قند برای مدت زمان زیادی بالا برود باعث لطمه زدن به مویرگها میشود، در اینگونه شرایط سایر اعضای بدن با آن درگیر میشوند.
شیوه درمان دیابت نوع دوم
در صورتی که قصد دارید، دیابت نوع دوم را درمان کنید تا صلاحیت عمل جراحی بینی را داشته باشید، می بایست یک برنامه رژیم غذایی که هیچگونه چربی و قندی در آن وجود ندارد، استفاده کنید، برای جلوگیری از تغییرات سطح گلوکز خون و استفاده کم مواد غذایی می بایست۳ وعده غذایی را افزایش بدهید، در این صورت از بین رفتن انسولین ناشی از سوزاندن قند کمتر میشود، سبزیجات و میوه جاتی که قند زیادی ندارد، جزء مواد لازم برای برنامه غذایی هستند.
در صورت انجام عمل جراحی بینی در افراد دیابتی باید چه مواردی رعایت شود؟
یکی از دغدغههای مهم جراحی بینی در افراد مبتلا تنظیم قند خون است، به علت اختلالاتی که بعد از جراحی برای افراد مبتلا به دیابت به وجود میآید اغلب مبتلایان از انجام این عمل ترس دارند، ولی در صورتی که موارد زیر را رعایت کنند، دچار هیچ عوارضی نمی شوند؛
انجام تست های لازم
قبل از انجام عمل جراحی بینی در افراد دیابتی می بایست تست های لازم به کار گرفته شود و اگر قند خون نسبت به حد نرمال بیشتر بود اقدامات لازم را برای تنظیم آن انجام بدهد در صورتی که قند خون تقریباً۱۵۰ باشد، عمل جراحی بینی در افراد دیابتی بدون به وجود آمدن مشکلی انجام میشود قبل از اقدام به عمل جراحی بینی باید جراح را انتخاب کنید.
جلوگیری از افزایش قند خون
یکی از اقداماتی که افراد مبتلا به دیابت باید قبل از عمل جراحی بینی انجام بدهند این است که از افزایش بیش از حد قند خون جلوگیری کنند، به این علت که بیمار یک شب قبل از عمل نباید هیچ مایع یا خوردنی را مصرف کند، زیرا ممکن است، قند خون بالا برود، اما ۱۲۰ دقیقه قبل از عمل بایستی یک پیمانه آب میوه میل کند.
یک جراح بینی خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا عمل جراحی بینی در افراد دیابتی با نتیجه مطلوب انجام شود؟
جراح بینی مانند سایر جراح ها باید ویژگی های خاصی داشته باشد، مشخص کردن یک جراح بینی در افراد دیابتی کار سختی است، اما از طریق شیوه هایی می توان جراح بینی خوبی را انتخاب نمود.
انتخاب جراح بینی
یکی از اساسیترین انتخابهای متقاضیان جراحی مربوط به جراحان است، در مشخص کردن جراح بینی باید به موارد زیادی توجه داشته باشید، اگر بعد از عمل جراحی بینی به نتیجه مطلوب دست نیافته باشید، می توانید به جراحی ترمیمی بینی رجوع کنید، به علت اینکه شکل بینی پس از عمل جراحی برای درخواست کنندگان اهمیت زیادی دارد و هدف آن ها علاوه بر زیبایی، عملکرد صحیح بینی است، میبایست جراح بینی خوبی را مشخص کنید.
ویژگی های جراح خوب
- توانایی بالا در جراحی بینی در افراد دیابتی اهمیت زیادی دارد.
- قدرت زیادی موقع انجام عمل داشته باشد تا علاوه بر کنترل سطح خون بیمار، بلکه عمل بینی را با دقت زیادی انجام بدهد.
- یکی از ویژگیهای مهم جراح بینی علم ریاضی است که در نتیجه پس از عمل تأثیر زیادی دارد.
- یک جراح خوب می بایست دانش زیباییشناختی بالایی داشته باشد.
- جراح بینی باید توانایی تصورسازی بالایی داشته باشد تا بتواند در ذهن خود قبل از انجام عمل بینی فرد را تصور کند.
- جراح بینی باید حوصله زیادی داشته باشد و به تمامی سؤالات بیمار با صبر پاسخ بدهد، علاوه بر این در رابطه با اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی اطلاعات زیادی را در اختیار وی قرار بدهد تا به نتیجه دلخواه دست یابد.
- قبل از عمل بینی دکتر باید یک قرار ملاقات با وی تنظیم کند تا مشاورههای لازم را انجام بدهد و در رابطه با وضعیت بیمار سؤالاتی بپرسد.
- یکی از ویژگی های اساسی و مهم جراح این است که بتواند اعتماد بیمار را جلب کند، زیرا در صورتی که بیمار به جراح اعتماد کند میتواند دوره نقاهت بسیار خوبی را پشت سر بگذراند اگر بیمار هیچ اعتمادی به جراح نداشته باشد، به دستور کارهای او توجهی نمیکند.
- اولویت قرار دادن بهبودی بیمار جزء ویژگیهای مهم جراح است.
- یک ویژگی مهم جراح خوب بینی این است که احساس مسئولیت آن بالا باشد، طوری که پس از عمل جراحی بینی برای مطلع شدن از شرایط بیمار جلساتی را تنظیم نماید.
- در رابطه با مصرف داروهای بیمار و تجربه بیماریها تحقیقات لازم را انجام بدهد.
- در مورد حساسیت های غذایی و دارویی اطلاعاتی را به دست آورد تا بتواند بر اساس ذائقه بیمار برنامه غذایی را تنظیم کند.
از چه طریقی می توان یک جراح بینی خوب برای افراد مبتلا به دیابت انتخاب کرد؟
افرادی که تمایل به انجام عمل جراحی بینی دارند و مبتلا به دیابت هستند، باید ویژگیهای جراح بینی را مطالعه کنند، ولی در مشخص نمودن جراح بینی در افراد دیابتی باید موارد زیادی را مورد توجه قرار داد.
روش های انتخاب جراح بینی در افراد دیابتی
مشخص کردن یک جراح بینی در افراد دیابتی بین جراحان بسیار زیاد کشور ما کار دشواری است، به همین دلیل باید کاملاً عاقلانه صورت بگیرد برای انجام این کار میتوانید نخست تعدادی جراح با تجربه و ماهر را منتخب کنید، سپس در بین آنها به ارزیابی نمایید.
در رابطه با میزان دانش و تجربه کاری توسط بیماران دیگر اطلاعاتی به دست آورید، قبل از انتخاب جراح بینی یک جلسه مشاوره با آن ترتیب دهید تا با ویژگی های آن آشنا شوید، در طول این جلسه می توانید از وی بخواهید که عکس های قبل و بعد از عمل کسانی که توسط وی جراحی بینی را انجام داده اند، به شما نشان بدهد.
با افرادی که در مطب جراح حضور دارند، صحبت کنید و در رابطه با کیفیت کار سؤالات خود را بپرسید.
در صورتی که جراح تجربه بیشتری داشته باشد، چه مزیتی دارد؟
انتخاب جراح بینی را با صبر و وقت زیادی انجام بدهید تا پس از عمل پشیمان نشوید.
مزیت تجربه جراح
برخی از افراد به علت تفاوت قیمت به جراحانی که دستمزد کمتری را دریافت میکنند مراجعه می نماید در حالی که این امر غلط است و می بایست اولویت خود را تجربه و مهارت وی قرار بدهد، در صورتی که جراح تجربی بیشتری داشته باشد، عمل های زیادی را انجام داده است، در این صورت در کار خود حرفه ای تر عمل می کند.
انواع عمل جراحی بینی در افراد دیابتی
جراحی بینی با توجه به هدفهایی که دارد، به انواع گوناگونی بخش بندی می شود، جراحی زیبایی بینی، جراحی درمانی بینی و تمدید جراحی بینی جزء انواع جراحی بینی هستند.
جراحی زیبایی بینی
منظور از انجام جراحی زیبایی بینی، زیبایی و تغییر فرم بینی است، برخی از افراد دارای بینی گوشتی یا استخوانی هستند که در این صورت با اصلاح آن بینی زیبایی را به دست میآورند.
جراحی درمانی بینی
برخی دیگر به علت انحراف، شکستگی، نامساوی بودن پره های بینی و… عمل جراحی بینی را انجام می دهند، این عمل به منظور بهبود کارکرد بینی و برطرف کردن اختلالاتی است که موجب خلل هایی مانند سردرد شده است.
تمدید جراحی بینی
بعضی از افراد عمل جراحی بینی را انجام داده اند، ولی نتیجه مطلوب را به دست نیاورده اند در این صورت مجدد عمل بینی را انجام می دهند که این دسته از افراد دچار مشکلات تنفسی یا عدم نتیجه دلخواه از جراحی و افتادگی بینی شده اند.
عمل جراحی بینی در افراد دیابتی احتیاج به قدرت و مهارت زیادی دارد، به همین علت هر جراحی نمی تواند جراحی بینی در افراد دیابتی را انجام بدهد.
شیوه انتخاب بهترین جراح بینی
یکی از روش هایی که با کمک آن میتوانید جراح بینی حرفه ای و با تجربه ای را انتخاب کنید، این است که از شیوه تحقیق کردن استفاده کنید و زمان زیادی را برای پرس و جو از اطرافیان قرار بدهید.
یک شیوه دیگر که در حال حاضر استفاده زیادی از آن می شود، این است که به سایت های جراحان مراجعه کنید و تجربه کاری آنها را مورد بررسی قرار بدهید.
اگر نمونه کارهای جراحی را مشاهده کنید، انتخاب برای شما راحت تر می شود، بنابراین طبق عکس های شبکه های مجازی می توانید بهترین جراح بینی در افراد دیابتی را انتخاب کنید.
عمل جراحی بینی در افراد دیابتی با چه شیوه هایی صورت می گیرد؟
به طور کلی دو روش برای جراحی بینی به صورت زیر وجود دارد؛
جراحی بینی باز
جراحی بینی به شیوه باز و بسته صورت میگیرد فقط فرقی که با یکدیگر دارند، این است که قسمت برش متفاوت است، هر دوی این شیوه یکسان هستند و طبق وضعیت بیمار و پیشنهاد پزشک انتخاب می شوند، در جراحی بینی به شیوه باز جراح در قسمت پوسته سوراخ های بینی شکافی را به وجود میآورد و بعد از برداشتن پوست کارهای لازم را انجام میدهد، این شیوه برای بینی هایی که مشکل زیادی دارند، به کار می رود.
فواید جراحی بینی به شیوه باز
- در جراحی بینی به شیوه باز جراح دسترسی بیشتری دارد و عمل را با دقت و ظرافت زیادی انجام میدهد.
- به علت پیچیدگی امکان به وجود آوردن تحولات بالا است.
عمل جراحی بینی به شیوه بسته
برای بهکارگیری عمل جراحی بینی به شیوه بسته جراح روی لایه خارجی بینی هیچ شکافی را به وجود نمیآورد و کل شکافهای به وجود آمده را در قسمت درونی انجام می دهد، این تکنیک برای بینی هایی که احتیاجی به تحولات زیادی ندارند، مناسب میباشد.
فواید شیوه عمل جراحی بینی به شیوه بسته
- در صورتی که از عمل جراحی بینی به شیوه بسته استفاده کنید، روند جراحی در مدت زمان کوتاهی انجام میشود.
- هیچگونه شکاف و بخیه ای در قسمت خارجی بینی به وجود نمی آید.
- پس از جراحی بینی بیمار نیاز به دوره نقاهت کوتاهی دارد و در مدت زمان کوتاهی بهبودی خود را به دست میآورد.
چه افراد مبتلا به دیابت می توانند عمل جراحی بینی را انجام بدهند؟
کسانی می توانند عمل جراحی بینی را انجام بدهند که شرایط آن را داشته باشند.
شرایط لازم برای انجام عمل جراحی بینی
- در افراد دیابتی و کسانی که شرایط عمل جراحی بینی را دارند۱۴ روز قبل از عمل جراحی بینی سیگار و سایر دخانیات را ترک کرده باشند، چرا که در سیگار و دخانیات نیکوتین وجود دارد و موجب اختلال جریان خون خواهد شد، بیمار۱۴ روز قبل از عمل جراحی بینی می بایست نوشیدن مشروبات الکلی را ترک کند که این موضوع موجب مشکل در جریان اکسیژن شود.
- در صورتی که در طول روز یک داروی خاصی را مصرف می کنید، باید آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
- در صورتی که ۶۰ دقیقه قبل از عمل جراحی بینی عمل شروع شود، باید همراه یکی از دوستان و آشنایان خود در مرکز درمانی حضور داشته باشید.
- در روز جراحی بینی آزمایشاتی که قبلا انجام داده اید همراه خود به مطب ببرید.
- ۲۴ساعت قبل از جراحی بینی به اندازه لازم آب بنوشید تا بدن شما دچار کمبود آب نشود.
- شب قبل از عمل بینی می توانید دوش بگیرید.
- روز عمل جراحی هیچ گونه آرایشی نداشته باشید و در صورتی که زیورآلات همراه تان است، آن را بردارید.
پس از عمل جراحی بینی در افراد مبتلا به دیابت باید چه کارهایی انجام شود؟
جراحی بینی در افراد دیابتی به گونه ای است که قبل و بعد از آن باید مراقبت هایی را انجام بدهند تا تاثیرات مثبت را به دست آورند.
اقداماتی که پس از عمل جراحی بینی باید انجام دهید
عمل جراحی بینی در افراد دیابتی طوری است که ۱۴ روز پس از عمل نمی توانند سیگار و سایر دخانیات را مصرف کنند.
بیماران۱۴ روز بعد از عمل زیبایی بینی نمیتوانند مشروبات الکلی را بنوشند، زیرا موجب طولانی شدن دوران بهبودی میشود.
دارویی که توسط جراح تجویز میشود را باید سر وقت و منظم مصرف نمایید.
طبق زمان مشخص شده از سوی پزشک به حمام بروید.
در هفته های اول پس از جراحی بینی در افراد دیابتی باید هیچگونه فشاری به اجسام سنگین وارد نشود.
از به کارگیری تمرین های ورزشی که موجب فشار آمدن به بینی می شود، اجتناب کنید، زیرا باعث باز شدن بخیه ها می شود.
بیماران باید از رفتن به مکانهای عمومی جلوگیری کنند، زیرا ممکن است، ضربه به بینی وارد شود.
در برنامه غذایی از مصرف چربی ها، قند و نمک جلوگیری کنید، چرا که نمک موجب بالا رفتن التهابات بینی میشود.
به هیچ عنوان غذاهایی که ادویه زیادی دارند، را میل نکنید.
جراحی بینی در افراد دیابتی به گونه ای است که پس از آن بیمار نمی تواند از عینک استفاده کند.
پس از عمل جراحی بینی در افراد دیابتی نمیتوانند تا مدت زمانی در معرض مستقیم نور آفتاب قرار بگیرند، چرا که حرارت باعث تشدید تورم بینی می شود، علاوه بر این از رفتن به جاهایی که بخار و حرارت زیادی دارد، جلوگیری کنید.
در صورتی که عطسه یا سرفه دارید، می توانید از طریق دهان آن را خارج نمایید، البته قبل از جراحی بینی در افراد دیابتی این موارد توسط پزشک آموزش داده میشود.
از وارد کردن اجسام تیز به داخل بینی جلوگیری کنید.
پس از عمل جراحی بینی می توانید از کمپرس یخ برای سریع نمودن بهبودی استفاده نمایید.
۷روز بعد از عمل زیبایی بینی خیلی حرف نزنید، زیرا به قسمت بینی فشار وارد می شود.
هفت روز بعد از عمل جراحی بینی به هیچ عنوان نخندید.
از آبمیوه آناناس استفاده کنید، زیرا این آبمیوه موجب کم کردن تورم بینی میشود در صورتی که قصد مسواک زدن را دارید، از مسواک هایی که براش نرم دارد، استفاده نمایید.
پس از عمل جراحی بینی تا مدت زمانی نمی توانید به پهلو یا شکم بخوابید، زیرا ممکن است، بینی ضربه ببیند.
بعد از عمل جراحی بینی از دو بالش برای خوابیدن استفاده کنید.
در صورتی که احساس درد داشتید طبق تجویز پزشک می توانید از مسکن برای تسکین درد استفاده نمایید.
هفته های اول جراحی از خم کردن سر خودداری کنید.
از غذاهای رقیق و بدون دانه درشتی پس از عمل جراحی بینی مصرف نمایید.
مراحل انجام عمل بینی در افراد دیابتی چگونه است و به چه دلیلی افراد دیابتی عمل جراحی بینی را انجام می دهند؟
عمل بینی یکی از انواع عمل های زیبایی می باشد که موجب زیبا سازی و افزایش بهبود کارکرد بینی می شود، افراد دیابتی مانند دیگر عمل ها صورت می گیرد، به طوری که پزشک قبل از به کارگیری فرآیند عمل ابتدا سطح قند خون را تنظیم می نماید، سپس روند جراحی را شروع میکند.
علت جراحی بینی در افراد دیابتی
جراحی بینی به علت خلل های پزشکی مثل برطرف کردن مشکلات تنفسی یا اختلالاتی که در هنگام بدو تولد همراه فرد بوده است، به کار گرفته می شود، بعضی از افراد به علت نارضایتی از فرم بینی این عمل جراحی بینی را انجام میدهند اغلب افراد از روند انجام عمل بینی خبر ندارند و همین موجب میشود که در نهایت از تأثیرات جراحی ناراضی باشند، زیرا شیوه عمل جراحی بینی در افراد دیابتی بسیار مهم است و طبق اختلال و قصدی که بیمار دارد، نتیجه آن متفاوت است، بنابراین اگر قصد عمل جراحی زیبایی را دارید، پیش از هر چیز در رابطه با روند عمل بینی اطلاعاتی را کسب نمایید.
فرایند انجام عمل بینی در افراد دیابتی
ابتدا سطح قند خون بیمار ارزیابی می شود، سپس بیهوشی صورت می گیرد، بیهوشی طبق وضعیت و میزان گلوکز خون متفاوت است و شکاف بینی بر اساس شرایط بیمار انجام میشود و در صورت انتخاب پزشک درمانگر به دو صورت باز و بسته صورت میگیرد، بعد از انتخاب شیوه عمل جراحی بینی در افراد دیابتی تغییر فرم ظاهربینی صورت میگیرد در مراحل عمل جراحی بینی در افراد دیابتی برای بینی هایی که سایز بیشتری دارند، جراح به استخوان اضافی برای پیوند بینی ممکن است، احتیاج داشته باشد.
برطرف کردن انحراف
در صورتی که نوک بینی انحراف داشته باشد، در روند عمل این انحراف برطرف می گردد، این امر باعث برطرف کردن مشکلات تنفسی می شود، پس از انجام مراحل فوق عمل به اتمام میرسد و برش هایی که به وجود آمده است، بخیه می شود، سپس باید بیمار مراقبت های پس از عمل را مورد توجه قرار بدهد، بر اساس تجویز پزشک معالج بینی بعد از عمل پانسمان میشود.
میزان حجم پانسمان
میزان حجم پانسمان طبق نوع عمل و شرایط بیمار مشخص می شود، پس از عمل بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می شود و کارکنان بیمار را تحت مراقبت قرار می دهد، امکان دارد، بر اساس پیشنهاد دکتر از مرکز درمانی یا بیمارستان مرخص شوید، توجه داشته باشید، در صورتی که عمل جراحی بینی در افراد دیابتی در کلینیک صورت بگیرد بعد از چندین ساعت بیمار می تواند مرخص شود.
در پایان از تمامی کسانی که این مقاله را مطالعه نمودند متشکرم.
امتیاز: 0 / 5. رای: 0